Αγαπημενες πρωταγωνιστριες σε παιχνιδια (αντρικη συζητηση)

More
15 Ιουν 2012 01:06 #37822 by WickedMan
@mal
Κοίτα απ ότι θυμάμαι, (διότι έχει περάσει και καιρός) το τι party θα επιλέξει κανείς, εξαρτάται βασικά από τα χαρακτηριστικά του Shepard του και τον τρόπο που πολεμάει. Με εμένα για παράδειγμα που είχα επιλέξει tech/bio χαρακτήρα, ταίριαζαν πολύ η Jack και o οδοστρωτήρας που λέγεται Grunt (δεν πεθαίνει ο τύπος λέμε!) και τους καθιέρωσα για ένα πολύ ισορροπημένο party.

Αν ήταν να επιλέξω με βάση ποιους συμπαθούσα περισσότερο, θα έπαιρνα Tali και Garrus σίγουρα. Αλλά άλλο μάχη και άλλο social time... :P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Ιουν 2012 02:14 #37824 by maladroid
@Wicked
Ναι, αυτό λέω κι εγώ: εκ των πραγμάτων αναγκαζόμουνα να αφήσω πίσω πολλούς και διάφορους για πρακτικούς λόγους αλλά η Jack συγκεκριμένα δε μου' λειψε όσο άλλοι (σαν προσωπικότητα). Τουλάχιστον ο Garrus ήταν απασχολημένος να κάνει calibrations, δε βαριότανε στο σκάφος..

Τον Grunt, παρότι χρειαζόμουνα ωμό firepower/tanking, δεν τον χώνευα καθόλου και ήταν από 'κείνους που έτρωγαν Χ πρώτοι και καλύτεροι στο drafting. Ευτυχώς και ο Zaeed ήταν αρκετά σκληρό καρύδι οπότε στράφηκα στον γερόλυκο να βγάλει τα κάστανα απ'τη φωτιά. 8)

No good deed goes unpunished

More
15 Ιουν 2012 17:14 #37832 by crocark
Όχι δε θα κάνω poll γιατί δε μου βγαίνει ... Να ρωτήσω κάτι αγόρια ... Είστε υπέρ των μονογαμικών παιχνιδιών ή υπέρ των πολυγαμικών; Μην ντρέπεστε. Μόνο για παιχνίδια ρωτάω.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
15 Ιουν 2012 17:37 #37833 by WickedMan
Εγώ είμαι μονογαμικός γενικά, πιστεύω, αλλά δεν έχω πρόβλημα με τα πολυγαμικά παιχνίδια. :D Σου προσφέρονται πολλές, αλλά εγώ θα επιλέξω μία και θα την κρατήσω μέχρι το τέλος εκτός αν, πια, με ξενερώσει πολύ άσχημα.

Είναι καλύτερο, να έχεις επιλογές πάντως, απ' το να σου προσφέρει το σενάριο μία και εσύ να πρέπει να επιλέξεις απλά να πας ή να μην πας μαζί της. Διότι, τότε, όλοι ξέρουμε τι είναι πιθανότερο να κάνεις... :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
16 Ιουν 2012 08:18 #37834 by maladroid
Χμμ.. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, συνήθως κι εγώ είμαι μονογαμικός από τη στιγμή που θα επιλέξω τη καλή μου αλλά μέχρι το point of no return όπου καλείσαι να δεσμευτείς, μου αρέσει να σαλιαρίζω με όλες όσες με ενδιαφέρουν (και είναι διαθέσιμες) ώστε όταν έρθει εκείνη η αποφράδα ώρα να έχω ανοιχτές τις επιλογές (αν και συνήθως έχω αποφασίσει από νωρίς ποια προτιμώ). Πάντως από τη στιγμή που θα "μπει η κουλούρα" παραμένω πιστός και οι όποιες δοκιμές σε άλλα, σκοτεινά μονοπάτια γίνονται με χρήση save/load κι αυτό εφόσον είναι σχετικά εύκολο και δε βαριέμαι.

Συμφωνώ, πάντως, με τον Wicked ότι μου αρέσει κι εμένα να σου δίνονται επιλογές σε σύντροφο για να βρεις ποια σου ταιριάζει καλύτερα και όχι το ξερό δίλημμα: Βενιζέλος ή τανκς...εεε.. in a relationship ή μπακούρι, ήθελα να πω.

