Virtual Reality στο OBDUCTION!!!!: Νεο παιχνιδι CYAN
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
Αντε να προστεθει και ενας ακομα κοσμος να λιωσουμε περισσοτερο..
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
Στοχος της Cyan και δικος μας ειναι το 1,700,000$ για να αποκτησουμε ακομα εναν κοσμο εξερευνησης αλλα και το Roadtrip ! Να μπορουμε με λιγα λογια να παιξουμε το adventure με φιλους μεσω online συνδεσης (οχι multiplayer!)
Εχει μαζευτει το εξης ποσο μεχρι στιγμης:
Kickstarter - $1,275,299.31 + Paypal - $65,968.07 = $1,341,267.38. Only 358,732.62 till Roadtrip mode and another world.
Τελος καμπανιας 28 Φεβρουαριου 2014, με λιγα λογια προλαβαινουμε ΑΝΕΤΑ!!!!!!!!
Μπορουμε να αυξησουμε το ποσο που εχουμε ηδη βαλει και αυτο θα προστεθει στο ηδη υπαρχον οποτε ανεβαινουμε κατηγορια και παιρνουμε πολλα καλουδια...ήδη εβαλα στο ματι το βιβλιο με 250$ (ναι σε αυτη την τιμη παιρνουμε και ολα τα αλλα T-shirt, box etc...)
Αναρωτιεμαι βεβαια τι να εχει μεσα το Special ediotion box.....το κρατησαν μυστικο αλλα ειπαν οτι θα βαλουν καποιες εκπληξεις :shock:
obductiongame.com/paypal.html
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
www.kickstarter.com/projects/cya ... sts/661265
Καλο ε? Αλλη μια εξυπνη και καινοτομα ιδεα απο την Cyan.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Μεταφέρεται εδώ διότι εάν βγει κι άλλο thread εκτός θέματος για τα Myst, θα πηδηχτώ από το παράθυρο.fijidreamer wrote: βρε συ αν δε θες να εχεις το Special Edition Box τοτε με 25$ = 18€ :shock: παιρνεις προκαταβολικα το παιχνιδι ή με 45$ = 33€ παιρνεις Obduction digital Strategy Guide, a Digital Art of Cyan Artbook, and the digital version of the Obduction soundtrack + παιχνιδι και βαζεις ενα λιθαρακι στο να γινει καλυτερο για σενα την ιδια.
Επισης να πω κατι ..δεν αντεχω...βρε παιδια στα Myst με εξαιρεση το Uru CC ο κοσμος δεν ειναι τοσο αχανης οσο λετε, παντως περισσοτερο αχανης απο αλλα adventures. Απλα ειναι περισσοτερο open απο αλλα.
Και επισης παντα υπαρχει λογος και αφορμη για να ψαχνεις τον κοσμο...και ξερετε ποια ειναι? ..απλα το οτι ψαχνουμε να βρουμε για ποιο λογο ειμαστε εκει και τι πρεπει να κανουμε κτλ δηλαδη ψαχνουμε την αιτια και την αφορμη... :shock:
Επί του θέματος τώρα.
1ον. Μα ΔΕ ΘΕΛΩ να πάρω προκαταβολικά το παιχνίδι. Δεν κόβω φλέβα για τα Myst, ώστε να είμαι από εκείνους που θα το παίξουν αυτοστιιγμή που θα κυκλοφορήσει. Θα περιμένω πρώτα να διαβάσω εντυπώσεις κι απόψεις άλλων. Όχι μόνο φίλων των Myst. Για την ακρίβεια, κυρίως των "πολέμιων" του. Αν αυτοί πουν πως αξίζει (ή πως πρέπει να κρίνει ο καθείς μόνος του διότι είναι οριακή η διαφορά), τότε ναι, να το αγοράσω. Σίγουρα όχι, όμως, από πριν.
2ον. Δε σχολίασα αν είναι λιγότερο ή περισσότερο αχανής ο κόσμος του Myst από άλλων adventures. Είναι αχανής. Και όπως και τα άλλα adventures με αχανή κόσμο που δεν έχεις ιδέα πού να πας, τι να κάνεις, σε ποια απ' όλες τις ανοιχτές οθόνες υπάρχει το hotspot που αναζητάς για να προχωρήσεις, έτσι και με το Myst εγώ προσωπικά ΒΑΡΙΕΜΑΙ. Εγώ προσωπικά, έτσι; Με τα δικά μου κριτήρια διασκέδασης / ψυχαγωγίας σε ένα παιχνίδι.
Ομοίως, η αναζήτηση "αιτίας κι αφορμής" θα ήταν ενδιαφέρουσα (είναι σε άλλα παιχνίδια), αν κατάφερνε κάπως να με πείσει ότι θέλω να την αναζητήσω. Αν π.χ. είχαμε κάποια βασική πληροφόρηση, ή αν η ατμόσφαιρα με είχε βυθίσει αρκετά, ή αν μιλούσα και με κανέναν πού και πού για να μου ζωντανέψει πάλι το ενδιαφέρον, ή αν... αν... αν... Όπως και να 'χει, όλα μαζί παραείναι abstract και "της υπομονής" για τα γούστα μου.
Και δεν κάνω καν λόγο για τους γρίφους... "don't make me start" που λεν' και στο χωριό μου. :8
Οπότε να το αντέξεις, αγαπητέ, διότι μπιλίβ ιτ ορ νοτ μερικοί πλήττουμε τόσο με το Myst όσο κάποιοι άλλοι πορώνονται. Αυτό δεν το κάνει κακό παιχνίδι, βέβαια.
3ον. Έλεγα κάποια στιγμή να το ξαναπαίξω. Έτσι, για να δω αν θα μου ταιριάξει καλύτερα τώρα που μεγάλωσα κι αλλάξαν αρκετά τα γούστα μου. Αλλά, φίλε μου καλέ μου φίλε, τόσο που επιμένεις να το υπερασπίζεσαι σε κάθε σχετική ή άσχετη συζήτηση νοιώθω πίεση και μου βγαίνει μια άρνηση να το κάνω τώρα. Let the haters be.
Nothing happens unless first a dream...
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
αλλα αυτο
εμενα με στενοχωρησε και δεν μιλαω για τα MystΑλλά, φίλε μου καλέ μου φίλε, τόσο που επιμένεις να το υπερασπίζεσαι σε κάθε σχετική ή άσχετη συζήτηση νοιώθω πίεση και μου βγαίνει μια άρνηση να το κάνω τώρα.
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer
obductiongame.com/paypal.html
και συνεντευξη (πατηστε στο 54:00) με τον Rand Miller οπου λεει παλι πολλα και ενδιαφεροντα
... ign=buffer
- fijidreamer
- Topic Author
- Spammer