Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
07 Οκτ 2011 19:28 #33928 by giovanna

crocark wrote:

giovanna wrote: Κοίταξε βαρέθηκα να μου μειώνουν συνέχεια τα εισοδήματα μου και ο κος Βενιζέλος να μοιράζεται μαζί μου τα χρέη όλων των Ελλήνων, κάθε μήνα πληρώνω και από μια μ..κία τα πουλάω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα και δεν είναι σωστό να μένουνε πια στα ράφια μου σε κάποιον άλλο είμαι σίγουρη ότι θα δώσουνε μεγάλη χαρά.

Αν και σε τέτοια θέματα δε νιώθω πολύ άνετα να επεμβαίνω και να λέω τη γνώμη μου (γενικά στα σοβαρά δε μ' αρέσει να μιλάω) θα τολμήσω κι εγώ να πω ότι είναι πολύ κρίμα. Και θα συμφωνήσω με τον Τσαμπίκο. Αν έχεις σκοπό να συνεχίσεις να παίζεις και ν' αγοράζεις παιχνίδια, μήπως αντί να στερηθείς τα παλιά να αραίωνες με τα καινούρια; Ούτως ή άλλως καιρός είναι με τις νέες συνθήκες να γίνουμε όλοι λίγο πιο εκλεκτικοί με τις σαβούρες που κυκλοφορούν. Άσε που έχουμε προβληματιστεί ήδη για το άμα η διεθνής κρίση επηρεάζει την ποιότητα των νέων παιχνιδιών. Κι αν κρίνω από το τι μου έχει συμβεί φέτος τα επηρεάζει. Δε μιλάω φυσικά για το παιχνίδι που λες και που φυσικά δεν έχω δει ακόμη, αλλά βρε Giovanna κρίμα είναι :(

@crocark
Πίστεψε με αυτό που κάνω το κάνω με μισή καρδιά γιατί είναι παιγνίδια που έχω λατρέψει, αγαπήσει και τα σύλλεγα εδώ και πολλά χρόνια και μερικά άπο αυτά είναι πολύ μα πολύ σπάνια, για αυτό αρχίζω από τα πολύ καινούργια μήπως μπορέσω να γλιτώσω τα πολύ παλιά μού θα δούμε :cry:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Οκτ 2011 19:37 #33929 by tsampikos
@giovanna

pm.

More
07 Οκτ 2011 19:43 #33930 by crocark
@ Giovanna

Φαντάζομαι. Εσύ ξέρεις καλύτερα φυσικά. Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να σου αλλάξουμε γνώμη, αλλά επειδή δεν ξέρω που θα βρίσκομαι σ' ένα μήνα και την τότε οικονομική κατάσταση, αφού τα εισοδήματα σε λίγο θα θέλουν κυάλι για να τα δεις, δεν επιμένω.

Πάντως, αφού μιλάμε σε οικονομικό επίπεδο, το παραπάνω παιχνίδι που είδες στο amazon.uk με 20+ λίρες και που θα' χει και μεταφορικά (το βλέπω να πιάνει κοντά στο 30άρι ?). Στο play είναι στα 22? με μεταφορικά. Και κατά τη γνώμη μου κοντά στα Χριστούγεννα θα είναι γύρω στα 15-18 αν μπορείς να περιμένεις. Και κάτι ακόμη αλλά θα στο πω προσωπικά.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Οκτ 2011 18:54 #34081 by crocark
@ Giovanna

crocark wrote: Και κατά τη γνώμη μου κοντά στα Χριστούγεννα θα είναι γύρω στα 15-18 αν μπορείς να περιμένεις.

