Whispered World II - Silence
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ναι, δεν με έπαιζε κανείς και έκανα κατηγορία μόνος μου... νια... νια... νια νια... νιαcrocark wrote: Εσύ παίζεις σε δική σου κατηγορία μόνος σου.
Α! καλά... αν το περιμένει ο κόσμος... θα του κάνω τη χάρη...crocark wrote: Ο κόσμος το περιμένει από σένα να το πεις. Μην τον απογοητεύεις ...
Ε όχι και ΑΔΙΚΟ!!!! Τώρα ποιος τρολλάρει... ε;.. ε;....crocark wrote: Κρίμα κι άδικο. Μοναδική ευκαιρία.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Χμμμμ ...Constantine_R wrote: Ε όχι και ΑΔΙΚΟ!!!! Τώρα ποιος τρολλάρει... ε;.. ε;....
Πως το εννοείς; Κάπως σα Θεία Δίκη; Εντάξει. Το λέω πάντως με τη μικρή του έννοια. Χθες ήταν άδικο αυτό που έγινε από πολλές απόψεις. Το ότι αδικούν κι αυτοί διαχρονικά, ας μη μας κάνει να χαιρόμαστε με την αδικία εις βάρος τους. Εγώ πάντως λυπήθηκα ειλικρινά και όχι μόνο γιατί τώρα θα ρίξουν το βάρος στο να "μας ταχτοποιήσουν ποικιλοτρόπως" στους μεταξύ μας αγώνες. Για το ίδιο το γεγονός κι ότι δε συνεχίζουν για πάρτη τους. Παίξανε πάντως μπαλάρα ειδικά για εκεί μέσα.
Από εκεί και πέρα εννοείται ότι ο πόλεμος απέναντι στην αδικία μαίνεται διαρκώς. Το είπε και ο πρόεδρος. Άντε να δούμε. Αν και δεν ελπίζω και πολύ για να είμαι ειλικρινής. Ή μάλλον ελπίζω, αλλά δεν πιστεύω.
ΥΓ
Δεν τρολάρω. Αλήθεια.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Όχι, δεν το εννοώ έτσι. Μιλάω καθαρά για το παιχνίδι. Έφαγαν τρία γκολ από δικιά τους βλακεία και τα τρία και μόνο και δεν θεωρώ ότι ο διαιτητής τους έσφαξε, έπαιξε έδρα δε λέω αλλά... όταν ο Φαν Πέρσι είναι στον αέρα για να κοντρολάρει τη μπάλα και εσύ πας -έστω και """"""έξυπνα"""""- και πέφτεις επίτηδες πάνω του για να χάσει το κοντρόλ, μέσα στο Ολντ Τραφορντ... ε τα θέλει ο πισινός σου...crocark wrote: Πως το εννοείς; Κάπως σα Θεία Δίκη;
Τώρα αν κάτσω και ακούσω τους σχολιαστές της ΔΤ, σώθηκα. Όχι ότι είναι Ολυμπιακοί αλλά αυτοί νομίζουν ότι επειδή παίζει κάποιος "δικός μας" πρέπει σώνει και καλά να μας λένε αυτά που θέλουμε να ακούμε.
Μπορεί, έτσι όπως έγιναν τα δυο παιχνίδια, τουλάχιστον να λέει ότι "αποκλείστηκε από την Μαν." και όχι "η Μαν. απέκλεισε τον Ολυμπιακό".
Fallen... Dream... ξέρετε εσείς...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Συμφωνώ σε όλα.Constantine_R wrote: Έφαγαν τρία γκολ από δικιά τους βλακεία και τα τρία και μόνο και δεν θεωρώ ότι ο διαιτητής τους έσφαξε, έπαιξε έδρα δε λέω αλλά...
Το άδικο έχει να κάνει με το ότι απλώς έπαιξε έδρα εν προκειμένω. Άδικο επίσης είναι ότι λίγο ήθελε για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Και άδικο είναι όσο άδικο είναι για τους Πορτογάλους ή τους Γάλλους να χάνουν από μια ομάδα σαν την Εθνική επί Ρεχάγκελ ή Σάντος. Οι άλλοι κλείστηκαν πίσω σαν τρομαγμένα κουτάβια, σε τέτοιο βαθμό που να σκέφτομαι ότι αυτοί είναι χειρότεροι και από εμάς. Επίσης δεν περιμένεις από τη Μάντσεστερ να κάνει κάποια από τα καραγκιοζιλικια που είδα.
