Ψηφοφορία

More
22 Μαρ 2012 01:14 #36287 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Ψηφοφορία
@crocark

Και εμένα γιατί δεν με έβαλες στις υποψήφιες δεν κατάλαβα εγώ δεν είμαι κουκλάρα, δεν είμαι έξυπνη δεν είμαι τέλεια, σιγά τις ξέκολες εγώ σίγουρα ξέρω κάτι περισσότερα από αυτές, άντε να μην μιλήσω και βγάλω στον αέρα όλα τους τα κουσούρια, δηλαδή ΕΛΕΟΣ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
22 Μαρ 2012 09:17 #36288 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Ψηφοφορία
Κάτι γενικό που μάλλον δεν καταλάβατε. Τις κοπελιές δεν τις ξέρω. Ή τέλος πάντων τις έχω ακουστά απλώς κι έχω δε και κάποιες φωτογραφίες για τις περισσότερες. Δεν είναι καν δική μου επιλογή. Καταλάβατε ίσως ότι υπήρξε ένα είδος προκριματικών. Η μόνη από εμένα προταθείσα που έχει φτάσει στη δεκάδα είναι η Keira Knightley (το ωραιότερο χαμόγελο όλων των εποχών στην έβδομη τέχνη). Τις άλλες σιγά - σιγά τις μαθαίνω.

@ Wicked

wicked wrote: croc, it's good to have you back...

Όχι φίλε. It' s good to have YOU back. Please, stay close ...

wicked wrote: ...και όχι την απόλυτη λατίνα Penelope Cruz

Μη με κάνεις να το πάρω πίσω ... :lol: Ίσως φταίει που γενικά δεν τα πηγαίνω καλά με το latin αέρα ...

βλέπεις αγαπητέ ένας latin αέρας δεν είναι ποτέ τόσο χαβαλεδιάρικος όσο ένας "gay αέρας"

... αλλά με την εν λόγω ηθοποιό θα είχα εγώ ένσταση. Η τελευταία φορά που μου άρεσε ήταν στο Woman on top (ταινία είναι ...)

Τώρα επειδή το ανέφερες αυτό με τη Salma, φοβάμαι ότι προς Ρόδο μεριά κάποιοι θα στενοχωρηθούν κάπως κι ελπίζω να μην είναι αυτός ο λόγος που τους χάσαμε.

wicked wrote: ... για εκείνο το χορό καουμπόισας στο Sin City (Constantine ηρέμησε)...

Γιατί ρε παιδιά; Τι έγινε; πείτε και σε μας που δεν κατέχουμε ...

Τέλος, με την τρίτη, όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα ψήφο υπέρ της Alba, θα προτιμηθεί έναντι της Cuthbert - παρόλο που ακόμη δεν έχω καταλάβει ποια είναι η Cuthbert ... Ούτως ή άλλως σε ένα φόρουμ με τόσο μικρή κίνηση, νομίζω ότι 3 ψήφοι είναι ήδη πάρα πολλές.

@ Shodan
Λυπάμαι φίλε. Θα με φάνε ... Κρίμα δεν είναι; Κοίτα όμως (κι εσύ WIcked). Είπαμε. Αν μαζευτούν στα μηνύματα πολλές θετικές γνώμες για την Elisha ή για την Penelope, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσουμε κάποια από τις υποψηφιότητες με μια μόνο ψήφο με την αγαπημένη σας.

emmanuel wrote: Συγγνώμη, βρε crocark, δεν ήθελα να σε προσβάλλω... χιούμορ έκανα

Emmanuel, έτσι το εξέλαβα :-) Όσον αφορά τα smiles, άμα θυμάσαι τους κωδικούς, μπαίνουν και χειροκίνητα :-)

Το Faust θα το έγραφε άλλος. Η αλήθεια είναι ότι το έγραψε τελικά, αλλά αποφάσισε να μου το στείλει προσωπικά. Μια ακόμη αλήθεια είναι ότι ακόμη δεν το πήρα. Ή χάθηκε στη μετακόμιση ή το ξέχασε. Αλλά καλύτερα να μην τον αγχώνω τον άνθρωπο, τέτοια ώρα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνω να παίξω ΚΑΙ το faust. Εν καιρώ...

