The Book of the Unwritten tales

More
09 Δεκ 2011 16:22 #34897 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Το θέμα διασπάστηκε για προφανείς λόγους (a.k.a. πολύ εκτός θέματος, αγαπητά μέλη και mods). :)

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
09 Δεκ 2011 19:22 #34921 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: The Book of the Unwritten tales

Fallen_Angel wrote: και mods). :)

ouch! :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
23 Μαρ 2012 10:56 #36311 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Θέλω να κάνω μια ερώτηση και να ζητήσω παράλληλα τη βοήθειά σας.
1. Σε ποιο ακριβώς σημείο ξεκινά το παιχνίδι να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον και να είναι αστείο; Θ' αργήσω άραγε πολύ να φτάσω εκεί;
2. Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολύ να μου κρατάει το χέρι (το αριστερό, με το δεξί χειρίζομαι το ποντίκι) και να μου ψιθυρίζει γλυκά - γλυκά στ' αυτί: Κουράγιο crocark ... που θα πάει; Θα τελειώσει κάποια στιγμή το βασανιστήριό σου ...

Για να μη λέω ψέματα, θα ομολογήσω ότι κάποια στιγμή κατάφερα ν' αχνοχαμογελάσω, αλλά ήταν για πολύ λίγο.

Επίσης:

@ outcry

Σίγουρα κάνεις κι εσύ πλάκα. Εκεί που λες για τη φωνή του Wilbur. Εκτός αν έχει κι άλλον πιο κάτω ... Αλλά, εντάξει, ποτέ δεν κολλήσαμε με τις φωνές, δε θα κολλήσουμε τώρα. Μήπως υπάρχει καμιά τεχνική να περπατάει πιο γρήγορα; Ξέρουμε;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Μαρ 2012 12:22 #36318 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Άμα θες θα σου λέω εγώ κουράγιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σου ψιθυρίζω γλυκά στο αυτί. :shock:

Πάντως το συγκεκριμένο παιχνίδι νομίζω ότι το αδικείς λιγάκι. Δεν θα το ψήφιζα παιχνίδι της χρονιάς και υπήρχαν στιγμές που το ψιλοβαρέθηκα αλλά στο σύνολο το βρήκα καλό.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
23 Μαρ 2012 13:19 #36320 by outcry
Replied by outcry on topic Re: The Book of the Unwritten tales
@crocark
Ξέρεις την αδυναμία μου στους "παραμυθένιους κόσμους" και ότι τα χιουμοριστικά παιχνίδια δε τα πολυσυμπαθώ. Το συγκεκριμένο το λάτρεψα άρα, προφανώς, άδικα περιμένεις να γελάσεις κάπου. Τουλάχιστον να γελάσεις όπως γελάς με το DN. Μόνο μειδίαμα. Βέβαια γούστα είναι αυτά.
Η φωνή του είναι τέλεια. Ουαλο-σκωτσεζο-βλαχοαγγλικο-ιρλανδική προφορά που του ταιριάζει γάντι. Βέβαια γούστα είναι αυτά.
Διάολε, πόσο γρήγορα να περπατήσει? Είναι gnome, ένα δικό του βήμα είναι το 1/10 του δικού σου.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
23 Μαρ 2012 13:35 #36321 by crocark
Σκωτσέζικη προφορά, φαντάζομαι ταιριαστή για gnome, τέλεια δεν είναι, σπαστική είναι. Ως συνήθως.

"Διάολε, πόσο γρήγορα να περπατήσει? Είναι gnome, ένα δικό του βήμα είναι το 1/10 του δικού σου."

Ναι και αντίστοιχα πρέπει να πληρώνω δεκαπλό ρεύμα μέχρι να πάει από την αριστερή άκρη της οθόνης στη δεξιά ο συμπαθητικός ( :? ) κοντούλης ήρωας ... Θα προτιμούσα το Γιασικεβίτσιους ...

Φαντάζομαι έχω κι άλλο δρόμο μέχρι να το λατρέψω.

"Άμα θες θα σου λέω εγώ κουράγιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σου ψιθυρίζω γλυκά στο αυτί."

Φίλε, πρόσεξε λίγο. Με το να μου ψιθυρίσεις γλυκά στο αυτί δε χαρακτηρίζεσαι. Ούτε με το να το γράψεις. Μόνο άμα το γράψεις με ροζ γράμματα κινδυνεύεις. Όσο γράφεις με άσπρα, μη φοβάσαι τίποτα :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Μαρ 2012 13:48 #36322 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: The Book of the Unwritten tales
Δεν δουλεύουν ακόμα τα χρώματα στο φόρουμ γι' αυτό...

