Black Mirror 2 πρόβλημα!
- Tasos
- Templar Hunter
Δοκίμασα τις συμβατότητες αλλά δυστυχώς δεν είδα φως!
Any thoughts???
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Έχεις πρόβλημα και με άλλα παιχνίδια ή μόνο με το BM2;
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Tasos
- Templar Hunter
κατέληξα, λοιπόν, πως δεν φταίει το περίφημο Shader που αναφέρθηκε παραπάνω και η κάρτα γραφικών αλλά το σύστημα προστασίας του αυθεντικού παιχνιδιού.
Κατέβασα ένα no-dvd crack και το παιχνίδι παίζει πλέον κανονικά.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Καλή τύχη. Κατάλαβες τι εννοώ.
- crocark
- Adventure's Advocate
Tasos wrote: Mε τα Windows 7 και την Sapphire ATI 5750 το παιχνίδι απλά δεν ξεκινά, όπως ακριβώς και στην περίπτωση της Giovanna...
Δοκίμασα τις συμβατότητες αλλά δυστυχώς δεν είδα φως!
Any thoughts???
Με γεια το σύστημα!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
Ευχαριστώ πολύ! Τα σπάει πάντως και τα Windows 7 ομολογώ πως μου άρεσαν πολυ μέχρι στιγμής!!
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- crocark
- Adventure's Advocate
shodan wrote: Λάβετε υπ' όψιν ότι πολλά no-cd cracks ενεργοποιούν μηχανισμό καταγραφής των συμβάντων πληκτρολογίου... Ένα ίσως καλά καμουφλαρισμένο keylogger... Οπότε καλό είναι να έχετε εγκατεστημένο και ένα firewall όπως το δωρεάν που προσφέρει η εταιρεία pc tools.
Μηχανισμό καταγραφής συμβάντων πληκτρολογίου; Τι κάνει αυτό;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- shodan
- Schattenjäger
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- TeLeStIc
- Topic Author
- Elite Member
Ένα μήνα μετά, αυτός που ξεκίνησε αυτό το θρεντ το συνεχίζει
Βλέπετε το πρόβλημά μου δεν έχει λυθεί και τουναντίον, παρατηρώ ότι έχουν αρχίσει και άλλοι να έχουν παρόμοια θέματα.
Αυτή τη στιγμή γράφω από τη δουλειά γι αυτό δε θα πω πολλά. Απλά θεωρώ όλο το σκηνικό απαράδεκτο.
Ως γνωστόν έπρηξα την εταιρία ανάπτυξης - dtp - για να μου βρει το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι πρότειναν κάποιες λύσεις που δεν οδήγησαν πουθενά και μετά με πέταξαν στην εταιρία διανομής - helltech.
Έστειλα - και πάλι ως γνωστόν - μέιλ στην helltech η οποία την πρώτη φορά μου απάντησε - πολύ ευγενικά πρέπει να πω - ότι δεν το έχουν ξανακούσει το πρόβλημα και ότι θα το κοιτάξουν μέσω της εταιρίας που φτιάχνει το πρόγραμμα προστασίας.
Εκτοτε πέρασε ένας μήνας. έχω στείλει άλλα τρία μέιλ αλλά καμία απάντηση.
Είμαι πολύ απογοητευμένος, καθότι μια ζωή τάσσομαι κατά της πειρατείας και από όσο καταλαβαίνω όλοι το έχουν παίξει πειρατικά, ενώ εγώ ακόμα περιμένω την helltech να φιλοτιμηθεί και να μου απαντήσει. Που στην πιο απλή περίπτωση θα μπορούσαν να μου προτείνουν δωρεάν digital download - στο κάτω κάτω έχω ήδη πληρώσει.
Απλά ήθελα να πω κ στα άλλα παιδιά που συναντούν προβλήματα: παρακαλώ μην κατεβάζετε αμέσως κωδικούς, κρακς κτλ. Στέλνετε μέιλς στην εταιρία για να γίνουμε πιο πολλοί, να καταλάβουν ότι υπάρχει θέμα...με αντιμετωπίζουν ως μεμονωμένη περίπτωση - κοινώς δε με αντιμετωπίζουν.
Και δηλαδή μετά από όλα αυτά τι; θα το παίξω πειρατικά; είναι ή δεν είναι αίσχος αυτό; τι κέρδισαν dtp και helltech;;;
έτσι, τροφή για κουβέντα...
Ελπίζω η helltech να με διαβάζει αυτή τη στιγμή, γιατι τα μέιλς μου μάλλον δεν τα κοιτά...
I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- TeLeStIc
- Topic Author
- Elite Member
Εννούσα ότι καταλήγουν να το παίζουν με κρακ για το σύστημα προστασίας - απλά και αυτό το θεωρώ είδος πειρατείας, αφού προσπερνάς ένα σύστημα που υποτίθεται είναι εκεί για να σε αποτρέψει από κάτι τέτοιο...
Απλά τι σουρεάλ διαδικασια...καταλήγεις να χρησιμοποιήσεις τέτοιο κρακ για να ξεπεράσεις το σύστημα προστασίας του αυθεντικού σου παιχνιδιού, γιατί το ίδιο σε αποτρέπει από το να το παίξεις
Σαν να έχεις σκύλο που σε δαγκώνει όποτε πας να μπεις στο σπίτι σου...
Ήμαρτον...
I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.
- shodan
- Schattenjäger
Η εταίρεία δεν νομίζω να μπορεί να κάνει και πολλά σε αυτή την περίπτωση. Εκτός και αν επικοινωνήσει με την grisoft και βγάλουν άκρη.
- TeLeStIc
- Topic Author
- Elite Member
Από κει κ πέρα, άλλο είναι αν προάγω την πειρατεία και άλλο αν είναι λογικό. Καταρχάς, τα no-cd/dvd cracks είναι μερικώς νόμιμα από όσο ξέρω...Κατά δεύτερον, ακόμα και νόμιμα να είναι δεν υπάρχει λογική στο να αγοράζω παιχνίδι και να πηγαίνω κατευθείαν να του περνάω ένα τέτοιο...αν είναι για λόγους όπως οι γρατζουνιές οκ. Αν είναι όμως επειδή δεν παίζει το παιχνίδι, δεν το δέχομαι.
Καλώς ή κακώς πλήρωσα 30 ευρώ και κανονικά θα έπρεπε να μπορούσα να παίξω και με το avg μου και χωρίς εξτρά κόλπα από τη στιγμή που καλύπτω τις απαιτήσεις. Αλλιώς ας έγραφαν πάνω στο κουτί: Προσοχή, ασυμβατότητες με antivirus προγράμματα ή με τα windows 7. Να ξέρουμε κ μεις τι να περιμένουμε...
Και αυτό που πρότεινα ήταν το να στέλνουμε μέιλ για να ξέρουν οι εταιρίες ότι υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι λόγω του προγράμματος προστασίας, και ότι έτσι μάλλον χάνουν λεφτά παρά κερδίζουν. Προσωπικά, αμφιβάλλω αν θα ξανααγοράσω παιχνίδι της helltech. Και μόνο από φόβο δηλαδή...
Παρόλα αυτά, και επειδή δεν πρόκειται να βγάλω άκρη, θα ακολουθήσω τις προτάσεις για το crack. Αν μην τι άλλο τουλάχιστον να δω τι λέει το παίγνιον...
Θενκ γιου ενιγουέι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Και πως ξέρεις αν έχουν τελικά keylogger ή όχι;
Όσο για το αν μπορεί μα κάνει κάτι η εταιρεία ή όχι, θεωρώ πως δεν είναι πρόβλημα του Telestic. Στην τελικά ας απαντήσουν επισήμως πως δεν μπορούν και να δώσουν οι ίδιοι μια οδηγία του τύπου όσοι έχετε το AVG δε σας εγγυώμαστε ότι θα μπορέσετε να παίξετε.
Telestic, παρεξήγηση. Μη ζητάς συγγνώμη. Βασικά εννοούσα πως τελικά δε χρειάστηκε απ' ό,τι φαίνεται να κατεβάσει κανείς crack. Εγώ δεν είχα πρόβλημα πουθενά και χωρίς να απεγκαταστήσω το AVG κι από όσο κατάλαβα δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει κρακ κανείς. Ο Tasos μόνο απεγκατέστησε το AVG και δούλεψε κι από τους υπόλοιπους καμιά δεκαριά που έχουν γράψει γενικά για το παιχνίδι κι άρα το έπαιξαν, δε συνάγεται από πουθενά ότι χρειάστηκαν κρακ. Φαίνεται πως το πρόβλημα σου είναι μοναδικό, γεγονός βεβαίως που δε μειώνει το πρόβλημα αυτό καθεαυτό καθόλου. Επιμένω πως η εταιρεία πρέπει να δώσει αν όχι κάποια λύση, έστω μιαν απάντηση. Επειδή διάβασα και το πρώτο σου μήνυμα ξανα, έχω να προσθέσω και ότι η dtp εξακολουθεί να είναι υπεύθυνη για το προιόν της. Δεν κατάλαβα δηλαδή. Δεν τους τα επιβάλλει κανείς τα προγράμματα προστασίας. Αυτοί τα επιλέγουν.
Τέλος, επειδή είναι ωραία τα λόγια, έχω να καταθέσω και προσωπική εμπειρία. Είχα πριν αρκετούς μήνες αναφέρει πρόβλημα με παιχνίδι των Kheops/Dreamcatcher/Microids/The adventure company και δε θυμάμαι κι εγώ ποιανού άλλου. Αναφέρω όλ' αυτά τα ονόματα για να πω τελικά πως με είχαν κάνει μπαλάκι ανάμεσα τους. Όχι ρώτα αυτούς, εμείς έχουμε αυθύνη μόνο για το download κομμάτι. Όχι δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς, είναι εκείνοι που αγόρασαν τα δικαιώματα και πάει λέγοντας. Εγώ προσωπικά δυσκολεύομαι να καταλάβω που ξεκινά και που τελειώνει η ευθύνη κάθε εμπλεκόμενης εταιρείας στην κυκλοφορία ενός παιχνιδιού γι' αυτό και τους θεωρώ όλους υπεύθυνους που το παιχνίδι είναι στο ράφι άπαιχτο.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