Αγαπημενες πρωταγωνιστριες σε παιχνιδια (αντρικη συζητηση)
- Constantine_R
- Voodoo Priest
@Castledoque
Έχω δε κάποια επεισόδια του Chuck από αυτά που έχει δείξει η τηλεόραση αλλά που θες να τη θυμάμαι. Εξάλλου έχουν περάσει τόσες πολλές από τη ζωή μου.....
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Κατά τα άλλα, καλή η Miranda (θανατηφόρο outfit, θανατηφόρο backside, θανατηφόρα προφορά), αλλά βρε παιδί μου, πολύ γκρίνια, ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ. Πιο πολύ για σφαλιάρες είναι παρά για... γι αυτό και ως Shepard την άφησα να βράζει στο ζουμί της. Τώρα στο 3 δεν ξέρω τι γίνεται...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Ποιος σου είπε ή, καλύτερα, από που κατάλαβες ότι δε μας αρέσει η ζέστη; Έχω την υποψία ότι σε όλους αρέσει η ζέστη η κυριολεκτική. Πιθανόν κι η μεταφορική. Αλλά εδώ μιλάμε για την κυριολεκτική πλευρά του φαινομένου ... ... ... ... ... Εντάξει, ίσως στη Ρόδο να ταλαιπωρούνται κάπως, αλλά δικαιολογούνται γιατί είναι προικισμένοι με 36 μοίρες πλάτους σε αντίθεση με 'σενα που έχεις 2 περισσότερες κι εμένα που έχω 2 περισσότερες από εσένα*.WickedMan wrote: Εμένα πάλι το μόνο πράγμα που μ αρέσει σε αυτή τη χώρα είναι η ζέστη (κυριολεκτικά και μεταφορικά).
Πολλή ζέστη πάλι και σήμερα ...
* Αν και στο αγαπημένο σου σάιτ για τους ανέμους λέει για σήμερα ότι η Ρόδος έχει τη χαμηλότερη θερμοκρασία όλων και με απόσταση σχετικής ασφάλειας
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- maladroid
- Templar Hunter
Πάντως η Miranda πολύ δήθεν μου είχε φανεί στο ME2: από τη μια το έπαιζε κορίτσι ζόρικο, σκληρό και αιμοβόρικο και τελικά με τρία κομπλιμέντα για τη..στολή της νάσου την να κυλιέται με τον Shep στο μηχανοστάσιο. Την είχα στο ψήσιμο παράλληλα με Tali αλλά όταν είδα την "κορύφωση" του ειδυλλίου (αυτή που προκαλεί μειδίαμα στη χαζόφατσα του Mordin πιο πάνω) ξενέρωσα ολίγον τι και κράτησα το save με τη μικρή και απροστάτευτη Quarian.
Πάντως στον Chuck δύο ολόκληρα επεισόδια που άντεξα για χάρη της Yvonne λένε πολλά Νομίζω κιόλας ότι η φωτό που βρήκε ο croc δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η καλλιτέχνις, με μια πρόχειρη έρευνα βρήκα καλύτερη (υποκειμενικά πάντα):
EDIT: Κάτι δε πάει καλά με τη συγκεκριμένη φωτό. Όσοι είστε παντρεμένοι/δεσμευμένοι τσεκάρετε τι γίνεται με πιθανό βουντού από συντρόφους που δεν θέλουν να τη δείτε.. Δεύτερη φορά τη κάνω edit μπας και εμφανιστεί. Αν πάλι δε φαίνεται, ιδού το link: famousmonstersoffilmland.com/wp-content/...s/2012/06/yvonne.jpg
Αν και μάλλον την ανεβοκατεβάζουν (δεν έχουν άδεια οπότε εκεί έγκειται το πρόβλημα.. Προλάβετε!
No good deed goes unpunished
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Εγώ πάλι αν και ψηνόμουν για Tali, τελικά έμεινα πιστός και έμεινα με το
Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στο 3, αλλά ελπίζω τουλάχιστον να μη δω τη Liara μόνο σε DLC...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- maladroid
- Templar Hunter
ΥΓ: Εννοείται ότι στο "στρίβειν δια του αρραβώνος" save, προτού αναγκαστώ δηλαδή να διαλέξω οριστικά, είχα ΚΑΙ τη Jack στο παιχνίδι, έτσι από περιέργεια. Αλλά αυτηνής το romance μου φάνηκε εντελώς άκυρο και ούτε την πολυπήγαινα εξαρχής, οπότε Load με συνοπτικές.
- crocark
- Adventure's Advocate
Αυτά τα ποιητικά μην είσαι σίγουρος ότι τα καταλαβαίνουμε πάντα.maladroid wrote: κλαψοχάιδω με τον ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο
Τι λες βρε Mal; Μισό παιχνίδι ψήσιμο ... Δεν την έκαναν τα κομπλιμέντα τη δουλειά. Η αιτία είναι αλλού. Τα κομπλιμέντα μόνο η αφορμή. Τα κομπλιμέντα πέφτουν στη φάση που είναι ώριμη η κατάσταση κι απλώς περιμένει κάτι για να μη σου την πέσει αυτή και προσβάλλει τον ανδρικό σου εγωισμό, του κυνηγού κλπ.maladroid wrote: και τελικά με τρία κομπλιμέντα για τη..στολή της νάσου την να κυλιέται με τον Shep στο μηχανοστάσιο.
Κάτσε μεγάλε. Αν θυμάμαι καλά ούτε κι εσένα σε παίρνει η ηλικία.maladroid wrote: και κράτησα το save με τη μικρή και απροστάτευτη Quarian.
Δε φαίνεται. Αν έχεις την καλοσύνη ...maladroid wrote: Νομίζω κιόλας ότι η φωτό που βρήκε ο croc δεν είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η καλλιτέχνις, με μια πρόχειρη έρευνα βρήκα καλύτερη
Πές τα ρε WickedWickedMan wrote: καλά βρε σάτυρε
maladroid wrote: ... δεν έχασα την ευκαιρία και τη κουτούπωσα κι αυτήν for old times' sake ...
maladroid wrote: ... γενικά είναι λίγο χάπατο η δόλια ...
Κι άλλος γλαφυρός και να μην το έχεις παίξει, διαβάζεις περιγραφή και διασκεδάζειςmaladroid wrote: ... καρδιά αγκινάρα ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
- maladroid
- Templar Hunter
Δεν εννοώ τόσο ηλικιακά όσο σαν συμπεριφορά - κόβεται με τη καρδιά ενός μαρουλιού η Talicrocark wrote: Κάτσε μεγάλε. Αν θυμάμαι καλά ούτε κι εσένα σε παίρνει η ηλικία.
@WickedMan
Για τη Jack: αυτό ακριβώς. Αν και προσωπικά έπαιζα Adept οπότε δε πολυχωρούσε στο party (Tali και Zaeed έπαιρνα περισσότερο νομίζω). Το 2 γενικά είχε τόσο πολλούς companions, δεν ήξερες ποιον να πρωτοδιαλέξεις >.<
Εδώ άφηνα πίσω Mordin, Garrus, Thane, Samara, σιγά μη χύσω δάκρυα για την Ηλέκτρα (Jack).. Αυτή για μένα, ναι, που θα βρει άλλο τέτοιο παλικάρι, ψηλό ντελικανή και με μια ουλή να με το συμπάθειο;