Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ
- crocark
- Adventure's Advocate
www.bild.de/sport/fussball-em-20 ... .bild.html
Τι λένε πάλι; Επιτέλους ποιοι νομίζουν ότι είναι; Νομίζουν ότι άλλες δουλειές δεν έχουμε να κάνουμε;
Και κάτι σοβαρό σχετικά. Αν περάσουμε παίζουμε με Πορτογάλους;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Το διάβασα πριν από κάποιες μέρες.... ένας "μάντης" του μεσαίωνα (στυλ Νοστράδαμου), δεν θυμάμαι το όνομα του δυστυχώς, φόραγε όλη τη μέρα, ακόμα και στον ύπνο του, μια περικεφαλαία γιατί είχε προφητεύσει ότι θα πεθάνει από χτύπημα στο κεφάλι. Τη μοναδική φορά που την έβγαλε ήταν όταν πέρασε μια λιτανεία από μπροστά του (ήταν έθιμο να γίνεται αυτό) και τη στιγμή εκείνη ξεκόλλησε μια πέτρα από το ναό και τον....... σκότωσε! Talking about κωλοφαρδία.... :shock: :shock:
Περάσαμε και παίζουμε με τους Γερμανούς που τους αγαπάς πάρα πολύ και είναι.... φίλοι σου...crocark wrote: Αν περάσουμε παίζουμε με Πορτογάλους;
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ ...
Η συμβουλή: άσε τα επαγωγικά για κανα δίωρο και πάνε ρίξε καμιά βουτιά
Είμαι ένα κλικ μπροστά στο συλλογισμό. Επαναλαμβάνω. Άμα περάσουμε τους Γερμανούς παίζουμε με Πορτογαλία;
Και τώρα σοβαρά. Άμα βρω δυο περικεφαλαίες, έρχεσαι παρέα; Έλα ... Είναι κι η χώρα καταγωγής του ήρωά σου νομίζω
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Αν περάσουμε τους Γερμανούς παίζουμε με το νικητή του παιχνιδιού Ιταλία - πρώτος 4ου ομίλου (Γαλλία ή Αγγλία λογικά). Δηλαδή πολύ πιθανά με τους πελάτες Γάλλους...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- skoros
- Banned
Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι και έχουμε καιρό για πανηγύρια μετά το ματς.
Δυστυχώς η Γερμανία σπάνια πέφτει θύμα έκπληξης και σπανια υποτιμάει τον αντίπαλο.
Μακάρι να αλλάξει αυτό την Παρασκευή και να τους .... νικήσουμε.
crocark wrote: Μα τι παντελώς κοιμισμένο σάιτ είναι αυτό; Και θέλω να ρωτήσω ...
www.bild.de/sport/fussball-em-20 ... .bild.html
Τι λένε πάλι; Επιτέλους ποιοι νομίζουν ότι είναι; Νομίζουν ότι άλλες δουλειές δεν έχουμε να κάνουμε;
Και κάτι σοβαρό σχετικά. Αν περάσουμε παίζουμε με Πορτογάλους;
Ασχολείσαι με την espresso της Γερμανίας;
- crocark
- Adventure's Advocate
Ευχαριστώ φίλε. Έβλεπα το σάιτ της uefa με το χαζοχάρτη που μοιάζει με χάρτη για μετρό και μπερδεύτηκα. Οπότε με Πορτογάλους μπορούμε να συναντηθούμε μόνο στον τελικό. Καλύτερα έτσι. Επειδή τα βλέπω συναισθηματικά το μόνο που με έχει ζορίσει μέχρι στιγμής είναι να μη στενοχωρηθεί ο Σάντος. Ειδικά μετά τις προχθεσινές του δηλώσεις Κι έτσι στο παιχνίδι παραμεθαύριο θα είμαι σχετικά χαλαρός