Κατά τη γνώμη μου, αλλά ... μόλις άλλαξα γνώμη :rolleyes: Άμα το θες τόσο πολύ, καν' το προπαραγγελία και παρακάλεσέ τους να σου χρεώσουν την κάρτα από τώρα. Γιατί άμα σου χρεώσουν την κάρτα από τώρα δε θα μπορούν μετά να μη στο στείλουν. Εγώ που δε μ' ενδιαφέρει και τόσο πολύ πια, θα περιμένω. Ρισκάροντας όμως. Να μην υφίστανται κάρτες τότε. Να μην υφίσταται ?. Αν υφίσταται ?, εγώ να μη διαθέτω νόμισμα δεκτό απ' τους "πιστωτικούς οργανισμούς" τύπου visa. Να μην έχω ρεύμα για να δουλέψει το PC και να το παίξω - καλά αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό έτσι κι αλλιώς. Και τέλος το κυριότερο, να τρέχω και να μη φτάνω, τόσο γρήγορα, που μόνο να παίξω δε θα σκέφτομαι.
Εύχομαι όλα τα παραπάνω να είναι ανοησίες. Μπορεί και να 'ναι.
Όσους έχουν ρεύμα, τους βλέπω να φοράνε τρίκωχο με νεκροκεφαλή πάντως.

Αλήθεια, επειδή ειλικρινά δεν ξέρω, ξέρει κανείς αν κυκλοφορούν τρίκωχες εκδόσεις σε collector's;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
20 Οκτ 2011 19:29 #34082 by tsampikos
Πραγματικά αγαπητέ @crocark έτσι είναι τα πράγματα. Τα σκέφτομαι κι εγώ αυτά. Πλέον οι αγορές γίνονται με το...κυάλι και μόνο συμφέρουσες. Ας πούμε το Book of Unwritten tales το πήρα και το πλήρωσα ένα μηνα πριν. Ακριβώς για τον γενικότερο φόβο που υπάρχει. Τώρα παρήγγειλα το Destination Treasure Island με....8 ΕΥΡΩ μαζί με τα μεταφορικά. Για αγορές πάλι από Φεβρουάριο του 2012 και μετά, τότε που θα έχει ξεκαθαρίσει λίγο η κατάσταση και βγαίνουν κάποια καλά παιχνίδια όπως το Deponia και το Haunted. Για την ώρα η κάνουλα έχει κλείσει, ότι αγοράσαμε αγοράσαμε κι ευτυχώς για εμένα που έχω πολύ πράγμα για να...συντηρηθώ για καιρό χωρίς να χρειαστεί να μπω στην ανάγκη για αγορά νέου παιχνιδιού. Και από εκεί και πέρα ας ελπίσουμε να βάλει και το PC Master τίποτα...Τα εισοδήματα είναι μειωμένα γενικώς ακόμη και σε εμάς τους ελέυθερους επαγγελματίες, ενώ τα χρωστούμενα συνεχώς αυξάνονται. Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο αβεβαιότητας, πιστεύω όμως ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν καταλαγιάσει τα πράγματα. Θα μάθουμε να ζούμε με λιγότερα και χωρίς δανεικά γιατί είναι ο μονόδοδρομος. Πιθανή χρεωκοπία θα μας πάρει και θα μας σηκώσει κανονικά με ότι αυτό συνεπάγεται για τις εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις της χώρας. Θα διαλυθούμε! Γι αυτό ας σφήξουμε τα δόντια, ας κάνουμε το........-ξέρουμε ποιό-παξιμάδι μέχρι να ισορροπήσει η χώρα. Και θα ισορροπησει ακόμη και με αυτά τα καταστροφικά μέτρα. Γιατί είναι μονόδρομος. Το βελάκι της άλλης κατεύθυνσης γράφει χρεωκοπία και χάσιμο ακόμη και αυτών των λίγων που έχουμε. Θα είναι το τελειωτικό χτύπημα και η αφορμή να ανοίξουν σαμπάνιες όλοι οι κερδοσκόποι που τόσα χρήματα έχουν ποντάρει στη χρεωκοπία της Ελλάδος.