Οι δεκάδες σελίδες, περισσότερο είχαν να κάνουν με το εγχείρημα αυτό. Πολύ κείμενο με ανταλλαγή απόψεων για υποστήριξη υποψηφιοτήτων και αρκετές φωτογραφίες γιατί είμαι κάπως του οπτικού τομέα και μάλιστα του στάσιμου. Δηλαδή ωραίες οι ταινίες, αλλά πρέπει να δω φωτογραφίες για να αποφασίσω αν κάτι μου αρέσει περισσότερο από κάτι άλλο. Γι' αυτό και δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η κάθε υποψηφιότητα ούτε καν αυτή τη στιγμή, που η πλειονότητα των μελών έχουν ψηφίσει.

emmanuel wrote: Μετά, με αφορμή την όμορφη παρουσίαση του Castledoque για το Stacking, "τα πήρες στο κρανίο" με τον Tim Schafer, το Grim Fandango, το Steam, τις κονσόλες, τα adventures για κονσόλες, όσους παίζουν adventures σε κονσόλες... Χαλάρωσε!!!

Όχι, όχι, όχι ... Παρεξήγηση. Δεν τα πήρα στο κρανίο. Και ειδικά με τον κύριο Schafer. Είπα τη γνώμη μου για το ποια είναι η αιτία που ένα καλό παιχνίδι (εμένα με έπεισε ο doque) δεν κάνει πωλήσεις και γιατί ένα χρόνο, αν κατάλαβα καλά πάντα, μετά την κυκλοφορία του, δεν το ξέρει κανείς, άρα λογικά θα πάει στα αζήτητα. Κι αν αυτό το τελευταίο είναι υπερβολή, τέλος πάντων, δε θα έχει τη μοίρα που θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει.

Τώρα για το "χαλάρωσε", να σου πω την αλήθεια το σκέφτομαι έντονα τελευταία έτσι κι αλλιώς :-)

emmanuel wrote: Και τώρα μας καλείς να ψηφίσουμε την Scarlett Johansson, την Olivia Wilde, την Αmber Heard και μια σειρά από άλλα κοριτσόπουλα, τα οποία μπορεί να εντυπωσιάζουν τους νεαρούς, αλλά αφήνουν ασυγκίνητο έναν άνθρωπο μιας κάποιας ηλικίας, σαν εμένα ας πούμε!

Εχμ, εχμ ... καλά ... Της εποχής σου η Rita ... καλά ...
Αγαπητέ μου αν ήταν στο χέρι μου θα είχε μπει πρώτη στη λίστα όπως κατάλαβες η κυρία Belucci.

Και τώρα μερικά quotes αξιοθαύμαστα. Ή μάλλον όχι ... Καλύτερα να αρνεστώ στο εξής: Δεν έχω ακούσει / διαβάσει πιο καλά δικαιολογημένη υποστήριξη επιλογής :!:

Το Domino ποιο είναι; Αααα ... τελείως άσχετος είμαι μου φαίνεται...

@ Giovanna

Φυσικά και είσαι. Δε θα είχα καμιά αντίρρηση Giovanna, αλλά νομίζω ότι κινδυνεύουμε να παίξουμε σε ακόμη πιο επικίνδυνα νερά. Πάντως, η γνώμη μου, μη βάζεις ιδέες καλύτερα :-) Δεν ξέρεις καμιά φορά ...
Όσο για τα κουσούρια, δε νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση ;)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Μαρ 2012 10:01 #36289 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Ψηφοφορία

giovanna wrote: άντε να μην μιλήσω και βγάλω στον αέρα όλα τους τα κουσούρια, δηλαδή ΕΛΕΟΣ

Όχι να μιλήσεις και να τα πεις όλα. Αφού σαν λαός ψοφάμε για κουτσομπολιό, θέλουμε όμως και αποδείξεις.

crocark wrote: Τις άλλες σιγά - σιγά τις μαθαίνω.

Ναι σιγά. Μετά από τόσα μηνύματα/pm και τόσα GB φωτογραφιών και ακόμα τα 3/4 δεν τις γνωρίζεις. Εδώ καλά καλά δεν γνωρίζεις ότι Domino είναι ταινία όπου έπαιζε η δικιά σου αγαπημένη η Keira. Ή είναι γεμάτο το μυαλό σου και δεν δέχεται άλλες πληροφορίες ή τα γράφεις όλα στο χιόνι και τώρα που έπιασαν οι ζέστες χάθηκαν!

crocark wrote: Αγαπητέ μου αν ήταν στο χέρι μου θα είχε μπει πρώτη στη λίστα όπως κατάλαβες η κυρία Belucci.

Μην μας αναγκάσεις να κάνουμε πράξη τις απειλές μας. Η συγκεκριμένη δεν μπορεί να μπει σε ψηφοφορία. Είπαμε είναι μέτρο σύγκρισης...

crocark wrote: και αρκετές φωτογραφίες γιατί είμαι κάπως του οπτικού τομέα

Εγώ θέλω να βάλεις τη φωτογραφία με την οποία ξεκίνησαν όλα αυτά...

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
22 Μαρ 2012 10:20 #36290 by crocark
Για θύμισέ μου. Ειλικρινά ρε συ mkllds δε θυμάμαι. Δεν τα γράφω στο χιόνι - πολύ πετυχημένο παρεμπιπτόντως. Αλλά ξέρεις. Δεν μπορώ να έχω σε όλα τα πράγματα οργάνωση. Backup δεν κρατούσα γιατί, λέω, άμα είναι να λειτουργήσει το φόρουμ θα μας πουν. Ποια είναι η φωτογραφία η πρώτη;

Μισό ... Εννοείς της Scarlett; Γιατί από εκεί θυμάμαι να ξεκίνησαν όλα. Πάντως φωτογραφία δε θυμάμαι. Μου αρκεί που πλέον, έχοντας δει και πέντε ταινίες στο ενδιάμεσο ξέρω ποια είναι κι αν τη δω θα την αναγνωρίσω. Και μάλιστα δε διστάζω να παραδεχτώ ότι έχεις γούστο. Κάτι που, όπως θα ξέρεις από άλλα μου μηνύματα, δύσκολα το παραδέχομαι για άλλους.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Μαρ 2012 10:35 #36293 by mkllds
Πρώτα απ' όλα σ' ευχαριστώ.

Δεύτερον, ναι για τη Scarlett λέω και για την φωτογραφία με την οποία ξεκίνησαν όλα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι τη θυμάσαι και απλά τα λες όλα αυτά για να με αναγκάσεις να τη ποστάρω εγώ αλλά θα σου κάνω το χατίρι.

Λοιπόν όλα ξεκίνησαν από αυτή τη φωτογραφία (σε spoiler για την αποφυγή καρδιακών επεισοδίων):

Warning: Spoiler!

Αλλάξτε όλοι τις ψήφους σας και βγάλτε την πρώτη.

Υ.Γ.

crocark wrote: Μου αρκεί που πλέον, έχοντας δει και πέντε ταινίες στο ενδιάμεσο ξέρω ποια είναι κι αν τη δω θα την αναγνωρίσω.

Αυτό μου φτάνει.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
22 Μαρ 2012 10:46 #36295 by crocark
Ξέρω πως ακούγεται, αλλά πίστεψέ με, ειλικρινά, την είχα ξεχάσει. Ξέρω επίσης πως σου φαίνεται αδιανόητο το να την έχω ξεχάσει και, πίστεψέ με, απορώ κι εγώ ο ίδιος :? Αλήθεια ... Δεν ξέρω τι άλλο να πω ...

Έχω όμως κι ένα ελαφρυντικό και δεν είναι το "λόγω ηλικίας". Μπορεί να δουλεύω σε μεγάλες συχνότητες, αλλά το feedback υπήρξε γενικά αρκετά ογκώδες.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Μαρ 2012 15:26 #36301 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Ψηφοφορία
@ crocark
eyes on the stage, pilgrim ;) ...

(RIP Britanny Murphy :( )

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
22 Μαρ 2012 22:27 #36303 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Ψηφοφορία

crocark wrote: Κάτι γενικό που μάλλον δεν καταλάβατε. Τις κοπελιές δεν τις ξέρω.

Έεεεεεεεεελααααααααα, και γω ρε φίλε νόμιζα ότι θα μου τις γνώριζες.........

@mkllds και WickedMan
Ρε παλληκάρια αφού σας αρέσει τόσο το Jessicακι γιατί δεν το ψηφίζετε; Που μου γίνατε και κριτικοί κινηματογράφου;; :P

Καλά ρε συ mkllds με έστειλες βραδιάτικα.....:rolleyes: :rolleyes:
Το έλεγα και στον Croc, Jessicακι και Scarlet κάμουν κατηγορία από μόνες τους.