@ Skoros
Εδώ μέσα δεν ισχύει αυτό που λες:
Δηλαδή αν το λες για μένα είμαι χαλαρός. Δεν ξέρω το αποτέλεσμα και γενικά είμαι οπαδός της μάχης κι όχι του αποτελέσματος. Άμα έρθει, φυσικά καλοδεχούμενοπαρατηρώ μια άκρατη αισιοδοξία απο πολλούς (όχι μόνο εδώ μέσα)
Μου 'χει μείνει φίλε. Όπου βλέπω Espresso εγώ κολλάω. Όταν πηγαίνω για εξετάσεις αντί για αιμοσφαιρίνη μου μετράνε καφείνη. Απλά, καταλαβαίνεις, τώρα το καλοκαίρι, ζεστός κατεβαίνει πολύ δύσκολα. Το πως θέλω να βάζω τον espresso μου στον πάγο δεν περιγράφεταιΑσχολείσαι με την espresso της Γερμανίας;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Μια βουτιά είναι αλήθεια τη χρειάζομαι...crocark wrote: Η συμβουλή: άσε τα επαγωγικά για κανα δίωρο και πάνε ρίξε καμιά βουτιά
Χαίρομαι που ήμουν εγώ ένα συλλογισμό πιο πίσω γιατί για μια στιγμή αναρωτιόμουν... μα καλά που ζει;;;;
Αν μου έκανες και τα εισιτήρια....crocark wrote: Και τώρα σοβαρά. Άμα βρω δυο περικεφαλαίες, έρχεσαι παρέα; Έλα ... Είναι κι η χώρα καταγωγής του ήρωά σου νομίζω
Σοβαρά σκέφτεσαι να πας;; :shock: Αλήθεια υπάρχουν εισιτήρια;
Εγώ ούτε το παιχνίδι δε θα δω.... έχω ένα γάμο εκείνη τη μέρα....
Εννοείται ότι θα πάρω τα ακουστικά του κινητού μαζί μου.
Ο skoros με κάλυψε. Δεν είναι μόνο ότι έχει super ομάδα αλλά ταυτόχρονα δεν υποτιμά και κανέναν. Φαντάσου όμως ρε φίλε να γίνει καμιά στραβή.....
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Φαντάζομαι να γίνει καμιά ίσια. Βλέπω το ποτήρι μισογεμάτοConstantine_R wrote: Φαντάσου όμως ρε φίλε να γίνει καμιά στραβή.....
Το καλό που τους θέλω. Θα κάτσω που θα κάτσω να το δω, να έχει και λιγάκι γούστο. Πάντως το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα από 'κει, όπως και να το είδα, πάντα τη Γερμανία ήθελα. Αφού θα παίξουν, ας παίξουν με κάποιον σταθερά καλό. Γιατί αλλιώς υπήρχε κίνδυνος να υποτιμήσουν οι δικοί μας. Κι επειδή εγώ θέλω να παίξουν οι δικοί μας καλά κι επειδή υπάρχει σαφέστατα τεράστια πιθανότητα να πάνε επιτέλους τα παιδιά για διακοπές (γιατί μεταξύ μας κρίμα είναι ...) ας παίξουν και με κανένα σοβαρό αντίπαλο πριν φύγουν, να δούμε κι εμείς μια σοβαρή εθνική. Κατανοητός πιστεύω να είμαι.Constantine_R wrote: Δεν είναι μόνο ότι έχει super ομάδα αλλά ταυτόχρονα δεν υποτιμά και κανέναν.
2 γάμους; Είσαι του Witcher 1 τελικά, ε; Πάντως 2 γάμοι πολλοί είναι ... Για μισό, εννοείς θα είσαι καλεσμένος; Έλα μωρε, πως μπερδεύτηκα έτσι; ΣυγγνώμηConstantine_R wrote: Εγώ ούτε το παιχνίδι δε θα δω.... έχω ένα γάμο εκείνη τη μέρα....
