Ψηφοφορία
- tsampikos
- Master of Dimensions
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Η Salma 2 κλάσεις πάνω από την Keira; Δε νομίζω.
Την ξέρω την Eva Mendes. Και σ αρέσει αυτή και όχι η Πηνελόπη; Πραγματικά, I don't follow...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Vassilis_24
- Elite Member
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
ΥΓ τη Fox την ξέρω. Είναι αυτή με τα τατουάζ, σωστά; Βασικά μόνο τα τατουάζ θυμάμαι.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
Είναι δηλαδή πχ. η Λιβ Τάιλερ ή η Κίρα Νάιτλι ομορφότερες από την Mariska Hargitay (Law and Order) ?
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Πάντως εμένα μ' άρεσε η 40άρα που πρότεινες. Όπως μ' άρεσε κι η Mendez (όχι πάρα πολύ γιατί το latin στιχείο δεν είναι το καλύτερό μου). Κι επειδή φαίνεσαι ότι από γούστο πας καλά, από εμένα έχεις ναι. Αλλά δε βλέπω κανέναν άλλο να σε σιγοντάρει Και βλέπεις είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις αλλαγές. Άμα βγάλω τη Liv θα μαλώσω με τον Κ. Άμα βγάλω την Angelina θα μαλώσω με το Σ. Προσπαθώ να μην έρθει το σύμπαν άνω κάτω. Σκέψου να τσαντιστεί μετά ο Σ. Θα αποσύρει τις 3 ψήφους του και με τη μια θα έχουμε απωλέσει το 10% των συνολικών ψήφων.
Τώρα, αγαπητέ μου νησιώτη (άρχισε το γλείψιμο), θέλω μια χάρη. Απ' ό,τι βλέπω το κατέχεις το θέμα με τις φωτογραφίες. Θέλω σε παρακαλώ πολύ να μου βάλεις μια καλή (ΚΑΛΗ όμως) φωτογραφία της, επίσης δικής σου, αγαπημένης, Belucci. Εμένα κατά κάποιον τρόπο μου το έχουν απαγορεύσει. Με απειλούν ότι άμα βάλω φωτογραφία της Belucci θα μου βάλουν λέει για αντίποινα φωτογραφία καρτούν. Θα πεις ότι σκύλο που γαβγίζει μην το φοβάσαι, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά. Τέλος πάντων, μπορείς;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- mkllds
- Futuristic Fedora
που την έβλεπα σε γιγαντοαφίσα για ένα χρόνο κάθε πρωί όταν πήγαινα στη δουλειά και μου άλλαζε τη διάθεση. Μετά την κατέβασαν.
Edit: Συμφωνώ με τον Vassilis_24 για τη Mila...
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Κοίτα τώρα εδώ πέρα μεταξύ των δύο δεν υπάρχει σύγκριση. Μιλάνε οι εικόνες από μόνες τους. Προσπάθησα να βάλω σχετικά "άπλες" φωτογραφίες και των δύο για να υπάρχει αντικειμενικότητα. Αυτή η Γιόχανσον ειδικά σαν γυναίκα είναι πολύ υπερεκτιμημένη , "λίγη" απέναντι στην Μπελούτσι.. Σαν ηθοποιός είναι καλύτερη πάντως, να λέμε και τα σωστά. Η Μπελούτσι αν δεν είχε την ομορφιά και την χάρη που έχει θα κινείτο στη μετριότητα.
ΥΓ. Τρελή φωτογραφία της Σάλμας!
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Κι ο Μίκυ, μη νομίζεις, γι' αυτό την επέλεξε πρώτη και καλύτερη τη Scarlett, για την αξεπέραστη ηθοποιία της
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Afier...iftingk.1710115.html
Να τα βλέπουν και μερικοί μερικοί που λένε ότι βρίσκουν άσχημες τις γυναίκες παλαιότερων δεκαετιών και μας θεωρούν γερόντια...
Αγόρι μου τα γερόντια είναι έμπειρα και ξέρουν να ξεχωρίζουν την πραγματική ομορφιά όταν τη βλέπουν
Όταν ο croc μου είπε να του δώσω κάποια ονόματα για τη λίστα του, του πρότεινα (μεταξύ άλλων) και την Cate Blanchett. Κατεβείτε στο άρθρο μέχρι κάτω και θα καταλάβετε γιατί.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