Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
13 Οκτ 2018 13:58 #49150 by mkllds
Τον τελευταίο καιρό παίζω το Edna & Harvey The Breakout. Όταν λέω παίζω εννοώ γύρω στις 2-3 ώρες τον μήνα (Ρε γαμώτο που είναι οι εποχές που είχα χρόνο.). Καλό αλλά κάτι με χαλάει. Κι αυτή η μετάβαση από όροφο σε όροφο στο ψυχιατρείο ολόκληρη ταλαιπωρία...

Ερώτηση. Πριν αρκετό καιρό τελείωσα το Deponia Doomsday. Μ' άρεσε αλλά για ποιό λόγο ακριβώς βγήκε; Για να μας πει ότι κανείς δεν ξεφεύγει από την μοίρα του; Δηλαδή πραγματικά δεν κατάλαβα την ύπαρξη του.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
26 Οκτ 2018 14:02 #49162 by Ήρωας
Μόλις τελείωσα το State of Mind. Σε όσους αρέσει η θεματολογία με AI, virtual worlds, future, cyberpunk, robots, ας το κοιτάξουν. Δεν έχει γρίφους, αλλά έχει ένα υποτιθέμενο gameplay και μερικά mini-action sequences, που μετά βίας ξεφεύγει απο τον όρο του "walking simulator" που του έχουν δώσει.

Η μόνη λέξη που μπορεί να με χαρακτηρίσει: ΑΧΡΗΣΤΟΣ :blush:

More
29 Οκτ 2018 11:53 #49165 by Elessar
Ξεκίνησα το Hero-U και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ αν και έχει το κλασικό θέμα των QfG - αγχώνεσαι λίγο που πρέπει να χωρέσεις πολλά πράγματα μέσα στη μέρα γιατί κυλάει ο χρόνος αλλά είναι ωραίο και με στρωτό/ενδιαφέρον γράψιμο.
Δεν έχει καθόλου speech αλλα δικαιολογείται στο ότι μπορείς να κάνεις interact με τα πάντα και θα ήταν απίθανο να ηχογραφήσουν όλον αυτό τον όγκο.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
29 Οκτ 2018 19:34 #49167 by giovanna
QfG Αυτό τώρα τι σημαίνει? :(

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
29 Οκτ 2018 19:45 #49168 by GameLinguist
Quest for Giovanna :) ή κατά κόσμον η επική σειρά Quest for Glory.

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
07 Νοε 2018 18:15 #49175 by mkllds
Λοιπόν! Τελείωσα το Harvey' s new eyes. Θα την πω την αμαρτία μου. Μ' άρεσε περισσότερο από το πρώτο. Βέβαια πάλι έπεσα σε game breaking bugs αλλά κατάφερα και τα έλυσα χωρίς να χρειαστεί να το παίξω από την αρχή.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
07 Νοε 2018 19:09 #49176 by giovanna
Με έστειλες τελείως όμως

More
08 Νοε 2018 11:33 #49177 by crocark

mkllds wrote: Βέβαια πάλι έπεσα σε game breaking bugs

Όπως έλεγα και τις προάλλες στον Κώστα, για άλλο λόγο μάλλον, δε θυμάμαι, είναι κι αυτή μια μικρή χαρά της ζωής, το να βλέπεις ότι όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Με την έννοια ότι προφανώς θα αποτελούσε θετική έκπληξη η ντ. να πάψει να βάζει μπαγκς στα παιχνίδια της, από την άλλη όμως επειδή όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα, κάθε υπόνοια διατήρησης κανονικότητας, είναι τελικά ένα συναισθηματικό αποκούμπι. Κι όσο να πεις τα μπαγκς της ντ. αποτελούν κανονικότητα. Αλλιώς, καταλαβαίνεις ότι η παροιμία που λέει ότι το καλύτερο είναι εχθρός του καλού, έχει συνεχή εφαρμογή. Το καλό είναι εχθρός του μέτριου, το μέτριο του κακού κλπ. Κι αφού δεν μπορείς να καταφέρεις το καλό, χαρούμενος ας είσαι που δεν έπεσες από το μέτριο στο κακό.
ΥΓ
Ένα πράγμα που πρέπει να καταφέρω μεγαλώνοντας, είναι να αντιστέκομαι περισσότερο στον πειρασμό να λέω αυτά που σκέφτομαι.
Νο 2
Εννοείται ότι τα 2 εντνα είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία, υπολογίζω 3 φορές καλύτερα από το 3ο καλύτερό της παιχνίδι και θεωρώ ότι πράγματι θα ήμουν έστω και για λίγο λειψός αν δεν τα είχα παίξει, ειδικά το πρώτο που προσωπικά θεωρώ καλύτερο.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
15 Νοε 2018 12:08 - 15 Νοε 2018 12:08 #49187 by Elessar
Τέως: Lamplight City (εξαιρετικό, recommended)
Νυν: Unforeseen incidents (the same)
Επόμενο (μάλλον): Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry

Γενικά το σερί είναι καλό τελευταία, ότι έχω παίξει μου άρεσε πολύ. Πριν από τα δύο τελευταία που αναφέρω παραπάνω έπαιξα τα Blackwell Epiphany, Resonance και Shardlight.

Έχει να προτείνει κάποιος κάτι που του άρεσε και ίσως δεν το έχω παίξει;

Last edit: 15 Νοε 2018 12:08 by Elessar.

More
16 Νοε 2018 16:07 #49188 by skoros
Το Technobabylon το έχεις παίξει; Από την Wadjet Eye κι αυτό

More
19 Νοε 2018 11:13 #49190 by mkllds

crocark wrote: Με την έννοια ότι προφανώς θα αποτελούσε θετική έκπληξη η ντ. να πάψει να βάζει μπαγκς στα παιχνίδια της

Καλά δεν τα βάζει η ίδια η εταιρεία. Δεν φτιάχνουν ένα παιχνίδι και λένε ας βάλουμε και μερικά μπαγκς να σπάσουμε τα νεύρα του Croc. Αλλά επειδή αυτό το θέμα το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές κι επειδή δεν συμφωνούμε ας μην το αναλύσουμε άλλο.

Όσο για τα καλύτερα της παιχνίδια εγώ θεωρώ ότι είναι τα The Night of the Rabbit και το πρώτο Deponia.

Επίσης μ' έχετε ψήσει πολύ άσχημα για τα Lamplight City και Unforeseen Incidents!!!

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
19 Νοε 2018 12:25 #49191 by crocark
Εγώ πάντως δεν τα βάζω. Δεν ξέρω εσύ ίσως ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
19 Νοε 2018 19:22 #49192 by GameLinguist
Εγώ προσπαθώ να παλέψω με το 3030 Deathwar Redux το οποίο είναι ένα από τα πιο περίεργα 'κράματα' παιχνιδιών που συνδυάζει adventure, platform and space sim!

@Elessar περιμένουμε Larry-ικο ραπόρτο... Επίσης για δες και την Αποκάλυψη μήπως και σου κάνει κλικ για περιπέτεια :)

More
03 Δεκ 2018 10:59 #49198 by Elessar
Τελικά πήγα σε Dead Synchronicity (κατάφερα επιτέλους να βάλω 60fps cap μέσω AMD drivers - το παιχνίδι δεν είχε Vsync και ζεμάτιζε την GPU), ολοκλήρωσα και στα καπάκια είπα να ξαναπιάσω το Dark Eye: Chains of Satinav που για κάποιο ανεξήγητο λόγο βαρεμάρας πάντα το προχωρούσα λίγο και το παρατούσα.

@GameLinguist: Αποκάλυψη;
@skoros: Α ναι, technobabylon - μπαίνει στη λίστα!

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
03 Δεκ 2018 11:17 #49199 by GameLinguist
Το Dead Sychronicity ακόμα περιμένει να παιχτεί. Μου κάνει εντύπωση που παιχνίδι περιπέτειας με τέτοια γραφικά μπορεί να ζορίζει ακόμα μία κάρτα της απATI AMD;

Το DE:CoS είναι μια υπέροχη περιπέτεια με ενδιαφέρουσα ιστορία, πανέμορφα γραφικά και προσεγμένους χαρακτήρες. Πιστεύω θα σου αρέσει όταν το δεις στην ολότητά του.

Τέλος εννοούσα το Apocalypsis .