Witcher visits Monkey Island!
- Castledoque
- Topic Author
- Adventure Draic Kin
Γιατί τα λέω όμως όλα αυτά σε αυτό εδώ το φόρουμ; Γιατί χτες συνέβη το απίστευτο!!! Έχοντας μπει για τα καλά στο 2ο (και τελευταίο) expansion του Witcher 3 με το τέλος της μεγάλης περιπέτειας να έρχεται όλο και πιο κοντά, πέφτω αναπάντεχα σε απροκάλυπτη αναφορά/φόρο τιμής στα Monkey Island !.
Ο Geralt (ο γουίτσορας πρωταγωνιστής της ιστορίας, για όσους η κακή τους μοίρα έλαχε να μην γνωρίζουν) ως side-quest/mini-game/εναλλακτική απασχόληση για να ξεχνιέται/ξεχνιόμαστε λίγο από το κυρίως δράμα/όπως αλλιώς θέτε πέστε το, παίζει μποξ με διάφορους τύπους για να γίνει πρωταθλητής στο συγκεκριμένο άθλημα. Λοιπόν ένας από τους αντιπάλους του λέγεται Mancomb (Man-Guy, Comb-Brush), είναι ξανθούλης με κοτσίδα και σκουλαρίκι και αντί για μποξ προτιμάει να κάνει λεκτική μονομαχία με ρίμες!!!!!!!! Ποιον σας θυμίζει;;;;;;
Εδώ η πρώτη τους συνάντηση. Προς όνειδός μου στην αρχή δεν το έπιασα το υπονοούμενο...
Κι εδώ ακόμα δεν το έπιασα το ποίημα, απλώς είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι που το πάει που το πάει...
Μ@&@&Α Ο GUYBRUSH!!!!!!!!!!!!
Και φυσικά η επιβεβαίωση με τις απαραίτητες επιλογές στον διάλογο...
Μετά από τόση παρέα με τον βάρδο Dandelion, o Geralt δε μασάει από τέτοια!
Αλλά και ο Guybr... ε θέλω να πω ο Mancomb βαστιέται σε καλή φόρμα...
Ωστόσο στο τέλος, μετά από μερικές ρίμες ακόμα, αναγκάζεται να παραδεχτεί πως κι ο καλύτερος πειρατής (λέμε τώρα) δεν πιάνει μία μπροστά σε έναν γουίστορα... (Μήπως να αλλάξει το ποιηματάκι σε I wanna be a witcher;)
Οπότε μικρέ πειρατή πάρε το γλειφιτζούρι σου και κάτσε στη γωνιά σου...
Σκέψεις/απόψεις;;;;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Ήρωας
- Elite Member
Ευχαριστούμε
Η μόνη λέξη που μπορεί να με χαρακτηρίσει: ΑΧΡΗΣΤΟΣ
- crocark
- Adventure's Advocate
Castledoque wrote: Σκέψεις/απόψεις;;;;
Θυμός διαρκής για τα αμέσως ή εμμέσως απρεπή σου σχόλια κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Τελικά όμως όσο και να το κουράσεις, δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω για το ότι πάλι όλα για χάρη του ΜΙ γίνανε. Θες το ότι έγραψες; Θες το ότι απέκτησες δικαίωμα να βάλεις το παιχνίδι πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού των άσχετων κατηγοριών; Ο Guybrush σέρνει καράβι 25 χρόνια μετά από την επίσημη πρώτη του. Ο δικός σου μετά από 25 ούτε τα νύχια του δε θα μπορεί να κόψει μόνος του ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Ήρωας wrote: Έχω ακριβώς 312 ώρες gameplay στο witcher 3 και στα 2 expansions του[...]Ευχαριστούμε
312 ώρεςςςςςς;!;!; Όντως ΗΡΩΑΣ!!!! Και εμένα με περιμένει κάποια στιγμή να το παίξω, αλλά κάτι τέτοια βλέπω και τρομάζω! Μέ τόσες ώρες ξεπαστρεύω 40-50 παιχνίδια από την backlog λίστα μου!
- mkllds
- Futuristic Fedora
Αγαπητέ Croc, δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά η φήμη του Geralt είναι ίση με του Guybrush. Από το 2007 που εμφανίστηκε το πρώτο παιχνίδι έχει γίνει μια cult μορφή που μετά από 25 χρόνια θα συνεχίζει να κόβει τα νύχια του μόνος του.
Το παιχνίδι πάντως είναι απλά καταπληκτικό. Κρίμα που δεν έχω χρόνο για κάψιμο, να καθίσω 10 ώρες μπροστά στο PC για αγνό gaming...
