Ποια θα είναι το επόμενο adventure που θα παίξει η Fallen?

More
25 Φεβ 2009 14:33 #23612 by Elessar
@ aya ή όποιον άλλον θυμάται:

Μπορεί η Laura να μαζέψει fingerprints από αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
26 Φεβ 2009 11:22 #23631 by Aya
Βασικά @όποιον άλλον θυμάται, γιατί εγώ δεν... Πάντως νομίζω πως όχι. Γενικά το μόνο πράμα που δυστυχώς θυμάμαι σίγουρα από το παιχνίδι είναι το "Who dun it?" - που είναι και το μόνο που θα ήθελα να μη θυμάμαι....

More
26 Φεβ 2009 19:10 #23658 by sasa
Να μαζέψει νομίζω πως όχι, απλά να παρατηρήσει..

-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."

More
26 Φεβ 2009 19:51 #23661 by Elessar
Χμ, δεν το θυμάμαι καθόλου το συγκεκριμένο σημείο. Είχα την εντύπωση όμως [Fallen_Angel ακολουθεί hint μη κοιτάξεις] πως από ένα σημείο και μετά και χρησιμοποιώντας το monocle αρχίζεις και βλέπεις και αποτυπώματα [Οκ fallen μπορείς να κοιτάξεις πάλι].

Πάντως μέχρι το σημείο που έχω φτάσει (Act III) δεν έχω δυσκολευτεί ιδιαίτερα.
Βέβαια, όταν ήμασταν μικροί είχαμε τεράστιο πρόβλημα με το λεξιλόγιο. Πραγματικά είχαμε φτύσει αίμα μέχρι να καταλάβουμε πως ακριβώς γράφεται η λέξη "handkerchief". Φανταστείτε την τσαντίλα μου όταν πολύ αργότερα ανακάλυψα πως το παιχνίδι δέχεται και το "hanky" :lol:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
27 Φεβ 2009 11:30 #23669 by sasa
Καλά θυμάσαι, εννοούσα να δεις απλά και να παρατηρήσεις περισσότερο, αλλά όχι με την έννοια της σύγκρισης κλπ. Είπα να το πω κάπως διφορούμενα αλλά μάλλον δεν βγήκε :)

Και μερικά άλλα τα παίρνει με δυο τρόπους. Και μπορεί να μην παίρνει βρισιές αλλά έχει κάτι χαριτωμένες απαντήσεις σε κάποια ρήματα ;) Θα τα πούμε αναλυτικά αφού τελειώσετε

-"You must use the stars as your management guide."
-"Does that work?"
-"If you believe it works, then you are not bright enough to make your own decisions
anyway. So randomness is probably an improvement."

• Visitor
  • Visitor
28 Φεβ 2009 21:34 #23683 by
Aya: To Return of the Jedi μια χαρά ταινία είναι απλά το 4ο παιχνίδι του Ben είναι αυτό που σχολίασα κάποτε στο φόρουμ και μου στείλαν 10 pms με θέμα μην βρίζεις τον απόλυτο άρχοντα και κάτι τέτοια :P. Έχει απιστευτή ατμόσφαιρα μέχρι την 3η νύχτα...μετά καταντάει B-movie. Όσο για το Colonels Bequest, είναι απλά από τα καλύτερα που έχω παίξει.