Black Mirror 2 πρόβλημα!
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- TeLeStIc
- Topic Author
- Elite Member
Ασ τα...Αυτό που μου τη σπάει από όλη την ιστορία ειναι πως όταν μετά θα μαλώνω με φίλους για το θέμα της πειρατείας, θα έχουν κ άλλο επιχείρημα υπέρ της και εγώ δε θα ξέρω τι να πω...θα μπορούσα να λέω: αγοράζετε τα παιχνίδια κ καλού κακού βρείτε κ ένα κρακ...
Τέσπα...μόλις γυρίσω σπίτι θα δοκιμάσω το no dvd. Αυτό πάλι προϋποθέτει απεγκατάσταση του avg;
Υ.Γ: Μ αρέσει που επειδή είμαι στη δουλειά είπα ότι δε θα πω κ πολλά...κ έχω γράψει την ιστορία της ζωής μου χεχε
I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.
- shodan
- Schattenjäger
Κάτι τελευταίο όσο αφορά το θέμα του συστήματος προστασίας. Η Helltech υποθέτω πλήρωσε την εταιρεία που αναπτύσει τον Σίσσυφο άρα με τη σειρά τους αυτοί υποτίθεται ότι θα έπρεπε να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία του παιχνιδιού μετά την ενσωμάτωσή του. Όλο αυτό βέβαια μοιάζει φαύλος κύκλος και ο μόνος που την πληρώνει είναι ο τελικός καταναλωτής.
Εγώ πάντως θα δοκίμαζα να ξαναπεράσω την τελευταία έκδοση του avg από το επίσημο site γιατί μπορεί να έχει αναφερθεί πρόβλημα με τους drivers που περνάει το σύστημα ασφαλείας και για αυτό τους αναγνωρίζει σαν κακόβουλο λογισμικό. Αλλιώς όπως ξαναείπα μια βόλτα από το megagames.
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- TeLeStIc
- Topic Author
- Elite Member
Απλά ήθελα να ενημερώσω - για τελευταία φορά βέβαια, αρκετά σας κούρασα - ότι δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στο θέμα του Black MIrror 2. Βέβαια ακολουθώντας τις συμβουλές σας - ειδικά του shodan, κατέβασα το no-cd/dvd fix κ το παιχνίδι παίζει μια χαρά.
Η άποψή μου συνεχίζει να είναι πως με αντιμετώπισαν με απαράδεκτο τρόπο, καθώς η μη-απάντηση είναι χειρότερη από την κακή απάντηση, αλλά ίσως είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε.
Αναρωτιέμαι όμως μήπως αυτό θα έπρεπε να λειτουργεί ως συμβουλή στους μελλοντικούς αγοραστές, π.χ. στα ριβιούς ίσως θα έπρεπε να λέμε προσοχή: έχετε υπόψη σας ότι έγινε το και το...και ας είναι μεμονωμένη περίπτωση
I will someday become the 13th Guardian, the protector of the Balance. And I'm Telestic.
- treptolemus
- Elite Member
Trojan horse Dropper.Generic2.IFJ
Ως αποτέλεσμα δεν το περνάει στη διαδρομή που κάνει την εγκατάσταση. Δηλαδή παιχνίδι γιοκ.
Να βάλετε εδώ λινκ από που να βρίσκουμε-να κατεβάσουμε το αρχείο αυτό (.exe) και που λειτουργεί κανονικά το παιχνίδι.
edit: ποιο αντιβιοτικό δεν παρουσιάζει αυτό το φαινόμενο? Μόνο μάλλον με το avg θα γίνεται αυτό!
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
- Visitor
treptolemus wrote: Στο τέλος της εγκατάστασης το avg "βλέπει" το εκτελέσιμο exe [blackmirror2.exe] ως threat με το εξής όνομα:
Trojan horse Dropper.Generic2.IFJ
Ως αποτέλεσμα δεν το περνάει στη διαδρομή που κάνει την εγκατάσταση. Δηλαδή παιχνίδι γιοκ.
Να βάλετε εδώ λινκ από που να βρίσκουμε-να κατεβάσουμε το αρχείο αυτό (.exe) και που λειτουργεί κανονικά το παιχνίδι.
edit: ποιο αντιβιοτικό δεν παρουσιάζει αυτό το φαινόμενο? Μόνο μάλλον με το avg θα γίνεται αυτό!
Προτείνω avira antivir. To avg είναι τραγικό...
- maladroid
- Templar Hunter
Θερμή παράκληση: όποιος μπορεί να βοηθήσει στέλνοντας κάποιο save είτε στην αρχή του κεφαλαίου (κάνει και automatic save εκεί το παιχνίδι) είτε αμέσως μετά την επίλυση του γρίφου με το σκιτσάρισμα του υπόπτου, ας μου κάνει p.m. να συνεννοηθούμε.
PS: Κερνάω καυτές φωτογραφίες της Angelina από Μύκονο και Φαλιράκι (με τις Αγγλίδες φίλες της) και bonus kinky πόζες του Fuller με μαγιό (τύπου speedo, όχι σαν του Βέγγου - άμα έχεις ωραίο κορμί είναι αμαρτία να μη το δείχνεις).
Προλάβετε!
No good deed goes unpunished
- giovanna
- Adventure's Advocate
Με μεγάλη χαρά να σου στείλω τα σωσμένα παιγνίδια, για να περάσεις τον σκόπελο που συνάντησες. αλλά επειδή το έχω τελειώσει το παιγνίδι και το έχω απεγκαταστήσει δεν ξέρω ποιο από όλα τα σωσμένα παιγνίδια μου να σου στείλω.
- crocark
- Adventure's Advocate
Χθες βράδυ εγκατέστησα το BM2 και ξαναφόρτωσα τα saves μου. Είδα ότι από τα 51 saves που έκανα κανένα δεν είναι αμέσως μετά από το σημείο που ζητάς. Έχω ένα που είναι λίγο παρακάτω στο νοσοκομείο. Αν δε σε χαλάει, να σου τα στείλω ευχαρίστως. Ίσως μάλιστα αν ξεκινήσεις με το αμέσως προηγούμενο save να μη συναντήσεις το bug.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- maladroid
- Templar Hunter
Εκτός από τη giovanna και τον crocark να ευχαριστήσω δημόσια και τους shodan και keymaster που επικοινώνησαν μέσω p.m.
Προς το παρόν δεν είχα την ευκαιρία να τα δοκιμάσω, αλλά τα παιδιά μου εξασφάλισαν saves για τις επίμαχες σκηνές που ελπίζω πως θα κάνουν τη δουλειά τους.
Thanks again, θα ενημερώσω αν καταφέρω και ξεπεράσω το σκόπελο.
No good deed goes unpunished
- crocark
- Adventure's Advocate
Τώρα όμως που το λες, δεν είχα προσέξει αυτές τις λεπτομέρειες στο μήνυμα σου. Για ποια Angelina μιλάς; Τη Jolie ή αυτήν του παιχνιδιού; Τέλος πάντων. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να τις ανεβάσεις στο Advocate - αφού κι εσύ παραδέχεσαι πως βοηθάμε πολύ
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