ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ

More
17 Δεκ 2009 11:17 #26271 by crocark
Replied by crocark on topic ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Σημαίνει κάτι συγκεκριμένο η στροφή αυτή για το παιχνίδι;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Φεβ 2010 03:55 #26652 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Ότι έκλεισαν και την σελίδα τους τώρα. www.anima-ppd.com/ :cry:

More
04 Φεβ 2010 09:15 #26653 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
H σελίδα ανοίγει κανονικά αλλά δεν έχει περιεχόμενο. Ελπίζω να μην έγινε καμιά στραβή και σταμάτησε το project γιατί είχαν επενδύσει πολύ σε αυτό.

Καλώς ήλθες pournelaos :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
04 Φεβ 2010 10:13 #26654 by shodan
Replied by shodan on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Αχεμ.. Μα έχει περιεχόμενο. Δεν νομίζω να το παρατήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι οι δημιουργοί του (τουλάχιστον το ελπίζω, μην γίνει και αυτό ένα νεο Θεσεις).

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
04 Φεβ 2010 17:17 #26657 by crocark
Replied by crocark on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Σαν πολλή αβεβαιότητα είχε πέσει τελευταία σχετικά με το Lethal Networks. Προσωπικά δεν μπορούσα να το πιστέψω, αλλά επηρεάστηκα και είπα να ρωτήσω ευθέως τον κύριο Κοκκινίδη. Ιδού η απάντησή του:

<<...Το project μας Conspiracies II - Lethal networks, δεν έχει σταματήσει, απλά καθυστερήσαμε πάρα πολύ, διότι ο κυρίως προγραμματιστής μας, έφυγε, αφήνοντας την μηχανή (engine) μισοτελειωμένη.
Το αποτέλεσμα ήταν οτι βρίσκοντας καινούριο προγραμματιστή έπρεπε να γραφτεί στην ουσία όλη η μηχανή από την αρχή.
Έτσι αναγκαστικά από το 2007 και μετά (και ενώ είχαμε φτάσει στο 90%) αναγκαστήκαμε να κάνουμε όλη την προγραμματιστική δουλειά από την αρχή... σαν να φτιάχουμε ουσιαστικά ένα καινούριο παιχνίδι δηλαδή.
Σήμερα είμαστε ήδη στο beta testing και πιστεύουμε οτι μέχρι το καλοκαίρι πιθανότατα να είμαστε έτοιμοι.

Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποστήριξη σας>>

Μετά από τα παραπάνω δε νομίζω να συνεχίζει να υφίσταται αμφιβολία για το αν η anima-ppd θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα όταν διάβασα πως με το 90% τελειωμένο έπρεπε να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή. Προσωπικά τους εύχομαι να βγεί πραγματική η προσδοκία τους για το ερχόμενο καλοκαίρι: α) γιατί για το συγκεκριμένο project γνωρίζουμε πως έχει γίνει μεγάλος "αγώνας", β) γιατί είναι πατριώτες μου και θα τους ευχόμουν τα καλύτερα ούτως ή άλλως και γ) γιατί έχω απολαύσει τόσο πολύ την πρώτη περιπέτεια του Νίκου Δέλιου και δεν μπορώ να περιμένω πολύ ακόμη μέχρι την επόμενη. Θέλω άλλωστε να πιστεύω πως κάπως έτσι νιώθουμε όλοι εδώ μέσα για το παιχνίδι που μας ετοιμάζουν :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
04 Φεβ 2010 19:08 #26658 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Επιτέλους, λίγο φως στο μυστήριο των Συνομωσιών. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, το παιχνίδι έχει πάρει και επιδότηση για να αναπτυχθεί, οπότε αποκλείεται να εγκαταληφθεί το project! Ανυπομονώ να το δω, πάντως, καθώς το πρώτο το είχα ευχαριστηθεί και υποθέτω πως στο sequel θα αξιοποίησαν πολύ γόνιμα το feedback από τον κόσμο...
Μπράβο στον δαιμόνιο ρεπόρτερ crocark για την ενημέρωση και την εγκυρότητα των πηγών του! :D

More
04 Φεβ 2010 19:39 #26659 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Ναι όντως φίλε, καλά έκανες και έστειλες μήνυμα στον Ανέστη γιατί η τελευταία ενημέρωση που είχαμε ήταν από την συνάντηση μας πέρισυ στο συνέδριο "Σενάριο και Ψηφιακό Παιχνίδι" .

