Whispered World II - Silence

More
20 Μαρ 2014 10:51 #42771 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Whispered World II - Silence

crocark wrote: Εσύ παίζεις σε δική σου κατηγορία μόνος σου.

Ναι, δεν με έπαιζε κανείς και έκανα κατηγορία μόνος μου... νια... νια... νια νια... νια :P

crocark wrote: Ο κόσμος το περιμένει από σένα να το πεις. Μην τον απογοητεύεις ...

Α! καλά... αν το περιμένει ο κόσμος... θα του κάνω τη χάρη... :P :twisted:

crocark wrote: Κρίμα κι άδικο. Μοναδική ευκαιρία.

Ε όχι και ΑΔΙΚΟ!!!! Τώρα ποιος τρολλάρει... ε;.. ε;....

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
20 Μαρ 2014 11:02 #42773 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Whispered World II - Silence

Constantine_R wrote: Ε όχι και ΑΔΙΚΟ!!!! Τώρα ποιος τρολλάρει... ε;.. ε;....

Χμμμμ ...
Πως το εννοείς; Κάπως σα Θεία Δίκη; Εντάξει. Το λέω πάντως με τη μικρή του έννοια. Χθες ήταν άδικο αυτό που έγινε από πολλές απόψεις. Το ότι αδικούν κι αυτοί διαχρονικά, ας μη μας κάνει να χαιρόμαστε με την αδικία εις βάρος τους. Εγώ πάντως λυπήθηκα ειλικρινά και όχι μόνο γιατί τώρα θα ρίξουν το βάρος στο να "μας ταχτοποιήσουν ποικιλοτρόπως" στους μεταξύ μας αγώνες. Για το ίδιο το γεγονός κι ότι δε συνεχίζουν για πάρτη τους. Παίξανε πάντως μπαλάρα ειδικά για εκεί μέσα.

Από εκεί και πέρα εννοείται ότι ο πόλεμος απέναντι στην αδικία μαίνεται διαρκώς. Το είπε και ο πρόεδρος. Άντε να δούμε. Αν και δεν ελπίζω και πολύ για να είμαι ειλικρινής. Ή μάλλον ελπίζω, αλλά δεν πιστεύω.

ΥΓ
Δεν τρολάρω. Αλήθεια.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Μαρ 2014 11:15 #42774 by Constantine_R

crocark wrote: Πως το εννοείς; Κάπως σα Θεία Δίκη;

Όχι, δεν το εννοώ έτσι. Μιλάω καθαρά για το παιχνίδι. Έφαγαν τρία γκολ από δικιά τους βλακεία και τα τρία και μόνο και δεν θεωρώ ότι ο διαιτητής τους έσφαξε, έπαιξε έδρα δε λέω αλλά... όταν ο Φαν Πέρσι είναι στον αέρα για να κοντρολάρει τη μπάλα και εσύ πας -έστω και """"""έξυπνα"""""- και πέφτεις επίτηδες πάνω του για να χάσει το κοντρόλ, μέσα στο Ολντ Τραφορντ... ε τα θέλει ο πισινός σου...
Τώρα αν κάτσω και ακούσω τους σχολιαστές της ΔΤ, σώθηκα. Όχι ότι είναι Ολυμπιακοί αλλά αυτοί νομίζουν ότι επειδή παίζει κάποιος "δικός μας" πρέπει σώνει και καλά να μας λένε αυτά που θέλουμε να ακούμε.

Μπορεί, έτσι όπως έγιναν τα δυο παιχνίδια, τουλάχιστον να λέει ότι "αποκλείστηκε από την Μαν." και όχι "η Μαν. απέκλεισε τον Ολυμπιακό".

Fallen... Dream... ξέρετε εσείς... :wink:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
20 Μαρ 2014 11:26 #42775 by crocark

Constantine_R wrote: Έφαγαν τρία γκολ από δικιά τους βλακεία και τα τρία και μόνο και δεν θεωρώ ότι ο διαιτητής τους έσφαξε, έπαιξε έδρα δε λέω αλλά...

Συμφωνώ σε όλα.
Το άδικο έχει να κάνει με το ότι απλώς έπαιξε έδρα εν προκειμένω. Άδικο επίσης είναι ότι λίγο ήθελε για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Και άδικο είναι όσο άδικο είναι για τους Πορτογάλους ή τους Γάλλους να χάνουν από μια ομάδα σαν την Εθνική επί Ρεχάγκελ ή Σάντος. Οι άλλοι κλείστηκαν πίσω σαν τρομαγμένα κουτάβια, σε τέτοιο βαθμό που να σκέφτομαι ότι αυτοί είναι χειρότεροι και από εμάς. Επίσης δεν περιμένεις από τη Μάντσεστερ να κάνει κάποια από τα καραγκιοζιλικια που είδα.

Constantine_R wrote: Τώρα αν κάτσω και ακούσω τους σχολιαστές της ΔΤ, σώθηκα. Όχι ότι είναι Ολυμπιακοί αλλά αυτοί νομίζουν ότι επειδή παίζει κάποιος "δικός μας" πρέπει σώνει και καλά να μας λένε αυτά που θέλουμε να ακούμε.

Κλείνω τον ήχο. Άκουγα σχολιασμό από σοβαρό ραδιόφωνο.