More
20 Οκτ 2011 20:06 #34083 by crocark
Ναι, αλλά θα κλαίνε τόσοι πολλοί μαζί μας που έχω τρελή περιέργεια να δω αν τα δάκρυά τους θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα δικά μου (άχρωμα, άοσμα και αλμυρά). Αν και δεν είπα τα παραπάνω για ν' αλλάξω το θέμα σε οικονομικοπολιτικό, αλλά για να επισημάνω ότι ώρες - ώρες ασχολούμαστε με ... να μην πω. Πραγματικά ... θα έχω ρεύμα τα Χριστούγεννα; Με πήρε κάποιος πριν δέκα λεπτά από εταιρεία τηλεφωνίας για τις γνωστές προσφορές στο internet.
-Άσε μας ρε φίλε... Για να έχει νόημα το internet πρέπει πρώτα να έχεις πληρώσει το ρεύμα...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
20 Οκτ 2011 20:27 #34084 by tsampikos
Θα το πληρώσουμε το ρεύμα και θα κόψουμε από αλλού. Στο σπιτάκι και με φρουτόκρεμα θα την βγάλουμε. Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα. Αν μάλιστα χρεωκοπήσει η χώρα θα έχουμε και χειρότερα. Και αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Το μη χείρον βέλτιστον. Αυτοί οι δύσμοιροι που παίρνουν για το ίντερνετ και τις προσφορές της τηλεφωνίας είναι στην ίδια μοίρα με τον καθένα από εμάς. Αν δεν πάρουν τηλ. να ενημερώσουν για τις προσφορές αύριο η μεθάυριο δεν θα έχουν και αυτοί δουλειά. Επίσης ούτε και αυτοί ξέρουν αν θα έχουν ρεύμα. Μέσα στις 2χ2 συνθήκες διαβίωσης που θα μας δημιουργηθούν θα μάθουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και θα περιμένουμε να βγει κανένα παιχνιδάκι για να αγοράσουμε μια στο τόσο αφού βγούμε 10 φορές λιγότερες για φαγητό, κόψουμε 5 καφεδές και μειώσουμε τα τσιγάρα στο μισό (για όσους καπνίζουν). Έτσι θα φερθούμε από εδώ και πέρα. Θα κόβουμε από όπου μπορούμε για να δίνουμε εκεί που θέλουμε περισσότερο να δώσουμε. Η Τζιοβάνα πουλάει τα παιχνίδια της. Ποιά??? Η Τζιοβάνα....Άλλοι εκεί που αγόραζαν 10 τώρα θα αγοράζουν 1. Όλοι χτυπηθήκαμε απ΄πο αυτή την κατάσταση.

More
20 Οκτ 2011 20:41 #34085 by crocark
(Φαντάζομαι, καταρχάς, να κατάλαβες ότι δεν αναφέρομαι στο ρεύμα αυτό καθεαυτό)

tsampikos wrote: αφού βγούμε 10 φορές λιγότερες για φαγητό, κόψουμε 5 καφεδές

Ποιους θα κόψουμε; Τους ποιους; Καλά ... σταματώ την κλάψα :) Φτάνει. Δε μασάμε μια. Κι από παιχνίδια, πάνω στη λογική που αναπτύξαμε παραπάνω, εγώ σκέφτηκα να αγοράσω το ripper. Τόσα έχω διαβάσει για δαύτο εδώ μέσα. Είμαι και στη γνωστή fmvoμανία το τελευταίο εξάμηνο...καταλαβαίνεις. Λες να' ναι το τελευταίο μου; Γιατί, μπορεί να τα βλέπεις αισιόδοξα και μπράβο σου, αλλά αν φτάσουμε στις "2*2 συνθήκες", χαλλλλαρά υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από την προσωπική μου μανία :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
21 Οκτ 2011 13:59 #34087 by outcry

tsampikos wrote: Θα μάθουμε να ζούμε με λιγότερα και χωρίς δανεικά γιατί είναι ο μονόδοδρομος. Πιθανή χρεωκοπία θα μας πάρει και θα μας σηκώσει κανονικά με ότι αυτό συνεπάγεται για τις εσωτερικές και εξωτερικές σχέσεις της χώρας. Θα διαλυθούμε! Γι αυτό ας σφήξουμε τα δόντια, ας κάνουμε το........-ξέρουμε ποιό-παξιμάδι μέχρι να ισορροπήσει η χώρα. Και θα ισορροπησει ακόμη και με αυτά τα καταστροφικά μέτρα. Γιατί είναι μονόδρομος.

Συγνώμη, αυτά τα λες για να παρηγοριέσαι ή τα πιστεύεις όντως?

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
21 Οκτ 2011 16:13 #34088 by tsampikos
Πιστεύω και φοβάμαι, πως αν προκληθεί μεγαλύτερη πολιτική αστάθεια η κρίση θα βαθύνει και θα χρεωκοπήσουμε.Αν χρεωκοπήσουμε, θα χάσουμε τα πάντα.Ακόμα και όσα μας απέμειναν. Αυτή τη στιγμή η χώρα δεν αντέχει ούτε εκλογές ούτε τίποτα. Δεν επικροτώ κανένα μέτρο, τα τρώω στη μάπα όπως όλοι και ρίχνω καντίλια καθημερινά όπως όλοι. Επίσης δεν με καλύπτει κανένα κόμμα. Επίπλέον δεν βλέπω κανέναν να προτείνει καμιά λύση της προκοπής αλλά ούτε διάθεση για πολιτική συναίνεση, κάτι που τουλάχιστον Ιρλανδία και Πορτογαλία πέτυχαν. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως "στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται". Και ο λύκος στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι οι κερδοσκόποι. Αυτοί που τόσα χρήματα έχουν ποντάρει στην χρεωκοπία της άμοιρης Ελλαδίτσας. Αυτά πιστεύω και δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο. Προσπαθώ να εκλογικεύσω την κατάσταση με όσο το δυνατόν πιο καθαρό μυαλό. Η συζήτηση για τα χάλια μας μπορεί να τραβηξει σε μάκρος καθώς κατά τη γνώμη μου η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι το φυτίλι που σιγοκαίει σε μία βόμβα. Το αν θα φτάσει στο τέλος για να σκάσει η βόμβα ή θα κοπέι στη μέση για να αποφευχθεί η έκρηξη αυτό θα το δείξει ο χρόνος και οι όποιες εξελήξεις.

More
21 Οκτ 2011 17:48 #34089 by crocark
Ωραία. Και μετά τον outcry, 2 συμμετοχές ακόμη για να μετατρέψουμε κι επίσημα το παρόν thread στο thread του advocate το αναλογούν στην κρίση γενικότερα. Ας ξεκινήσω την απάντησή μου με τον πολύ αγαπημένο μου τρόπο ... εκτός θέματος ακόμη και για τα εκτός θέματος :lol:
1. Ευχαριστώ στο πρόσωπο του Αντελίνο όλη την ομάδα που παίξαν ... όπως τέλος πάντων έπαιξαν ... ώστε να μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα χωρίς να διασύρουν ομάδα από χώρα με την οποία συμπάσχουμε. Λέμε τώρα ...
2. Παρακάμπτω τα αιώνια αντιολυμπιακά μου αισθήματα (δεν είναι η μόνη, γιατί είπαμε, πάνω απ' όλα φίλαθλος, αλλά σίγουρα μια από τις σπάνιες φορές), για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου πρώτα και κύρια στην ομάδα που βρήκε τρόπο να στείλει, έστω και μέσω Ισπανίας εν πολλοίς, ... το μήνυμα που έστειλε ... ό,τι κι αν ήταν αυτό ... όπου το έστειλε ... Επίσης στο λαό της ομάδας που μέσα στο γήπεδο και μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου, είπε αυτά που είπε, όπως τα είπε. Ελάχιστες φορές έχω συμφωνήσει στη ζωή μου με ανθρώπους που φοράνε ερυθρόλευκα και είναι μια από τις λίγες φορές που απόλαυσα την Πειραιώτικη μαγκιά.
3. Η χρεωκοπία έχει συντελεστεί πολύπλευρα. Αν υπάρχει κάτι χειρότερο να συμβεί, θα συμβεί με μαθηματική βεβαιότητα. Κανένα φυτίλι δεν πρόκειται να κοπεί και στοιχηματίζω τα 100+ adventure games μου και τα περίπου 30 RPG και Strategy που περιλαμβάνει η συλλογή μου. Το στοίχημα το βάζω για 2 λόγους. Ο ένας είναι προφανώς η απόλυτη βεβαιότητά μου (δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο - τόσα χρόνια προβλέπω τα πάντα εκτός από τους αριθμούς του Τζόκερ :lol: ). Ο άλλος λόγος είναι ότι έπρεπε να γράψω κάτι για να είμαι ελαφρώς εντός θέματος :wink:

(και μην ξεχνάμε κι ότι ο άνθρωπος είναι Πορτογάλος, ε; πρέπει να βρούμε και μερικές δικαιολογίες...)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Οκτ 2011 17:25 #34090 by manos426f

crocark wrote: 2. Παρακάμπτω τα αιώνια αντιολυμπιακά μου αισθήματα (δεν είναι η μόνη...)

