Με ποιο 'γνωστό' adventure δεν έχετε ασχοληθεί ΠΟΤΕ;

More
26 Ιαν 2016 20:27 #46965 by giovanna
@Stefan....

Το Rama είναι επικό, πως να στο πώ τέλειο!!! :)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
27 Ιαν 2016 00:02 #46968 by GameLinguist

giovanna wrote: @Stefan....

Το Rama είναι επικό, πως να στο πώ τέλειο!!! :)

Θα συμφωνήσω με την Gio.... Και δυστυχώς δεν το τελείωσα ποτέ γιατί κάποιος το δανείστηκε και δεν επέστρεψε ποτε...

Και αυτή η GOG δεν λέει να ξαναπιάσει κι άλλα παλια΄διαμαντάκια της Sierra και να τα βγάλει πάλι!

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
27 Ιαν 2016 11:55 #46977 by Constantine_R

Akarasimos wrote: @Themis ξέρεις τι σημαίνει αυτό;;; Πακετό δώρο όλη τη σειρά του τιτανοτεράστιου Tex σε ειδική έκδοση που θα σου κλείνει μετά από 30 λεπτά τις εφαρμογές του GOG, Steam, Origin, Uplay κτλ αν παίζεις άλλο παιχνίδι! Και αυτό μέχρι να τα παίξεις! :Ρ

Μακάρι να ήταν αυτή η τιμωρία του, τον περιμένουν χειρότερα! :evil:

mkllds wrote: Ε τώρα τι να σου πω κι εσένα. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Πάντως θα σου δώσω μια συμβουλή το Codename: Iceman και το Conquests of Camelot μην τα παίξεις. Εκτός κι αν θέλεις να ανακαλύψεις νέες βρισιές και κατάρες.

Εσένα είχα σκοπό να σου γράψω κακίες αλλά χθες έμαθα τα ευχάριστα όποτε θα είμαι καλό παιδάκι μέχρι εκείνη τη μέρα... α ρε μπαγάσα!!! :P

Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα δούμε και αυτά στο GOG.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
27 Ιαν 2016 12:27 #46978 by mkllds
Χθες; Αφού σήμερα το αποφάσισα. :dry: :unsure: Εκτός κι αν έχεις ανακαλύψει καμία χρονομηχανή.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
27 Ιαν 2016 12:51 #46980 by GameLinguist

mkllds wrote: Χθες; Αφού σήμερα το αποφάσισα. :dry: :unsure: Εκτός κι αν έχεις ανακαλύψει καμία χρονομηχανή.

Δεν είναι απίθανο με αυτά που πραγματεύεται τον τελευταίο καιρό... :) Μπορεί να έχει κάνει κάτι αντίστοχο με την φωτογραφική του Time Lapse .

More
27 Ιαν 2016 12:56 #46981 by mkllds
Και μόλις μου θύμησες το Timelapse που ούτε αυτό έχω παίξει.

Για την χρονομηχανή δεν με ενδιαφέρει, εάν ανακαλύψει το πως μπορούμε να εναλλάσσουμε τις προσωπικότητες των γυναικών ανάλογα με τα κέφια μας όπως στο Deponia 2 (σήμα κατατεθέν για το που πρέπει να στραφούν οι επιστήμονες) φωνάξτε με.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
27 Ιαν 2016 13:05 #46982 by GameLinguist

mkllds wrote: Και μόλις μου θύμησες το Timelapse που ούτε αυτό έχω παίξει.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά το είχα καημό αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το βρω...

More
27 Ιαν 2016 19:50 #46984 by giovanna
@Stefan..

Μπορώ να στο δανείσω για να το παίξεις και μετά να μου το επιστρέψεις γιατί τώρα αξίζει πολλά λεφτά το κουτένιο :)

More
27 Ιαν 2016 19:55 #46985 by giovanna
@akarasimos

Το έχω εγώ και το πουλάω 15€ κουτένιο φυσικά :cheer:

• Themistoklis
  • Themistoklis's Avatar Topic Author
  • Gwydion's Pet
  • Gwydion's Pet
More
27 Ιαν 2016 21:06 - 27 Ιαν 2016 21:47 #46988 by Themistoklis
Με τρομάξατε κάποιοι με τα μηνύματά σας :P

Πολύ εύστοχο το σχόλιο που διάβασα πιο πάνω , όσον αφορά τα adventures πρώτου προσώπου. Μπορείτε να τα διαγράψετε όοοοολα από τη λίστα μου, εύκολα και γρήγορα. Δίχως εξαιρέσεις.

Χμμμ, λάθος. Τώρα που το σκέφτομαι, υπάρχει ΜΙΑ εξαίρεση. Το Scratches. Με κέρδισε, πραγματικά, με την αξία του. Μου άρεσε πάρα πολύ, με καθήλωσε. Και μάλλον γιαυτό θα ήθελα να παίξω το Hidden που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αλλά και το Asylum, ΟΤΑΝ κυκλοφορήσει, μαζί με τον εγγονό μου παρέα.

ΥΓ Οπως βλέπετε είμαι πάρα πολύ ευγενικός και δε δημιουργώ ζήτημα όσον αφορά κάποιες βλασφημίες που διάβασα, όπως πχ 'Δεν έχω παιξει το Maniac Mansion', 'Δεν έχω ασχοληθεί με τα adventures της Sierra' - φράσεις που με έκαναν για λίγο να χάσω το φως μου.

