Με ποιο 'γνωστό' adventure δεν έχετε ασχοληθεί ΠΟΤΕ;

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
24 Φεβ 2016 09:48 #47148 by GameLinguist

Sibyl wrote: Το FoA πρέπει να το έχω παίξει άπειρες φορές. Προσπαθούσα να πάρω τον μέγιστο αριθμό βαθμών, αλλά με τόσο χάλια fighting system, τι να κάνει ένας απλός παίκτης;;; :oops:
ΥΓ. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Και το αργά παίζεται.... :)

Εγώ το FoA το έπαιξα σχετικά πρόσφατο και το απόλαυσα. Σε καταλαβαίνω πλήρως για τις "μάχες" αλλά κυρίως για το κυνήγι των πόντων. Μια φορά το έκανα στη ζωή μου (GK2) και έπειτα σταμάτησα αυτή την "κακιά συνήθεια" :)

ΥΓ. Κάλλιο αργά, παρά αργότερα!

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
24 Φεβ 2016 10:16 #47149 by Sibyl

akarasimos wrote:
Εγώ το FoA το έπαιξα σχετικά πρόσφατο και το απόλαυσα. Σε καταλαβαίνω πλήρως για τις "μάχες" αλλά κυρίως για το κυνήγι των πόντων. Μια φορά το έκανα στη ζωή μου (GK2) και έπειτα σταμάτησα αυτή την "κακιά συνήθεια" :)

ΥΓ. Κάλλιο αργά, παρά αργότερα!

Πόσο δίκιο έχεις... :)

Το μόνο παιχνίδι που πρέπει να είχα όλους τους βαθμούς πρέπει να ήταν το Dragonsphere και το GK1 (όχι το remake).
Αλλά, όπως λες, εαν μπεις στη διαδικασία μέτρησης, το έχασες το "παιχνίδι".

More
24 Φεβ 2016 10:56 #47150 by mkllds
220 βολτ νιώθω στο κορμί να με χτυπούν...

Ο ένας δεν έχει παίξει τα Tex Murphy (ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΙ INTERACTIVE MOVIES, ιεροσυλία), άλλος τις σειρές της Sierra, άλλος τα Monkey Island, άλλος τα Longest Journey και Dreamfall, άλλος τα Indiana Jones and the fate of Atlantis και The day of the Tentacle και κάποιοι κατέληξαν ότι δεν αξίζει να κυνηγάς τους πόντους σε όσα παιχνίδια είχαν score system...

Παιδιά κλείστε το θα πάθω καμία ζημιά πάνω στο άνθος της νιότης μου.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
24 Φεβ 2016 11:10 - 24 Φεβ 2016 11:51 #47151 by crocark
@ mkllds

Πιστεύεις ότι χθες ετοιμαζόμουν να γράψω ποστ με παράκληση για μπανάρισμα - απόλυτη διαγραφή; Μιλάμε για το απόλυτο σε τρολιά; Δεν ξέρω. Μετά όμως λέω, άσ' τους να δούμε πόσο χαμηλά θα πέσουν, αν και δύσκολα έχει πιο χαμηλά, δηλαδή τι άλλο να πουν; Το ένα δεν τους αρέσει, το άλλο αλλιώς ...

Παίζει και το άλλο βέβαια που το σκέφτηκα κι αυτό. Λες να είναι ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που γράφουν κάτω από 12; Γιατί αν είναι έτσι, μπορεί απλά να μην πρόλαβαν να ωριμάσουν ή ακόμη πιο απλά να πρόλαβαν να τα δουν. Κι εδώ αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να βγω στη σύνταξη. Και να σου πω, αυτός ήταν κι ο λόγος που δίστασα να γράψω το ποστ χθες. Καλά, δε λέω για σένα που είσαι και στο άνθος της νιότης σου, για μένα το λέω.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Last edit: 24 Φεβ 2016 11:51 by crocark.

