Witcher visits Monkey Island!
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Ήρωας
- Elite Member
akarasimos wrote: 312 ώρεςςςςςς;!;!; Όντως ΗΡΩΑΣ!!!! Και εμένα με περιμένει κάποια στιγμή να το παίξω, αλλά κάτι τέτοια βλέπω και τρομάζω! Μέ τόσες ώρες ξεπαστρεύω 40-50 παιχνίδια από την backlog λίστα μου!
Ναι είναι λιγάκι υπερβολή, αλλά ήθελα να το ξεκοκαλίσω το game είναι η αλήθεια. Μπορείς και με αρκετά λιγότερες ώρες να το ολοκληρώσεις κάνοντας και τα περισότερα σημαντικά sidequests. Τα expansions που βγήκαν ήταν λιγάκι πλεόνασμα αφού το παιχνίδι ήταν ήδη τεράστιο σε έκταση χωρίς αυτά, αλλά στο συγκεκριμένω ότι βγάλουν είναι καλοδεχούμενο
Castledoque wrote: Να υποθέσω δηλαδή πως τσάκισες στο ξύλο τον καημενούλη τον Guybrush αντί να κάνεις λεκτική μονομαχία; Τς τς τς....
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα, δεν το πολυθυμάμε, αν και έχω την εντύπωση ότι σε κάποια φάση ο Geralt είχε βρίσει, οπότε παίζει και να το έκανα το rap battle κανονικά
Η μόνη λέξη που μπορεί να με χαρακτηρίσει: ΑΧΡΗΣΤΟΣ
- mkllds
- Futuristic Fedora
Από τότε που δεν υπάρχει score στα adventures τα achievements είναι η όαση που αναζητούσαμε εμείς οιakarasimos wrote: Ήμαρτον με αυτά τα achievements! Όσες φορές μπήκα στη διαδικασία να κυνηγήσω κάποια, δεν ευχαριστήθηκα το παιχνίδι! Και είχα γνωρίσει έναν καμένο που έτρωγε τρελές ώρες για να επιτύχει όλα!!!
Αυτό το παιδί πάντα με καταλάβαινε!Constantine_R wrote: ... έτσι κάνουν οι σωστοί ψυχαναγ... ε... true gamers.... το είπαμε...
Σ' άλλα νέα. Έριξα και την πρώτη κοπελιά στο κρεβάτι του Άσπρου Λύκου. Και πολύ άργησε. Μιλάω για την
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.