Secret Files *Tunguska*

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
13 Δεκ 2006 00:58 #13734 by
Replied by on topic Secret Files *Tunguska*
@maladroid

Το θέμα είναι να το παίξεις και να μας πεις την γνώμη σου, όχι να ακούς από τρίτους ή να διαβάζεις κριτικές.

Τουλάχιστον εμείς το παίξαμε και τοποθετηθήκαμε επ΄αυτού.

8)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
13 Δεκ 2006 01:13 #13735 by maladroid
Replied by maladroid on topic Secret Files *Tunguska*
Έχω εμπιστοσύνη στη γνώμη σας και το αισθητήριό μου. Besides, διανύω περίοδο λιτότητας την οποία δεν προτίθεμαι να διαταράξω για το εν λόγω game ούτε να τη χρησιμοποιήσω σαν πρόφαση για να ενδώσω σε πιο "σκιώδεις" πρακτικές των οποίων είμαι σθεναρός πολέμιος.

Τέλος, έχω ήδη υπεραρκετά παιχνίδια στα χέρια μου ώστε να παραμελώ τις λοιπές υποχρεώσεις μου για χάρη τους. Κάποτε θα γράψω το "Εφευρίσκοντας τον Χαμένο Χρόνο" που θα έκανε πάταγο αν έβρισκε κανείς το χρόνο να το διαβάσει αλλά δυστυχώς δεν...

No good deed goes unpunished

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
13 Δεκ 2006 01:17 #13736 by
Εσύ ξέρεις.

:rolleyes:

More
13 Δεκ 2006 03:46 #13739 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Secret Files *Tunguska*
διαφωνω maladroid για το moment of silence. βεβαια μεσα στο παιχνιδη ειχε αρκετα κουλα πραγματα αλλα η ιστορια του ειναι ασυναγωνιστη. συγκρινεται με ενα παιχνιδι που το πρωτο που βλεπεις ειναι κατι φιγουρες να πετανε; (συνολικα το Tunguska βεβαια το επαιξα 10 λεπτα οποτε "επισημα" δεν τοποθετουμαι - εκτιμηση κανω)

More
13 Δεκ 2006 04:47 #13741 by qrious
Replied by qrious on topic Secret Files *Tunguska*
Το review στο JA ειναι απολυτα σωστο κατα την γνωμη μου, adventure που να παιρνει A τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει ασχετα με το πως βαθμολογουν καποιοι τραγικοι reviewer εκει αλλα και γενικα. Aκομα και το moment of silence αξιζε ενα B+ για παραδειγμα αλλα ως εκει.

Παντως maladroid αν το MOS δεν σου αρεσε τοτε καλυτερα μην ακουμπησεις το Tunguska.

More
13 Δεκ 2006 08:03 #13751 by aiRness
Replied by aiRness on topic Secret Files *Tunguska*
Τύφλα να 'χει το PCM δηλαδή.

Whenever I smell asphault, I think of Maureen.

More
14 Δεκ 2006 01:22 #13763 by maladroid
Replied by maladroid on topic Secret Files *Tunguska*

qrious wrote: Παντως maladroid αν το MOS δεν σου άρεσε τότε καλυτερα μην ακουμπησεις το Tunguska.

Ακριβώς αυτό διαπίστωσα από τα λεγόμενα σχετικά με το Tunguska, δεν το παρομοίωσα με το Moment of Silence (neo83_gr που χαζεύεις, για σένα τα λέω 8) ). Τα συναισθήματα που, σύμφωνα με τις περιγραφές τους, γεννήθηκαν στην Fallen και τον Elessar κατά την ενασχόλησή τους με το Tunguska, είναι πανομοιότυπα με τα συμπτώματα απαξίωσης τα οποία εμφανίστηκαν σε μένα όταν έπαιζα το MoS (και το Broken Sword 1 το πάλαι ποτέ, αλλά ας μην ανοίξω καινούργιο μέτωπο τώρα γιατί ακόμα περιμένω εκείνους τους αντιαρματικούς από την Παραγουάη και χαΐρι δεν έχω δει).

Φλυάρησα πάλι, καιρός να επιστρέψω στην Πόλη Όπου δεν Πιάνει Χιόνι για κανένα level up.