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
Να στενοχωρήσεις; Να χάσω την ευτυχία μου; Θα σου θυμίσω ότι ένας Αθηναίος σοφός, σπάνια περίπτωση ομολογουμένως ... πόσους να δαμε από τότε άραγε ..., έλεγε "μηδένα προ του τέλους μακάριζε". Πρακτικώς ο Guybrush έχει φτάσει στο "τέλος του", ο άλλος κάτσε να δεις πρώτα ...*δεν θέλω να σε στεναχωρήσω
Σε τι τις μετράς; Άμα ρωτήσεις, θα βρεθεί κόσμος να σου πει ότι το μέγεθος είναι υπερεκτιμημένο. Δεν αρκεί, λένε, η ποσότης, αλλά και η ποιότης έχει τη "δική της ποσότητα". Τεχνική το λένε κάποιοι.η φήμη του Geralt είναι ίση με του Guybrush
Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω, μιας και τον βαρέθηκα μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού κλπ. ... κάποτε, παλιά ... Πάντως το καλτ από μόνο του δε μου λέει και πολλά. Για τα 25 χρόνια μετά, τονε θες να έχει γίνει κλάσσικ. Το καλτ, προσωπικά δε με κράτησε ποτέ όσο το κλάσσικ.μια cult μορφή
Οφφ τέλος ...
* Αν δηλ. μετά από 25 χρόνια (15 πες, αφού μιλάμε από το 2007) κάποιος φτιάχνει easter eggs προς τιμήν του σε άσχετα παιχνίδια κλπ.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Και εγώ που νόμιζα ότι η φράση ήταν "μηδένα προ του τέλους κακάριζε"... Αλλά δεν είναι αυτό. Τι εννοείς ότι ο Guybrush έφτασε στο τέλος;;; Τα κακάρισε όντως; Δεν παίζει δηλαδή για νέα επεισόδια; Άσε μας να έχουμε αυταπάτες."έλεγε μηδένα προ του τέλους μακάριζε". Πρακτικώς ο Guybrush έχει φτάσει στο "τέλος του", ο άλλος κάτσε να δεις πρώτα ...*
Καταλαβαίνεις πόσο πο(ρ)νηρές ακούγονται οι πρώτες προτάσεις σου! Από ότι φαίνεται τεράστιος ο Guybrush, αλλά και ο Geralt έχει και ποσότης και ποιότης...Σε τι τις μετράς; Άμα ρωτήσεις, θα βρεθεί κόσμος να σου πει ότι το μέγεθος είναι υπερεκτιμημένο. Δεν αρκεί, λένε, η ποσότης, αλλά και η ποιότης έχει τη "δική της ποσότητα". Τεχνική το λένε κάποιοι.
Ξυπνώντας ο γλωσσολόγος μέσα μου (something like The Beast Within), το καλτ εσωκλείει αρκετά αρνητική χροιά σε σύγκριση με το κλασικό... Επομένως και οι δύο θα είναι προφανώς all-time classic μορφές.Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω, μιας και τον βαρέθηκα μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού κλπ. ... κάποτε, παλιά ... Πάντως το καλτ από μόνο του δε μου λέει και πολλά. Για τα 25 χρόνια μετά, τονε θες να έχει γίνει κλάσσικ. Το καλτ, προσωπικά δε με κράτησε ποτέ όσο το κλάσσικ.
Τιμή και δόξα στα μαϊμουδονήσια! Αν ακούσεις για κανένα easter egg προς τιμήν του Call of Duty να ανησυχήσεις!Αν δηλ. μετά από 25 χρόνια (15 πες, αφού μιλάμε από το 2007) κάποιος φτιάχνει easter eggs προς τιμήν του σε άσχετα παιχνίδια κλπ.
ΥΓ. Castledoque, στο &&^%$#@ το post. Sorry
- crocark
- Adventure's Advocate
Κάκιστα, γιατί ήθελα να ... "οφφ τέλος" ... στ' αλήθειαΌντας σε πειραχτική διάθεση δεν θα αφήσω τίποτα ασχολίαστο...
Α, ξέρω γω ... Θα θυμάσαι κάποια αναφορά του Άλκη περί Ρον κλπ. και κατά πόσο τα σχετικά πρόσφατα, αν θυμάμαι καλά, εκείνα γραφόμενά του, ήταν ουτοπικά. Δεν το λέω μόνο εγώ δηλαδή ...Δεν παίζει δηλαδή για νέα επεισόδια; Άσε μας να έχουμε αυταπάτες.
Δεν ξέρω τι λες, που είδες τι κλπ.Καταλαβαίνεις πόσο πο(ρ)νηρές ακούγονται οι πρώτες προτάσεις σου!
Για να είμαι παντελώς ειλικρινής μαζί σου, ήλπιζα σε μια τέτοια αναφορά εκ μέρους σου. Έψαχνα σε λεξικά για να δω τι είναι καλτ ακριβώς κι έμπλεξα στις αιρέσεις κλπ. Απλά δεν ήμουν σίγουρος για το αρνητικό της χροιάς. Στο θέμα, θα προτιμήσω το απλά "κλασσικό".Ξυπνώντας ο γλωσσολόγος μέσα μου (something like The Beast Within), το καλτ εσωκλείει αρκετά αρνητική χροιά σε σύγκριση με το κλασικό...