Σίγουρα, τώρα που οι Πολωνοί έμειναν απ' έξω*Constantine_R wrote: Αλήθεια υπάρχουν εισιτήρια;
Μπα ... θα έπρεπε να έχω πάρα πολύ καλή παρέα για να με ξεκουνήσει. Και δεν έχω βρει και περικεφαλαία ... Και πλέον δεν έχω και το κίνητρο να φορέσω μπλουζάκι με πολιτικά υπονοούμενα από αυτά που είδα που φορούσαν μερικοί και τους ζήλεψα. Και δεν έχω και για τα εισητήρια. Αν και μπορεί και να 'χω γιατί δεν είδα πόσο πάνε. Αν και σκέφτομαι να τα κρατήσω να κατέβω επτάνησα, γιατί καλή η μπάλα αλλά όχι να φτάσω και στην Πολωνία για χάρη της. Αν και με τόσα που γράφω για τους γάμους, ξέρω τουλάχιστον έναν Επτανήσιο που θα με ξυνηγάει.Constantine_R wrote: Σοβαρά σκέφτεσαι να πας;;
Άσε καλύτερα να μη σου πω γιατί θα κοροιδεύεις επειδή θα αναιρώ όσα λέω στο σχετικό (α)Constantine_R wrote: μα καλά που ζει;;;;
Έκανες κανένα μπανάκι τελικά ή ακόμη;Constantine_R wrote: Μια βουτιά είναι αλήθεια τη χρειάζομαι...
Edit
* η ΕΠΟ προμηθεύτηκε λέει 4.000 για το συγκεκριμένο αγώνα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Απ' την άλλη, όπως σωστά είπε και ο skoros παραμένουν Γερμανία, ιδιαίτερα μαχητικοί, συγκεντρωμένοι, ποτέ δεν υποτιμούν τον αντίπαλο και πολύ σπάνια χάνουν από κατώτερη ομάδα.
Πάντως, αν και εκ φύσεως απαισιόδοξος, επιμένω ότι μας βολεύει σαν αντίπαλος από τους μεγάλους η Γερμανία. Αν προσέξουμε τον Schweinsteiger και τα στημένα, έχω την αίσθηση ότι θα τους κάνουμε να φτύσουν αίμα...
Τώρα αν στον Low έρθει επιφοίτηση και ρίξει μέσα τίποτα παγκίτες, Gotze, Reus, Schurrle και λοιπούς, τότε ναι, μπορεί να μαζέψουμε πολλά...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ορίστε δείτε εδώ και με υπότιτλους
(Ήθελα να το ανεβάσω δυο μέρες τώρα και το ξέχναγα.)
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
Μας έχουν κάνει τα μπαλόνια αερόστατα ...
Μισό ...
Πλάκα είναι; Δε λένε αυτά στην πραγματικότητα; Πες έτσι ...
Ααααα! Κι εγώ πλάκα κάνω τότε ...
Δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος είναι ο τύπος με τα μούσια μέχρι που τελείωσε το βίντεο κι έδειξε επιλογές για συνέχεια
Όσο για το Σωκράτη, για τον οποίο λίγα λόγια γενικώς (ευτυχώς ήλθε πρόσφατα ένας πανηλίθιος λαός να τον αθωώσει μιας κι οι δικαστές διχάστηκαν), το βιντεάκι το έχω δει 3 μέρες τώρα ίσα με 200 φορές και είναι πράγματι όλα τα λεφτά. Με βαθύτατα νοήματα ...
Πριν λίγο άκουγα ΕΡΑΣΠΟΡ, έναν από τους πλέον συμπαθητικούς ραδιοφωνατζήδες και δη Ολυμπιακούς κι έλεγε ότι η φράου θα πάρει το αεροπλάνο να προλάβει τελικά. Δεν κατάλαβα αν το εννοούσε ή έκανε πλάκα. Σιγά μωρέ μην το κάνουμε και τελικό ...
Edit: Αληθεύει ... Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ... 4000 προς το παρόν αυτοί που θα ... ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ... Δεν ξέρω ... Έχει απαγορεύσεις στο Euro σαν αυτές που επέβαλαν στο ελληνικό πρωτάθλημα ... Γιατί αν δεν έχει ... Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
"... και ο Μαρξ λέει ότι ήταν οffside!"
ειλικρινά δάκρυσα...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