Είχε έναν γρίφο....
- crocark
- Adventure's Advocate
Και Fallen, ξέχασα να σου πω.
Κι εμένα με τρελαίνει να μην έχω δει το τέλος κάποιων παιχνιδιών (ειδικά αν είσαι ελάχιστα πριν το τέλος), αλλά συμβαίνει και το εξής. Αν έχεις τρελαθεί να προσπαθείς για κάτι χωρίς ούτε τόσο δα φωτάκι να βλέπεις στην άκρη του τούνελ, μερικές φορές το σπάσιμο είναι τόσο μεγάλο που χάνεις και το όποιο ενδιαφέρον. Άλλο παιχνίδι που μου ήρθε στο μυαλό μόλις τώρα είναι το Mystery of the druids. Εκεί στο λαβύρινθο. Αφού έχασα ώρες και ώρες να προσπαθώ εις μάτην απεγκατέστησα το παιχνίδι, πέταξα και τα saves, καταχώνιασα και το δισκάκι κάπου να μην το βλέπω και νιώθω έκτοτε καλύτερα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- outcry
- Walker Survivor
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Ebon Page
- Elite Member
Επίσης για μένα οι πιο άκυροι γρίφοι που συνάντησα ποτέ ήταν στο Schizm (το πρώτο. Το δευτερο δεν το αγγιξα καν). Δεν χρειαζεται να αναφερθω σε ποιους, οι πλειοψηφία τους είναι trial/error (κατι που το μισώ θανασιμα στα adventures). Απαραδεκτο παιχνιδι κατα την αποψη μου, αν και ωραιο από σχεδιατική άποψη.
Τέλος, για να μην είμαι και αγενης (είναι το 1ο μου ποστ )
να χαιρετήσω όλα τα παιδια εδω στο adventure advocate, που παρ' ολο που σας διαβαζω και σας παρακολουθώ σχεδόν από την δημιουργια σας, μολις πολύ προσφατα αποφασισα να γινω μέλος στην κοινοτητα αυτή,
Αν και κάποια μέλη εδω πέρα θα με ξέρουν από το φορουμ του PC-Master.
Να 'στε καλά!
- giovanna
- Adventure's Advocate
Καλώς μας ήλθες και ναι εγώ δεν μπορώ τους τρελούς γρίφους με χρηματοκιβώτια που τα ακουμπάς, τα γυρνάς, τα προσκυνάς και αυτά απλώς δεν ανταποκρίνονται δηλαδή έλεος
- outcry
- Walker Survivor
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- crocark
- Adventure's Advocate
Το κακό μερικές φορές με τα πρώτοκυκολοφορούντα παιχνίδια είναι ότι δεν ξέρεις αν είναι στα μέτρα σου και τις προτιμήσεις σου. Το όποιο καλό είναι όταν βγάζουν Νο2. Τότε είσαι ενήμερος και αποφασίζεις αν θα το αγοράσεις ή όχι.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
Το παράτησα όταν συνειδητοποίησα ότι είχα λύσει μόνο τρεις γρίφους, οι οποίοι με εξόντωσαν τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά.
Για τον γρίφο του χρηματοκιβωτίου στο Lighthouse τα έχω πει και παραπάνω - ίσως ο χειρότερος του είδους ever. Γενικά μου την σπάνε πολύ τέτοιοι γρίφοι ακριβώς γιατί ακόμα και αν ξέρεις τον κωδικό πρέπει να αρχίσεις τις δοκιμές για να δεις πως πρέπει να στρίψεις την ροδέλα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
Elessar wrote: Γενικά μου την σπάνε πολύ τέτοιοι γρίφοι ακριβώς γιατί ακόμα και αν ξέρεις τον κωδικό πρέπει να αρχίσεις τις δοκιμές για να δεις πως πρέπει να στρίψεις την ροδέλα.
Δεν έχω παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όμως έχω ξαναπεί πως πρόκειται για το "αγαπημένο" μου είδος. Άπειρες πλέον οι περιπτώσεις που γνωρίζω μεν τον κωδικό, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος ή γενικά τι άλλο πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει αυτός ο κωδικός. Ουφ, τα νεύρα μου ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
Πάντως το πνεύμα το κατάλαβα. Δεν έχω καμιά ελπίδα. Άσε που δε χρειάζεται Elessar. Αρκεί που ξέρω ότι έχει χρηματοκιβώτιο. Μόλις βλέπω χρηματοκιβώτιο με λούζει κρύος ιδρώτας. Έχω φτάσει να πιστεύω ότι κάποιους τέτοιους γρίφους τους χάνω με το καλημέρα, λόγω της ακλόνητης πεποίθησης που μου έχει καρφωθεί πλέον ότι δε θα τα καταφέρω ό,τι και να γίνει. Καταντάει ανέκδοτο. Βλέπω κωδικό και πετάω λευκή πετσέτα. Προτιμώ να βάλω ένα τυχαίο κωδικό παρά τον προφανή. Νομίζω πάντα ότι έχω πιο πολλές πιθανότητες κάνοντας άσχετα πράγματα. Μάλλον έχω τρομοκρατηθεί από τους γρίφους του είδους στο παρελθόν.
Edit: 5/5 λέει ο Andreasnaxos σε ένα από τα χαρακτηριστικά μικρά minireviews του και λέει και για το χρηματοκιβώτιο. Συμπεραίνω λοιπόν από τα λεγόμενά σας ότι πρόκειται και για must τίτλο και για νευρόσπασμα. Πραγματικά μου κίνησες την περιέργεια. Θα ψάξω περισσότερο μήπως το βρω πουθενά και πληροφορίες για το αν παίζει και πως.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Ebon Page
- Elite Member
crocark wrote: Edit: 5/5 λέει ο Andreasnaxos σε ένα από τα χαρακτηριστικά μικρά minireviews του και λέει και για το χρηματοκιβώτιο. Συμπεραίνω λοιπόν από τα λεγόμενά σας ότι πρόκειται και για must τίτλο και για νευρόσπασμα. Πραγματικά μου κίνησες την περιέργεια. Θα ψάξω περισσότερο μήπως το βρω πουθενά και πληροφορίες για το αν παίζει και πως.
Το παιχνιδι παίζει μια χαρα σε win7 64 bit. Μπορείς να βρεις και νεους installers για το παιχνιδι που το επιτρεπουν να εγκατασταθει σε νέα λειτουργικά.
Δες ΕΔΩ
και ΕΔΩ
- Nagual
- Elite Member
Θα συμφωνήσω περί Serpent Rouge στο GK 3.....αλλά αν θυμάμαι καλά το πλήθος των γρίφων στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας (να θυμηθώ τον γρίφο με την καραμέλα που έπρεπε να την τοποθετήσεις σαν δόλωμα για τον Μόσλυ)
από νέας εσοδείας παιχνίδια αυτό που ήταν βασανιστικά επίπονο αλλά ταυτόχρονα και συναρπαστικό ήταν το Void...ειδικά στο 3ο ΗUb με την sister....
Good luck, agent Calavera. Viva la Revolución.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions