Αγαπημενες πρωταγωνιστριες σε παιχνιδια (αντρικη συζητηση)
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Κοίτα απ ότι θυμάμαι, (διότι έχει περάσει και καιρός) το τι party θα επιλέξει κανείς, εξαρτάται βασικά από τα χαρακτηριστικά του Shepard του και τον τρόπο που πολεμάει. Με εμένα για παράδειγμα που είχα επιλέξει tech/bio χαρακτήρα, ταίριαζαν πολύ η Jack και o οδοστρωτήρας που λέγεται Grunt (δεν πεθαίνει ο τύπος λέμε!) και τους καθιέρωσα για ένα πολύ ισορροπημένο party.
Αν ήταν να επιλέξω με βάση ποιους συμπαθούσα περισσότερο, θα έπαιρνα Tali και Garrus σίγουρα. Αλλά άλλο μάχη και άλλο social time...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- maladroid
- Templar Hunter
Ναι, αυτό λέω κι εγώ: εκ των πραγμάτων αναγκαζόμουνα να αφήσω πίσω πολλούς και διάφορους για πρακτικούς λόγους αλλά η Jack συγκεκριμένα δε μου' λειψε όσο άλλοι (σαν προσωπικότητα). Τουλάχιστον ο Garrus ήταν απασχολημένος να κάνει calibrations, δε βαριότανε στο σκάφος..
Τον Grunt, παρότι χρειαζόμουνα ωμό firepower/tanking, δεν τον χώνευα καθόλου και ήταν από 'κείνους που έτρωγαν Χ πρώτοι και καλύτεροι στο drafting. Ευτυχώς και ο Zaeed ήταν αρκετά σκληρό καρύδι οπότε στράφηκα στον γερόλυκο να βγάλει τα κάστανα απ'τη φωτιά.
No good deed goes unpunished
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Είναι καλύτερο, να έχεις επιλογές πάντως, απ' το να σου προσφέρει το σενάριο μία και εσύ να πρέπει να επιλέξεις απλά να πας ή να μην πας μαζί της. Διότι, τότε, όλοι ξέρουμε τι είναι πιθανότερο να κάνεις...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- maladroid
- Templar Hunter
Συμφωνώ, πάντως, με τον Wicked ότι μου αρέσει κι εμένα να σου δίνονται επιλογές σε σύντροφο για να βρεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα και όχι το ξερό δίλημμα: Βενιζέλος ή τανκς...εεε.. in a relationship ή μπακούρι, ήθελα να πω.
No good deed goes unpunished
- GameLinguist
- Adventurous Titan
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Πάντως στα παιχνίδια της Bioware (Dragon Age, Mass Effect) διαλέγω μια και πορεύομαι, περισσότερο γιατί θέλω να τα έχω καλά με όλους.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑakarasimos wrote: Εντύπωσή μου είναι ή πολλοί μοναγαμικοί με conditions πλάκωσαν... ;;;;
Ατάκα του μήνα. Δεν έχει μείνει και πολύς καιρός για τον Ιούλιο. λογικά θα κατοχυρωθεί στον akarasimos
You so totally rock squirt ... Μεγάλε! Σωστόοοοος!Constantine_R wrote: Ρε ποια μονογαμία, παίξτε κανένα Witcher να μην αφήσετε θηλύκια γάτα....
(47")
Πιστεύεις λοιπόν κι εσύ ότι το Witcher είναι πολυγαμικό ενώ το Witcher 2 μονογαμικό; Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Θεωρείς ότι ένας "τέτοιος ήρωας" μπορεί και να ασφυκτιά στο μονότερμα; Ή είναι η φυσική εξέλιξη με το πέρασμα του χρόνου; Που επειδή κουράστηκε, είπε να κατασταλάξει; Και τελικά τι; Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
crocark wrote: Πιστεύεις λοιπόν κι εσύ ότι το Witcher είναι πολυγαμικό ενώ το Witcher 2 μονογαμικό; Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Θεωρείς ότι ένας "τέτοιος ήρωας" μπορεί και να ασφυκτιά στο μονότερμα; Ή είναι η φυσική εξέλιξη με το πέρασμα του χρόνου; Που επειδή κουράστηκε, είπε να κατασταλάξει;
Δεν έχω παίξει το 2 ακόμα, από ότι έχω δει όμως συνεχίζει ακάθεκτα. Ο Geralt είναι ο πιο badass ήρωας με χαρακτηριστική άνεση... κάτι γατάκια από άλλα RPG και κάτι σειρές όπως Game of Thrones τα έχει για να του λουστράρουν τις μπότες!
Μόνο ο Conan (αυτός του Robert Howard έτσι μπορεί να σταθεί πλάι του (ή ο Geralt να σταθεί πλάι στον Conan αν θέλετε )
Όχι, το μυαλό μας σκοτώνει τον έρωτα.crocark wrote: Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;
(Ε ρε τι είπα πάλι... )
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
Κατάλαβα. Πάλι φοβάσαι ότι η γυναίκα σου κοιτάει τι γράφεις ...crocark wrote: Όχι, το μυαλό μας σκοτώνει τον έρωτα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Μπα, δυστυχώς στο 2 είναι πολύ πιο συμμαζεμένος. Έχει κι εκεί τα τυχερά του βέβαια και μονογαμικό δεν τον λες με τίποτα, αλλά καμία σχέση με το 1 που δεν άφηνε ούτε θυληκιά γάτα.Constantine_R wrote: Δεν έχω παίξει το 2 ακόμα, από ότι έχω δει όμως συνεχίζει ακάθεκτα.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
crocark wrote: Κατάλαβα. Πάλι φοβάσαι ότι η γυναίκα σου κοιτάει τι γράφεις ...
Για αυτό με ρώταγε και ο croc... Κράτα γερά Geralt...Castledoque wrote: Μπα, δυστυχώς στο 2 είναι πολύ πιο συμμαζεμένος.