Ψηφοφορία

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
26 Μαρ 2012 22:01 #36457 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Ψηφοφορία
Ρε αδέρφια την Εβα Μέντεζ σοβαρά δεν την ξέρετε??? Η Σάλμα από την άλλη είναι 2 κλάσεις πάνω από τη Νάιτλι.

Για ψάξτε λιγάκι....

1. Eva Mendez

2.Salma Hayek

Και οι δύο μαζί όσο όλες οι άλλες μαζί. Οι φωτογραφίες αυτές είναι από τις πιο...απλές που υπάρχουν.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
27 Μαρ 2012 00:11 #36466 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Ψηφοφορία
@tsampikos
Η Salma 2 κλάσεις πάνω από την Keira; Δε νομίζω.
Την ξέρω την Eva Mendes. Και σ αρέσει αυτή και όχι η Πηνελόπη; Πραγματικά, I don't follow... :P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
27 Μαρ 2012 02:56 #36468 by Vassilis_24
Replied by Vassilis_24 on topic Re: Ψηφοφορία
Είναι δυνατόν σε τέτοια ψηφοφορία να λείπει η Mila Kunis και η Megan Fox?

Mέχρι ν'αποκατασταθεί η αδικία οι ψήφοι μου πάνε στη Θεά Κέιτ, τη γλυκιά Τζέσικα και την κόλαση Όλγα.

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
27 Μαρ 2012 09:01 #36472 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Ψηφοφορία
Έχω χάσει λίγο την μπάλα, αλλά αν μπορώ να θυμηθώ καλά η Mila Kunis έχει δυο προτιμήσεις και η Megan Fox άλλες τόσες. Να αλλάξουμε τις Jolie και Tyler με αυτές; Θα περιμένω ενστάσεις σ' αυτήν την πρόταση. Αν δεν υπάρξουν θα προχωρήσω στις αλλαγές.

ΥΓ τη Fox την ξέρω. Είναι αυτή με τα τατουάζ, σωστά; Βασικά μόνο τα τατουάζ θυμάμαι.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
27 Μαρ 2012 09:25 #36474 by tsampikos
H Μίλα Κούνις είναι πράγματι πολύ ωραία γυναίκα. Γενικώς πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε ομορφότερες γυναίκες στη λίστα. Και δεν χρειάζεται να είναι όλες κοριτσάκια. Ας είναι και καμιά 40άρα, αν το αξίζει γιατί όχι.

Είναι δηλαδή πχ. η Λιβ Τάιλερ ή η Κίρα Νάιτλι ομορφότερες από την Mariska Hargitay (Law and Order) ?

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
27 Μαρ 2012 09:57 #36476 by crocark
Η Κίρα είναι σε άλλο επίπεδο. Με προβληματίζει και μόνο που το συζητάμε. Άσε που έχει 4 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ψήφους

Πάντως εμένα μ' άρεσε η 40άρα που πρότεινες. Όπως μ' άρεσε κι η Mendez (όχι πάρα πολύ γιατί το latin στιχείο δεν είναι το καλύτερό μου). Κι επειδή φαίνεσαι ότι από γούστο πας καλά, από εμένα έχεις ναι. Αλλά δε βλέπω κανέναν άλλο να σε σιγοντάρει :( Και βλέπεις είμαι πολύ επιφυλακτικός με τις αλλαγές. Άμα βγάλω τη Liv θα μαλώσω με τον Κ. Άμα βγάλω την Angelina θα μαλώσω με το Σ. Προσπαθώ να μην έρθει το σύμπαν άνω κάτω. Σκέψου να τσαντιστεί μετά ο Σ. Θα αποσύρει τις 3 ψήφους του και με τη μια θα έχουμε απωλέσει το 10% των συνολικών ψήφων.

Τώρα, αγαπητέ μου νησιώτη (άρχισε το γλείψιμο), θέλω μια χάρη. Απ' ό,τι βλέπω το κατέχεις το θέμα με τις φωτογραφίες. Θέλω σε παρακαλώ πολύ να μου βάλεις μια καλή (ΚΑΛΗ όμως) φωτογραφία της, επίσης δικής σου, αγαπημένης, Belucci. Εμένα κατά κάποιον τρόπο μου το έχουν απαγορεύσει. Με απειλούν ότι άμα βάλω φωτογραφία της Belucci θα μου βάλουν λέει για αντίποινα φωτογραφία καρτούν. Θα πεις ότι σκύλο που γαβγίζει μην το φοβάσαι, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά. Τέλος πάντων, μπορείς;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
27 Μαρ 2012 10:13 #36478 by tsampikos
Η Μπελούτσι δεν είναι η αγαπημένη μου όμως μεταξύ των γυναικών της ψηφοφορίας την προτιμώ. Κι επειδή σε εκτιμώ ιδιαιτέρως και χατίρι δεν θέλω να σου χαλάσω ορίστε και η φωτογραφία της Μόνικα σε φάση σύγκρισής.

Eντάξει...η μέρα με τη νύχτα.....

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
27 Μαρ 2012 10:17 #36479 by crocark
Κοίτα. Εγώ ήθελα μια πιο καλή, αλλά δε λέω. Είμαι κομπλέ. Και μάγκα μου, πολύ έξυπνο. Στο ίδιο ποστ με τα "νιάτα", μπας και γλιτώσουμε τη φωτογραφία του καρτούν.

Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
27 Μαρ 2012 10:18 #36480 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Ψηφοφορία
Λοιπόν tsampiko αν είναι να ποστάρεις φωτογραφία της Salma τότε βάλε αυτή:

που την έβλεπα σε γιγαντοαφίσα για ένα χρόνο κάθε πρωί όταν πήγαινα στη δουλειά και μου άλλαζε τη διάθεση. 8) Μετά την κατέβασαν. :(

Edit: Συμφωνώ με τον Vassilis_24 για τη Mila... :!:

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
27 Μαρ 2012 10:27 #36481 by tsampikos
@crockark

Κοίτα τώρα εδώ πέρα μεταξύ των δύο δεν υπάρχει σύγκριση. Μιλάνε οι εικόνες από μόνες τους. Προσπάθησα να βάλω σχετικά "άπλες" φωτογραφίες και των δύο για να υπάρχει αντικειμενικότητα. Αυτή η Γιόχανσον ειδικά σαν γυναίκα είναι πολύ υπερεκτιμημένη , "λίγη" απέναντι στην Μπελούτσι.. Σαν ηθοποιός είναι καλύτερη πάντως, να λέμε και τα σωστά. Η Μπελούτσι αν δεν είχε την ομορφιά και την χάρη που έχει θα κινείτο στη μετριότητα.

ΥΓ. Τρελή φωτογραφία της Σάλμας! 8)

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
27 Μαρ 2012 13:26 #36490 by crocark
Και μιας κι αρχίσαμε τις αβροφροσύνες μεταξύ μας, να πω κι εγώ ότι θαυμάζω απεριόριστα τους άντρες με τη σπάνια ικανότητα να μπορούν να ξεχωρίσουν τις ικανότητες στην ηθοποιία μένοντας ανεπηρέαστοι από το θέαμα :wink:

Κι ο Μίκυ, μη νομίζεις, γι' αυτό την επέλεξε πρώτη και καλύτερη τη Scarlett, για την αξεπέραστη ηθοποιία της :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
27 Μαρ 2012 13:43 #36491 by tsampikos
Είναι μερικές που τις έχω στοχοποιημένες. Την Γιόχανσον, την Τάιλερ, την Νικόλ Κίντμαν. Όλες τους είναι εντελώς έξω από τα γούστα μου. Εμένα μου αρέσουν οι μελαχρινές, με τα ωραία μεγάλα μάτια, όχι αυτά τα κρυόπλαστα σοφτ γυναικάκια....Προσωπική άποψη, γούστα είναι αυτά. :)

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
27 Μαρ 2012 13:51 #36492 by crocark
Κοίτα γυναικάκια δε θα τις έλεγα. Αλλά επειδή μίλησες για ηθοποιία η Κίντμαν είναι δυνατή για τα δεδομένα του Χόλυγουντ, δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Προσωπικά δε μ' αρέσει. Επίσης μιλήσαμε στην αρχή, δεν ξέρω αν θυμάσαι, για φυσικότητα, αν και κάπου χάθηκε στην πορεία σαν όρος. Η Κίντμαν νομίζω εκπίπτει πρώτη με την παράμετρο της φυσικότητας να παίζει. Τάιλερ. Έχει ένα κάτι (μάλλον στο βλέμμα) που δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Λίγο με χαλάει το μακρύ της πρόσωπο. Την Γιόχανσον, αν και την είχα δει σε ταινίες, δεν την ήξερα. Όμως τελευταία είδα μερικές ταινίες παραπάνω (και όχι μόνο ταινίες) και, πως να το πω, άνοιξαν τα μάτια μου ένα πράγμα. Είναι ωραία γυναίκα. Εννοείται πως προτιμώ το μελαχρινό, το έχω δηλώσει άλλωστε και στο παρελθόν.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
28 Μαρ 2012 11:56 #36527 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Ψηφοφορία
Όχι ότι δεν είναι γνωστό αλλά δείτε αυτό:
www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/Afier...iftingk.1710115.html
Να τα βλέπουν και μερικοί μερικοί που λένε ότι βρίσκουν άσχημες τις γυναίκες παλαιότερων δεκαετιών και μας θεωρούν γερόντια...
Αγόρι μου τα γερόντια είναι έμπειρα και ξέρουν να ξεχωρίζουν την πραγματική ομορφιά όταν τη βλέπουν :P
Όταν ο croc μου είπε να του δώσω κάποια ονόματα για τη λίστα του, του πρότεινα (μεταξύ άλλων) και την Cate Blanchett. Κατεβείτε στο άρθρο μέχρι κάτω και θα καταλάβετε γιατί. :)

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
28 Μαρ 2012 12:27 #36529 by crocark
Είχες την εργασία και σ' άφησα ήσυχο, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσες συζητήσεις κάναμε πάνω ακριβώς στο θέμα που θίγεις. Συμφωνώ μαζί σου. Οπότε, πες μου τώρα ... Έχω δίκιο για την προσωπική μου επιλογή ή όχι; Ποια ηθοποιός σήμερα θα έμενε όπως αυτή που λέω εγώ; Δε μιλάμε καν για photoshop. Μιλάμε για "μη αλλαγή του σώματός της". Η Blanchett έμεινε εκτός, όπως και η Cameron με την ευκαιρία, αλλά είπαμε ... μόνο 10. Τι να κάνω πια;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