Επιλογές & Συνέπειες

More
08 Απρ 2014 19:00 #43040 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Επιλογές & Συνέπειες
Κι εγώ μιας και πιο εύκολο είναι να μάθω να πίνω ουίσκι παρά να συνδέω σε λαν ... Άσε καπετάνιε που κάτι μου λέει ότι ούτε καν για ουισκια δεν είμαστε ... Ουφ, ζέστη ... Αλλά ας μη βγαίνουμε εκτός θέματος σήμερα που αποφάσισα να είμαι καλό παιδί.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
09 Απρ 2014 18:59 #43050 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Επιλογές & Συνέπειες
@crocark

Τι έχεις πάθεις, γράφεις κάτι που δεν θέλεις να διαβάσουμε ή τι? :x

More
09 Απρ 2014 22:37 #43052 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Επιλογές & Συνέπειες

crocark wrote: [...]Ένα πρόβλημα πάντως[...]

Δεν απαντώ από χθες που διάβασα το μήνυμά σου επειδή με έχεις προβληματίσει. Θετικά, πολύ θετικά. Θέλω να σκεφτώ λύσεις στα πρακτικά προβλήματα που ορθώς έθεσες. Θα επανέλθω (ala Schwarzenegger). Πολύ μου άρεσε το μήνυμά σου, μου έχει προγκίξει τον εγκέφαλο...

(ομολογώ πως συγκινήθηκα που έχεις μείνει on-topic καταφέρνοντας να αντισταθείς στους πειρασμούς :) )

Nothing happens unless first a dream...

More
10 Απρ 2014 13:13 #43065 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Επιλογές & Συνέπειες
@ giovanna
Είναι λίγο ιδιαίτερο, αλλά επιτρέπω στους λίγο κουτσομπόληδες (σαν και μένα) να το δουν με κάποιο επιπλέον κόπο. Αν δεν ήθελα να το διαβάσετε δε θα το έγραφα. Απλά δε θα σας αναγκάσω κιόλας.

@ fallen
Μη νομίζεις ότι ήταν κάτι που δε μου στοίχισε. Να! Αυτό το λες θυσία ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
10 Απρ 2014 17:56 #43079 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: Επιλογές & Συνέπειες
Είμαι μεγάλος fan των C&C και ανυπομωνώ να μου αρμέξει το πορτοφόλι όσο δεν πάει η ΤΤ! Έπαιξα 2η φορά το Walking Dead και το ευχαριστήθηκα το ίδιο με την πρώτη! Πάντως θα συμφωνήσω, ότι η απόκλιση δεν είναι ουσιαστική και θα ήθελα να υπάρχει π.χ. διαφορετικό φινάλε. To χω πει όμως και θα το λέω πάντα. Το Α και το Ω στα adventures είναι η ιστορία και η ατμόσφαιρα! Και τα παιχνίδια της TT τα σπάνε σε αυτόν τον τομέα!

Tex Murphy is back!