Myst V Demo
- NikolasFigaro
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
29 Αυγ 2005 20:59 #5870
by NikolasFigaro
Si vis pacem, para bellum
Replied by NikolasFigaro on topic Myst V Demo
Παιδιά, για να μην λέμε ό,τι θέλουμε, κακά τα ψέμματα, το παιχνίδι είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΤΑΤΟ. Σε φουλ όλες τις ρυθίσεις και ανάλυση 1280χ1024, το παιχνίδι είναι χάρμα ειδέσθαι. Κι εμένα μου φάνηκε πολύ ζωντανός ο κόσμος. πουλιά βουτάνε στο νερό για να βρούνε τροφή κτλ. Με τον τρόπο που το έπαιξα, δηλαδή σε στυλ FPS, το παιχνίδι βάζει πολλά "ονόματα" από κάτω στον τεχνικό τομέα. Με διαφορά, είναι τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει σε adventure. Σίγουρα έχει το μειονέκτημα ότι απαιτεί αρκετά καλό μηχάνημα, αλλά τι να κάνουμε... Είδα πολλές αρνητικές κρίσεις για τα γραφικά του σε ξένα φόρουμ, αλλά νομίζω ότι γενικά προέρχονται από άτομα που έχουν συνηθίσει σε άλλα στάνταρ, καθώς δεν παίζουν αποκλειστικά adventures, και ως εκ τούτου αναπόφευκτα γίνονται συγκρίσεις με άλλα παιχνίδια, άλλων κατηγοριών.
Όπως και να έχει, πιστεύω ότι συνεχίζει επάξια την πρωτοπορία των παιχνιδιών της σειράς Myst, στον τεχνικό τομέα. Για το αν θα είναι εν τέλει καλό σαν παιχνίδι, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του.
Όπως και να έχει, πιστεύω ότι συνεχίζει επάξια την πρωτοπορία των παιχνιδιών της σειράς Myst, στον τεχνικό τομέα. Για το αν θα είναι εν τέλει καλό σαν παιχνίδι, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του.
Si vis pacem, para bellum
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Sandman
- Elite Member
30 Αυγ 2005 00:19 #5871
by Sandman
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
Replied by Sandman on topic Myst V Demo
Εγώ σε πολλά σημεία είδα τελείως ακίνητα πουλιά πάνω στους βράχους και όσον αφορά τη βλάστηση σε ορισμένα σημεία είναι περιέργως ακίνητη(ενώ ακριβώς δίπλα άλλα μετακινούνται).
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
- aiRness
- Platinum Member
30 Αυγ 2005 01:21 #5872
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic Myst V Demo
Δε νομίζω τώρα ότι αυτό είναι το πρόβλημα και δεν νομίζω επίσης ότι όταν γίνει gold, θα είναι έτσι.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.