Witcher visits Monkey Island!

More
30 Σεπ 2016 20:46 #47772 by crocark
Replied by crocark on topic Witcher visits Monkey Island!
Ε, πάλι στον Guybrush θα στηρίζονται για να έχει νόημα. Εδώ μια φορά για χάρη του Guybrush θ' αναφερθεί, αλλά κι αλλού ... είμαι σίγουρος. Και πάλι θα νιώθεις την ίδια συγκίνηση. Εγώ και περηφάνια.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
01 Οκτ 2016 00:14 #47773 by Ήρωας
Replied by Ήρωας on topic Witcher visits Monkey Island!

akarasimos wrote: 312 ώρεςςςςςς;!;!; Όντως ΗΡΩΑΣ!!!! Και εμένα με περιμένει κάποια στιγμή να το παίξω, αλλά κάτι τέτοια βλέπω και τρομάζω! Μέ τόσες ώρες ξεπαστρεύω 40-50 παιχνίδια από την backlog λίστα μου!

Ναι είναι λιγάκι υπερβολή, αλλά ήθελα να το ξεκοκαλίσω το game είναι η αλήθεια. :P Μπορείς και με αρκετά λιγότερες ώρες να το ολοκληρώσεις κάνοντας και τα περισότερα σημαντικά sidequests. Τα expansions που βγήκαν ήταν λιγάκι πλεόνασμα αφού το παιχνίδι ήταν ήδη τεράστιο σε έκταση χωρίς αυτά, αλλά στο συγκεκριμένω ότι βγάλουν είναι καλοδεχούμενο :)

Castledoque wrote: Να υποθέσω δηλαδή πως τσάκισες στο ξύλο τον καημενούλη τον Guybrush αντί να κάνεις λεκτική μονομαχία; Τς τς τς....

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα, δεν το πολυθυμάμε, αν και έχω την εντύπωση ότι σε κάποια φάση ο Geralt είχε βρίσει, οπότε παίζει και να το έκανα το rap battle κανονικά :side:

Η μόνη λέξη που μπορεί να με χαρακτηρίσει: ΑΧΡΗΣΤΟΣ :blush:

More
03 Οκτ 2016 10:14 - 03 Οκτ 2016 10:15 #47777 by mkllds
Replied by mkllds on topic Witcher visits Monkey Island!

akarasimos wrote: Ήμαρτον με αυτά τα achievements! Όσες φορές μπήκα στη διαδικασία να κυνηγήσω κάποια, δεν ευχαριστήθηκα το παιχνίδι! Και είχα γνωρίσει έναν καμένο που έτρωγε τρελές ώρες για να επιτύχει όλα!!!

Από τότε που δεν υπάρχει score στα adventures τα achievements είναι η όαση που αναζητούσαμε εμείς οι καμένοι true gamers! Οπότε κάτω τα χέρια! Ακόμα κι από achievement όπου πρέπει να κάνεις χίλια κλικ σ' ένα συγκεκριμένο σημείο ή να σκοτώσεις χίλιους εχθρούς με ένα πιρούνι!

Constantine_R wrote: ... έτσι κάνουν οι σωστοί ψυχαναγ... ε... true gamers.... το είπαμε...

Αυτό το παιδί πάντα με καταλάβαινε!

Σ' άλλα νέα. Έριξα και την πρώτη κοπελιά στο κρεβάτι του Άσπρου Λύκου. Και πολύ άργησε. Μιλάω για την
Warning: Spoiler!

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Last edit: 03 Οκτ 2016 10:15 by mkllds.