Κριτικές Μελών

Machinarium

Machinarium
Στο adventure αυτό (να τονιστεί παρακαλώ η λέξη adventure) παίρνουμε το ρόλο ενός μικρού ρομπότ και, αφού στην αρχή το συναρμολογήσουμε, ξεκινάμε τον αγώνα για τη σωτηρία της μικρής αγαπημένης μας ρομποτίνας.

Undercover: Operation Wintersun

Undercover: Operation Wintersun
Μου χάρισε και χαρές και λύπες. Καταρχήν τα υπέροχα γραφικά του με ξετρελάνανε. Ειδικά το βομβαρδισμένο Στάλιγκραντ είναι όλα τα λεπτά. Βόμβες να πέφτουνε, πυροβολισμοί να ακούγονται και εσύ ανάμεσα στα χιονισμένα ερείπια, συγκλονιστική στιγμή.

Runaway 3: A Twist of Fate

Runaway 3: A Twist of Fate
Το τρίτο παιχνίδι Runaway με τίτλο "A twist of fate" κυκλοφόρησε και έβαλε τέλος στην προσμονή πολλών φίλων της σειράς. Μετά από τον τρόπο με τον οποίο τελειώνει το Runaway 2 είχε δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη αγωνία για την εξέλιξη της ιστορίας.

Dark Fall - Lost Souls

Dark Fall - Lost Souls
Το τελείωσα και εγώ, και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ όμορφα μαζί του. Φοβήθηκα, ανατρίχιασα, ξεφώνισα, αλλά έτσι έπρεπε. Το παιγνίδι είναι φτιαγμένο για γερά νεύρα για τα οποία εγώ δεν φημίζομαι.

CSI: Deadly Intent

CSI: Deadly Intent
Στην πρώτη υπόθεση, βρίσκεις μία νύφη σε ένα κρεβάτι με ένα κομμάτι γυαλί στον λαιμό της. Στην δεύτερη υπόθεση, ένας διάσημος διαιτητής πάλης βρίσκεται νεκρός μέσα στο ρινγκ μετά από ένα πυγμαχικό αγώνα.

Simon the Sorcerer 5: Who'd Even Want Contact

Simon the Sorcerer 5: Who'd Even Want Contact
Μετά τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, ο Simon πάει να ανοίξει το μαγαζί του με τα μαγικά στη Μαγική Πόλη, αλλά μόλις ανοίγει την πόρτα έρχεται αντιμέτωπος με 2 πράσινες φιγούρες που τον απειλούνε με τα όπλα τους.

Ben There, Dan That!

Ben There, Dan That!
Η πλοκή ξεκινάει όταν οι 2 χαρακτήρες (Ben και Dan) προσπαθούν να φτιάξουν την κεραία της τηλεόρασης για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους σειρά, όταν εντελώς ξαφνικά βρίσκονται σε έναν άλλο χώρο που θυμίζει διαστημόπλοιο...

Machinarium

Machinarium
Κάθε αρχή και δύσκολη δε λένε; Είναι η πρώτη μου κατάθεση απόψεων / εντυπώσεων στο φόρουμ όσον αφορά κάποιο παιχνίδι που έχω ολοκληρώσει. Μέχρι τώρα δεν το τόλμησα ίσως επειδή δεν... το έχω στο γράψιμο, ίσως επειδή δεν ήξερα πώς να αρχίσω. Άρχισα όμως.

Tales of Monkey Island

Tales of Monkey Island
Ένα από τα κλασικότερα και πιο γνωστά παιχνίδια adventure επέστρεψε το 2009 με ολοκαίνουργια ιστορία. Στο άκουσμα της δημιουργίας ενός νέου Monkey Island δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήταν επιφυλακτικοί σε μια τέτοια κίνηση.

Return to Mysterious Island 2

Return to Mysterious Island 2
Για μια άλλη φορά ξαναγύρισα στο γνωστό νησί και στις γνωστές τοποθεσίες βοηθώντας την Mina να φτιάξει ότι μπορεί να φανταστεί ο νους σας. Μπουκάλια και μπουκαλάκια. Να μαζεύει, γαρδένιες, να φτιάχνει άρωμα και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί...
<<  6 7 8 9 10 [1112  >>