Still Life ending ***SUPER SPOILER WARNING***

More
16 Αυγ 2005 20:50 #5793 by Tommy_Angelo
Replied by Tommy_Angelo on topic Still Life ending ***SUPER SPOILER WARNING***
Χαιρετώ τους απανταχού adventurers.

Κι εγώ μόλις τώρα τελείωσα το Still Life...λίγο ξενέρωτο το τέλος του..αν ακολουθήσει κάποιο sequel τότε το καταλαβαίνω και μπορώ να περιμένω για να παίξω με μεγαλύτερη όρεξη το επόμενο αν όμως δεν υπάρξει συνέχεια στην ιστορία δεν ξέρω τι περικοπές αναγκάστηκαν να κάνουν αλλα θα έπρεπε να μας δώσουν κατι καλύτερο στο τέλος.

Σαν παιχνίδι μου άρεσε αρκετά ειδικότερα τα videos με το μόνο άσχημο την ελευθερία κινήσεων που ήταν αυστηρά καθορισμένη πιστεύω περίσσότερο κι απο το Black Mirror που ειναι παιχνίδι ίδιου ύφους και στύλ.

I love adventures

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Αυγ 2005 15:51 #5829 by panathinaikara
Replied by panathinaikara on topic Still Life ending ***SUPER SPOILER WARNING***
Ποια η γνώμη σας για τον πίνακα The pupil; Eγώ πιστεύω ότι δείχνει τον πατέρα της Victoria ο συγκεκριμένος. Εσείς καταλάβατε κανένα clue από τον συγκεκριμένο πίνακα;

More
23 Αυγ 2005 19:07 #5846 by Elessar
Replied by Elessar on topic Still Life ending ***SUPER SPOILER WARNING***
Μάλλον πλέον δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με μικρολεπτομέριες, μιας και το πιθανότερο είναι πως δεν θα μάθουμε ποτέ τι ακριβώς έγινε.

Πάντως, πιστεύω και εγώ ότι το κλειδί για την συνέχιση των ίδιων φόνων σε άλλες χρονικές περιόδους βρίσκεται στον πίνακα The Pupil....

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς