ΑΣΧΕΤΟ: Περι μητρικης... (Help wanted!)

More
12 Μάι 2004 01:40 #1393 by aiRness
Donnie δε λέω με το Dos όλοι ασχοληθήκαμε δε λέω, το συμπαθούμε όμως νοσταλγικά. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα όταν διάβασα για τον IE 6 πάντως...Είναι ολίγον τι ελλεϊνός browser o IE...Try Mozilla, work with the best.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Donnie_D
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
13 Μάι 2004 01:22 #1421 by Donnie_D
Aγαπητέ Airness, η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλο πράγμμα. Οταν χρησημοποιείς ενα πρόγραμμα (οποδήποτε κι αν είναι αυτό) για μεγάλο χρονικό διάστημα, δύσκολα αλάζεις την βόλη σου, για να χρησημοποίσεις κάτι άλλο. Άσε που για τις δικές μου ανάγκες, ο ΙΕ μια χάρα μου πάει... Δεν έχω δοκιμάσει Mozila, -και πιθανότατα να είναι καλύτερος- αλλα καθ' ως λεν και τα Αμερικανά "if it works, don't change it"...

Frank:
"In 28 days, 6 hours, 42 minutes, 12 seconds. That is when the world will end."

More
13 Μάι 2004 03:48 #1424 by aiRness
Η συνήθεια φέρνει και δυσάρεστα αποτελέσματα όμως. Και εγώ χρησιμοποιύσα κάποτε NC αλλά τώρα δεν το χρησιμοποιώ...Δεν μου λέει κάτι αυτό. Ξέρω να δοκιμάζω και να συγκρίνω applications μεταξύ τους, πέραν του ότι είμαι υπέρ του Free Software και της φιλοσοφίας του. Τώρα για να μην το πάμε σε πολλά πακέτα software, συγκεκριμένα ο IE αν μου πεις οτι δεν σου δημιούργησε ένα πρόβλημα (κάθε τύπου...), συγγνώμη αλλά δεν θα σε πιστέψω. Ειδικά για το συγκεκριμένο browser όμως έχω να σου πώ ότι, όχι απλά ο Mozilla, αλλά πολλοί ακόμα είναι καλύτεροι.

• Donnie_D
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
13 Μάι 2004 15:56 #1432 by Donnie_D
Δεν πιστεύω οτι είναι θέμα γνώσης απο μέρους μου στο να δοκιμάζω και να συγκρίνω εφαρμογές, οπως γράφεις. Αν και δεν θα κατέτασα τον εαυτό μου στους λεγόμενους power user, σίγουρα δεν ανήκω στην κατηγορία του απλού χρήστη. Αρκετά είναι τα προγράμματα και οι εφαρμογές που δοκιμάζω, και απο περιέργεια αλλα και για να καλύψω διάφορες ανάγκες. Ουτέ είναι ιδεολογικό το θέμα. Και εγώ τάσομαι υπερ της Φιλοσοφίας του ελέυθερου λογισμικού. Οσο για τα λάθη του IE, ασφαλώς και υπάρχουν αλλα το ζήτημα είναι αν αυτα τα λάθη -και τα λάθη σε οποιόδήποτε άλλο πρόγραμμα- καταλήγουν να κάνουν τη χρήση του εκνευριστική και ανυπόφορή. Και για την δική μου περίπτωση μιλώντας πάντα, κάτι τέτοιο δεν σύμβαίνει. Δεν αμφιβάλω οτι υπάρχουν αλλοι browser καλύτεροι απο τον ΙΕ, αλλα απο την στιγμή που τον έχω συνηθίσει και κάνω την δουλειά μου χωρίς προβλήματα που να με οδηγίσουν να τον σιχτιρίσω, δεν βλέπω τον λόγο να μπώ στην διαδικασία να κάνω κάτι άλλο...

Frank:

More
13 Μάι 2004 21:30 #1437 by aiRness
Είσαι υπέρ του ελεύθερου λογισμικού και ο IE είναι κλασσικό παράδειγμα (*ειδικά* ο IE) restricted εφαρμογής, με όλα τα δικαστηρία και την -με το ζόρι- παντρεία του browser με ένα Λ.Σ.
Άλλο τάσομαι υπέρ της φιλοσοφίας έμπρακτα λοιπόν και αλλό απλά λέω, "ναι ωραίο το Free software, αλλά σιγά αφού γίνεται η δουλειά μου, np". Έμπρακτα τι γίνεται είναι το θέμα.
Τέλος πίστεωψε με. Ναι...το ζήτημα είναι *και* ιδεολογικό :).

ΥΓ1. Σε καμία περίπτωση δεν θα σου πω μην χρησιμοποιείς την τάδε εφαρμογή (σε συγκρίσεις δεν μπαίνω καν βέβαια..) αλλά try something different, θα με θυμηθείς. Τι εννόω...;

δεν βλέπω τον λόγο να μπώ στην διαδικασία να κάνω κάτι άλλο...

Ο 'user', μπαίνει στην διαδικασία, as simple as that.

ΥΓ2. Καθαρά είναι θέμα απόψεων np. :)

• Donnie_D
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
16 Μάι 2004 02:04 #1464 by Donnie_D
Plz, μην συγχέεις αυτά που γράφω...
Έγραψα οτι είμαι υπερ της φιλοσοφίας του ελεύθερου λογισμικού -και εννοώ το open, και όχι το free οπως λες. Και είμαι υπέρ, όχι για κανένα αλλο λόγο αλλά επειδή πιστεύω οτι η πρόοδος ποτέ δεν επιτυγχάνεται με "κλειδώματα" της επιστημονικής γνώσης. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τον χώρο τον υπολογιστών αλλά γενικότερα.
Απο την άλλη δεν είμαι δογματικός -μακριά απο εμένα κάτι τέτοιο άλωστε. Δεν χρησημοποίώ μόνο free software. Επειδή η σχέση μου με τους υπολογιστές δεν είναι -οπως σου είπα και πρίν- αυτή του power user, βλέπω το Pc ως "επέκταση" -αν μπορώ να το πώ έτσι- του εαυτού μου, που πολύ απλά πρέπει να κάνει την δουλειά του καλά, ευχάριστα και με όσο το δυνατον λιγότερα προβλήματα, δεν μπορώ να το δώ οπως εσυ αυστηρά ιδεολογικά. Με τα κριτίρα αυτά και λαμβάνοντας υπ' όψιν την σχέση που αναπτύσεται με τα χρόνια με κάποια προγράμματα -και όχι μόνο- μπορέις να καταλάβεις γιατι χρησιμοποιώ τον IE. (Για να σου δώσω να καταλάβεις, έχω το ίδιο ρολόι απο το 1992. Δεν έχει βγέι καλύτερο, πιο βολικό και με περισσότερες δυνατότητες? Σίγουρα έχει... Αλλα απο την στιγμή που, έχει γίνει ένα με 'μένα πλέον, και καλύπτει τις δικές μου ανάγκες, δεν θέλω να το αλλάξω. Και μακάρι να το έχω μέχρι το 2092 8) )

Υ.Γ1 Μην νομίζεις... Δεν χάνω την ευκαιρία να δοκιμάζω πράγμματα. Αλλά η λέξη κλειδί εδω, είναι ΧΡΟΝΟΣ. Πότε αρκετός για όλα (Οπως το θέλω εγώ)... Οι υπολογιστές είναι ένα απο τα ενδιαφέροντα μου. Όχι το μοναδικο...

Υ.Γ 2 Με καλύπτει απόλυτα το δικό σου... :wink:

Frank:

More
16 Μάι 2004 17:36 #1472 by aiRness
Δεν συγχέω τίποτα. Καταρχήν δεν μίλησα για δωρεάν software, αλλα free (ελεύθερο). Γνωρίζω καλά την φιλοσοφία γιατι είμαι χρήστης του Debian GNU/Linux και του Free Software (free as in free speech,not as in free beer, όπως λέμε) ας μην μπούμε σε αυτήν την διαδικασία, άλλωστε τα Windows εγώ τα έχω καθαρά γιατί αγαπώ τα adventures και για κανένα άλλο λόγο.
Το ότι βλέπεις το PC σαν 'επέκταση' όπως λες και δεν είσαι αυτό που λέμε 'user', εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα πρόβλημα, απλά υπενθυμίζω πως η έμπρακτη συνεισφορά αλλά και χρήση στο ελεύθερο software είναι μακρυά από την υποστήρηξη. Άλλωστε υποστήριξη δεν είναι η χρήση; :)
Αυτό εννούσα τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Το τι κάνει ο καθένας με το PC του και πως το χρησιμοποιεί είναι καθαρά δικό του θέμα, εγώ απλά μπορώ να επέμβω και εφόσον το θέλει και ο ίδιος ο χρήστης αν τον δώσω να καταλάβει τις δυνατότητες και άμεσα την ανωτερότητα του open source λογισμικού.
As simple as that.

