Score points and steam achievements

More
31 Ιαν 2017 19:41 #48188 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Score points and steam achievements
Πάντως εσένα δε σου το είχα ότι δεν κοιτάς τα achievements... με απογοήτευσες... :whistle:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar Topic Author
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
31 Ιαν 2017 19:48 #48189 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Score points and steam achievements
Σε τέσσερα παιχνίδια κυνήγησα achievements: Tomb Raider, Rise of Tomb Raider, Shadows of Mordor & Oblivion!

Για του λόγου το αληθές δες στο προφίλ το ποσοστό "ολοκλήρωσης" :)

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
31 Ιαν 2017 20:35 #48190 by crocark
Replied by crocark on topic Score points and steam achievements
Αν και χαίρομαι που αναγνωρίζεις ότι είμαι του ποιοτικού [δεν καταλαβαίνω μάλιστα το μένος εναντίον του ποιοτικού, από μόνο του, άσε τώρα τους χρωματισμούς μέσω τραγουδιστικών παραλληλισμών γιατί αυτά είναι δικά σου (πετυχημένα, αστεία, ΟΚ, γέλασα, αλλά δικά σου, δε σημαίνει ότι με αφορούν τα ονόματα, ούτε κι ότι δε με αφορούν αναγκαστικά ...)] δεν είναι εν προκειμένω θέμα ποιότητας. Είναι θέμα ποσότητας μάλλον χρόνου. Δηλαδή παίζεις μια βλακεία (εντάξει, μπορεί να μην είναι κιόλας) και μετά πρέπει να την ξαναπαίξεις για να συγκριθείς εκεί όπου μπορείς, αφού καταγράφονται ονλάιν (δες τι σου λέει ο από πάνω ακριβώς-προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν πετάει το χρόνο του σε χαζομάρες, έτσι το μεταφράζω, μπορεί και λάθος). Και στο τέλος - τέλος, τους πόντους τους είχες για τον εαυτό σου κι ήταν αριθμητική, ακόμη κι αν δε σου δίνονταν αναλογικά με τα κατορθώματά σου απαραίτητα. Ατσίβμεντ του τύπου διήνυσες πεζός τόσες χιλιάδες μίλια (σε rpg ξέρω γω) ή βγήκες από το σπίτι ξεβράκωτος πάνω από 10 φορές, τι δείχνουν; Σ' εμένα ότι έχεις χάσει πολύ χρόνο σε χαζομάρες. Στη γυναίκα σου ότι δικαιολογημένα γκρινιάζει που ασχολείσαι με χαζομάρες αντί να διαβάζεις τα παιδιά. Λέμε τώρα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
01 Φεβ 2017 09:57 - 01 Φεβ 2017 09:58 #48191 by mkllds
Replied by mkllds on topic Score points and steam achievements

Constantine_R wrote: Να βλέπεις τι μας κάνουν; Δεν μπορώ να κάνω save και πρέπει για να τα συμπληρώσω και εγώ να παίξω από την αρχή. Που ΘΑ το κάνω αλλά θα το αφήσω να περάσει λίγο καιρός.

Λοιπόν. Επειδή η πενία τέχνας κατεργάζεται, άσχετο, κάνουμε τα εξής:
1. Κλείνουμε το cloud saving στο steam.
2. Αποθηκεύουμε το save σ' άλλο φάκελο.
3. Παίζουμε το παιχνίδι κι όποτε θέλουμε κάνουμε alt-tab και αποθηκεύουμε το save σ' άλλο φάκελο.
4. Όποτε χρειαστεί κάνουμε copy-paste το αποθηκευμένο save στο save location του παιχνιδιού.
5. Αποκτούμε έτσι ΟΛΑ τα achievements. B)

Και κάπως έτσι παρακάμπτουμε την μαλακία που έβαλαν οι Ισπανοί για save system.

akarasimos wrote: Σε τέσσερα παιχνίδια κυνήγησα achievements: Tomb Raider, Rise of Tomb Raider, Shadows of Mordor & Oblivion!

Για του λόγου το αληθές δες στο προφίλ το ποσοστό "ολοκλήρωσης" :)

Στο Tomb Raider τα απέκτησα όλα εκτός από αυτά που είναι για το multiplayer (δεν παίζω), στο Rise of Tomb Raider τα έχω αφήσει προς το παρών, στο Shadows of Mordor εννοείτε ότι είναι 100% και το Oblivion δεν το έχω αλλά το Skyrim είναι κι αυτό 100%.

crocark wrote: Δηλαδή παίζεις μια βλακεία (εντάξει, μπορεί να μην είναι κιόλας) και μετά πρέπει να την ξαναπαίξεις για να συγκριθείς εκεί όπου μπορείς, αφού καταγράφονται ονλάιν (δες τι σου λέει ο από πάνω ακριβώς-προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν πετάει το χρόνο του σε χαζομάρες, έτσι το μεταφράζω, μπορεί και λάθος).

Ποιος σου είπε ότι το κάνουμε για να συγκριθούμε με τους άλλους; Εγώ πάντως το κάνω γιατί μου δίνει το αίσθημα της ολοκλήρωσης γιατί το OCD μου είναι ισχυρό.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Last edit: 01 Φεβ 2017 09:58 by mkllds.

More
01 Φεβ 2017 10:49 - 01 Φεβ 2017 10:50 #48192 by crocark
Βλέπω από το κουοταρισμένο αντιδράς μόνο στο κομμάτι περί σύγκρισης!!! Σα να λέμε το ότι παίζουμε βλακείες είναι αποδεκτό, ε;
Μωρέ μπράβο ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γιατί το OCD μου είναι ισχυρό

Κατά τη γνώμη μου, το λεκτικό σχήμα είναι αδόκιμο. Δε λες για μια πάθηση πως είναι "ισχυρή". Μπορείς να πεις ότι είναι σοβαρή, ανίατη ή ξέρω 'γω να το πας από γύρω-γύρω, π.χ. οι γιατροί σηκώνουν τα χέρια ψηλά κλπ.

Και κάπως έτσι παρακάμπτουμε την μαλακία που έβαλαν οι Ισπανοί για save system.

Είσαι αναμφίβολα η πιο σίγουρη λύση σε ο,τιδήποτε τεχνικό.
Απ' την άλλη σκέφτομαι ανάποδα για λίγο. Μήπως οι Ισπανοί το κάνανε επίτηδες έτσι για να σε ζορίσουν και να πεις δεν αξίζει; Στα βάλανε ας πούμε για να μην γκρινιάζεις πως δεν υπάρχουν (επειδή σε ξέρουν τι είσαι), αλλά σε δυσκόλεψαν, για να σκεφτείς ότι δεν αξίζει. Καλά, δεν παίρνω και το μέρος των Ισπανών, μη φαντάζεσαι (μιας και το μόνο καλό που μπορώ να τους βρω μετά την ημέρα κυκλοφορίας του Runaway3 είναι η συνεργασία με τη Microids - δεν έχω παίξει το παιχνίδι ακόμα).

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Last edit: 01 Φεβ 2017 10:50 by crocark.

More
01 Φεβ 2017 19:20 #48194 by mkllds
Replied by mkllds on topic Score points and steam achievements

crocark wrote: Βλέπω από το κουοταρισμένο αντιδράς μόνο στο κομμάτι περί σύγκρισης!!! Σα να λέμε το ότι παίζουμε βλακείες είναι αποδεκτό, ε;
Μωρέ μπράβο ...

Και γιατί να μην είναι αποδεκτό; Αφού τα θεωρείς βλακείες γιατί να σου αλλάξω γνώμη;

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
01 Φεβ 2017 19:30 #48195 by giovanna
Replied by giovanna on topic Score points and steam achievements
Εγώ πάντα γούσταρα τις βαθμολογίες που έπερνα στα παιγνίδια της Sierra, ξέρεις τι εθιστικό ήτανε στον Larry να τον ξεβρακώνω , να τον βάζω να κλάνει και να παίρνω βαθμούς :)

More
01 Φεβ 2017 19:33 - 01 Φεβ 2017 19:35 #48196 by Constantine_R

crocark wrote: δεν καταλαβαίνω μάλιστα το μένος εναντίον του ποιοτικού, από μόνο του

Δεν είναι μένος εναντίον του ποιοτικού, είναι ειρωνεία (και αστείο εν προκειμένω, ότι πραγματική ειρωνεία) για τους "ποιοτικούς". Εγώ μόνο ποιοτική μουσική ακούω έτσι και αλλιώς...

crocark wrote: και μετά πρέπει(1) να την ξαναπαίξεις για να συγκριθείς(2) εκεί όπου μπορείς, αφού καταγράφονται ονλάιν

