Black Mirror 2 πρόβλημα!
- treptolemus
- Elite Member
www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.54-32bits-en.zip
στη καρτελίτσα graphics δες το μοντελο της κάρτας σου GPU και κάνε post εδω (αν θες και τις λοιπές λεπτομέρειες του υπολογιστή σου.
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Δεν είμαι τόσο άσχετη. Η κάρτα γραφικών μου είναι Nvidia GeForce Fx 5200 στην AGP slot. Ο υπολογιστής μου είναι Pentium 4, αλλά δυστυχώς παρόλο με μεγάλη χαρά θα αγόραζα μια καινούργια κάρτα γραφικών αυτό είναι αδύνατο από αυτά τουλάχιστον που μου είπανε οι ειδήμονες, γιατί οι καινούργιες είναι PCI ext.
Έτσι η μοναδική μου λύση είναι να πρέπει να αγοράσω ένα καινούργιο υπολογιστή, που για εμένα αυτή την στιγμή είναι τελείως απαγορευτικό γιατί όλα τα εισοδήματα μου έχουν μειωθεί δραστικά.
Σκεφτείτε κάτι και εγώ θα σας είμαι για πάντα ευγνώμων.
Σε σας πραγματικά το λέω, δυο ημέρες τώρα δεν έχω κοιμηθεί από το άγχος μου. Ένα παιγνιδάκι μου έμεινε και εμένα να παίζω και τι βρίσκω, ότι στα καινούργια παιγνίδια αυτοί χώσαν τις πιο προχω κάρτες γραφικών με διάφορα περίεργα, που να τα βρούμε και πες ότι αγοράζω εγώ καινούργιο υπολογιστή (όνειρο) θα το τρέξει το ρημάδι. Κατεβάστε λίγο τους τόνους σας και δεν πειράζει και με λίγα pixel συμβιβάζομαι
- giovanna
- Adventure's Advocate
Θέλω να σου στείλω το Dxdiag του υπολογιστή μου αλλά δεν ξέρω πως? Βοήθησε με
- treptolemus
- Elite Member
Ναι οι κάρτες τώρα βγαίνουν σε pci-exp. αλλά μπορείς να βρεις agp. (από κάποιο κατάστημα που έχει stock) αλλά αφού δε είναι δυνατόν να δώσεις λεφτά-απλά μη το κάνεις (εστω κ 40-50 δε λεει πάρε νεο μια και καλή).
Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας κ γω ήμουν στην ίδια κατάσταση -σε υπολογιστή- P4 είχα και στο τσακ αυτή τη περίοδο (κ με 150 ευρώ περίπου όλα μαζί + μεταχειρισμένη motherboard έκανα όσο πιο οικονομική αναβάθμιση μπορούσα) o tempora o mores!
- giovanna
- Adventure's Advocate
Τι να κάνω δεν έχω άλλη εναλλακτική, και ξέρεις τι σκέφτομαι θα τον πληρώσω 600? και να δεις που δεν θα μπορέσω να τρέξω το παιγνίδι , ε εκεί εγώ θα πηδηχτώ από το παράθυρο, να καλά η κρίση
- treptolemus
- Elite Member
Τελος πάντων σου έτυχε η όλη κατάσταση -απ'ότι λες σ'εχει τσαντίσει πολύ- εγω δε το έχω το παιχνίδι. Ελπίζω στο μέλλον να το αποκτήσω, απ'οτι βλέπω τα σχόλια των παιδιών εδώ -είναι καλά...
- crocark
- Adventure's Advocate
Σήμερα βλέπω στο eshop αυτήν την κάρτα MSI 6200AX-TD256H 256MB AGP RETAIL στα 35,5?. Προσωπικά τη θεωρώ καλή σε τιμή, αν σκεφτείς ότι κάνει λίγο παραπάνω από ένα παιχνίδι. Κι εγώ σαν τον Τριπτόλεμο πάντως δεν ξέρω αν αξίζει γενικώς, αλλά αν θέλεις μια παράταση πριν την ολοκληρωτική αλλαγή και με το δεδομένο ότι παίζεις μόνο adventures και ότι γενικώς τα adventures δεν είναι τόσο απαιτητικά (μην κρίνεις από το Black Mirror μόνο), ίσως να είναι καλή επιλογή. Σύμφωνα δε με το σχόλιο του Greydas πιο πάνω, η κάρτα πρέπει να σε καλύπτει για λίγα περισσότερα πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση και χωρίς να θέλω να σε υποτιμήσω με κανένα τρόπο, αν προβείς σε μια τέτοια κίνηση, σιγουρέψου ότι θα μπορείς να κάνεις την αναβάθμιση πλήρως έστω και με τη βοήθεια ενός φίλου. Δηλαδή βρες κάποιον που το 'χει ξανακάνει έστω μια φορά στο παρελθόν
Edit: αν τελικά προβείς σε αγορά καινούριου, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ. Ακόμη κι αν εν μπορείς να παίξεις το BM για κάποιο λόγο (που αμφιβάλλω), θα μπορείς να παίζεις όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια καλύτερα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
εγω το έτρεξα με Nvidia 6600, με 128 ΜΒ και πάλι έχει κάποια προβλήματα, όχι στην απόδοση, αλλά στο ότι κολλάει ξαφνικά!
Η λύση βέβαια που βρήκα είναι να κάνω διαρκώς SAVES.
Τότε το παιχνίδι συνεχίζει κανονικα!!!!
- TeLeStIc
- Elite Member
I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Πάντως απο εδώ και πέρα θα παίζψ μόνο τα παιγνίδια που μπορεί να παίξει ο υπολογιστής μου. Δεν θα σαλτάρω ξανά με τις απιτήσεις των παιγνιδιών σε σχέση με τις κάρτες των γραφικών. Αρνούμαι να συμμετάσχω στο παιγνίδι τους. Διαβάστε ένα εκπληκτικό άρθρο στο PC Master που κυκλοφόργσε σήμερα πως παγισεύουνε τους παίκτες οι κατασκευαστέσ των παιγνιδιών με την συμεττοχή των εταιρείων που κατασκευάζουνε κάρτες γραφικών και θα δείτε τι εννοώ.
Ο υπολογιστή μου με τις διάφορες αναβαθμίσεις που το έχω κάνει και τώρα που άλλαξα και την κάρτα με καινούργια θα μείνει όπως είναι.
Μέσα στην παγκόσμια κρίση ίσως θα έπρεπε να κατεβάσουνε τους τόνους τους. Ποιός θα αγόραζε κάρτα των 300? για να παίξει ένα παιγνίδι που διαρκεί μερικές ώρες εγώ πάντως όχι. Ο υπολογιστής μου θα μείνει κοντά μου μέχρι να σταματήσουνε να βγαίνουνε παιγνίδια σε XP τότε μόνο θα τον αλλάξω.
Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας και τις συμβουλές σας :shock:
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Tasos
- Templar Hunter
- TeLeStIc
- Elite Member
Ποιός θα αγόραζε κάρτα των 300? για να παίξει ένα παιγνίδι που διαρκεί μερικές ώρες εγώ πάντως όχι.
Εγώ
giovanna μεγιά σου η κάρτα και καλό παιχνίδι. Όταν ευκαιρήσω θα το τιμήσω κι εγώ.
Υ.Γ: Έχεις απόλυτο δίκιο για τις εταιρείες καρτών γραφικών... αλλά μην ξεχνάς ότι η 5200 που είχες πρωτοβγήκε το 2003 αν θυμάμαι καλά. Ε καιρός ήταν...
I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Δεν φταίω εγώ ήτανε μέσα στον υπολογιστή μου όταν τον αγόρασα οπόταν Αθώοι και Φταίχτες η ζωή είναι δικιά μας, δεν μασάμε γενικά...
Και πέφτω στα πόδια σου μην χαλάσεις 300? για μια κάρτα, καλύτερα να πας διακοπές
- crocark
- Adventure's Advocate
Καλό παιχνίδι.
(πάντως δεν πιστεύω ότι ποτέ θα χρειαστεί οι καθαρά adventurάδες να πάρουν κάρτα με δυνατότητες σαν αυτές των καρτών που σήμερα κάνουν 300? - κι αν χρειαστεί, γιατί ποτέ μη λες ποτέ, σε καμιά 10αριά χρόνια, τότε δε θα κοστίζουν τόσο πολύ, αλλά ίσως όσο η κάρτα που πήρες ή και λιγότερο)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