More
16 Μάι 2004 17:53 #1476 by Mortal
Γενικά έχω πάντως είχα την ιδέα πως free, και open source είναι μόνο τα προγράμματα της κατηγορίας Virtual Dub, AviSynth, Audacity κ.λ.π. τα οποία έχει την δυνατότητα κάποιος να χρησιμοποιήσει χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις, αλλά με την προυπόθεση αν μεταβάλει τον κώδικα, και θέλει να τα δώσει στο κοινό, να ενημερώσει τους αρχικούς δημιουργούς και να τους αποστείλει τις μεταβολές. Και φυσικά σου "απαγορεύεται" αυτομάτως να έχεις τις απαιτήσεις που θα είχες απο μια εταιρία που θα την πλήρωνες για ότι σου πρόσφερε (π.χ. Μ$, Adobe, Ahead) μολονότι πολλές φορές είναι ανώτερα και πιο εύχρηστα απο αντίστοιχα εμπορικά.
Και άλλο πράγμα οι εκδόσεις του Linux που κάποιος στείνει μια εταιρεία και προσθέτει και πέντε ακόμη πράγματα τα οποία συγκεκριμένα πληρώνεις και όχι το λειτουργικό το ίδιο (εδώ δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα). Άλλα απο όσο γνωρίζω το Linux είναι free με την έννοια του δωρεάν. (Παλιά το μόνο κόστος που είχες ήταν το download.)

Το free (με ελάχιστες εξαιρέσεις) σημαίνει free υπό την έννοια όχι πληρωμή και no strings attached, απο εκεί και μετά θα έλεγα πως αρχίζουμε να βαδίζουμε σε σχετικά πολύ "γκρίζες" ζώνες. Βέβαια δεν θα ήταν πίσσα το σκοτάδι όπως όταν το ζήτημα έχει να κάνει με την M$ αλλά σε μερικούς απο μας αρέσει το σκοτάδι! :twisted: :P

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
16 Μάι 2004 18:05 #1477 by aiRness
Το Linux μπορείς να το κατεβάσεις κάλιστα. Δοκίμασε το Debian GNU/Linux που είναι 100% free και το 'ελέγχουν' users (developers) ανά τον κόσμο, στο <!-- w --> www.debian.org <!-- w --> και διάβασε documentation για την φιλοσοφία του συγκεκριμένου distribution.
Τώρα για αυτά που αναφέρεις στο τέλος και επειδή ξέρω ότι θα περάσεις να ενημερωθείς (αλλά και να μην κουράζω τον λαό), αν θες μια πιο εμπεριστατωμένη εφ'όλης της ύλης φυσικά και πρέπει να περάσεις από το <!-- w --> www.gnu.org <!-- w --> θα σου λυθούν όλες οι απορίες εκεί, δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες εκεί...Τα πάντα είναι ξεκάθαρα. Μπορείς κάλιστα να πουλήσεις και να αγοράσεις free software. Anyway, τσέκαρετο.

ΥΓ. Mozilla έβαλες; :)

More
16 Μάι 2004 19:09 #1479 by Mortal
Ok! Ξεκαθάρισε το ζήτημα. Καταλαβαίνω την λογική απολύτως.

Η Ελέυθερία είναι όντως σημαντική, όσο και επικίδυνη απο πλευράς προόδου. Αν κάποιος δεν νοιώθει την ανάσα σου στον σβέρκο του δεν νοιώθει και την ανάγκη να απομακρυνθεί, να πάει μπροστά, οπότε θα κάνει ένα διάλειμα και θα περιμένει. Είτε θα βαρεθεί και θα τα παρατήσει. Αυτό αν υπάρχει μόνο το σκέλος του Ελέυθερου software.
Η MS αυτήν την στιγμή κινδυνεύει με απώλεια πελατών επειδή υπάρχει ανταγωνισμός (ευτυχώς) και για αυτό το λόγο βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της, για να κρατήσει τους πελάτες της, (για να κερδίσει νέους αυτό είναι μια άλλη πολύ μεγάλη ιστορία). Και αυτό είναι επίσης καλό.