ΥΓ2 Giovanna, δες λιγο τα PM σου :-)

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land
Last edit: 27 Ιαν 2016 21:47 by Themistoklis.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
27 Ιαν 2016 21:48 #46991 by GameLinguist

giovanna wrote: @akarasimos

Το έχω εγώ και το πουλάω 15€ κουτένιο φυσικά :cheer:

Με βάζεις σε σκέψεις!!!! Να τσεκάρω ότι με dosbox παίζει και μάλλον θα την κάνω την κίνηση κάποια στιγμή :)

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
03 Φεβ 2016 11:51 - 03 Φεβ 2016 11:52 #47036 by tsampikos
Γατάκια!!!! :lol:

Αν γράψω εγώ τι έχω ακόμα να παίξω θα νιώσετε όλοι πολύ πλήρεις για τα παιχνίδια που έχετε φέρει εις πέρας όλα αυτά τα χρόνια: Έχουμε και λέμε λοιπόν: Syberia 1-2, The Longest Journey, Dreamfall, όλα τα Tex Murphy, Monkey Island 4, Tales of Monkey Island, Whispered World, Gabriel Knight 2-3, όλα τα Myst, Zak Mac Kraken, Sanitarium και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα.

Αντιθέτως έχω παίξει παιχνίδια που φαντάζομαι πως λίγοι θα έχουν ασχοληθεί μαζί τους όπως: Flies: Attack on Earth, der schatz im Silbersee, Dunkle Schatten, Labirynth of Time, Rama, Ween: The Prophecy, Lost in Time......
Last edit: 03 Φεβ 2016 11:52 by tsampikos.

• Stefan_holdyourlight
  • Stefan_holdyourlight's Avatar
  • Moderator
  • Moderator
More
03 Φεβ 2016 12:05 #47037 by Stefan_holdyourlight

tsampikos wrote: Γατάκια!!!! :lol:

Αν γράψω εγώ τι έχω ακόμα να παίξω θα νιώσετε όλοι πολύ πλήρεις για τα παιχνίδια που έχετε φέρει εις πέρας όλα αυτά τα χρόνια: Έχουμε και λέμε λοιπόν: Syberia 1-2, The Longest Journey, Dreamfall, όλα τα Tex Murphy, Monkey Island 4, Tales of Monkey Island, Whispered World, Gabriel Knight 2-3, όλα τα Myst, Zak Mac Kraken, Sanitarium και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται στο μυαλό τώρα.

Αντιθέτως έχω παίξει παιχνίδια που φαντάζομαι πως λίγοι θα έχουν ασχοληθεί μαζί τους όπως: Flies: Attack on Earth, der schatz im Silbersee, Dunkle Schatten, Labirynth of Time, Rama, Ween: The Prophecy, Lost in Time......

Seriously??? Ξεκινά από το Syberia 1 που είναι μικρό και εύκολο και μετά αφιέρωσε 2 μήνες στο Longest Journey που είναι μοναδική εμπειρία. Επίσης το Myst 1 βγαίνει σε 3-4 απογεύματα, αντε με ένα hint στον κακοσχεδιασμενο λαβύρινθο.

Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
03 Φεβ 2016 12:10 - 03 Φεβ 2016 12:10 #47038 by tsampikos

Stefan_holdyourlight wrote: Seriously??? Ξεκινά από το Syberia 1 που είναι μικρό και εύκολο και μετά αφιέρωσε 2 μήνες στο Longest Journey που είναι μοναδική εμπειρία. Επίσης το Myst 1 βγαίνει σε 3-4 απογεύματα, αντε με ένα hint στον κακοσχεδιασμενο λαβύρινθο.

Σε 3-4 απογεύματα το Myst 1? Είναι ποτέ δυνατόν??? Μάλιστα....θα το τιμήσω.....Και το TLJ γιατί 2 μήνες ολόκληρους? Να το παίξω αργά αργά για να το απολαύσω, ή επειδή είναι μεγάλο?
Last edit: 03 Φεβ 2016 12:10 by tsampikos.

• Stefan_holdyourlight
  • Stefan_holdyourlight's Avatar
  • Moderator
  • Moderator
More
03 Φεβ 2016 12:14 - 03 Φεβ 2016 12:17 #47039 by Stefan_holdyourlight

tsampikos wrote:

Stefan_holdyourlight wrote: Seriously??? Ξεκινά από το Syberia 1 που είναι μικρό και εύκολο και μετά αφιέρωσε 2 μήνες στο Longest Journey που είναι μοναδική εμπειρία. Επίσης το Myst 1 βγαίνει σε 3-4 απογεύματα, αντε με ένα hint στον κακοσχεδιασμενο λαβύρινθο.

Σε 3-4 απογεύματα το Myst 1? Είναι ποτέ δυνατόν??? Μάλιστα....θα το τιμήσω.....Και το TLJ γιατί 2 μήνες ολόκληρους? Να το παίξω αργά αργά για να το απολαύσω, ή επειδή είναι μεγάλο?

Προσωπικά το Myst 1 το ξεκίνησα ένα πρωί του 2003 και το τελείωσα αργά τα μεσάνυχτα με 1-2 μικρά hints (και σημειωτέον, ήταν το πρώτο adventure που είχα παίξει αυτού του στυλ). Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο και μάλιστα την δεύτερη φορά μπορείς να το τελειώσεις κυριολεκτικά (χωρίς cheat) μέσα σε 2-3 λεπτά!

Το Longest Journey είναι πολύ μεγάλο και με πάρα πολλούς διαλόγους, νομίζω ότι αν παίζεις καθημερινά 2-3 ώρες, 1- 2 μήνες τους χρειάζεσαι.

Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/
Last edit: 03 Φεβ 2016 12:17 by Stefan_holdyourlight.