Black Mirror 2 πρόβλημα!

• TeLeStIc
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
18 Μάι 2010 00:20 #27632 by TeLeStIc
Black Mirror 2 πρόβλημα! was created by TeLeStIc
Καλησπέρα σε όλους και συγγνώμη αν το ποστ δεν πολυκολλάει εδώ.
Απλά έχω ένα τεχνικό -πρόβλημα με το παιχνίδι. Έχω συνομιλήσει μπόλικο στο φόρουμ της dtp, οι οποίες συνομιλίες κατέληξαν στο να ρωτήσω την Hell-tech. Αλλά σκέφτηκα πρώτα να ρωτήσω εδώ να δω μήπως κανείς έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι καταρχάς ότι το AVG εντοπίζει σαν ιό το BlackMirror2.exe και κατά δεύτερον ότι το παιχνίδι απλά δε ξεκινάει. Δηλαδή τελειώνει η εγκατάσταση,΄βγαίνει το μικρό παραθυράκι που λέει Loading... και μετά τίποτα. Nothing. Nada.
Σύμφωνα με όσα μου είπαν από την dtp, είναι μάλλον θέμα του προγράμματος προστασίας που χρησιμοποιεί το παιχνίδι, το φοβερό και τρομερό Sysiphus 1.5 για την Ελλάδα. Και λέω για την Ελλάδα γιατί αυτό λένε το πρόγραμμα είναι ευθύνη του publisher, άρα για εμάς της hell-tech.

έχει ακούσει κάποιος κάτι παρεμφερές και επίσης μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να έρθω σε επαφή με την hell-tech;; Δε μπορώ να βρω στοιχεία της πουθενά!
Να σημειώσω ότι έχω κάνει και uninstall το AVG.

Έχω αρχίσει απλά να απογοητεύομαι...και να εκνευρίζομαι συνάμα, καθώς οι τρόποι τους για την αντιμετώπιση της πειρατείας είναι εντελώς αποτυχημένοι...αυτοί που τα αγοράζουν την πληρώνουν! Είχα ακούσει διάφορα για το StarForce, αλλά πρώτη φορά μου τυχαίνει εμένα :((((

I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
18 Μάι 2010 00:38 #27633 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Black Mirror 2 πρόβλημα!
Είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα με το AVG. Αφού το απεγκατέστησα όμως λύθηκε.
Εγω πάντως στη θέση σου θα κατέβαζα ένα crack ώστε να παίζει το παιχνίδι και χωρίς dvd.
Λυπάμαι που το λέω ευθαρσως αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ πως ένα παιχνίδι που πληρώνω αυθεντικό θα μου βγάλει τέτοιο πρόβλημα...
Ωστόσο, αν καταφέρεις να επικοινωνήσεις με τη helltech (δυστυχώς δεν έχω στοιχεία επικοινωνίας να σου δώσω) είμαι σίγουρος πως θα σε βοηθήσει.
Σε κάθε περιπτωση πες μας πως θα εξελιχθεί το θέμα..

• TeLeStIc
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
18 Μάι 2010 00:45 #27634 by TeLeStIc
Replied by TeLeStIc on topic Re: Black Mirror 2 πρόβλημα!
Δεν έχεις άδικο...αλλά ειλικρινά είναι εξοργιστικό! Τόσα χρόνια τάσσομαι κατά της πειρατείας και τώρα συνειδητοποιώ τι ανοησίες κάνουν, ελπίζοντας ότι θα λύσουν το πρόβλημα!
Εντωμεταξύ αν είχα κατεβάσει παράνομα το παιχνίδι, τώρα πιθανώς να το έπαιζα...:S

Ένα άλλο εκνευριστικό στοιχείο είναι ότι η dtp αποποιήθηκε των ευθυνών της παραπέμποντάς με στη hell-tech. Θαρρείς αυτός που φτιάχνει το παιχνίδι δεν έχει ευθύνη για το αν θα τρέξει ή όχι...τι να πω...

Όπως και να χει, είναι και κάτι άλλο...από την dtp μου είπαν ότι στο φόρουμ αυτό υπάρχει κάποιος hell-tech που ίσως είναι από την εταιρία...γνωρίζετε κάτι;;;

I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.

More
18 Μάι 2010 09:32 #27636 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Black Mirror 2 πρόβλημα!
Ναι, υπάρχει. Ίσως κάποιος από τους διευθύνοντες του site που έχουν διευθύνσεις email μπορεί να τους ειδοποιήσει ώστε να δουν το thread που άνοιξες.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Μάι 2010 09:35 #27637 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Black Mirror 2 πρόβλημα!
Θα βρω το mail της hell-tech φίλε μου το απόγευμα, όταν γυρίσω από τη δουλειά.
Πάντως το πρόβλημα που αναφέρεις είναι όντως εξωφρενικό. Είναι αδιανόητο να μην μπορείς να παίξεις το παιχνίδι που πλήρωσες.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• TeLeStIc
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
18 Μάι 2010 14:45 #27644 by TeLeStIc
Replied by TeLeStIc on topic Re: Black Mirror 2 πρόβλημα!
Ευχαριστώ πολύ Elessar! Μόλις γυρισω και εγώ από τη δουλειά θα περιμένω μην. :)

Θενκ γιου κ για την υποστήριξη...απλά δεν έχω καταλάβει αν τελικά οι εταιρίες κερδίζουν ή χάνουν με αυτή την τακτική...

More
18 Μάι 2010 16:59 #27645 by crocark

TeLeStIc wrote: Ευχαριστώ πολύ Elessar! Μόλις γυρισω και εγώ από τη δουλειά θα περιμένω μην. :)

Θενκ γιου κ για την υποστήριξη...απλά δεν έχω καταλάβει αν τελικά οι εταιρίες κερδίζουν ή χάνουν με αυτή την τακτική...

Καλή απορία! Δυστυχώς ακόμη δεν το πήρα στα χέρια μου, αλλά έχω το AVG και με τρόμαξες λιγάκι. Μέχρι τώρα δεν έχω σκεφτεί ποτέ να ψάξω για κρακ κλπ. Ελπίζω να μη χρειαστεί να το κάνω για να παίξω παιχνίδι που αγοράζω νόμιμα. Στην απειροελάχιστη πάντως περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί (βαθιά μέσα μου πιστεύω πως θα βρεθεί λύση) θα μ' έχει αναγκάσει η ίδια η προστασία να μάθω τον τρόπο ... Γι' αυτό λέω: καλή απορία :?

Edit: και μόνο που σε κάνουν όμως να το σκέφτεσαι ως λύση, κατά τη γνώμη μου είναι ήδη χαμένη η εταιρία!

Edit 2: και πάντως βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Πως ελαφρά τη καρδία θα απεγκαταστήσω το antivirus για να παίξω ένα παιχνίδι; Από περιέργεια:

@ Τάσο

εσύ νιώθεις ήρεμος όταν απεγκαθιστάς το AVG; Πως μπορείς να ξέρεις ότι είναι απλώς κάποιο σκάλωμα του προγράμματος κι ότι δεν είναι πραγματικά δούρειος ίππος; Κι επίσης, μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης, το επανεγκατέστησες κανονικά ή θα περιμένεις να τελειώσεις το παιχνίδι και μετά θα βάλεις antivirus πάλι από την αρχή; Λίγο επικίνδυνα μου φαίνονται όλ' αυτά :?

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Μάι 2010 18:15 #27648 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Black Mirror 2 πρόβλημα!
Φίλε crocark το περίεργο με το AVG ήταν πως έπαιζα το παιχνίδι μια εβδομαδα και μετά θυμήθηκε να αναγνωρίσει σαν ιο το συγεκριμένο αρχείο!!
Επίσης, αντικατέστησα το AVG το ΕSET, οπότε δεν έμεινα unprotected για πολύ!!
Τέλος, ο κακομοίρης ο υπολογιστής μου ετοιμάζεται για απόσυρση (και φυσικά αντικατάσταση) καθώς έχει φτάσει πλέον στην ηλικία των 7 χρόνων, χωρίς καμία αναβάθμιση, οπότε και κάτι να στράβωνε θα το αντιμετώπιζα ψύχραιμα!!
:D

Θυμάμαι τώρα την εποχή του 386... Μόλις είχα πάρει το alone in the dark 3 σε cd και απαιτούσε 40 ΜΒ στο δίσκο!!! Ο δικός μου ήταν 42 ΜΒ τότε... Οπότε τι έκανα??? Έσβησα windows και όλα τα υπόλοιπα προκειμένου να χωρέσει! Οπότε βλέπεις τι είμαι ικανός να κάνω προκειμένου να παίξω ένα παιχνίδι!!!

More
18 Μάι 2010 19:06 #27649 by Elessar
Μήπως το πρόβλημα έγκειται στο AVG; Με την έννοια ότι από κάποιο update και μετά το AVG δίνει false positive στο exe του BM2.

Anyway, σου έστειλα pm με το e-mail της hell-tech

More
18 Μάι 2010 20:06 #27651 by crocark

Tasos wrote: Φίλε crocark το περίεργο με το AVG ήταν πως έπαιζα το παιχνίδι μια εβδομαδα και μετά θυμήθηκε να αναγνωρίσει σαν ιο το συγεκριμένο αρχείο!!
Επίσης, αντικατέστησα το AVG το ΕSET, οπότε δεν έμεινα unprotected για πολύ!!
Τέλος, ο κακομοίρης ο υπολογιστής μου ετοιμάζεται για απόσυρση (και φυσικά αντικατάσταση) καθώς έχει φτάσει πλέον στην ηλικία των 7 χρόνων, χωρίς καμία αναβάθμιση, οπότε και κάτι να στράβωνε θα το αντιμετώπιζα ψύχραιμα!!
:D

Θυμάμαι τώρα την εποχή του 386... Μόλις είχα πάρει το alone in the dark 3 σε cd και απαιτούσε 40 ΜΒ στο δίσκο!!! Ο δικός μου ήταν 42 ΜΒ τότε... Οπότε τι έκανα??? Έσβησα windows και όλα τα υπόλοιπα προκειμένου να χωρέσει! Οπότε βλέπεις τι είμαι ικανός να κάνω προκειμένου να παίξω ένα παιχνίδι!!!

Δε με τρομάζεις μ' αυτό. Τα πρώτα μου παιχνίδια για να τα παίξω bootαρα το PC με floppy (MSDOS 3.3). Πάντως αν κατάλαβα καλά αν ο υπολογιστής ήταν καινούριος δε θα το έπαιζες :wink:

Edit: τότε βέβαια το μόνο από το οποίο κινδύνευαν οι υπολογιστές ήταν ένας ιός ονόματι Jerusalem ... :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Μάι 2010 00:54 #27700 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Black Mirror 2 πρόβλημα!
Αδέλφια,

Βοήθεια.

Παιγνίδι φυσικά πρωτότυπο, φορτωμένο και η μα..κία δεν τρέχει. Το μόνο που παίρνω είναι η πρώτη ετικέτα του Black Mirror και απο εκεί το χάος. Δεν μπορώ να το τρέξω. Πάλι με σκοτώνετε που το αγόρασα πρωτότυπο άντε σιχτίρ από εκεί. Βαρέθηκα!!!!!!!! :shock:

More
25 Μάι 2010 09:41 #27701 by crocark
Τι να φταίει σε σένα; Προφανώς δεν έχει να κάνει με antivirus γιατί κάτι θα σου έγραφε σαν αναφορά. Το μόνο που σκέφτομαι είναι αν έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά του συστήματός σου. Εμένα μου το κάνουν αυτό συνήθως παιχνίδια που δεν τα σηκώνει ο υπολογιστής. Και νομίζω υπάρχει τρόπος να επιλέξεις βασικές ρυθμίσεις από την "έναρξη" (start).

Σε κάθε περίπτωση νομίζω πρέπει να φανεί η καλή μας HellTech να βοηθήσει λίγο, γιατί φαίνεται πως υπάρχουν κάποια προβλήματα με το παιχνίδι.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Μάι 2010 20:04 #27713 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Black Mirror 2 πρόβλημα!
@Tasos

Με τι κάρτα οθόνης το έτρεξες? Το παιγνίδι ζητάει Pixel shader 3.0. Τι είναι πάλι ετούτο το πράγμα? Παναγία μου θα τρελαθώ. Έχω φάει δύο ημέρες για να βρω άκρη. Προσπαθώ να εντοπίσω αυτό το μοντέλο της NVdia GeForce 7000 που έχει και το παραπάνω καλούδι. Αχ άτιμη κοινωνία πως μου φέρεσαι!!

More
25 Μάι 2010 21:13 #27716 by Elessar
giovanna, μπορείς να μας γράψεις τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου;

• Visitor
  • Visitor
25 Μάι 2010 22:34 #27717 by
Για υποστήριξη pixel shaders 3 θα χρειαστείτε κάρτα nvidia σειράς 6 και μετά (6200,6600 κλπ) και από ati σειράς X1xxx (X1800, X1900, X1950 κλπ).
Πάντως για το AVG θα ήθελα να προσθέσω ότι ίσως να ήταν καλύτερο να δοκιμάζατε και κάποιο άλλο (όπως antivir free edition). Το avg εμένα προσωπικά μου έβγαζε πολλά λανθασμένα μηνύματα.