(1) Δεν "πρέπει" απαραίτητα να ξαναπαίξεις.
(2) Με κάλυψε ο mkllds. Μας πιάνει τικ και σπασμοί. Εγώ 10 φίλους έχω όλους κι όλους στο Steam και το προφίλ το βλέπουν μόνο αυτοί. Αλλά και πάλι για να δω τι έχουν κάνει πρέπει να μπω στη σελίδα του προφίλ τους... Τι νομίζεις ότι όλη μέρα αυτό κάνουμε;; Ποτέ μου δεν έχω δει τι achievements έχει κάνει ο καθένας :blink:

crocark wrote: Και στο τέλος - τέλος, τους πόντους τους είχες για τον εαυτό σου κι ήταν αριθμητική, ακόμη κι αν δε σου δίνονταν αναλογικά με τα κατορθώματά σου απαραίτητα.

Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι προ internet δεν υπήρχαν άτομα που κατέγραφαν σε τετράδιο τα σκορ τους; που δεν κοκορεύονταν σε μια παρέα, σε ένα περιοδικό αν στο τάδε adventure έκαναν το απόλυτο; κτλ, κτλ... γιατί εγώ δεν το νομίζω.
Επίσης υπάρχουν παιχνίδια που έχουν in-game achievements που αν δεν παίζεις στο Steam ή όπου αλλού δεν καταγράφονται. Αυτά εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία;

crocark wrote: Ατσίβμεντ του τύπου διήνυσες πεζός τόσες χιλιάδες μίλια (1) (σε rpg ξέρω γω) ή βγήκες από το σπίτι ξεβράκωτος πάνω από 10 φορές (2), τι δείχνουν;

(1) Αυτά είναι achievements που θα τα κάνεις έτσι και αλλιώς. Όπως το να πάρεις χ πόντους γιατί έλυσες έναν γρίφο που θα τον έλυνες έτσι και αλλιώς για να προχωρήσεις.
(2) Μπορεί τη 10 φορά που θα βγεις ξεβράκωτος να βρεις γκόμενακι που λιμπίστηκε τα κάλλη σου και το παιχνίδι να σε σπρώχνει με τον τρόπο, αν θες, να δεις και αυτό. Μπορεί να είναι απλά και για την πλάκα.
Άλλα είναι τα απάλευτα.

crocark wrote: Στη γυναίκα σου ότι δικαιολογημένα γκρινιάζει που ασχολείσαι με χαζομάρες αντί να διαβάζεις τα παιδιά.

Ενίοτε γκρινιάζει που κάθομαι πολλές ώρες. Ότι κάνω χαζομάρες ποτέ.

Και στην τελική, δεν καταλαβαίνω το δικό σου μένος (τα θεωρείς χαζομάρες αν καταλαβαίνω γι' αυτό και δανείζομαι τη λέξη). Εγώ και ο mkllds είμαστε ανίατες περιπτώσεις. Εσύ(εις) δεν ασχολείστε καθόλου με χαζομάρες; Δεν σπαταλάτε καθόλου το χρόνο σας με πράγματα που δεν έχουν πρακτική αξία; Δεν έχετε κάπου κάλλο;;;;; (και προσέξτε τι θα απαντήσετε :evil: )
Ή τα achievements έχουν κάνει τόσο μεγάλο κακό στο gaming; :)

Edit:
Υπήρχε στο Larry κλανοβαθμοθηρία;;;;;!!!!!!!! :ohmy:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Last edit: 01 Φεβ 2017 19:35 by Constantine_R.

More
01 Φεβ 2017 19:38 #48197 by giovanna
Ναι Κωνσταντίνε, υπάρχει. Και στο πρώτο παιγνίδι της σειράς εαν δεν βάλεις προφυλακτικό όταν πηδάς αυτό που πηδάς χάνεις και σου λεέι με μεγάλα γράμματα LOOSER B)

More
02 Φεβ 2017 07:01 #48199 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Score points and steam achievements

Constantine_R wrote: Άστους μωρέ αυτοί είναι του έντεχνου... Νταλάρας, Μποφίλιου, Μαραβέγιας και για Χέβι Μέταλ, Πλιάτσικα... και το βράδυ πάνε Αργυρό.

