Myst - Riven... wow?!?!
- qrious
- Yahvo
21 Ιαν 2005 14:54 #3574
by qrious
εμενα μου έπαιζε μια χαρά πάντως. για την εποχή που βγήκε ήταν όντως παρα πολυ βαρυ. το σημαντικότερο για μένα είναι να κανεις force antialiasing στο full από το menu τι κάρτας σου (γιατί δεν υπάρχει επιλογή τέτοια στο παιχνίδι) τότε το παιχνίδι περνάει σε άλλο επίπεδο νομίζω και τα γραφικά γίνονται παρα πολύ καλύτερα.
επισης πληροφοριακα το Realmyst χρησιμοποιει την μηχανη γραφικων Plasma 1.0 το URU την 2.0 και το καινουργιο myst θα χρησιμοποιει μαλλον την 2.1
Replied by qrious on topic Myst - Riven... wow?!?!
Atrus wrote:
qrious wrote: Παράθεση:
Όσο για το RealMyst, πολύ καλή ιδέα αλλά απαράδεκτα εκτελεσμένη. Για μένα το Myst Masterpiece edition είναι η καλύτερη επιλογή αν θες να παίξεις το πρώτο Myst.
τι δεν σου αρεσε στην εκτελεση ?
Qrious, η 3D engine του real myst ήταν πολύ άσχημα προγραμματισμένη. Θυμάμαι όταν το αγόρασα, ηταν πολύ αργο στον PIII 866 MHz που είχα και για την εποχή ήταν οκ. Είχα και καλή nVidia κάρτα που υποτίθεται ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για το παιχνίδι. Το πάω και σε φίλο με P4 με Hyperthreading και ακόμη χάνει frames, εκνευριστικό! Με αποθάρρυνε τελείως να το παίξω, το μόνο που σε ιντριγκάρει κάπως είναι η νέα age που εισήγαγαν οι προγραμματιστές!
εμενα μου έπαιζε μια χαρά πάντως. για την εποχή που βγήκε ήταν όντως παρα πολυ βαρυ. το σημαντικότερο για μένα είναι να κανεις force antialiasing στο full από το menu τι κάρτας σου (γιατί δεν υπάρχει επιλογή τέτοια στο παιχνίδι) τότε το παιχνίδι περνάει σε άλλο επίπεδο νομίζω και τα γραφικά γίνονται παρα πολύ καλύτερα.
επισης πληροφοριακα το Realmyst χρησιμοποιει την μηχανη γραφικων Plasma 1.0 το URU την 2.0 και το καινουργιο myst θα χρησιμοποιει μαλλον την 2.1
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Topic Author
- Visitor
21 Ιαν 2005 16:58 #3578
by
Replied by on topic Myst - Riven... wow?!?!
Από θέμα γραφικών και μεγαλείου περιβάλλοντος το Exile ξεπερνάει το Riven;
- King Crimson
- Elite Member
02 Φεβ 2005 04:30 #3905
by King Crimson
1.Mathematics is the language of nature.
2. Everything around us can be represented and understood through numbers.
3.If you graph these numbers, patterns emerge.
Replied by King Crimson on topic Myst - Riven... wow?!?!
Oxi re paidia to 3 den einai to xeirotero myst...den yparxei xeirotero myst...to ka8ena einai mia xehwristh empeiria.DEN MPORW NA BLEPW THN LEXH "xeirotero" KAI THN LEXH "Myst" STHN IDIA PROTASH!! (sorry pou eimai apolytos alla kati pa8ainw, den mporw...)
1.Mathematics is the language of nature.
2. Everything around us can be represented and understood through numbers.
3.If you graph these numbers, patterns emerge.