Γενικά ποτέ δεν θα μας ικανοποιήσουν όλους όπως ακριβώς το θέλουμε, αλλά όταν δεν έχεις την υπομονή και τον χρόνο να ψάχνεσαι παρα πολύ, μένεις με αυτά τα entry-level εργαλεία και κάνεις την δουλειά σου, όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Αν πάλι είσαι προγραμματιστής πρέπει να βλέπεις σε πολλές κατευθύνσεις! :D

Απλά είμαι πιο πολύ της software κατηγορίας:

το γράφω για την δουλειά μου, ή για το κέφι μου, έχω την άνεση να μην ζω απο αυτό, και σας το προσφέρω αν κάνει και σε εσάς για τον σκοπό που το χρησιμοποιώ και ο ίδιος. Αν σας ικανοποιήσει έχει καλώς και το χαίρομαι, ειδάλως αν αξιωθώ να το διορθώσω ή να προσθέσω δυναντότητες θα σας ενημερώσω όποτε μου δωθεί η ευκαιρία.

Έτσι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερα, αλλά μόνο για ανθρώπους που το χρησιμοποιούν Μόνο για χόμπυ και για τίποτα περισσότερο, όπως φυσικά και για τίποτα λιγότερο. Καλή κατηγορία και αυτή, έτσι; :D

Βλέπεις υπάρχει και αυτή η αντιμετώπιση! :P

Υ.Γ. Όλα εν καλό καιρό. Κάτσε για έβαλα δυο τρια προγράμματα και μου κάνει στραβά με τα graphs για το video (άλλο DS decoder σηκώνει, με άλλο προσπαθεί να τα παίξει, η χαρά του παιδιού, γκρμφφ), όταν το ανακαλύψω...κάποτε, θα ψάξω για περισσότερα. (και οι εγκαταστάσεις λειτουργικών δεν μου αρέσουν πολύ...καθόλου, ένα-δυο μήνες την φορά για να κάνεις finetune τα χοντρά, δεν λέει.) :D

More
17 Μάι 2004 23:40 #1493 by Real NC

aiRness wrote: Δεν συγχέω τίποτα. Καταρχήν δεν μίλησα για δωρεάν software, αλλα free (ελεύθερο). [...]

Air, το "free" στην περίπτωση του open source γράφεται με κεφαλαίο "F": Free.

:mrgreen:

Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net

More
17 Μάι 2004 23:55 #1494 by Real NC

Mortal wrote: Γενικά έχω πάντως είχα την ιδέα πως free, και open source είναι μόνο τα προγράμματα της κατηγορίας Virtual Dub, AviSynth, Audacity κ.λ.π. τα οποία έχει την δυνατότητα κάποιος να χρησιμοποιήσει χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις, αλλά με την προυπόθεση αν μεταβάλει τον κώδικα, και θέλει να τα δώσει στο κοινό, να ενημερώσει τους αρχικούς δημιουργούς και να τους αποστείλει τις μεταβολές.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό ακούγεται πιο πολύ σαν shared και όχι open source.

Και φυσικά σου "απαγορεύεται" αυτομάτως να έχεις τις απαιτήσεις που θα είχες απο μια εταιρία που θα την πλήρωνες για ότι σου πρόσφερε (π.χ. Μ$, Adobe, Ahead) μολονότι πολλές φορές είναι ανώτερα και πιο εύχρηστα απο αντίστοιχα εμπορικά.

Εγώ αυτό που έχω παρατηρίσει είναι ότι πολλά εμπορικά προγράμματα δεν κρατάνε τις υποσχέσεις τους, ενώ μερικά που είναι Free έχουν δυνατότητες τις οποίες ποτέ δεν τις υποσχέθηκαν, απλώς τις υλοποίησαν.

Και άλλο πράγμα οι εκδόσεις του Linux που κάποιος στείνει μια εταιρεία και προσθέτει και πέντε ακόμη πράγματα τα οποία συγκεκριμένα πληρώνεις και όχι το λειτουργικό το ίδιο (εδώ δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα). Άλλα απο όσο γνωρίζω το Linux είναι free με την έννοια του δωρεάν. (Παλιά το μόνο κόστος που είχες ήταν το download.)

Είναι απίστευτα δύσκολη δουλειά η δημιουργία μιας διανομής. Αν σκεφτείς ότι έρχεται με χιλιάδες προγράμματα και κοστίζει λιγότερο από το Windows που έρχεται μόνο με καμιά δεκαριά προγράμματα... Είμαι πρόθυμος να δώσω τα λεφτά μου σε μια Linux διανομή, γιατί η τιμή είναι πάρα πολύ μικρότερη από ότι θα ήταν αν καθόνουν να φτιάξω το σύστημα μόνος μου (κατέβασε εσύ 5GB από το internet αν μπορείς).