Ρε συ crocark,κοπέλα είσαι;
Τόσο καιρό σε νόμιζα για άντρα.......

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Οκτ 2011 23:56 #34091 by giovanna
@manos..

Λες να είναι κοπέλα καλά με στείλατε τελείως και εγώ τόσο καιρό μαλώνω μαζί του/της? :P

More
24 Οκτ 2011 00:33 #34092 by Constantine_R
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μου ήθελες αγάπες...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
24 Οκτ 2011 09:06 #34094 by crocark
:? :? :? (για τον C_R)
Εγώ ήθελα αγάπες ή η Giovanna; Δηλαδή για να καταλάβω ... Αν μια κοπέλα ήθελε αγάπες θα είχες πρόβλημα; Η συζήτηση είναι τελείως αλλού γι' αλλού. Μου τα κάνατε ... άντε να μην πω ... Με μπερδέψατε ... Με κάτι τέτοια γεννιούνται οι παρεξηγήσεις ... Αφήστε κι οι τρείς που είστε εκτός θέματος ... Offtopic ... καταλαβαίνετε; Offtopic ... Τσ, τσ, τσ ... Τι να πω δηλαδή; Τι να πω; :rolleyes:

Ωραία! Τώρα που σας χάλασα κι εσάς :wink: (τρίβω τα χέρια μου) μπορούμε επιτέλους να κάνουμε μια συζήτηση της προκοπής :lol: :lol: :lol:

@ C_R
... εκτός αν γελάς, για να μου πεις κάτι σε στυλ : "ας πρόσεχες με τις αγάπες σου", οπότε πολύ θα απογοητευτώ ...

@ Giovanna

Μάλωμα το λες εσύ αυτό; Σιγά τ' αυγά! 'Ετσι είναι τα μαλώματα; Πρόσεχε φιλενάδα, γιατί αυτό περί Πειραιώτικης μαγκιάς που είπα παραπάνω θα το πάρω πίσω, αν και δεν το είπα για σένα. Ούτως ή άλλως εσύ μυρίζεις από μίλια μακριά Παναθηναικός ... Φαίνεται που είσαι ρομαντική! Και οι ρομαντικοί ως γνωστόν (ειδικότερα οι ρομαντικές) πάντα περιμένουν έναν πρίγκηπα :wink: Το έπιασες το υπονοούμενο πιστεύω ... Αλλά σοβαρά τώρα. Μπορεί να σ' εκνευρίζω, αλλά δε νομίζω ότι μαλώνουμε. Στο τέλος - τέλος τι θες να σου κάνω; Εγώ φταίω που σου αρέσουν όλα τα χάλια παιχνίδια; Ουφ ...

manos426f wrote: Τόσο καιρό σε νόμιζα για άντρα.......

Τώρα εσένα τι να σου πω; Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά νομίζω αυτό το ένα αρκεί. Καλά βρε άνθρωπε, βλέπεις άλλον σοβαρό (αρκεί που δεν είναι ολυμπιακός) άνθρωπο να λέει μια στο τόοοοοοοοοοοοσο καλά λόγια για την ομάδα σου και τον αποπαίρνεις; Δηλαδή, για να καταλάβω, προτιμάς τα αντιολουμπιακά μου αισθήματα αδιάσπαστα; Να ... κάτι τέτοια κάνετε και θα είστε μια ζωή μικρό κλαμπάκι. Άμα σας τείνει αντιολυμπιακός χέρι φιλίας να το πιάνετε, γιατί αλλιώς θα μείνετε μεταξύ σας, μια μικρή παρεούλα, χωρίς φίλους ...
Αλλά για πες μου, τι διάβασες; Δεν είναι είπα, όχι δεν είμαι η μόνη. Δεν είναι η μόνη φορά ... Εντάξει, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχετε παίξει κι εσείς 2-3 φορές μπάλα στα 20+ χρόνια που σας παρακολουθώ ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