Το χθές, το σήμερα, το αύριο

• NikolasFigaro
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
24 Αυγ 2005 21:03 #5852 by NikolasFigaro
Replied by NikolasFigaro on topic Το χθές, το σήμερα, το αύριο
Φίλε sandman, απόλυτα κατανοητά αυτά που λες, και έχεις και δίκιο σε όσα αναφέρεις. Και το παράδειγμα που ανέφερες είναι κατανοητό. ΔΕΝ αμφισβητώ ούτε την ποιότητα των σύγχρονων games, ούτε την εξάπλωση των MMORPGS, ούτε την τάση που έχουν πολλοί να παίζουν σε lan deathmatches (άλλωστε, αν αυτό γουστάρουν, τότε πολύ καλά κάνουν, ποιος είμαι εγώ που θα τους επιβάλλω πως πρέπει να περνάνε την ώρα τους;). ΔΕΝ προσπαθώ να μειώσω κανέναν και τίποτα και ούτε επιθυμώ να επιβάλλω τα προσωπικά μου γούστα σε κάποιον άλλον. Γουτάρεις να παίζεις (ο οποιοσδήποτε) CS π.χ.; Τότε, μαγκιά σου και καλά κάνεις.

Πολύ απλά τα παραπάνω τα αναφέρω ως σημεία των καθρών που ΔΕΝ μου αρέσουν. Έχοντας και εμπειρίες και αναμνήσεις παλαιοτέρων ετών, δύσκολα βρίσκω σημείο τομής του χθες με το σήμερα. ΔΕΝ μου αρέσει η κατάσταση που επικρατεί, και απλώς καταθέτω τις ανησυχίες και τους φόβους μου. Δηλαδή, αμφιβάλλει κανείς ότι σε λίγα χρόνια ίσως έχουμε πλέον μονάχα οn-line παιχνίδια; Το θεωρώ κάτι πολύ παραπάνω από πιθανό. Μία τέτοια ενδεχόμενη κατάσταση είναι δυνατόν να μην τρομάζει όσους ασχολούνται με Η/Υ και computer games παραπάνω από 4-5 χρόνια;
Κάποιος ο οποίος έχει βιώσει μόνο την πρόσφατη πλευρά των computer games, πιθανόν δεν τον απασχολεί. Αλλά όσοι έχουμε ζήσει κάποιες πολύ έντονες στιγμές με ένα single player παιχνίδι, τότε σίγουρα μας ζώνουν τα φίδια. Καλό και το CS, καλό και το World of Warcraft, αλλά, κακά τα ψέμματα, η ουσία και η ψυχή των computer games δεν βρίσκονται εκεί.
Και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει έτσι απλά.

Si vis pacem, para bellum

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.