Το free (με ελάχιστες εξαιρέσεις) σημαίνει free υπό την έννοια όχι πληρωμή και no strings attached, απο εκεί και μετά θα έλεγα πως αρχίζουμε να βαδίζουμε σε σχετικά πολύ "γκρίζες" ζώνες.

Το "free" είναι αυτό που λές. To "Free" όμως, είναι κάτι άλλο.

Βέβαια δεν θα ήταν πίσσα το σκοτάδι όπως όταν το ζήτημα έχει να κάνει με την M$ αλλά σε μερικούς απο μας αρέσει το σκοτάδι! :twisted: :P

Ο καθένας όπως θέλει. Εγώ πάντως δεν νιώθω άνετα να με δουλέυει η Microsoft ψιλό γαζί και να μου λέει κι από πάνω πως θέλει το καλό μου. (Δεν τη "μισώ" τη MS, απλώς δεν την συμπαθώ.)

More
18 Μάι 2004 00:06 #1495 by Real NC

Mortal wrote: Ok! Ξεκαθάρισε το ζήτημα. Καταλαβαίνω την λογική απολύτως.

Η Ελέυθερία είναι όντως σημαντική, όσο και επικίδυνη απο πλευράς προόδου. Αν κάποιος δεν νοιώθει την ανάσα σου στον σβέρκο του δεν νοιώθει και την ανάγκη να απομακρυνθεί, να πάει μπροστά, οπότε θα κάνει ένα διάλειμα και θα περιμένει. Είτε θα βαρεθεί και θα τα παρατήσει. Αυτό αν υπάρχει μόνο το σκέλος του Ελέυθερου software.
Η MS αυτήν την στιγμή κινδυνεύει με απώλεια πελατών επειδή υπάρχει ανταγωνισμός (ευτυχώς) και για αυτό το λόγο βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της, για να κρατήσει τους πελάτες της, (για να κερδίσει νέους αυτό είναι μια άλλη πολύ μεγάλη ιστορία). Και αυτό είναι επίσης καλό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόσος κόσμος πιστεύει πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην open source κοινότητα. Πολλά άρθρα της Microsoft πρέπει να διαβάζουν. Ο ανταγωνισμός δεν χρειάζεται να είναι και εμπορικός. Στη Microsoft υπάρχει εμπορικός ανταγωνισμός. Στο open source απλώς ανταγωνισμός.

Απλά είμαι πιο πολύ της software κατηγορίας:

το γράφω για την δουλειά μου, ή για το κέφι μου, έχω την άνεση να μην ζω απο αυτό, και σας το προσφέρω αν κάνει και σε εσάς για τον σκοπό που το χρησιμοποιώ και ο ίδιος. Αν σας ικανοποιήσει έχει καλώς και το χαίρομαι, ειδάλως αν αξιωθώ να το διορθώσω ή να προσθέσω δυναντότητες θα σας ενημερώσω όποτε μου δωθεί η ευκαιρία.

Υπάρχουν και πολλοί της κατηγορίας "θέλω να βοηθήσω τους άλλους γι' αυτό συμμετέχω στην ανάπτυξη open source software".

(και οι εγκαταστάσεις λειτουργικών δεν μου αρέσουν πολύ...καθόλου, ένα-δυο μήνες την φορά για να κάνεις finetune τα χοντρά, δεν λέει.) :D

Κλασσική απάντηση Windows-user, όπου πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το λειτουργικό 5 φορές το χρόνο και reboot 10 φορές τη μέρα. Εγώ το Linux το έβαλα πριν 4 χρόνια, και δεν χρειάστηκε να το ξανακάνω εγκατάσταση. Και reboot κάνω μόνο όταν θέλω να μπω Windows να παίξω κανά παιχνίδι.

More
18 Μάι 2004 00:35 #1496 by Mortal

Real NC wrote: Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόσος κόσμος πιστεύει πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην open source κοινότητα. Πολλά άρθρα της Microsoft πρέπει να διαβάζουν. Ο ανταγωνισμός δεν χρειάζεται να είναι και εμπορικός. Στη Microsoft υπάρχει εμπορικός ανταγωνισμός. Στο open source απλώς ανταγωνισμός.

Ωστόσο οι μεγάλες ταχύτητες (δεν ξέρω αν είναι καλό) μπαίνουν στο παιχνίδι της προόδου μόνο όταν υπάρχει οικονομικός ανταγωνισμός, του στύλ θα πεθάνεις εσύ για να ζήσω εγώ (ούτε και μένα μου αρέσει αυτό, αλλά ως εξελιγμένα ζώα που είμαστε, τα ένστικτα παραμένουν).