No good deed goes unpunished

More
14 Δεκ 2006 10:36 #13774 by giovanna
Replied by giovanna on topic Secret Files *Tunguska*
@maladroid

Μην απαξιώνεις τα πάντα. Παίξε στο και μετά τα λέμε. Το ρίξαμε τώρα μέσα στην τρελλη χαρά. Τώρα το πως αισθανθήκανε η Fallen & Elessar, άσε καλύτερα. Το παιγνίδι είναι η τελειότητα, τώρα αυτά εγώ δεν αισθανόμουνα ότι έπαιζα παιγνίδι adventure κ.λ.π. άστο. Το παιγνίδι, βαζει όρια, βάζει αρχες, είναι τέλεια σχεδιασμένο, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα που να το λείπει, που πραγματικά αναρωτιέσαι κάτι μπορεί να είναι τόσο καλό, ναί είναι. Και αφήστε τις ψεύτικες ρομαντικές διαθέσεις σας, περί περί να αισθάνεστε κάτι περισσότερο. Είναι το παιγνίδι. Δείτε το όπως είναι, εαν δεν μπορείτε, δεν πειράζει υπαρχουν και άλλα παιγνίδια που είναι έτοιμα για να τα σνομπάρετε!!!! :rolleyes:

More
14 Δεκ 2006 12:38 #13778 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Secret Files *Tunguska*
Τζιοβάννα,
Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η έκρηξη! Κι ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω προς τι οι χαρακτηρισμοί "ψεύτικες ρομαντικές διαθέσεις" και "παιχνίδια που είναι έτοιμα για να τα σνομπάρετε!!!!". Δηλαδή επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη από αυτή που προφανώς έχεις εσύ, σημαίνει πως είτε προσποιείται είτε έχει κυρήξει πόλεμο στο παιχνίδι? Ψυχραιμία! Και λογική! 8) Θα ήταν αδύνατο να έχουν όλα τα παιχνίδια τον ίδιο αντίκτυπο σε όλους μας! Και είναι παράλογο να μην καταλαβαίνεις πως κάτι που εσένα σε ενθουσίασε, κάποιον άλλο μπορεί να τον άφησε αδιάφορο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να αντιδράς έτσι! :shock:

Nothing happens unless first a dream...

More
15 Δεκ 2006 02:32 #13796 by giovanna
Fallen_Angel

Θυμώνω γιατί το παιγνίδι είναι τέλειο και δεν συμφωνώ με την κριτική σας. :rolleyes:

More
15 Δεκ 2006 03:15 #13798 by Elessar
Replied by Elessar on topic Secret Files *Tunguska*
O καθένας έχει την γνώμη του. Το ότι διαφωνούμε δεν είναι λόγος να σφαζόμαστε αλλά ούτε και να θυμώνουμε ;)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
15 Δεκ 2006 04:10 #13799 by giovanna
@Elessar

Σωστό, απλώς ανεβήκανε λίγο οι τόνοι, αλλά όχι και να σφαχτούμε, φιλαράκια είμαστε, εντάξει εγώ ήπια ξύδι και μου πέρασε. Συγγνώμη σας ζητώ. :neutral:

More
15 Δεκ 2006 06:05 #13801 by neo83_gr
παντως απορω που το JA του εβαλε C.
Αυτα που δε μου εκατσαν καλα με το λιγο που επαιξα ειναι οι χαρακτηρες-ηρωες που μου φανηκαν εντελως αντιπαθητικοι και κρυοι - ψευτοκουλ γερμανοι και οι γριφοι που ηταν λιγο παραλογοι
(πχ -spoilerψιλο- στην αρχη εχει ενα κοριτσακι που εβγαλε κατι φωτογραφιες και χαθηκε απο το σπιτι του γιατι χαλασε το ποδηλατο του λες και δεν εχει κινητο ή δεν μπορει να παρει ενα τηλεφωνο. και εσυ αντι να το πας σπιτι του οπως καθε κανονικος ανθωπος του ζητας ανταλλαγμα να πας σπιτι σου κα της φτιαξεις το λαστιχο για να σου δωσει τις φωτος. λογικοτατο!)

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
15 Δεκ 2006 06:57 #13808 by
Εγώ βλέπω ότι το ένα μας μυρίζει το άλλο μας ξυνίζει. Μες στην αρνητικότητα και την κριτική. Παίξτε το και δείτε το πιο χαλαρά. Παιχνίδι είναι όχι Γολγοθάς. (δεν αναφέρομαι σε αυτούς που ΔΕΝ τους άρεσε, εννοείται ότι ο καθένας έχει την άποψή του).

More
15 Δεκ 2006 07:15 #13809 by neo83_gr
μια ρεαλιστικη προσεγγιση δεν ειναι κακη ειδικα σε παιχνιδια που εχουν "πραγματικες" καταστασεις μεσα.διαφωνειτε στο παραδειγμα μου; εχει και αλλα τετοια το παιχνιδι;