Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ
- crocark
- Adventure's Advocate
Όχι φίλε. Δε διαβάζω το site. Μου το 'στειλαν. Και δεν ψήφισα. Και μάλλον δε θα ψηφίσω. Απλά μπήκα στη διαδικασία να το δω. Αλλά δεν παίζεσαι. Γιατί να μην ψηφίσεις κατευθείαν ΔΝ; Και δηλαδή τι; Επιτρέπουν περισσότερες ψήφους της μιας; Η Θάνου κι η Σάλπα ποιες είναι; Καλά τα 2/3 δεν τις ξέρω.
Θες να σου πω τώρα γιατί τέτοιο μένος; Είσαι σίγουρος; Άντε μην αρχίσω ... Ο Σαλπιγγίδης είναι το καλύτερο παιδί του χώρου κι η μεγαλύτερη παιχτούρα (το ελληνικό στοιχείο στη σούπα). Δε θα στο παραλληλίσω, γιατί δεν το κατέχω το θέμα στις λεπτομέρειές του και γιατί γενικά δεν είμαι φανατικός. Κι η ομάδα φυσικά άνω απ' όλαConstantine_R wrote: Σήμερα διάβαζα ότι γιούχαραν τον Σάλπι στην προθέρμανση... γιατί ρε σεις τέτοιος μένος;
Για την τιμή. Χάσανε κάποιες καλές ευκαιρίες τουλάχιστον για το χ.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- tsampikos
- Master of Dimensions
- outcry
- Walker Survivor
Αυτά είναι τα κακά του γάμου.
Στα γιουβαρλάκια ταιριάζει και η ντομάτα. Για την ακρίβεια εγώ τη κόβω στο ίδιο πιάτο.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Φίλε Τσαμπίκο είμαι μακριά... πιο σωστά είμαι δυτικός (Ζάκυνθος) αλλά για αυτούς πάνω από το "αυλάκι" τους λέω νότιος για να καταλαβαίνουν
Το σωστό γιουβαρλάκι τρώγεται αυγολέμονο...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ελπίζω να είχες καλές εντυπώσεις από τον συγκεκριμένο. Ξέρεις έμεις εδώ είμαστε "αντίπαλα" χωριά. Θα μπορούσα να σου γράψω τα "μύρια" αλλά ας μην το χοντρύνω...
Πάντως αν σου έκανε τίποτα χώστα ελεύθερα...
- outcry
- Walker Survivor
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Ως νησιώτης και γω, λέω ότι η Ζάκυνθος είναι από τα πιο ωραία νησιά και μάλλον πολύ πιο ωραίο απ το δικό μου. Είχα περάσει πριν χρόνια, αλλά έμεινα πολύ λίγο. Πρέπει να έρθω να κάτσω λίγο περισσότερο καιρό κάποια στιγμή, αλλά για την ώρα τα οικονομικά δεν είναι για τέτοια. Βέβαια μεγάλο απωθημένο από Επτάνησα είναι η Ιθάκη...
Η φάτσα του Παοκτζή στη φώτο, προσωπικά μου θυμίζει τον τύπο σε κάτι κωμικές ταινίες ή κόμιξ που μόλις κατάλαβε ότι έχει κάνει κάποια τεράστια γκάφα την οποία σε λίγα δευτερόλεπτα θα πληρώσει πολύ ακριβά (σωρός από μπάζα στο δόξα πατρί για παράδειγμα). Κοινώς περίσταση άσχετη με τον πανηγυρισμό "μεγάλου" γκολ της ομάδας του...