Υπάρχουν και πολλοί της κατηγορίας "θέλω να βοηθήσω τους άλλους γι' αυτό συμμετέχω στην ανάπτυξη open source software".

Δεν αντιλέγω, άλλα σκέψου ότι δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να συνεχίσουν να το κάνουν αυτό όταν βγουν στον εργασιακό στοίβο και αρχίσουν να δουλεύουν απο 9 ως 9. Είναι ιδιαίτερα κουραστικό και οι περισσότεροι έχουν και άλλη ζωή εκτός υπολογιστών που είναι πιο απαιτητική τις περισσότερες φορές.

Κλασσική απάντηση Windows-user, όπου πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το λειτουργικό 5 φορές το χρόνο και reboot 10 φορές τη μέρα. Εγώ το Linux το έβαλα πριν 4 χρόνια, και δεν χρειάστηκε να το ξανακάνω εγκατάσταση. Και reboot κάνω μόνο όταν θέλω να μπω Windows να παίξω κανά παιχνίδι.

Χεχε! Για αυτό και εγώ με τους τελευταίους 3 υπολογιστές απο 97-98 εως σήμερα έχω κάνει μόνο 3 εγκαταστάσεις! :D Μια φορά για κάθε καινούργιο υπολογιστή. Σκέψου ότι για περίπου 12 μέρες έκανα capture, επεξεργαζόμουν εικόνα και ήχο, τα συμπίεζα και τα έγραφα σε CD (τότε), και παράλληλα έμπαινα Internet, δούλευα Word, και άλλα, χωρίς ούτε ένα crash. Γίνονται και θαύματα! :D
Αν προσέχεις αρκετά τα κατάλληλα ελάχιστα σημεία των Windows και τα συντηρείς σε θέματα patches, SPs, hotfixes, patches εφαρμογών, και ψάχνεις μερικά στραβά για κάθε πρόγραμμα που έχεις εγκατεστημένο ή που πρόκειται να εγκαταστήσεις και δεν φοβάσαι καθετί που κάνεις στο registry (με προσοχή πάντοτε βέβαια), τότε δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις παρά μόνο μετά από κάτι εφιαλτικό όπως κάποια σοβαρή βλάβη. :rolleyes: Ευτυχώς δεν μου έτυχε ακόμη.
:D

Αρης

More
18 Μάι 2004 00:42 #1497 by Real NC

Mortal wrote: Ωστόσο οι μεγάλες ταχύτητες (δεν ξέρω αν είναι καλό) μπαίνουν στο παιχνίδι της προόδου μόνο όταν υπάρχει οικονομικός ανταγωνισμός, του στύλ θα πεθάνεις εσύ για να ζήσω εγώ (ούτε και μένα μου αρέσει αυτό, αλλά ως εξελιγμένα ζώα που είμαστε, τα ένστικτα παραμένουν).

Τότε γιατί δεν το βλέπουμε να συμβαίνει;

Mortal wrote:

Δεν αντιλέγω, άλλα σκέψου ότι δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να συνεχίσουν να το κάνουν αυτό όταν βγουν στον εργασιακό στοίβο και αρχίσουν να δουλεύουν απο 9 ως 9. Είναι ιδιαίτερα κουραστικό και οι περισσότεροι έχουν και άλλη ζωή εκτός υπολογιστών που είναι πιο απαιτητική τις περισσότερες φορές.

Όταν αυτοί φεύγουν, ο Jonny Walk..., εεε, άλλοι σαν κι αυτούς έρχονται.

Αν προσέχεις αρκετά τα κατάλληλα ελάχιστα σημεία των Windows και τα συντηρείς σε θέματα patches, SPs, hotfixes, patches εφαρμογών, και ψάχνεις μερικά στραβά για κάθε πρόγραμμα που έχεις εγκατεστημένο ή που πρόκειται να εγκαταστήσεις και δεν φοβάσαι καθετί που κάνεις στο registry (με προσοχή πάντοτε βέβαια), τότε δεν χρειάζεται να τα εγκαταστήσεις παρά μόνο μετά από κάτι εφιαλτικό όπως κάποια σοβαρή βλάβη. :rolleyes: Ευτυχώς δεν μου έτυχε ακόμη.
:D

Ναι, καλά. Γι' αυτό όταν κάνω reinstall τα παιχνίδια από 20fps πάνε με 30, επιδή όλα ήταν "εντάξει" πριν.