Secret Files *Tunguska*
- Topic Author
- Visitor
Το θέμα είναι να το παίξεις και να μας πεις την γνώμη σου, όχι να ακούς από τρίτους ή να διαβάζεις κριτικές.
Τουλάχιστον εμείς το παίξαμε και τοποθετηθήκαμε επ΄αυτού.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- maladroid
- Templar Hunter
Τέλος, έχω ήδη υπεραρκετά παιχνίδια στα χέρια μου ώστε να παραμελώ τις λοιπές υποχρεώσεις μου για χάρη τους. Κάποτε θα γράψω το "Εφευρίσκοντας τον Χαμένο Χρόνο" που θα έκανε πάταγο αν έβρισκε κανείς το χρόνο να το διαβάσει αλλά δυστυχώς δεν...
No good deed goes unpunished
- Topic Author
- Visitor
- neo83_gr
- Schattenjäger
- qrious
- Yahvo
Παντως maladroid αν το MOS δεν σου αρεσε τοτε καλυτερα μην ακουμπησεις το Tunguska.
- aiRness
- Platinum Member
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- maladroid
- Templar Hunter
qrious wrote: Παντως maladroid αν το MOS δεν σου άρεσε τότε καλυτερα μην ακουμπησεις το Tunguska.
Ακριβώς αυτό διαπίστωσα από τα λεγόμενα σχετικά με το Tunguska, δεν το παρομοίωσα με το Moment of Silence (neo83_gr που χαζεύεις, για σένα τα λέω ). Τα συναισθήματα που, σύμφωνα με τις περιγραφές τους, γεννήθηκαν στην Fallen και τον Elessar κατά την ενασχόλησή τους με το Tunguska, είναι πανομοιότυπα με τα συμπτώματα απαξίωσης τα οποία εμφανίστηκαν σε μένα όταν έπαιζα το MoS (και το Broken Sword 1 το πάλαι ποτέ, αλλά ας μην ανοίξω καινούργιο μέτωπο τώρα γιατί ακόμα περιμένω εκείνους τους αντιαρματικούς από την Παραγουάη και χαΐρι δεν έχω δει).
Φλυάρησα πάλι, καιρός να επιστρέψω στην Πόλη Όπου δεν Πιάνει Χιόνι για κανένα level up.
No good deed goes unpunished
- giovanna
- Adventure's Advocate
Μην απαξιώνεις τα πάντα. Παίξε στο και μετά τα λέμε. Το ρίξαμε τώρα μέσα στην τρελλη χαρά. Τώρα το πως αισθανθήκανε η Fallen & Elessar, άσε καλύτερα. Το παιγνίδι είναι η τελειότητα, τώρα αυτά εγώ δεν αισθανόμουνα ότι έπαιζα παιγνίδι adventure κ.λ.π. άστο. Το παιγνίδι, βαζει όρια, βάζει αρχες, είναι τέλεια σχεδιασμένο, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα που να το λείπει, που πραγματικά αναρωτιέσαι κάτι μπορεί να είναι τόσο καλό, ναί είναι. Και αφήστε τις ψεύτικες ρομαντικές διαθέσεις σας, περί περί να αισθάνεστε κάτι περισσότερο. Είναι το παιγνίδι. Δείτε το όπως είναι, εαν δεν μπορείτε, δεν πειράζει υπαρχουν και άλλα παιγνίδια που είναι έτοιμα για να τα σνομπάρετε!!!!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η έκρηξη! Κι ακόμη περισσότερο δεν καταλαβαίνω προς τι οι χαρακτηρισμοί "ψεύτικες ρομαντικές διαθέσεις" και "παιχνίδια που είναι έτοιμα για να τα σνομπάρετε!!!!". Δηλαδή επειδή κάποιος έχει διαφορετική άποψη από αυτή που προφανώς έχεις εσύ, σημαίνει πως είτε προσποιείται είτε έχει κυρήξει πόλεμο στο παιχνίδι? Ψυχραιμία! Και λογική! Θα ήταν αδύνατο να έχουν όλα τα παιχνίδια τον ίδιο αντίκτυπο σε όλους μας! Και είναι παράλογο να μην καταλαβαίνεις πως κάτι που εσένα σε ενθουσίασε, κάποιον άλλο μπορεί να τον άφησε αδιάφορο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί να αντιδράς έτσι! :shock:
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Θυμώνω γιατί το παιγνίδι είναι τέλειο και δεν συμφωνώ με την κριτική σας.
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
Σωστό, απλώς ανεβήκανε λίγο οι τόνοι, αλλά όχι και να σφαχτούμε, φιλαράκια είμαστε, εντάξει εγώ ήπια ξύδι και μου πέρασε. Συγγνώμη σας ζητώ.
- neo83_gr
- Schattenjäger
Αυτα που δε μου εκατσαν καλα με το λιγο που επαιξα ειναι οι χαρακτηρες-ηρωες που μου φανηκαν εντελως αντιπαθητικοι και κρυοι - ψευτοκουλ γερμανοι και οι γριφοι που ηταν λιγο παραλογοι
(πχ -spoilerψιλο- στην αρχη εχει ενα κοριτσακι που εβγαλε κατι φωτογραφιες και χαθηκε απο το σπιτι του γιατι χαλασε το ποδηλατο του λες και δεν εχει κινητο ή δεν μπορει να παρει ενα τηλεφωνο. και εσυ αντι να το πας σπιτι του οπως καθε κανονικος ανθωπος του ζητας ανταλλαγμα να πας σπιτι σου κα της φτιαξεις το λαστιχο για να σου δωσει τις φωτος. λογικοτατο!)
- Topic Author
- Visitor
- neo83_gr
- Schattenjäger