Πάντως αυτό με το τους έφυγε ο βασικός τους προγραμματιστής μας το είχαν πει από τότε αλλά δεν φανταζόμασταν ότι τους πήγε τόσο πίσω. Ελπίζω το παιχνίδι να κυκλοφορήσει και είμαι αισιόδοξος επί τούτου γιατί το βασικό team της Anima, από το ελάχιστο που τους γνωρίζω, είναι αξιόλογοι άνθρωποι και όλη τους η προσπάθεια είναι εξαιρετικά αξιέπαινη αλλά και 'τίμια'. Έχουν τραβήξει πολλά και τους αξίζει το καλύτερο.

Εύχομαι τα καλύτερα και θέλω να ξαναδώ γρήγορα τον Έλληνα Tex Murphy a.k.a Nick Delios :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
06 Ιουλ 2010 09:09 #27995 by panagios
Replied by panagios on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Εσεις που ξερετε πολλα, τι γινεται με τουτο το παιχνιδι;

More
06 Ιουλ 2010 20:47 #28006 by crocark
Κάθεστε καλά; Αν όχι, προσδεθείτε ...

Το παιχνίδι είναι τελειωμένο εκτός από τα τελικά σκριπτάκια των γρίφων. Κατά την εκτίμηση του κου Κοκκινίδη το παιχνίδι θα είναι έτοιμο για τύπωμα Σεπτέμβρη με Οκτώβρη μιας και δεν υπάρχουν άλλα bugs, αλλά ούτε και προβλήματα προς επίλυση. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του από εδώ και πέρα, μόνο πολύ beta testing, για την ομαλή ροή του παιχνιδιού σε σχέση με τους γρίφους. Απ' ό,τι ανέφερε κατάφεραν και υποστήριξαν όλες τις τεχνικές rendering, bump mapping, reflections/refractions, real time lightings, light animation, relief mapping, glow, fog, particles, motion gravity, physics μιας και χρησιμοποιούν τη μηχανη PhysX της Nvidia κλπ. ... και ίσως τελικά το να φτιάξουν ουσιαστικά το παιχνίδι από την αρχή να τους βγήκε σε καλό. Πιστεύει ότι φέτος το παιχνίδι θα είναι στα ράφια. Ανυπομονώ τρελά, όσο για τίποτε άλλο :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Ιουλ 2010 21:28 #28009 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Για πείτε μου, το παιχνίδι θα βασίζεται πάλι στα FMVs (πραγματικοί ηθοποιοί κλπ); Αν ναι, και αν εισπράξει έστω υποφερτές κριτικές είναι σίγουρη αγορά για μένα...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
06 Ιουλ 2010 23:04 #28011 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Επιτέλους, καιρός ήταν.

WickedMan wrote: Για πείτε μου, το παιχνίδι θα βασίζεται πάλι στα FMVs (πραγματικοί ηθοποιοί κλπ);

Δε νομίζω να δημιούργησαν άλλα videos ή να εγκατέλειψαν τα FMV που είχαν ήδη γυρισμένα. Θα έπαιρνε αιώνες (και άλλους :lol: ) να ξαναγίνει από την αρχή.

Elessar wrote: Καλώς ήλθες pournelaos :)

Ευχαριστώ, νωρίς απάντησα. :oops:

More
07 Ιουλ 2010 09:29 #28019 by crocark

WickedMan wrote: Για πείτε μου, το παιχνίδι θα βασίζεται πάλι στα FMVs (πραγματικοί ηθοποιοί κλπ); Αν ναι, και αν εισπράξει έστω υποφερτές κριτικές είναι σίγουρη αγορά για μένα...

Εννοείται! Φίλε μια φιγούρα τόσο μοναδική σαν το Nick Delios δεν την παρατάς. Ούτε την αλλάζεις με σκίτσο :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
07 Ιουλ 2010 13:13 #28024 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Ελπίζω βέβαια για καλύτερο voice acting γιατί καλή η προσπάθεια με το Nick αλλά υποκριτικά δεν 'τα λεγε', όπως και πολλοί άλλοι στο παιχνίδι. Γνωρίζω πως δεν είναι ηθοποιοί αλλά με λίγη καλή θέληση όλα γίνονται!! Αλήθεια πόσο καιρό έχουμε να δοούμε FMV?? Ποοοολύ!!

More
07 Ιουλ 2010 13:41 #28025 by panagios
Replied by panagios on topic Re: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΙΙ
Καλα, κατσε να το δεις πρωτα

More
07 Ιουλ 2010 13:42 #28026 by crocark
Ναι ρε παιδιά. FMV. Επιτέλους.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