Κριτικές Μελών

Back to the Future

Back to the Future
14 Μαϊου 1986. Όλα ξεκινούν ένα ήσυχο πρωϊνό όταν ο ήρωάς μας αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στο 1931, στην πόλη Hill Valley. Εκεί και τότε που βρίσκεται παγιδευμένος ο καλός του φίλος Doc. Σκοπός του; Να τον φέρει και πάλι στο παρόν.

The White Chamber

The White Chamber
Το White Chamber είναι ένα freeware adventure το οποίο διανέμεται από την εταιρεία Studio Trophis. Πρόκειται για κλασικό point 'n' click παιχνίδι σε 2D περιβάλλον. Το στυλ του, αντίθετα, είναι ασυνήθιστο. Γιαπωνέζικο για την ακρίβεια.

X-Files the game

X-Files the game
Ακόμη από την ώρα που κλίκαρα για να επιβεβαιώσω την παραγγελία, είχα τις αμφιβολίες μου. Σκεφτόμουν: περσινά, ξινά σταφύλια και τι να μου πουν τώρα εμένα τα x-files 15 χρόνια μετά. Τέλος πάντων, ξεκίνησα την εγκατάσταση και μετά από αρκετή ώρα...

The Next Big Thing

The Next Big Thing
Η αγαπημένη Pendulo Studios, μετά τα εκπληκτικά Runaway, χτυπάει και πάλι με κάτι μεγάλο. Πολύ μεγάλο! Αρχικά, οφείλω να σας προετοιμάσω: αυτό το παιχνίδι είναι ανησυχητικά ιδιόμορφο και τρελλό.

The Dream Machine - Chapter 1

Το παιχνίδι αρχίζει και βλέπουμε τον ήρωα μας να βρίσκεται σε ένα μικρό τροπικό νησάκι από όπου πρέπει να βρει τρόπο να φύγει. Είναι ναυαγός. Αλλά τι έχει συμβεί και πώς βρέθηκε εκεί δεν το γνωρίζουμε.

Hector: Epis.1 - We Negotiate with Terrorists

Hector: Epis.1 - We Negotiate with Terrorists
Πρόκειται για ένα point-and-click adventure που μετά από την επιτυχημένη πορεία του στο iPad, έρχεται και στα PC με τη βοήθεια της (αγαπημένης) Telltale. Υποδυόμαστε τον επιθεωρητή Hector, ένα βρομιάρη, κυνικό, αλκοολικό, κοιλαρά αστυνομικό.

Alter Ego

Alter Ego
South England 1894. Ο Timothy Moor συλλαμβάνεται σ' ένα πλοίο ως λαθρεπιβάτης. Τον γδύνουν και του αφαιρούν όλα τα προσωπικά του αντικείμενα. Μεταξύ αυτών κι ένα μενταγιόν που ήταν το μοναδικό αντικείμενο που είχε από τους γονείς του.

15 Days

15 Days
Μια παρέα ειδικεύεται στις κλοπές αντικειμένων αξίας. Τα χρήματα που κερδίζει, όμως, τα προσφέρει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πρόκειται για σύγχρονους Ρομπέν των Δασών. Από έναν άγνωστο "εργοδότη" αναλαμβάνουν να αποκτήσουν δύο πίνακες μεγάλης αξίας.

Dragonsphere (Microprose, 1994)

Dragonsphere (Microprose, 1994)
To Dragonsphere είναι ένα κλασικό fantasy adventure τρίτου προσώπου, στο οποίο υποδύεστε τον νεαρό Callash, νεοεστεμμένο βασιλιά μετά το θάνατο του πατέρα του. Πριν από πολλά χρόνια, ένας πανίσχυρος μάγος προσπάθησε να καταστρέψει την πατρίδα σου.

Jolly Rover

Jolly Rover
Ακόμη ένα πειρατικό παιχνίδι. Αλήθεια, δε βαριούνται οι παραγωγοί να αναπαραγάγουν το ίδιο θέμα; Κι όμως, αυτό εδώ διαφέρει. Αυτή τη φορά όλοι όσοι λαμβάνουν μέρος στην πειρατική αυτή περιπέτεια είναι σκυλιά, από όλες τις ράτσες, αρσενικά και θηλυκά.
<<  3 4 5 6 7 [89 10 11 12  >>