Fahrenheit
- dukeM
- Elite Member
Fallen_Angel wrote: Τι σημείο κι αυτό... τόσα χρόνια μετά και το θυμάμαι ξεκάθαρα!!
Εγώ θυμάμαι οτι έφαγα 5 μέρες φυλακή στο στρατό επειδή είχα καταγοητευτεί απο το συγκεκριμένο παιχνίδι και άργησα να πάω στο στρατόπεδο 2 ώρες. Τόσο όμορφο παιχνίδι, έκανε την έξοδο στην Ορεστιάδα να έχει νόημα.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- mikeliri
- Elite Member
Fallen_Angel wrote: Ωστόσο, ομολογώ πως προσωπικά δε με ενδιαφέρει καθόλου αν αυτού του είδους παιχνίδια "βαφτιστούν" adventures ή interactive movies ή whatever. Είτε είναι είτε δεν είναι adventures, είτε είναι η "εξέλιξη" των adventures είτε δεν είναι, παραμένουν αριστουργήματα και μακάρι να πολλαπλασιαστούν!!
Taurnil_Mithrandir wrote: Προσωπικά, το θεωρώ από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι ή δεν είναι adventure.
και σε αυτην δινω ενα ποντο
woody wrote: Το μονο αρνητικο του παιχνιδιου το οποιο το μειωνει κατα πολυ πιστευω ειναι η εξελιξη και το τελος του σεναριου που παιρνει μια μεταφυσικη στροφη προς το τελος και δεν στεκεται ανταξιο με την εκπληκτικη αρχη του.
Και ειναι απο τα λιγα παιχνιδια που θα αργησω να σβησω απο το pc επειδη θα προσπαθησω να βρω τα εναλλακτικα τελη. Αν καποιο μελος θυμαται πχ ενα chapter ή ενα γεγονος τρανταχτο, εκτος των τελευταιων, που μπορει να αλλαξει η ιστορια ας το παραθεσει σε spoiler. Πολυ ευχαριστη επιλογη στο τελος με τα μπονους που ειχες μαζεψει και εβλεπες βιντεο, ακουγες τραγουδια απο το soundtrack και ξαναπαιζες χαρακτηριστικες action σκηνες του παιχνιδιου.
ΕΥΓΕ !!!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Θυμάμαι ότι για να δεις ένα διαφορετικό ending έπαιζε ρόλο το
Ψάχνοντας λίγο στο Google, βρήκα κι αυτό το walkthrough που σε καθοδηγεί βήμα-βήμα πώς να δεις όλα τα endings.
Επίσης, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρη πως ισχύουν και για PC, υπάρχουν και κάποια... καλούδια επιπλέον:
In the "Lost Love" level, keep drinking the alcohol under the counter in the kitchen, without taking the medication. After the meter is depleted, Lucas will commit suicide by jumping off the balcony.
In the "Confession" level, get your meter as low as possible. While talking with Marcus, select the "Sick" and "Break Off" options and Lucas will turn himself in to the police.
Deplete Carla's sanity meter and she will resign from the NYPD.
Deplete Tyler's sanity meter. Tyler and Sam leave New York and go to Florida.
Nothing happens unless first a dream...
- mikeliri
- Elite Member
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση και τη μνημη σου και ευχαριστω και το φιλο που εγραψε το εναλλακτικο σκηνικο με την πρωην . Και εγω απεφευγα ηθελημενα την επιλογη alone τρομαρα μου..
Ενημερωτικα παντως για τους φιλους που δεν το εχουν παιξει ακομα ας προσθεσω και εγω πως το επαιξα με πληκτρολογιο και ποντικι και δεν ειχα κανενα προβλημα (εξαιρουμενων μερικων action σκηνων που πρεπει να επιλλεξεις το ευκολο επιπεδο και οπως ανεφερα σε αλλο ποστ πως πρεπει να βαλεις την ευαισθησια του ποντικιου στο μεγιστο για περιεργες αναβασεις )
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
- dukeM
- Elite Member
Και κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει την τελευταία 5ετία, μέσα στα top 5 που έχω παίξει ever και με χαώδη διαφορά απο το επόμενο το πιο φορτισμένο συγκινησιακά παιχνίδι όλων των εποχών.
Και επίσης το μοναδικό παιχνίδι για το οποίο δε μπορώ να βρω ουτε ένα ψεγάδι.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Ωστόσο, πιστεύω πως μπορούμε να δούμε και καλύτερα. Θεωρώ ψεγάδι του το χειρισμό που δημιουργούσε πρόβλημα ορισμένες (ευτυχώς λίγες) φορές σε συνδυασμό με την κίνηση της κάμερας. Π.χ. το κομμάτι
ΥΓ: Έχει βγάλει άλλο ένα αυτός που δεν έχω παίξει... λες να έχω διαπράξει έγκλημα; Χμμ...
- dukeM
- Elite Member
Fallen_Angel wrote: Θεωρώ ψεγάδι του το χειρισμό
'Εχεις δίκιο, αλλά του sixaxis του PS3 είναι λίγο fail στο motion control οπότε ένα ελαφρυντικό τους το δίνεις, έτσι; Δεν είμαι fan του motion control, αλλά, πχ, δεν είμαι και κατά της ιδέας, ίσα ίσα που βρίσκω άρθρα σαν και αυτό
faeenamalaka.blogspot.com/2010/11/gamers.html
εντελώς άστοχα. Και απορώ κιόλας γιατί το συγκεκριμένο blog είναι απο τα αγαπημένα μου. Αν όντως το δοκιμάσεις, πες μας εντυπώσεις.
ΥΓ: Έχει βγάλει άλλο ένα αυτός που δεν έχω παίξει... λες να έχω διαπράξει έγκλημα; Χμμ...
Rly? Μη λες τέτοια κι έρχονται Χριστούγεννα και γιορτάζουμε συνονόματη Χριστίνα και η λίστα αυτο-δώρων είναι ήδη μεγάλη. (edit : The Nomad Soul λέγεται, sci-fi dystopian murder something πρέπει να είναι, δεν ακούγεται πολύ καλό)
ΥΓ : Διαπιστώνω όλο και περισσότερο οτι το να γράφεις με ένα γατάκι 2.5 μηνών να κόβει βόλτες γύρω απο το πληκτρολόγιο είναι συσσίφεια δοκιμασία
- giovanna
- Adventure's Advocate
Και πού να έχεις ένα γάτο 10 κιλών να πηδάει επάνω στο πληκτρολόγιο εκεί να δεις πανηγύρι. Γατούλα είναι ή γατούλης?
- dukeM
- Elite Member
Και σήμερα είναι παραπονιάρα και δεν ξέρω γιατί. Πως τον λένε τον ομορφάντρα τον δικό σου; Φαίνεται πολύ ωραίος.
- woody
- Moderator
- tsampikos
- Master of Dimensions
- giovanna
- Adventure's Advocate
Άγγελο την δική σου?
- dukeM
- Elite Member
tsampikos wrote: Πολλοί το χαρακτηρίζουν action adventure και άλλοι adventure.
Εγώ το χαρακτηρίζω και γαμώ τα παιχνίδια. Να του ρίξεις οπωσδήποτε μια ματιά, δεν θα χάσεις.
Τη δικιά σου;
Τη δικιά μου Midnight.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Τι τρυφερό όνομα, μεσάνυχτα στην φέρανε ?