Κλείνω τον ήχο. Άκουγα σχολιασμό από σοβαρό ραδιόφωνο.Constantine_R wrote: Τώρα αν κάτσω και ακούσω τους σχολιαστές της ΔΤ, σώθηκα. Όχι ότι είναι Ολυμπιακοί αλλά αυτοί νομίζουν ότι επειδή παίζει κάποιος "δικός μας" πρέπει σώνει και καλά να μας λένε αυτά που θέλουμε να ακούμε.
Και είμαι και Μάντσεστερ ...
Ε, πες και μας ντε ... Όλα μυστικούλια μου είστε ...Constantine_R wrote: Fallen... Dream... ξέρετε εσείς...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
crocark wrote: Κλείνω τον ήχο. Άκουγα σχολιασμό από σοβαρό ραδιόφωνο.
Τι μυστικά μωρέ και εσύ... να μετακινήσουν τα posts εννοώ.crocark wrote: Ε, πες και μας ντε ... Όλα μυστικούλια μου είστε ...
- crocark
- Adventure's Advocate
Α, είπα κι εγώ μην ήταν τίποτα το σοβαρό ...crocark wrote: Τι μυστικά μωρέ και εσύ... να μετακινήσουν τα posts εννοώ.
* και είμαι και οντόπικ ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε ραδιόφωνο, οποιουδήποτε χρώματος είναι σοβαρό αλλά για το λες εσύ... έτσι και αλλιώς εγώ δεν τα παρακολουθώ. Καμιά φορά διαβάζω τα δικά μου sites και μέχρι εκεί.crocark wrote: Αυτό το πράγμα να μην εννοείτε να καταλάβετε ορισμένοι ότι τα ασπρόμαυρα ραδιόφωνα μπορεί να είναι και σοβαρά ...
- crocark
- Adventure's Advocate
(φαντάζομαι τι θα γράφουν σήμερα ...)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
- crocark
- Adventure's Advocate
Ενώ αν ήμασταν εντός θέματος θα είχε περισσότερη αξία ο διάλογος, θα είχαμε να ασχοληθούμε με πραγματικά σοβαρά πράγματα ή τυχόν θα ήταν περισσότερο χαρούμενα. Πάντως τα μαζεύω και φεύγω γιατί αν ένα πράγμα ισχύει, είναι ότι δε χρειάζεται τη δική μου συμβολή απ' ό,τι φαίνεται για να αποδειχθούν τα αυταπόδειχτα. Τα καταφέρνει η δημιουργός μια χαρά και μόνη της. Στον επόμενο τόνο μαζί με όλα τα offtopic στέλνεται και το ίδιο το topic ως άσχετο με το adventuring κάτω από τη γραμμή. θέλω να πω ότι σηκώνει μετακίνηση αλλά όχι για αυτά που εννοείς, αλλά από τον τίτλο και μόνο.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
Αλήθεια τις πιό πολλες φορές δεν μπορώ να καταλάβω το ύφος των απαντήσεων σου. Πιστεύω ότι ξέρεις ότι υπάρχει ειδικό thred που γράφουμαι ότι κατεβάσει η κούτρα μας, και κάτι άλλο η ειρωνεία είναι κακός σύμβουλος στις σχέσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
- crocark
- Adventure's Advocate
Ακούγεται και σωστό και σοφό. Εγώ πάντως δεν ειρωνεύομαι κανέναν εν προκειμένω νομίζω. Πλάκα κάνω φυσικά, αλλά παράλληλα λέω και τη γνώμη μου για το φαινόμενο WW. Αν μη τι άλλο παραδέξου ότι είχα πολύ καιρό! Ε, η άνοιξη λίγο, καταλαβαίνειςgiovanna wrote: η ειρωνεία είναι κακός σύμβουλος στις σχέσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.
Για το ύφος τώρα δεν είσαι η μόνη και προφανώς, αν κάτι φταίει σ' αυτό, δεν είναι δικό σου το φταίξιμο
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- qwerty
- Moderator
- qwerty
- Moderator
- qwerty
- Moderator