Για Χέβι Μέταλ ακούμε Χέβι Μέταλ κύριος. Εγώ, πάντως, αυτόν τον τελευταίο δεν τον ξέρω καν. :P

crocark wrote: Δηλαδή παίζεις μια βλακεία (εντάξει, μπορεί να μην είναι κιόλας) και μετά πρέπει να την ξαναπαίξεις για να συγκριθείς εκεί όπου μπορείς, αφού καταγράφονται ονλάιν (δες τι σου λέει ο από πάνω ακριβώς-προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν πετάει το χρόνο του σε χαζομάρες, έτσι το μεταφράζω, μπορεί και λάθος). Και στο τέλος - τέλος, τους πόντους τους είχες για τον εαυτό σου κι ήταν αριθμητική, ακόμη κι αν δε σου δίνονταν αναλογικά με τα κατορθώματά σου απαραίτητα. Ατσίβμεντ του τύπου διήνυσες πεζός τόσες χιλιάδες μίλια (σε rpg ξέρω γω) ή βγήκες από το σπίτι ξεβράκωτος πάνω από 10 φορές, τι δείχνουν; Σ' εμένα ότι έχεις χάσει πολύ χρόνο σε χαζομάρες. Στη γυναίκα σου ότι δικαιολογημένα γκρινιάζει που ασχολείσαι με χαζομάρες αντί να διαβάζεις τα παιδιά. Λέμε τώρα.

Χειροκροτώ με στόμφο. Τύπου Joey και Chandler στο γνωστό gifάκι... όπου χειροκροτούν με στόμφο. Γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε gifάκια;

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar Topic Author
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
02 Φεβ 2017 11:41 - 02 Φεβ 2017 11:42 #48200 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Score points and steam achievements

Constantine_R wrote: [...] και το βράδυ πάνε Αργυρό.

WickedMan wrote: [...] Εγώ, πάντως, αυτόν τον τελευταίο δεν τον ξέρω καν. :P

Είναι από το σόι του Τέρρυ του Χρυσού, αλλά έχει πέσει σε αξία για αυτό και η αλλαγή στο επίθετο :)

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
Last edit: 02 Φεβ 2017 11:42 by GameLinguist.

More
02 Φεβ 2017 17:27 #48202 by Constantine_R

WickedMan wrote: Για Χέβι Μέταλ ακούμε Χέβι Μέταλ κύριος. Εγώ, πάντως, αυτόν τον τελευταίο δεν τον ξέρω καν. :P

WickedMan wrote: Χειροκροτώ με στόμφο. Τύπου Joey και Chandler στο γνωστό gifάκι... όπου χειροκροτούν με στόμφο. Γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε gifάκια;

Και μετά τσαντίζεσαι που τα μικρά σε λένε Κύριο.... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!
{gifaki όπου καρατέκα σπάει τούβλα με το κεφάλι}
Όχι ότι το να έχεις ακουστά τον Αργυρό είναι κατόρθωμα, ότι σου είπε ο akarasimos.... αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι της... ηλικίας σου... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!

Πάμε ρε εμείς τα γερόντια να πιούμε μια σουμάδα, να θυμηθούμε τα παλιά που βλέπαμε "Φιλαράκια"

More
02 Φεβ 2017 17:45 - 02 Φεβ 2017 18:32 #48203 by crocark
@ Mkllds
Δε θεωρώ ότι όλα είναι βλακείες, αλλά ότι κυκλοφορεί πολλή βλακεία και κυρίως πολλά που είναι "τάχαμου-τάχαμου". Κι ότι κάποια τουλάχιστον από αυτά που είναι υποτίθεται κάτι, αλλά δεν είναι, ή θα 'θελαν να είναι, έχουν καταλάβει ότι δεν τα κατάφεραν στ' αλήθεια και γεμίζουν τον τόπο με εξτραδάκια της πλάκας (με την κακή έννοια), προσπαθώντας να καλύψουν τα κενά τους, ή καλύτερα να τραβήξουν την προσοχή από τα κενά τους. Αυτά όλα τα έχω ξαναπεί λίγο πολύ μιλώντας και για ατσίβμεντς και για άλλα τερτίπια, π.χ. χιντ σύστεμς κλπ. Οι δημιουργοί ασχολούνται με χαζομάρες και αφήνουν το κύριο προϊόν να κατρακυλά σε ποιότητα.

Το σχόλιο ήταν πίκα, το κατάλαβες και χαίρομαι που δε θες να μου αλλάξεις γνώμη, όπως άλλωστε ούτε κι εγώ. Το ξέρεις :)

Δεν είναι μένος εναντίον του ποιοτικού, είναι ειρωνεία (και αστείο εν προκειμένω, ότι πραγματική ειρωνεία) για τους "ποιοτικούς".

Ναι, κατανοητά, αλλά μην ποινικοποιήσουμε όσους αυτοθεωρούνται ποιοτικοί. Σε όλες τις τέχνες (αλλά και στις επιστήμες) υπάρχει μια λεπτή, δυσεύρετη γραμμή, κατ' εμέ πάντα, μέχρι της οποίας κάποιος καλά κάνει και ισχυρίζεται ότι είναι κάτι καλύτερο από τους άλλους, εφόσον μπορεί με κάποια αντικειμενικά κατά το δυνατόν κριτήρια να το υποστηρίξει και πέραν της οποίας καταντά γελοίος. Η δε ποιότητα ανήκει στη σφαίρα της σχετικότητας. Φυσικά πάντα θα υπάρχει κάτι πιο ποιοτικό, όπως πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο δυνατός ή πιο όμορφος.

Τι νομίζεις ότι όλη μέρα αυτό κάνουμε;; Ποτέ μου δεν έχω δει τι achievements έχει κάνει ο καθένας

Φίλε, αλήθεια, να σου πω δεν έχω ιδέα. Καταλαβαίνω τη γενική αρχή λειτουργίας του πράγματος κι έχω δει σοτς από μέλη εδώ μέσα του προφίλ τους, όπου κάποιος άλλος μπορεί να δει πράγματα αν τυχόν θέλει. Τις λεπτομέρειες δεν τις ξέρω ... --> ...

Δηλαδή είσαι σίγουρος ότι προ internet δεν υπήρχαν άτομα που κατέγραφαν σε τετράδιο τα σκορ τους;

Όχι φυσικά. Άλλωστε έχω καταγράψει 2 φορές το σκορ μου για 2 αντίστοιχα της Σιέρρα με σκοπό (και καλά) να ξαναγυρίσω να το βελτιώσω. Το ένα το έκανα με walkthrough, το άλλο δεν.

Επίσης υπάρχουν παιχνίδια που έχουν in-game achievements που αν δεν παίζεις στο Steam ή όπου αλλού δεν καταγράφονται. Αυτά εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία;

Δεν ξέρω.
Κοίτα. Κι εγώ κοιτάω ατσίβμεντς να πω την αλήθεια μου. Αυτό για μένα προσωπικά σημαίνει συνήθως ότι το παιχνίδι μπάζει από παντού κι η χ βλακεία που κέρδισα ήταν αρκετά πιο ενδιαφέρουσα από το να συνεχίσω το ίδιο το παιχνίδι. Παρένθεση. Κάτι που έχω κερδίσει με τα χρόνια είναι ότι πλέον μπορώ να πω: αφού το βλέπω ότι είναι βλακεία, π.χ. επειδή αντί να παίζω κοιτάζω τα ατσίβμεντς, σταματώ εδώ. Παλιά το δικό μου ocd δε θα με άφηνε να το κάνω, ακόμα και για λόγους: το πλήρωσες, θα το παίξεις.

Μπορεί τη 10 φορά που θα βγεις ξεβράκωτος να βρεις γκόμενακι που λιμπίστηκε τα κάλλη σου και το παιχνίδι να σε σπρώχνει με τον τρόπο, αν θες, να δεις και αυτό.

Παραμένω πάντα ανοιχτό βιβλίο και ξέρετε όλοι την αδυναμία μου και πάντα σε τέτοιες συζητησεις μου πετάτε τετοια επιχειρήματα στα οποία κολλάω. Εντάξει, νομίζω θα έπρεπε να παίζεις λίγο πιο fair.

Ενίοτε γκρινιάζει που κάθομαι πολλές ώρες. Ότι κάνω χαζομάρες ποτέ.

Από κάπου πρέπει ν' αρχίσει. Αστειεύομαι, δεν ήταν προσωπικό φυσικά.

--> ... αλλά σκέφτομαι Κώστα, πως αν ήμουν αρθρογράφος σε γυναικεία στήλη, χωρίς πλάκα αυτό, θα κοιτούσα να προχωρούσα τα άρθρα του τύπου "πως να κοιτάξετε το κινητό του χωρίς να σας πάρει χαμπάρι" σε "Μέρος Β', Πως να κοιτάξετε το στημ ακάουντ του και πως θα ερμηνεύσετε αυτά που θα βρείτε εκεί μέσα" (μια κι υποτίθεται ότι οι περισσότερες δεν παίζουν, άρα δε θα καταλαβαίνουν).