No good deed goes unpunished

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
16 Ιουν 2012 14:59 #37835 by GameLinguist
Εντύπωσή μου είναι ή πολλοί μοναγαμικοί με conditions πλάκωσαν... ;;;;

:lol: :lol: :lol:

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
17 Ιουν 2012 01:40 #37840 by Constantine_R
Ρε ποια μονογαμία, παίξτε κανένα Witcher να μην αφήσετε θηλύκια γάτα.... :lol:

Πάντως στα παιχνίδια της Bioware (Dragon Age, Mass Effect) διαλέγω μια και πορεύομαι, περισσότερο γιατί θέλω να τα έχω καλά με όλους.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
18 Ιουν 2012 10:31 #37848 by crocark

akarasimos wrote: Εντύπωσή μου είναι ή πολλοί μοναγαμικοί με conditions πλάκωσαν... ;;;;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol:

Ατάκα του μήνα. Δεν έχει μείνει και πολύς καιρός για τον Ιούλιο. λογικά θα κατοχυρωθεί στον akarasimos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Constantine_R wrote: Ρε ποια μονογαμία, παίξτε κανένα Witcher να μην αφήσετε θηλύκια γάτα....

You so totally rock squirt ... Μεγάλε! Σωστόοοοος!

(47")

Πιστεύεις λοιπόν κι εσύ ότι το Witcher είναι πολυγαμικό ενώ το Witcher 2 μονογαμικό; Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Θεωρείς ότι ένας "τέτοιος ήρωας" μπορεί και να ασφυκτιά στο μονότερμα; Ή είναι η φυσική εξέλιξη με το πέρασμα του χρόνου; Που επειδή κουράστηκε, είπε να κατασταλάξει; Και τελικά τι; Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
19 Ιουν 2012 11:07 #37861 by Constantine_R

crocark wrote: Πιστεύεις λοιπόν κι εσύ ότι το Witcher είναι πολυγαμικό ενώ το Witcher 2 μονογαμικό; Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Θεωρείς ότι ένας "τέτοιος ήρωας" μπορεί και να ασφυκτιά στο μονότερμα; Ή είναι η φυσική εξέλιξη με το πέρασμα του χρόνου; Που επειδή κουράστηκε, είπε να κατασταλάξει;

:lol: :lol:
Δεν έχω παίξει το 2 ακόμα, από ότι έχω δει όμως συνεχίζει ακάθεκτα. Ο Geralt είναι ο πιο badass ήρωας με χαρακτηριστική άνεση... κάτι γατάκια από άλλα RPG και κάτι σειρές όπως Game of Thrones τα έχει για να του λουστράρουν τις μπότες! :twisted: :twisted:
Μόνο ο Conan (αυτός του Robert Howard έτσι;) μπορεί να σταθεί πλάι του (ή ο Geralt να σταθεί πλάι στον Conan αν θέλετε :) )

crocark wrote: Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Όχι, το μυαλό μας σκοτώνει τον έρωτα.
(Ε ρε τι είπα πάλι... :mrgreen: )

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
19 Ιουν 2012 11:11 #37863 by crocark

crocark wrote: Όχι, το μυαλό μας σκοτώνει τον έρωτα.

Κατάλαβα. Πάλι φοβάσαι ότι η γυναίκα σου κοιτάει τι γράφεις ...

:lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
19 Ιουν 2012 11:24 #37864 by Castledoque

Constantine_R wrote: Δεν έχω παίξει το 2 ακόμα, από ότι έχω δει όμως συνεχίζει ακάθεκτα.

Μπα, δυστυχώς στο 2 είναι πολύ πιο συμμαζεμένος. Έχει κι εκεί τα τυχερά του βέβαια και μονογαμικό δεν τον λες με τίποτα, αλλά καμία σχέση με το 1 που δεν άφηνε ούτε θυληκιά γάτα.

More
19 Ιουν 2012 12:48 #37867 by Constantine_R

crocark wrote: Κατάλαβα. Πάλι φοβάσαι ότι η γυναίκα σου κοιτάει τι γράφεις ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Castledoque wrote: Μπα, δυστυχώς στο 2 είναι πολύ πιο συμμαζεμένος.

Για αυτό με ρώταγε και ο croc... Κράτα γερά Geralt... :)