Score points and steam achievements
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
03 Φεβ 2017 18:18 #48207
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Score points and steam achievements
Μακριά από μένα οι καταστροφές σε άλλους. Αναρωτήθηκα και διευκρίνισα και μέχρι εκεί. Αφού σου είπα πως γέλασα ήδη. 5 θεατρικά του Σεφερλή είναι πολλά λόγω χρόνου. Ένα κάθε μέρα τα έχω άνετα.
Στο θέμα, φυσικά και τα κοιτώ αλλά θέλω και συνήθως καταφέρνω να ξορκίσω το κακό.
Όσο για τις χαζομάρες (μας) που ρωτούσες και ξέχασα χθες, δεν μπορείς να φανταστείς για πόσες χαζομάρες μιλάμε. Το σημαντικό είναι να τις παραδεχόμαστε στον εαυτό μας. Προσπαθώ.
Για το τελευταίο, άκου να δεις ένα πράμα. Δε στέφομαι κάθε μέρα πρωταθλητής, ό,τι θέλω θα λέω
Στο θέμα, φυσικά και τα κοιτώ αλλά θέλω και συνήθως καταφέρνω να ξορκίσω το κακό.
Όσο για τις χαζομάρες (μας) που ρωτούσες και ξέχασα χθες, δεν μπορείς να φανταστείς για πόσες χαζομάρες μιλάμε. Το σημαντικό είναι να τις παραδεχόμαστε στον εαυτό μας. Προσπαθώ.
Για το τελευταίο, άκου να δεις ένα πράμα. Δε στέφομαι κάθε μέρα πρωταθλητής, ό,τι θέλω θα λέω
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
03 Φεβ 2017 21:57 #48208
by WickedMan
Να σκάσω είμαι από προχτές. Πήγα γρήγορα σπίτι, έκαψα τα ρούχα που φορούσα και έμεινα για κάνα δίωρο στην μπανιέρα σε εμβρυική στάση.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Replied by WickedMan on topic Score points and steam achievements
ΓΡΟΥΜΦ!Constantine_R wrote: Και μετά τσαντίζεσαι που τα μικρά σε λένε Κύριο.... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!
{gifaki όπου καρατέκα σπάει τούβλα με το κεφάλι}
Όχι ότι το να έχεις ακουστά τον Αργυρό είναι κατόρθωμα, ότι σου είπε ο akarasimos.... αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι της... ηλικίας σου... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!
Πάμε ρε εμείς τα γερόντια να πιούμε μια σουμάδα, να θυμηθούμε τα παλιά που βλέπαμε "Φιλαράκια"
Να σκάσω είμαι από προχτές. Πήγα γρήγορα σπίτι, έκαψα τα ρούχα που φορούσα και έμεινα για κάνα δίωρο στην μπανιέρα σε εμβρυική στάση.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.