Και είμαι και Μάντσεστερ ... :rolleyes:

Constantine_R wrote: Fallen... Dream... ξέρετε εσείς... :wink:

Ε, πες και μας ντε ... Όλα μυστικούλια μου είστε ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Μαρ 2014 11:36 #42776 by Constantine_R

crocark wrote: Κλείνω τον ήχο. Άκουγα σχολιασμό από σοβαρό ραδιόφωνο.

:lol: :lol:

crocark wrote: Ε, πες και μας ντε ... Όλα μυστικούλια μου είστε ...

Τι μυστικά μωρέ και εσύ... να μετακινήσουν τα posts εννοώ. :lol:

More
20 Μαρ 2014 12:45 #42778 by crocark
Αυτό το πράγμα να μην εννοείτε να καταλάβετε ορισμένοι ότι τα ασπρόμαυρα ραδιόφωνα μπορεί να είναι και σοβαρά ... Παρεμπιπτόντως άκου φάση. Ένας έγραφε κάπου στο πρώτο πεντάλεπτο του παιχνιδιού στο φέισμπουκ του ραδιοτέτοιου ότι έπαιξε στοίχημα χατ τρικ του Φαν Πέρσι κι ότι αν κατάλαβα καλά πλήρωνε επί 21. Βρε τον άνθρωπο! Κι εγώ κορόιδευα ... Και τώρα κοροιδεύω βέβαια αλλά και πάλι. Βάζεις ευρώ κερδίζεις παιχνίδι της Ντ. Δεν το λες και λίγο ...*

crocark wrote: Τι μυστικά μωρέ και εσύ... να μετακινήσουν τα posts εννοώ. :lol:

Α, είπα κι εγώ μην ήταν τίποτα το σοβαρό ...

* και είμαι και οντόπικ ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Μαρ 2014 12:53 #42779 by Constantine_R

crocark wrote: Αυτό το πράγμα να μην εννοείτε να καταλάβετε ορισμένοι ότι τα ασπρόμαυρα ραδιόφωνα μπορεί να είναι και σοβαρά ...

Δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε ραδιόφωνο, οποιουδήποτε χρώματος είναι σοβαρό αλλά για το λες εσύ... έτσι και αλλιώς εγώ δεν τα παρακολουθώ. Καμιά φορά διαβάζω τα δικά μου sites και μέχρι εκεί.

More
20 Μαρ 2014 13:01 #42780 by crocark
Και πολύ καλά κάνεις.
:)
(φαντάζομαι τι θα γράφουν σήμερα ...)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Μαρ 2014 19:01 #42786 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Whispered World II - Silence
Συγγνώμη αλλά όλα τα παραπάνω έχουνε σχέση με το Whispered .... δεν είσαστε και πολύ καλά νομίζω :arrow:

More
20 Μαρ 2014 19:07 #42788 by crocark
@ Giovanna :D
Ενώ αν ήμασταν εντός θέματος θα είχε περισσότερη αξία ο διάλογος, θα είχαμε να ασχοληθούμε με πραγματικά σοβαρά πράγματα ή τυχόν θα ήταν περισσότερο χαρούμενα. Πάντως τα μαζεύω και φεύγω γιατί αν ένα πράγμα ισχύει, είναι ότι δε χρειάζεται τη δική μου συμβολή απ' ό,τι φαίνεται για να αποδειχθούν τα αυταπόδειχτα. Τα καταφέρνει η δημιουργός μια χαρά και μόνη της. Στον επόμενο τόνο μαζί με όλα τα offtopic στέλνεται και το ίδιο το topic ως άσχετο με το adventuring κάτω από τη γραμμή. θέλω να πω ότι σηκώνει μετακίνηση αλλά όχι για αυτά που εννοείς, αλλά από τον τίτλο και μόνο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Μαρ 2014 19:11 #42789 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Whispered World II - Silence
@crocark

Αλήθεια τις πιό πολλες φορές δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος των απαντήσεων σου. Πιστεύω ότι ξέρεις ότι υπάρχει ειδικό thred που γράφουμαι ότι κατεβάσει η κούτρα μας, και κάτι άλλο η ειρωνεία είναι κακός σύμβουλος στις σχέσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. :neutral:

More
20 Μαρ 2014 19:17 #42790 by crocark

giovanna wrote: η ειρωνεία είναι κακός σύμβουλος στις σχέσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. :neutral:

Ακούγεται και σωστό και σοφό. Εγώ πάντως δεν ειρωνεύομαι κανέναν εν προκειμένω νομίζω. Πλάκα κάνω φυσικά, αλλά παράλληλα λέω και τη γνώμη μου για το φαινόμενο WW. Αν μη τι άλλο παραδέξου ότι είχα πολύ καιρό! Ε, η άνοιξη λίγο, καταλαβαίνεις :)

Για το ύφος τώρα δεν είσαι η μόνη και προφανώς, αν κάτι φταίει σ' αυτό, δεν είναι δικό σου το φταίξιμο :wink: :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Μάι 2014 19:04 #43602 by qwerty
Replied by qwerty on topic Re: Whispered World II - Silence
Ένα νέο video σχετικά με την τεχνική που χρησιμοποιείται για τα γραφικά του παιχνιδιού.

More
13 Ιουν 2014 13:25 #43882 by qwerty
Offscreen gameplay footage απ'την παρουσίαση της Daedalic στην Ε3.

More
04 Αυγ 2014 13:29 #44247 by qwerty
18 λεπτά gameplay footage απ'την αρχή του παιχνιδιού: