Adveturoσενάρια και πραγματικότητα

More
08 Απρ 2005 10:05 #4889 by VirginPrune
Pantws oti mas perikuklonoun siga siga hlithioi kai anegefaloi einai alhtheia...

Tom skeleton,its time to have some fun!
So grab your tricks or treat,
the day of the dead has begun!

Tommy-boy ,eat your candy skull!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Απρ 2005 14:02 #4899 by neo83_gr
οχι ηλιθιοι.αφελεις ειναι καλυτερη λεξη.και παντα οι 'αφελεις' ειναι περισσοτεροι και ετσι πρεπει.δεν πρεπει να εχουμε την απαιτηση να εχουμε μια κοινωνια που να ειναι ολοι ψαγμενοι και πανεξυπνοι και δε ξερω γω τι.καποιοι απλα δε θελουν.η αφελεια και η ελαφροτητα ειναι καλα στοιχεια αρκει να υπαρχει ενα οριο.επισης οι πιο προσγειωμενοι να καθοδηγουν τους υπολοιπους και οχι να τους σνομπαρουν του στιλ : ζειστε στη μιζερια σας αλλα εγω ειμαι πανεξυπνος και σας γραφω....

More
10 Απρ 2005 14:11 #4900 by Elessar
To κακο ειναι οτι περα απο αφελεις ειναι και επικινδυνοι...

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
10 Απρ 2005 14:12 #4902 by Zagorin

neo83_gr wrote: οχι ηλιθιοι.αφελεις ειναι καλυτερη λεξη.και παντα οι 'αφελεις' ειναι περισσοτεροι και ετσι πρεπει.δεν πρεπει να εχουμε την απαιτηση να εχουμε μια κοινωνια που να ειναι ολοι ψαγμενοι και πανεξυπνοι και δε ξερω γω τι.καποιοι απλα δε θελουν.η αφελεια και η ελαφροτητα ειναι καλα στοιχεια αρκει να υπαρχει ενα οριο.επισης οι πιο προσγειωμενοι να καθοδηγουν τους υπολοιπους και οχι να τους σνομπαρουν του στιλ : ζειστε στη μιζερια σας αλλα εγω ειμαι πανεξυπνος και σας γραφω....

Έτσι και αλλιώς, αν παρατηρήσεις την νεώτερη Ελληνική ιστορία, μπορείς να καταλάβεις, ότι ο λόγος που βρίσκεται εδώ που βρίσκεται η Ελλάδα, είναι λόγω μερικών διορατικών και χαρισματικών ανθρώπων, που μπόρεσαν να οδηγήσουν τους υπόλοιπους εκεί που έπρεπε. (Βενιζέλος, Καποδίστριας, κ.τ.λ.). Το πρόβλημα είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν εμφανίζονται συχνά.

More
10 Απρ 2005 14:21 #4904 by Elessar
Xμμμ....
Αυτο σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Γενικά πάντως, η χαρισματική ηγεσία ειναι σπάνιο φαινόμενο και δεν συνοδευται πάντα απο ορθολογικες επιλογες.

ΥΓ. Καλωσήρθες στο forum!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
11 Απρ 2005 03:09 #4907 by
Το πρόβλημα δεν είναι να είσαι αφελής ή ηλίθιος, αλλά κάποια στιγμή να το συνειδητοποιείς και όχι απλά να μην προσπαθείς αλλά και να μη θέλεις να αλλάξεις...