Είχε έναν γρίφο....
- Topic Author
- Visitor
Για εμένα, ένας γρίφος που θα μου μείνει αξέχαστος είναι η κλειδαριά στο still life όπου ο ήρωας προσπαθεί να μπει στο δωμάτιο του καλού (!) ζωγράφου. Θυμάμαι όλος χαρά πάω να μπω στο ατελιέ του και ξαφνικά βρίσκομαι αντιμέτωπος με το εσωτερικό μιας κλειδαριάς!! Βασικά έπαθα ένα σοκ για τα πρώτα πέντε λεπτά, άφωνος για το τι σκαρφίστηκε η εταιρεία αλλά μετά το πήρα απόφαση και αποφάσισα για ακόμα μια φορά να προσπαθήσω! Όμως η λύση απείχε παρασάγγας από την θέλησή μου γιατί ο γρίφος ήταν τόσο &*%$#μένος που και στην δουλειά ακόμα χανόμουν σε νοητικές ασκήσεις και εναλλακτικές για το πώς θα μπορούσα να κουνήσω τα πάνω και κάτω μπιχλιμπίδια για να μπω στο εργαστήρι. Τελικά μου έφαγε σχεδόν τρεις ημέρες με νεύρα, ξενύχτι και όλα τα τηλέφωνα κλειστά!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Τελικά τον γρίφο μου τον πέρασε ένας κολλητός ο οποίος είχε μουσικό αυτί, σε αντίθεση με μένα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- kate
- Spammer
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- alkis21
- Banned
1) Σε εντελώς ηλίθιους γρίφους που με παίδεψαν άδικα και δεν μου έδωσαν καμμία ευχαρίστηση όταν τους έλυσα και
2) Σε πραγματικά προκλητικούς γρίφους που τους έλυσα μετά από μήνες σκέψη και ένιωσα περήφανος.
Στη δεύτερη κατηγορία (που είναι και πιο ενδιαφέρουσα) θα έβαζα το σύνολο των γρίφων που εκτυλίσσονται στο σπίτι του Rum Rogers Junior στο Monkey Island 2 (κυρίως το πώς βρίσκεις το σωστό τούβλο), καθώς και το τελευταίο puzzle του Journeyman Project 3: Legacy of Time.
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- giovanna
- Adventure's Advocate
δεν ήθελα πραγματικά να σε πληγώσω απλώς να αναφέρω αυτό που εννοείς και εσύ γρίφος που να κόβεις τις φλέβες σου. Και το μυστικό έχω κρατήσει σωσμένο παιγνίδι αμέσως μετά το άνοιγμα του Χι,χι!!!
Δεν την ξαναπατάω
- Topic Author
- Visitor
Ασφαλώς εννοώ τους προκλητικούς γρίφους, αυτούς που κι έπειτα από πολύ καιρό μας στοιχειώνουν. Εμείς όμως νιώθουμε περήφανοι γιατί κουραστήκαμε αλλά τους λύσαμε!
- Tempora
- Elite Member
O Tempora! o Mores!
- BostonLow
- Walker Survivor
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
- maladroid
- Templar Hunter
Κρίμα που δεν αξιώθηκα ποτέ να ολοκληρώσω το συγκεκριμένο adventure, γιατί με έφαγε το φιλότιμο και αντιστάθηκα στην εκτεταμένη χρήση του walkthrough τόσο όσο χρειάστηκε για να γίνει ένα ανέλπιστο format στο PC, να χαθούν τα saves και έκτοτε να συγκεντρώνω ακόμα θρύψαλα κουράγιου προκειμένου να το ξαναρχίσω.
No good deed goes unpunished
- giovanna
- Adventure's Advocate
Ε, τώρα μπορείς να το φορτώσεις και να αρχίσεις απο την αρχή, γιατί μιλάμε για το παιγνίδι!!
- etern1tyST2
- Elite Member
- toninio
- Elite Member
Όποιος έχει παίξει Post Mortem, θα θυμάται εκείνο το γρίφο, όπου σε ένα υπόγειο έπρεπε να φτιάξει μια δόση αναμειγνύοντας κάτι υλικά, χωρίς ωστόσο να έχει καμία ένδειξη ή βοήθεια από το παιχνίδι. Σε εκείνον τον γρίφο το άφησα το παιχνίδι και δεν το ξανάπιασα, οπότε και δεν έμαθα ποτε τη συνέχεια και το τέλος.
- threepwood
- Elite Member