More
24 Φεβ 2016 11:49 #47152 by mkllds
Κάτσε βρε πασά μου. Κανένας δεν έγραψε ότι δεν τους άρεσαν, απλά δεν τα έχουν παίξει. Ούτε κι εγώ τα έχω παίξει όλα. Αν κι η αλήθεια είναι ότι για κάποιους τίτλους μου έκανε εντύπωση και έπαθα ένα μικρό τραμπάκουλο όταν το διάβασα.

Επίσης ας μου θυμίσει κάποιος. Στο Indiana Jones and the Fate of Atlantis είχε τρία paths. Τα The Wits Path, The Fists Path και The Team Path. Στο The Wits Path είχε μάχες; Το είχα παίξει πριν πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι καθόλου τώρα.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
24 Φεβ 2016 11:54 #47153 by crocark
Ναι, ΟΚ, το διόρθωσα αν προσέξεις. Αλλά βέβαια μετά από αυτήν την παραδοχή, προκύπτουν άλλα ερωτήματα, που μας έχουν απασχολήσει εδώ μέσα από παλιά και δε θέλω να τα ξαναπιάσω ... Για το παιχνίδι δεν ξέρω, δεν το έχω τελειώσει ποτέ σε κανένα path.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
24 Φεβ 2016 12:16 #47154 by Sibyl

mkllds wrote: Κάτσε βρε πασά μου. Κανένας δεν έγραψε ότι δεν τους άρεσαν, απλά δεν τα έχουν παίξει. Ούτε κι εγώ τα έχω παίξει όλα. Αν κι η αλήθεια είναι ότι για κάποιους τίτλους μου έκανε εντύπωση και έπαθα ένα μικρό τραμπάκουλο όταν το διάβασα.

Επίσης ας μου θυμίσει κάποιος. Στο Indiana Jones and the Fate of Atlantis είχε τρία paths. Τα The Wits Path, The Fists Path και The Team Path. Στο The Wits Path είχε μάχες; Το είχα παίξει πριν πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι καθόλου τώρα.

Υποτίθεται ότι στο wits path, χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου να ξεπεράσεις τα εμπόδια.
Warning: Spoiler!

Είχε τις μάχες στην έρημο και στην Ατλαντίδα, όπως και στα άλλα paths.

More
24 Φεβ 2016 12:20 - 24 Φεβ 2016 12:24 #47155 by mkllds
Και 50 χρονών να είναι κάποιος πάλι γίνεται να μην έχει παίξει κάποια απ' όλα αυτά και ξαναλέω ούτε εγώ έχω παίξει κάποιους κραυγαλέους τίτλους. Το post μου πιο πολύ χιουμοριστικό/τρολιά ήταν.

Εδώ εσύ δεν έχεις τελειώσει το FoA. Αλήθεια αυτό πως το κάνεις; Που έχεις 200 παιχνίδια μισοτελειωμένα. Δεν θες να δεις το τέλος τους; Α ναι εσύ βγήκες στην σύνταξη πλέον κι ας μην το παραδέχεσαι. :P

Edit:

Sibyl wrote: Είχε τις μάχες στην έρημο και στην Ατλαντίδα, όπως και στα άλλα paths.

Α είχε. Δεν το θυμόμουν καθόλου. Thanks.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

Last edit: 24 Φεβ 2016 12:24 by mkllds.

More
24 Φεβ 2016 12:48 - 24 Φεβ 2016 12:50 #47156 by crocark
Παρότι ούτε το δικό σου, ούτε το δικό μου, φτάνουν στο τρολόμετρο τα νούμερα που πιάνουν τα προηγηθέντα, κατάλαβα ότι τρολάριζες, όπως νομίζω ότι το κατάλαβες κι εσύ για μένα. Αφού ξέρεις ότι δε θα μπανάριζα κανέναν, όσο άσχετος κι αν είναι ή θέλει να δείχνει, που μάλλον είναι για να λέμε την αλήθεια. Παρ' όλ' αυτά, σου βάζω ένα στοιχηματάκι ότι τις χοντράδες θα τις κόψουν, γιατί φοβούνται μην απαντήσω τίποτα πιο χοντρό, κλασικά ... B) Κλασικά φοβούνται εννοώ. Όχι κλασικά θα απαντήσω πιο χοντρά.