[Ροζ]Άμα θες θα σου λέω εγώ κουράγιο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σου ψιθυρίζω γλυκά στο αυτί. :shock:[/Ροζ]

Καλύτερα έτσι; Κινδυνεύω τώρα δηλαδή;

:mrgreen:

Υ.Γ.

crocark wrote: Θα προτιμούσα το Γιασικεβίτσιους ...

Αχαχαχαχαχαχα!!!

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
23 Μαρ 2012 14:16 #36323 by crocark
Ναι 1,93 ... Θα μας έβγαινε λίγο ακριβός, αλλά θα γλιτώναμε τη ΔΕΗ ...

Όχι. Άμα θα φτιάξει το φόρουμ, να το κάνεις edit. Θα καταλάβεις και μόνος σου τότε, σε πόσο επικίνδυνα νερά κολυμπάς.
Άλλο να λες σε άσπρα γράμματα ότι αυτά που γράφεις είναι ροζ κι άλλο να γράφεις κατευθείαν σε ροζ. Έχει άλλη αίσθηση ρε παιδί μου!

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Μαρ 2012 19:32 #36330 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Book of the Unwritten tales
@crocark,

Κρίμα, λυπάμαι , για εσένα πρέπει όλα να είναι εύκολα. Τα όνειρα όμως δεν πρέπει να γκρεμίζονται ο μικρός ήρωας μας γέμισε με χαρά και αισιοδοξία, ας μην τα κατακεραυνώνουμε όλα, ας μας μείνει και μια χαραμάδα ελπίδας όσο και να είναι πολύ μα πολύ δύσκολο. :(

More
23 Μαρ 2012 20:37 #36345 by crocark
:?
Καλά, ακόμη στην αρχή είμαι. Δεν έφτασα ακόμη στο συγκινητικό μέρος ...
Ναι, ναι ... Κατάφερες και με τρόμαξες ... Μου τα λες όπως στο WW και πολύ φοβάμαι ότι θα δω πάλι την ίδια συνταγή.

1. Για μένα δεν είναι τίποτα εύκολο. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι, αλλά ό,τι και αν είναι θα είναι δύσκολο. Ίσως πιο δύσκολο από ό,τι για σένα.
2. Δεν κατάλαβα καλά ... Είσαι γεμάτη από θλίψη κι απελπισία και περίμενες τον ήρωα μιας γερμανικής παραγωγής για να γεμίσεις χαρά κι ελπίδα; Πολύ περίεργο (μωρέ καλά μας κάνουν ...) Να μου πεις ότι γέμισες χαρά κι ελπίδα γιατί είδες δυο αμυγδαλιές ανθισμένες να το καταλάβω :)
3. Δεν κατακεραυνώνω τίποτα. Απλά ξέρεις. Αυτόν το μήνα έχω ήδη ασχοληθεί με 4 παιχνίδια με αναφορές στον Indiana Jones. Σε πληροφορώ ότι δε μου φαίνεται καθόλου μα καθόλου διασκεδαστικό να ασχολούμαι με τα ίδια μα τα ίδια κλισέ 4 φορές τον ίδιο μήνα. Χώρια τα άλλα κλισέ. Ξέρεις πόσες φορές έχω δει δράκους και πριγκίπισσες; Αν υπήρχαν στ' αλήθεια είμαι σίγουρος ότι δε θα ήταν τόσοι και τόσες πολλές όσο στα παιχνίδια. Και δεν αποτελεί άλλοθι κατ' εμέ το να λες στους διαλόγους τη λέξη "κλισέ". Το ότι "αυτοσαρκάζονται" δεν τους κάνει καλούς δημιουργούς. Κάτι μου λέει ότι είναι χειρότερο κι από τα προηγούμενα. Κάθε φορά που αναμασάται το ίδιο τροπάρι με τα κακόμοιρα μπαρμπαδάκια της daedalic, είναι μια επιπλέον φορά που τα βλέπουμε.

