Κριτικές Μελών

King's Quest I: Quest for the Crown (VGA Remake)

King's Quest I: Quest for the Crown (VGA Remake)
Το KQ1R είναι δημιούργημα της AGD Interactive (όπου AGD είναι Anonymous Game Developers) μίας εταιρίας αποτελούμενης από ανεξάρτητους δημιουργούς, λάτρεις των παλιών adventures. Με επικεφαλείς του project τους Christopher Warren και Britney Brimhall...

Mata Hari - Betrayal is only a kiss away

Mata Hari - Betrayal is only a kiss away
Έχω παίξει και παίξει τόσα παιγνίδια στην ζωή μου αλλά τέτοιο τρελαμένο σενάριο πραγματικά πρώτη φορά συναντώ: Η Mata επιστρατεύεται για τα φυσικά και σωματικά της προσόντα να γίνει μια κατασκοπίνα, αλλά τι συμβαίνει που σε τρελαίνει.

Darkness Within 2: The Dark Lineage

Darkness Within 2: The Dark Lineage
Το δεύτερο παιγνίδι της σειρά με ήρωα πάλι τον ντεντέκτιβ Howard E. Loreid. Όσοι έχουνε παίξει το πρώτο παιγνίδι της σειρά θα θυμάστε πώς έπρεπε να βρούμε τα ίχνη ενός επίσης ξακουστού ντεντέκτιβ τον Loath Νolder.

Black Mirror 2

Black Mirror 2
Περάσαν 5 χρόνια από την κυκλοφορία του Black Mirror κι, επιτέλους, έσκασε μύτη η συνέχεια. Μια συνέχεια που απ' όσο θυμάμαι δεν την περιμέναμε εξαρχής, αλλά οι δημιουργοί μας ενημέρωσαν γι' αυτήν πριν λίγα χρόνια.

Frasse and the Peas of Kejick

Frasse and the Peas of Kejick
Σε αυτό το παιγνίδι χειρίζεσαι να μαλλιαρό μπλε πραγματάκι που λέγεται Frasse και ένα μικρό πράσινο τερατάκι που λέγεται Gurra. Και τα δύο είναι πολύ χαριτωμένα και όμορφα. Ο Frasse μια ημέρα βρίσκει ένα σημείωμα που λέει ότι ο βασιλιάς προσφέρει αμοιβή..

The Clockwork Man 2

The Clockwork Man 2
Η Βρετανίδα Miranda από την αρχή της εφηβείας της είναι ορφανή. Έχασε τους γονείς της σε κάποιο ταξίδι – αποστολή εξερεύνησης. Δεν ξέρω πως έφτασε να ενηλικιωθεί, αλλά ξέρω ότι είχε για παρέα ένα ρομπότ, το Sprocket.

Limbo of the Lost

Limbo of the Lost
To Limbo (κατάσταση αβεβαιότητας) είναι ένα μέρος μεταξύ του κόσμου που ξέρουμε και του επόμενου μέρους της μετά θανάτου ζωής. Εσύ χειρίζεσαι τον Benjamin Spooner Briggs τον καπετάνιο του μυστηριώδους πλοίου Mary Celeste...

Art of Murder -: Cards of Destiny

Art of Murder -: Cards of Destiny
Στο τρίτο Art of Murder, όπως και στα προηγούμενα, χειριζόμαστε την πρακτόρισα του FBI Nicole Bonnet. Μια κουκλάρα πρακτόρισα που πραγματικά δεν καταλαβαίνει τίποτα προκειμένου να φτάσει στον στόχο της κάνει τα πάντα, θεμιτά και αθέμιτα.

Ghost Pirates of Vooju Island

Ghost Pirates of Vooju Island
Πειρατές πόσο έχουμε αγαπήσει και μισήσει. Τους έχουμε παίξει σε αρκετά παιγνίδια, και ναι ποτέ δεν τους βαριόμαστε γιατί είναι καλοί όχι, είναι έξυπνοι, όχι είναι πρωτότυποι και φυσικά όχι τους έχουμε βαρεθεί, αλλά αυτοί είναι κάτι άλλο.

Still Life 2

Still Life 2
Γουάου, τι παιγνίδι ήταν αυτό. Τεράστιο σε διάρκεια. Συγκλονιστικό, πανέμορφο παρά τα διάφορα προβληματάκια που είχε. Xειρίζεσαι δύο χαρακτήρες την γνωστή μας από το πρώτο παιγνίδι Victoria McPherson και την ρεπόρτερ Paloma Hernandez.
<<  5 6 7 8 9 [1011 12  >>