200 μισοτελειωμένα δεν έχω, καμιά πενηνταριά μπορεί. Δεν τα θεωρώ πολλά πάντως. Ειδικά κάποια της Λούκας δεν τα τελειώνω μπας και κάποτε αξιωθώ να προσθέσω παιχνίδι της στη λίστα με αυτά που τελείωσα μόνος μου. Ίσως όταν βγω όντως στη σύνταξη. Α, ναι, με το νέο ασφαλιστικό μπορεί να θεμελιώνω και δικαιώματα κάποιος μου 'λεγε τις προάλλες.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Last edit: 24 Φεβ 2016 12:50 by crocark. Reason: Ταίριασμα χρωμάτων

More
24 Φεβ 2016 13:03 #47157 by mkllds
Και γιατί κάποιος που δεν έχει παίξει κάποιους από τους λεγόμενους γνωστούς τίτλους σημαίνει ότι τρολάρει; Δεν μπορώ να πω ότι σε κατάλαβα. :huh:

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
24 Φεβ 2016 13:13 #47158 by crocark
Αυτός που τρολάρει το ξέρει, δε χρειάζεται να τον δείξω εγώ.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
25 Φεβ 2016 09:40 #47159 by tsampikos
Όποιος παίζει το Fate of Atlantis διαπιστώνει πόσα "λίγα" είναι αρκετά σημερινά παιχνίδια μπροστά του. Με το παιχνίδι αυτό η Lucasarts χτύπησε την τελειότητα, αφήνοντας μάλιστα άνετα τη Sierra στη δεύτερη θέση, η οποία προσέφερε με την οκκά συνέχειες σε παιχνίδια που αποτελούσαν ξαναζεσταμένο φαγητό.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
25 Φεβ 2016 11:10 #47161 by GameLinguist

tsampikos wrote: Όποιος παίζει το Fate of Atlantis διαπιστώνει πόσα "λίγα" είναι αρκετά σημερινά παιχνίδια μπροστά του. Με το παιχνίδι αυτό η Lucasarts χτύπησε την τελειότητα, αφήνοντας μάλιστα άνετα τη Sierra στη δεύτερη θέση, η οποία προσέφερε με την οκκά συνέχειες σε παιχνίδια που αποτελούσαν ξαναζεσταμένο φαγητό.

Άτσα να τος κι άλλος Lucasartsόπληκτος!!! Δεν λέω πολύ καλό το IJ:FoA αλλά αυτό το χαζό σύστήμα με τις μάχες (που συχνά πυκνά έκανε την εμφάνισή του στα παιχνίδια της LucasArts) ήταν απίστευτα εκνευριστικό!

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
25 Φεβ 2016 11:20 #47162 by Sibyl

akarasimos wrote: Άτσα να τος κι άλλος Lucasartsόπληκτος!!! Δεν λέω πολύ καλό το IJ:FoA αλλά αυτό το χαζό σύστήμα με τις μάχες (που συχνά πυκνά έκανε την εμφάνισή του στα παιχνίδια της LucasArts) ήταν απίστευτα εκνευριστικό!

Στο IJ:The Last Crusade, είχε ακριβώς το ίδιο σύστημα μάχης και ήταν αποτυχημένο.
Μου βγάζουν το επόμενο και βάζεις το ίδιο σύστημα;; :angry:
Αλλά, πραγματικά, το FoA απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. :cheer:

More
25 Φεβ 2016 11:23 #47163 by crocark

Μου βγάζουν το επόμενο και βάζεις το ίδιο σύστημα;; :angry:

Ναι, κάνε τους και ντα ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