Σε πόσους αρέσει ο Stephen King???
- MikeR1925
- Elite Member
Less
More
02 Νοε 2004 08:21 #2974
by MikeR1925
Replied by MikeR1925 on topic Σε πόσους αρέσει ο Stephen King???
To salem's lot telika ksanagiristike se seira fetos me ton Rob lowe kai ton Donald Sutherland....pote tha to doume emeis den kserw...
Elpizw sintoma sta video club...
To kingdom Hospital (h version tou stephen king) exei idi kikloforisei...
Kai kati xaritwmeno pou eida xtes sto video club se opistofilo tainias pou legetai Necronomicon..
grfaei oti o sigrafeas Lovecraft einai polli epireasmenos apo ta iera terata tou xwrou Stephen King kai Clive Barker... hehe...
Elpizw sintoma sta video club...
To kingdom Hospital (h version tou stephen king) exei idi kikloforisei...
Kai kati xaritwmeno pou eida xtes sto video club se opistofilo tainias pou legetai Necronomicon..
grfaei oti o sigrafeas Lovecraft einai polli epireasmenos apo ta iera terata tou xwrou Stephen King kai Clive Barker... hehe...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
12 Νοε 2004 03:57 #3076
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Σε πόσους αρέσει ο Stephen King???
Για να δούμε τι θα δούμε! Φυσικά αύτό που περιμένω να δω προσωπικά, και που φοβάμαι ότι θα το καταστρέψουν όπως το είχα στήσει στο μυαλό μου, είναι το The Mist (απο το Skeleton Crew), τα υπόλοιπα που αναφερθήκαμε θα είναι remake του remake κατάσταση, και έχω μάθει να φοβάμαι αφάνταστα τη λέξη remake όταν έχει να κάνει με ταινία και γενικότερα όταν μπλέκει ο King!
Όσο για αυτούς που γράφουν περιλήψεις και μερικά απο τα reviews είτε Αμερικάνοι είναι, είτε Έλληνες είτε δεν ξέρω και εγώ τι εθνικότητα, τις περισσότερες φορές δεν έχουν ιδέα τι γράφουν (marketing και αλλα αντί άλλων) γιαυτό απλά και δεν τα διαβάζω ποτέ! Μου έχουν μείνει μερικά μαλιά ακόμη, δεν θέλω να τα χάσω όλα με όλες τις beeeep που κατεβαίνουν στο *μυαλό* (αναρωτιέμαι) του κάθε άσχετου που δουλεύει στις εταιρείες προώθησης ταινιών. (το ίδιο ισχύει και για τους υποτιτλισμούς τους).
Επι τη ευκαιρεία για τον Barker το μόνο ξέμπαρκο νεο που πέτυχα και που το περιμένω είναι η παραφωγή του Abarat (ήδη κυκλοφόρησε Αμερική το 2ο βιβλίο) το οποίο μολονότι αποκαλείται παιδικό (και μπορεί και να είναι) είναι αρκετά ευχάριστο ανάγνωσμα και για μεγαλύτερες ηλικίες που δεν ξέχασαν τι σημαίνουν νιάτα και δεν βυθίστηκαν στην σοβαροφάνεια που καταδυναστεύει την Ελληνική κοινωνία!
Όσο για αυτούς που γράφουν περιλήψεις και μερικά απο τα reviews είτε Αμερικάνοι είναι, είτε Έλληνες είτε δεν ξέρω και εγώ τι εθνικότητα, τις περισσότερες φορές δεν έχουν ιδέα τι γράφουν (marketing και αλλα αντί άλλων) γιαυτό απλά και δεν τα διαβάζω ποτέ! Μου έχουν μείνει μερικά μαλιά ακόμη, δεν θέλω να τα χάσω όλα με όλες τις beeeep που κατεβαίνουν στο *μυαλό* (αναρωτιέμαι) του κάθε άσχετου που δουλεύει στις εταιρείες προώθησης ταινιών. (το ίδιο ισχύει και για τους υποτιτλισμούς τους).
Επι τη ευκαιρεία για τον Barker το μόνο ξέμπαρκο νεο που πέτυχα και που το περιμένω είναι η παραφωγή του Abarat (ήδη κυκλοφόρησε Αμερική το 2ο βιβλίο) το οποίο μολονότι αποκαλείται παιδικό (και μπορεί και να είναι) είναι αρκετά ευχάριστο ανάγνωσμα και για μεγαλύτερες ηλικίες που δεν ξέχασαν τι σημαίνουν νιάτα και δεν βυθίστηκαν στην σοβαροφάνεια που καταδυναστεύει την Ελληνική κοινωνία!
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.