Παρόλα τα παραπάνω, πίστεψέ με, χαίρομαι που σου αρέσει ό,τι δεν αρέσει σ' εμένα. Σκέψου. Με λες γκρινιάρη. Εγώ είμαι ο χαμένος. Μακάρι να μπορούσα να αρκεστώ σε λιγότερα πράγματα. Θα ήμουν πιο ευτυχισμένος.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
23 Μαρ 2012 20:40 #36347 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Book of the Unwritten tales
@crocark

No comment :shock:

More
23 Μαρ 2012 21:32 #36364 by skoros
Replied by skoros on topic Re: The Book of the Unwritten tales

crocark wrote: :?
Καλά, ακόμη στην αρχή είμαι. Δεν έφτασα ακόμη στο συγκινητικό μέρος ...
Ναι, ναι ... Κατάφερες και με τρόμαξες ... Μου τα λες όπως στο WW και πολύ φοβάμαι ότι θα δω πάλι την ίδια συνταγή.

1. Για μένα δεν είναι τίποτα εύκολο. Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεσαι, αλλά ό,τι και αν είναι θα είναι δύσκολο. Ίσως πιο δύσκολο από ό,τι για σένα.
2. Δεν κατάλαβα καλά ... Είσαι γεμάτη από θλίψη κι απελπισία και περίμενες τον ήρωα μιας γερμανικής παραγωγής για να γεμίσεις χαρά κι ελπίδα; Πολύ περίεργο (μωρέ καλά μας κάνουν ...) Να μου πεις ότι γέμισες χαρά κι ελπίδα γιατί είδες δυο αμυγδαλιές ανθισμένες να το καταλάβω :)
3. Δεν κατακεραυνώνω τίποτα. Απλά ξέρεις. Αυτόν το μήνα έχω ήδη ασχοληθεί με 4 παιχνίδια με αναφορές στον Indiana Jones. Σε πληροφορώ ότι δε μου φαίνεται καθόλου μα καθόλου διασκεδαστικό να ασχολούμαι με τα ίδια μα τα ίδια κλισέ 4 φορές τον ίδιο μήνα. Χώρια τα άλλα κλισέ. Ξέρεις πόσες φορές έχω δει δράκους και πριγκίπισσες; Αν υπήρχαν στ' αλήθεια είμαι σίγουρος ότι δε θα ήταν τόσοι και τόσες πολλές όσο στα παιχνίδια. Και δεν αποτελεί άλλοθι κατ' εμέ το να λες στους διαλόγους τη λέξη "κλισέ". Το ότι "αυτοσαρκάζονται" δεν τους κάνει καλούς δημιουργούς. Κάτι μου λέει ότι είναι χειρότερο κι από τα προηγούμενα. Κάθε φορά που αναμασάται το ίδιο τροπάρι με τα κακόμοιρα μπαρμπαδάκια της daedalic, είναι μια επιπλέον φορά που τα βλέπουμε.

Παρόλα τα παραπάνω, πίστεψέ με, χαίρομαι που σου αρέσει ό,τι δεν αρέσει σ' εμένα. Σκέψου. Με λες γκρινιάρη. Εγώ είμαι ο χαμένος. Μακάρι να μπορούσα να αρκεστώ σε λιγότερα πράγματα. Θα ήμουν πιο ευτυχισμένος.

Αγόρασες γερμανικό παιχνίδι;

More
24 Μαρ 2012 17:57 #36371 by crocark
Το δανείστηκα για να έχω γνώμη :wink: Δεν το βλέπω να το τελειώνω βέβαια. Το χρησιμοποιώ για πασατέμπο* όσο σκέφτομαι πιθανή λύση για γρίφο που έχω κολλήσει εδώ και δυο βδομάδες σε άλλο παιχνίδι ... της προκοπής :wink:

Ξέρεις ... Τώρα έχω μια καλή δικαιολογία να πιεστώ κι άλλο να βρω τη λύση μπας και γλιτώσω από το μαρτύριο του wilbur ...

* δε θα ξέρεις βέβαια ότι πραγματικά πασατέμπο χρησιμοποιώ για να σκέφτομαι, αλλά επειδή πλησιάζει Μάιος και θα πρέπει να βουτήξω, είπα ν' αρχίσω δίαιτα ... ξέρεις το αλάτι ... κατακράτηση ύδατος ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Μαρ 2012 02:05 #36384 by skoros
Replied by skoros on topic Re: The Book of the Unwritten tales

crocark wrote: Το δανείστηκα για να έχω γνώμη

Δεκτόν

More
26 Μαρ 2012 08:44 #36404 by crocark
Και το επέστρεψα ήδη. 1 -2 ώρες ήταν αρκετό.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