Και πλάκα-πλάκα, με τους πόντους, δε θα ξερε και τίποτα συνταρακτικές λεπτομέρειες η λεγάμενη, αλλά άμα δει ατσίβμεντ, μπράβο, κάθισες 10 (πραγματικές) ώρες στο γραφείο, ενώ αυτή, η πραγματική περίμενε, ε, καλά θα κάνει και θα στην πει ...

Πάνω σ' αυτό:
@ mkllds
Γιατί άραγε ρε κάπτεν είναι χειρότερος ένας που αντί να ψάχνει για το έτερον ήμισυ, παίζει πόκεμον με το κινητό στην πλατεία, από έναν που συμπληρώνει ατσίβμεντς;

δεν καταλαβαίνω το δικό σου μένος (τα θεωρείς χαζομάρες αν καταλαβαίνω γι' αυτό και δανείζομαι τη λέξη). Εγώ και ο mkllds είμαστε ανίατες περιπτώσεις. Εσύ(εις) δεν ασχολείστε καθόλου με χαζομάρες; Δεν σπαταλάτε καθόλου το χρόνο σας με πράγματα που δεν έχουν πρακτική αξία;

Έλα μωρέ τώρα, μένος ... Μια γνώμη είπα να πούμε. Εντάξει, ξέρεις ότι είμαι στραβωμένος με το χώρο κι ότι σπανίως βρίσκω πλέον θετικά. Κάθομαι και τα φιλοσοφώ κι από περιγραφές σαν τις παραπάνω σχηματίζω άποψη ψυχολογικής ή κοινωνιολογικής φύσεως. Δεν είμαι όμως ούτε το ένα, ούτε το άλλο, οπότε δεν απαιτώ κι από κανέναν να με πάρει στα σοβαρά. Γνώμη είναι.

Ή τα achievements έχουν κάνει τόσο μεγάλο κακό στο gaming; :)

Αν με ρωτάς, όχι μάλλον. Προηγούνται οι "κακοί πάμπλισερς" από τους οποίους έπρεπε να απαλλαγούμε, το κικστάρτερ, τα φόρουμς, συγκεκριμένα σάιτς και γενικά η λόξα της κατήχησης που έπρεπε να μάθουμε στους άλλους τι εστί adventuring. Κι αντί να μάθουν αυτοί, μάθαμε εμείς arcading (πες το όπως θες).

@ Wickedman
Παο - Παοκ συμμαχία B)
(σε βάζω μπροστά από ευγένεια και μόνο, οπότε μην τρελαίνεσαι και πολύ ;) Άλλωστε από χθες με έχεις κι από πάνω σου ;) )

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Last edit: 02 Φεβ 2017 18:32 by crocark.

More
02 Φεβ 2017 19:14 - 02 Φεβ 2017 19:16 #48204 by giovanna
@Constantine

Σωστός όπως πάντα :)
Last edit: 02 Φεβ 2017 19:16 by giovanna.

More
03 Φεβ 2017 15:17 #48206 by Constantine_R

crocark wrote: αλλά μην ποινικοποιήσουμε όσους αυτοθεωρούνται ποιοτικοί

Ρε μάστορα οι ατάκα περί ποιοτικών ήταν για να σας κάνω πλάκα/πειράξω ότι εσείς που λέτε ότι δεν ασχολείστε με achievements γιατί δεν καταδέχεστε τέτοιες χαζομάρες, κατά βάθος είστε μουχρίτσες και όλο και τα κοιτάτε :P ... σαν αυτούς που δηλώνουν έντεχνοι και ξημεροβραδιάζονται στα μπουζούκια (Αργυρός)... όχι για αυτό που γράφεις...
Ορίστε... πάει.... μου κατέστρεψες το εκλεπτυσμένο, λεπτό, διακριτικό και πολυεπίπεδο χούμορ... να δεις 5 θεατρικά του Σεφερλή back-to-back για τιμωρία...

Mkllds!!!! giovanna!!!! Assemble!!!!!! τους έχουμε για τη πλακα...
(Δεν πιστεύω να περίμενε οποιοσδήποτε να γράψω κάτι αντίστοιχο με ομάδες;;;; Καλό, χρυσό παιδί ο Mkllds αλλά έχει και αυτός ελαττώματα... Να μου να μου καεί το PC αν είναι να γράψω ΑΕΚ-(...........) συμμαχία................. μπρρρρ.... ανατρίχιασα παναθεμά σε!)