The Book of the Unwritten tales
- manos426f
- Futuristic Fedora
maladroid wrote: ...το παιχνίδι είναι ποτ-πουρί από ιδέες τρίτων (σε επίπεδο ιστορίας, χαρακτήρων, χιούμορ, setting). Και το αποτέλεσμα, αν και συμπαθέστατο, δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα σε κάποιον τομέα (ίσως τεχνικά μόνο υπερέχει του μέσου όρου) οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τον θαυμασμό που προκαλεί σε κάποιους. Από την άλλη, γούστα είναι αυτά.
Προφανώς είναι γούστα, το ποτ-πουρί που αναφέρεις ομολογώ ότι δεν το εντόπισα.
Από 'κει και πέρα, το παιχνίδι προφανώς και ξεχωρίζει -έστω και πάλι για κάποιους από εμάς- καθώς ξεχειλίζει από ποιότητα.
Το καλύτερο αποδεικτικό της αξίας του όμως, είναι ότι από την εποχή που κυκλοφόρησε, δε μπορώ να θυμηθώ πολλά adventure games που να ήταν συνολικά καλύτερα από το BoUT.
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Πάντως το BouT συνολικά είναι ένα ποιοτικότατο παιχνίδι. Το κατευχαριστήθηκα. Οι δημιουργοί έβγαλαν πολύ μεράκι, πάθος και επαγγελματισμό πάνω του. Ακόμα και το όνομά του το κάνει να ξεχωρίζει. Συμφωνώ απόλυτα με τον Μάνο.
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- mkllds
- Futuristic Fedora
Δεν συμφωνώ πάντα με τα reviews. Κρατάω μόνο αυτά που θέλω για να δω αν αξίζει ή όχι η αγορά του εκάστοτε παιχνιδιού.tsampikos wrote: Άλλωστε και στα reviews έσκισε.
Απλά είναι ένα χιλιοειπωμένο σενάριο χωρίς ιδιαίτερα έως καθόλου twists για να μου κρατήσει το ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να το βαρεθώ μετά από κάποιο σημείο, γεμάτο κλισέ και με εύκολους γρίφους. Δεν είναι για πέταμα, δεν είναι κακό, δεν είναι έκτρωμα αλλά δεν μου έδωσε το ενδιαφέρον που θα ήθελα. Οπότε για εμένα είναι μέτριο έως καλό. Αριστούργημα πάντως δεν το θεωρώ.
Η όλη κουβέντα είναι λίγο deja vu. Δεν κάναμε την ίδια συζήτηση και πριν δύο ή τρία χρόνια για το ποιό είναι το adventure της χρονιάς; Αλλά τότε νόμιζα ότι το είχες παίξει κιόλας.
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- manos426f
- Futuristic Fedora
- mkllds
- Futuristic Fedora
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- manos426f
- Futuristic Fedora