Όσο για τις εκατό είμαι μεταξύ Σολωμού, Μουστάκα και Περιστέρη (παλιά αγάπη η οποία όμως στη φώτο φαίνεται χάλια). Τι λέτε;
p.s. για μαγειρική δεν έχω γνώμη, το μόνο που ξέρω να φτιάχνω είναι μακαρόνια και αυγά αλλά σας παρακολουθώ με προσοχή
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Ντομάτα στα γιουβαρλάκια;;; Αυτό φίλε, μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει. Ότι έχεις προσφυγική καταγωγή και κατά πάσα πιθανότητα από τη νότια ΜΑ. Ναι; Τα έφτιαχνε έτσι η συγχωρεμένη η γιαγιά μου και με κυνηγούσε από πίσω ... εγώ φώναζα μπλιάαααχ ... κι ότι προτιμούσα να φιλήσω το σκύλο παρά να φάω κάτι που ήταν πιο κόκκινο και πιο πηχτό από αίμα ... Απέχθεια για ο,τιδήποτε κόκκινο από μικρός - ψέματα, όχι για όλα, μάλιστα τελικά ο ΟΣΦΠ είναι ένα από τα λίγα κόκκινα που ψιλοσυμπαθώ (αρκεί να μην παίρνει πρωτάθλημα).
@ C_R
Κι εμείς ως δυτικό σε καταλαβαίνουμε. Αφού προχθές που το είπες, σκέφτηκα πως είτε έχεις πάρει ληγμένα φάρμακα ή σου έχει ξεκαρφωθεί το ένα καρφί που κρατά το χάρτη κι έγειρε ... Βασικά, φαντάστηκα ότι εννοούσες κάτι σαν " η καταγωγή μου είναι από αλλού κι όχι από Ζάκυνθο".
@ Wicked
Η Σολωμού μ' αρέσει κι εμένα. Τις άλλες πάλι δεν τις ξέρω. Έχει δίκιο ο dOutCry
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- outcry
- Walker Survivor
Δε κατάλαβες. Όχι ντομάτα την ώρα που τα μαγειρεύεις, δηλαδή η "σάλτσα" τους είναι κανονική ασπρομπέζ με αυγολέμονο κ.λπ. Αντί όμως να κόψεις από δίπλα μια ντομάτα, έτσι για σαλατικό, τη κόβεις στο ίδιο πιάτο. Φρέσκια, κανονική ντομάτα, όχι σάλτσα.
@crocark, WickedMan
Πώς γίνεται να σας αρέσει μια "γυναίκα" που καπνίζει πουράκια?
- crocark
- Adventure's Advocate
Πως το εννοείς αυτό; Ότι δηλαδή δεν καπνίζει πούρα κανονικά;
Κοίτα, δεν ξέρω τι κάνει, αν και δεν κατάλαβα για ποια μιλάμε, αλλά, αν είπα ότι μια γυναίκα μ' αρέσει, όταν το είπα δεν της είχα πει να κάνει πρώτα χα, να μυρίσω. Εννοώ την εικόνα της, κατά βάση από τον τηλεοπτικό δέκτη. Ύστερα, είναι γνωστό ότι σε ό,τι έχει να κάνει μαζί μου, καμία γυναίκα (ή και άντρας) δεν μπορεί να με ανεχθεί όταν καπνίζει (πρόσεξες; δεν είπα ότι δεν τους ανέχομια εγώ). Οι περισσότεροι προτιμούν να το κόψουν παρά ν' ακούσουν τους πέντε μου αριθμούς και τις πέντε αληθινές ιστορίες που έχω να τους πω.
Αλλά φίλε, να σου πω κάτι; Μου φαίνεται πως σαν πολλές λεπτομέρειες γνωρίζεις για γυναίκες, χώρια που γνωρίζεις και πάρα πολλές γυναίκες. Που τις ξέρεις όλες αυτές; Φωτορεπόρτερ είσαι;
Τώρα στα σημαντικά! Πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα ... Εννοείς ότι κόβεις κομμάτια την ντομάτα και προσπαθείς να δεις αν μπορούν επιπλεύσουν πάνω από τη σούπα με τα γιουβαρλάκια; Γιατί να το κάνεις αυτό; Η ντομάτα που δεν είναι σάλτσα είναι κρύα, σωστά; Και τη βάζεις μέσα σε σούπα (ζεστή φαντάζομαι); Επίσης κάτι ακόμη για όλους. Αυτό με το αυγολέμονο, άμα το ξαναπείτε, θα ... Και μη μου πείτε εκείνο το πολυακουσμένο περί παστερίωσης του αυγού όταν μπει σε ζεστό νερό ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