Δε θα καταλάβω και πολλά, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δε θα το έβρισκα καν, ούτε κατά λάθος ... πικρή ιστορία ...Αν ακούσεις για κανένα easter egg προς τιμήν του Call of Duty να ανησυχήσεις!
Α, γεια σου!Castledoque, στο &&^%$#@ το post. Sorry
Castledoque, αν το απόλαυσες, να ξέρεις αποκλείεται να ευθύνεται η ποσότης του παππούλη με τα άσπρα μαλλιά. Μάλλον η ποιοτική τεχνική του πιτσιρικά Guybrush. Για κάποιο λόγο αυτό όπως το έγραψα ακούγεται άκρως προβληματικό. Υποτίθεται ότι οι ασπρομάλληδες στηρίζονται στην τεχνική, πως τα μπέρδεψα έτσι ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Castledoque
- Topic Author
- Adventure Draic Kin
Ήρωας wrote: Εντάξει, είσαι θεούλης!!! Έχω ακριβώς 312 ώρες gameplay στο witcher 3 και στα 2 expansions του, και με το που διάβασα το ποστ έτρεξα μέσα στο game να το βρω, έψαξα έψαξα αλλά τίποτα... και τελικά το βρήκα στα "completed". Την είχα ήδη τελειώσει την πυγμαχία στο Toussaint και δεν πείρα χαμπάρι γι' αυτό το ωραιότατο easter egg. Ντροπή μου!
Ευχαριστούμε
Να υποθέσω δηλαδή πως τσάκισες στο ξύλο τον καημενούλη τον Guybrush αντί να κάνεις λεκτική μονομαχία; Τς τς τς....
@mkllds, έχεις πολύ πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να δεις τον Guybr... ε θέλω να πω τον Mancomb. Είναι στο Toussaint στο δεύτερο εξπάνσιον, μιλάμε για level 35 και πάνω...
Τώρα για το cult και το κλασικό δε θα σχολιάσω τίποτα, γιατί θα ξεφύγουμε τελείως off-topic...
- mkllds
- Futuristic Fedora
Το δεύτερο expansion είναι το Blood & Wine ε; Το έχω εγκατεστημένο όπως και το πρώτο αλλά θα τελειώσω πρώτα το main game και μετά θα πάω προς τα εκεί. Έτσι κι αλλιώς απ' ό,τι κατάλαβα και λόγου level δεν μπορώ να πάω. Δεν θα αντέξω πάνω από 1 λεπτό.
Α ρε White Wolf τι μας κάνεις...
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Αυτό λέγεται τα "θέλει ο λώκος μου..." Πραγματικά αν εξαιρέσω καναδυό FPS, StarCraft 2 και Diablo 3 αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι τα υψηλά επίπεδα δυσκολίας.mkllds wrote: Άσε που το παίζω στο ανώτερο επίπεδο οπότε μέχρι να ανέβω κανένα level έφτυσα αίμα. Τώρα σαν να έστρωσε λίγο που είμαι level 11 αλλά και πάλι σε κάτι μάχες τρώω πολύ ξύλο.
Τι λεπτό;;; Ούτε το intro δεν θα προλάβεις να δειςΔεν θα αντέξω πάνω από 1 λεπτό.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Έχουμε κι ένα achievement να πάρουμε αγαπητέ. Πώς θα καλμάρουμε το OCD μας εάν δεν κάνουμε 100% στα πάντα ε;akarasimos wrote: Πραγματικά αν εξαιρέσω καναδυό FPS, StarCraft 2 και Diablo 3 αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι τα υψηλά επίπεδα δυσκολίας.
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Έχουμε κι ένα achievement να πάρουμε αγαπητέ. Πώς θα καλμάρουμε το OCD μας εάν δεν κάνουμε 100% στα πάντα ε;
Ήμαρτον με αυτά τα achievements! Όσες φορές μπήκα στη διαδικασία να κυνηγήσω κάποια, δεν ευχαριστήθηκα το παιχνίδι! Και είχα γνωρίσει έναν καμένο που έτρωγε τρελές ώρες για να επιτύχει όλα!!!
- Constantine_R
- Voodoo Priest
και δόξα και τιμή στον true gamer mkllds...
... έτσι κάνουν οι σωστοί ψυχαναγ... ε... true gamers.... το είπαμε...mkllds wrote: Έχουμε κι ένα achievement να πάρουμε αγαπητέ. Πώς θα καλμάρουμε το OCD μας εάν δεν κάνουμε 100% στα πάντα ε;
crocark wrote: * Αν δηλ. μετά από 25 χρόνια (15 πες, αφού μιλάμε από το 2007) κάποιος φτιάχνει easter eggs προς τιμήν του σε άσχετα παιχνίδια κλπ.
Μετά από 15 χρόνια θα κάνουν σε άσχετα παιχνίδια easter eggs με την συνάντηση witcher-guybrush...
Για το παιχνίδι δεν λέω κάτι γιατί αν δεν αλλάξω σύστημα δεν με βλέπω να το παίζω...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”