Παρακαλούνται τα υπόλοιπα αρσενικά να ψηφίσουν πάραυτα....
Τα θηλυκά μπορούν επίσης να ψηφίσουν αυτές που θεωρούν πιο μπάζα, έτσι για να μας μπείτε στο μάτι :)

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
23 Μαρ 2012 01:31 #36306 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Ψηφοφορία
@Consantine
Διότι υπάρχουν κι άλλες και διότι το Jessicάκι το έχω δει μόνο μια φορά να κάνει κάτι της προκοπής (μεταξύ μας, μεγάλη τύχη που της έκατσε να παίξει στον κινηματογραφικό οργασμό που λέγεται Sin City).

Από κει και πέρα, kudos στον crocark για τη συμπάθειά του στην Keira (από τα πιο όμορφα πρόσωπα που έχω δει ποτέ, η Keira εννοώ, όχι ο crocark :D ).

Και λυπάμαι, αλλά θα επιμείνω στην Πηνελόπη. Καλή η Salma (ανάλογα κιόλας που κοιτάς), αλλά η Πηνελόπη είναι τέλεια από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είμαι ανένδοτος επί του θέματος... :P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Μαρ 2012 09:35 #36307 by crocark
Wicked, μαζεύεις άλλες δυο υπογραφές και παίρνει τη θέση κάποιας με μια ψήφο μόνο. Επίσης, να επισημάνω ότι είσαι η πιο μπερδεμένη περίπτωση εδώ μέσα. Να ... Σήμερα ας πούμε, δείχνεις να έχεις γούστο. Πως γίνεται να το χάνεις όταν μιλάμε για παιχνίδια ... δεν μπορώ να καταλάβω :lol:
Πέρα από την πλάκα το σχόλιο σου για το πρόσωπο είναι ακριβέστατο. Προσωπικά εντοπίζω σε ακόμη πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά είναι γεγονός ότι το πρόσωπό της δεν παίζεται, δεν έχει κάτι αντίστοιχο, τουλάχιστον σε ηθοποιούς. Κι αυτό συμβαίνει γιατί έχει ατέλειες και μικρές ασυμμετρίες. Π.χ., Κωνσταντίνε συγγνώμη, η Alba έχει πολύ συμμετρικό πρόσωπο για να είναι τόσο ωραίο.

Αυτό το sincity, μάλλον θα πρέπει να το δω μου φαίνεται. Τα βίντεο, αν και είναι τελείως εντός θέματος, δεν μπορώ να πω ότι με έπεισαν. Αλλά έχω ακούσει κι αλλού το: "καλά! δεν έχεις δει το sincity;" Οπότε μάλλον θα πρέπει να το δω. Με την ευκαιρία που πιάσαμε τις ταινίες. Είδα το Domino. Χμμμμ ... έτσι κι έτσι ...

Constantine_R, σε έστειλε η φωτογραφία; Είσαι καρδιακός; Επίσης, αυτό περί "μπάζων" να το πάρω προσωπικά; Ας βάλουμε κατά μέρος την άποψή μου ότι δεν υπάρχουν μπάζα, παρά μόνο ίσως στο μυαλό, σε κάθε περίπτωση όχι στο θέμα εμφάνιση. Ας επικεντρωθούμε στην άποψη ότι υπάρχουν μπάζα. Πιστεύεις ότι θα μπορούσε ποτέ ένα δικό μου poll να περιλαμβάνει μπάζα; Εννοώ τέτοιο poll. Δεν εννοώ το Poll για το BM3 που είχε να κάνει αποκλειστικά με μπάζα. Τι κι αν δεν τις γνωρίζω; Έχω ολόκληρο επιτελείο που λειτουργεί με πολύ αυστηρά κριτήρια. Εξού και, αν πραγματικά το επιθυμείς, κάτι μπορούμε να κανονίσουμε ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Μαρ 2012 10:20 #36308 by mkllds
@WickedMan
Μ' αρέσει που έβαλες και βίντεο για τη Jessica για να το δει ο Croc, αφού μετά από μια εβδομάδα θα μας ρωτάει πάλι πια είναι αυτή η Jessica...

Constantine_R wrote: Καλά ρε συ mkllds με έστειλες βραδιάτικα.....:rolleyes: :rolleyes:

Η φωτογραφία μπήκε για να ανοίξω τα μάτια όλων και για να την ψηφίσουν να βγει πρώτη! Και είμαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσω κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο! :twisted:

Constantine_R wrote: @mkllds και WickedMan
Ρε παλληκάρια αφού σας αρέσει τόσο το Jessicακι γιατί δεν το ψηφίζετε; Που μου γίνατε και κριτικοί κινηματογράφου;; :P

3 ψήφους μπορούμε να ρίξουμε μόνο. Η Scarlett εννοείτε ότι δεν φεύγει για κανένα λόγο. Η Kate μετά τις ταινίες Underworld όπου κυκλοφορούσε με τα δερμάτινα και επειδή είναι και μελαχρινή ούτε και αυτή φεύγει. Καλά για την Olivia δεν το συζητώ. Για χάρη της πήγαινα να δουλέψω με τον House για να είμαι δίπλα της! :cool:

@WickedMan
Και εκεί που είμαι έτσι :) για αυτό που λες

WickedMan wrote: κινηματογραφικό οργασμό που λέγεται Sin City

μετά με κάνεις έτσι :( με αυτό

WickedMan wrote: αλλά η Πηνελόπη είναι τέλεια από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είμαι ανένδοτος επί του θέματος... :P

crocark wrote: Αυτό το sincity, μάλλον θα πρέπει να το δω μου φαίνεται. Τα βίντεο, αν και είναι τελείως εντός θέματος, δεν μπορώ να πω ότι με έπεισαν. Αλλά έχω ακούσει κι αλλού το: "καλά! δεν έχεις δει το sincity;" Οπότε μάλλον θα πρέπει να το δω. Με την ευκαιρία που πιάσαμε τις ταινίες. Είδα το Domino. Χμμμμ ... έτσι κι έτσι ...

Ε μα αντί να δεις το Sin City πας και βλέπεις το Domino μόνο και μόνο για τη Keira. ΔΕΣ ΤΟ SIN CITY! :mrgreen:

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Μαρ 2012 10:49 #36310 by crocark

mkllds wrote: Μ' αρέσει που έβαλες και βίντεο για τη Jessica για να το δει ο Croc, αφού μετά από μια εβδομάδα θα μας ρωτάει πάλι πια είναι αυτή η Jessica...

Ναι, αλλά τα έβαλε σε μέρος προσβάσιμο για να μπορώ να τα ξαναβρώ ;) ;) ;)

House ποιος είναι;

mkllds wrote: Ε μα αντί να δεις το Sin City πας και βλέπεις το Domino μόνο και μόνο για τη Keira.

Φταίει μάλλον που είμαι ευαίσθητο (όχι πληγωμένο) αγόρι. Καλά θα τη δω. Μπορεί σήμερα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Μαρ 2012 11:12 #36312 by mkllds

crocark wrote: Ναι, αλλά τα έβαλε σε μέρος προσβάσιμο για να μπορώ να τα ξαναβρώ

Add favorites λοιπόν για να μη ψάχνεσαι. ;)

crocark wrote: House ποιος είναι;

Πω πω ούτε τα βασικά...

Λοιπόν: www.imdb.com/title/tt0412142/

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Μαρ 2012 11:23 #36313 by crocark
Περίμενε ... Σειρά; Δε θα 'σαι καλά μου φαίνεται ... Δηλαδή η κυρία cockburn είναι στη δούλεψη του House; Και θες να γίνετε συνάδελφοι; Μου φαίνεται ότι έχεις αρχίσει να μπερδεύεις τον πραγματικό κόσμο με το φανταστικό. Άμα θες να σου πω τι αγωγή ακολουθώ εγώ ... Το σωστό βέβαια είναι να σε δει ξεχωριστά γιατρός. Ό,τι πιάνει για τον ένα δε σημαίνει ότι θα πιάνει και στον άλλο...

Α, ναι ... Που' σαι; Άμα η δική σου αγωγή πιάσει πέσ' τη και σε μένα γιατί η δική μου δεν κάνει τίποτα :(

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Μαρ 2012 11:33 #36314 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Ψηφοφορία

mkllds wrote: Πω πω ούτε τα βασικά...

Κρίμα το παιδί.... :)

Καλά ρε σεις τι του λέτε να δει το Sin City; ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ SIN CITY πρώτα και μετά βλέπεις την ταινία.

EDIΤ: Αλλά τι σου λέω... εσύ πρέπει να καλύψεις βασική ύλη πρώτα. :mrgreen:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”