Α meeting in Darkness 2009

More
12 Οκτ 2009 21:41 #25909 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Α meeting in Darkness 2009
Βασικά, όσο ωραία κι αν ακούγεται η ιδέα μιας επικείμενης adventuro-συνάντησης, αυτός ο μήνας είναι λιγουλάκι (a.k.a. άστα να πάν') δύσκολος... :(

Οπότε να την αναβάλλουμε για κάποια μέρα προς τις γιορτές που πάντα ηρεμούν κάπως τα πράγματα? Έτσι αφενός θα είμαστε σε διάλειμμα από τις επαγγελματικές/ακαδημαϊκές μας υποχρεώσεις κι αφετέρου θα είμαστε σε γιορτινή ατμόσφαιρα!! Αλλά το βασικότερο είναι πως έτσι θα έχουμε ήδη ολοκληρώσει την ανανέωση του site, στην οποία εργαζόμαστε πυρετωδώς as we speak κι αναμένεται εντός των ερχόμενων εβδομάδων!! :) :)

Και για να σας βλέπουμε συχνότερα (κι όχι ανά 12μηνο), μπορούμε από φέτος να καθιερώσουμε και έξτρα καλοκαιρινή συνάντηση... για παγωτάκι/δροσιστικό ποτάκι!! ;)

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
13 Οκτ 2009 00:02 #25911 by giovanna
Replied by giovanna on topic Α meeting in Darkness 2009
@Fallen_

Ο Νοέμβριος πιστεύω ότι είναι καλός μήνας, γιατί όχι? :rolleyes:

More
15 Οκτ 2009 22:28 #25916 by Fallen Angel
Γιατί η γυναίκα δεν προλαβαίνωωω... :(

Πέρα από την πλάκα, αν θέλετε Νοέμβριο, ας το κάνουμε τότε. Επουδενί δε θα πω εγώ όχι σε συνάντησή μας. Απλώς θα έχω άλλη μία δικαιολογία (προς τον εαυτό μου) γιατί θα καθυστερήσω πάλι να γράψω κάποια από τα κειμενάκια που εκκρεμούν... :lol: :lol:

More
16 Οκτ 2009 19:40 #25920 by giovanna
@Fallen_

Καλά παιδί μου ηρέμησε, μην μας πάθεις και τίποτα. Αλήθεια πότε θα είσαι libera e bella? Και τα ξαναλέμε. :wink:

More
20 Οκτ 2009 00:38 #25927 by Fallen Angel
Libera e bella, ε?! Δύσκολα μου βάζεις... :lol: :lol:

Θα βρεθούμε όποτε θέλετε, εν λευκώ!! Απλώς, ας το κάνουμε μετά από την "ανανέωση" του site. Να είμαστε κι εμείς λίγο πιο ήρεμοι... ;)

More
20 Οκτ 2009 01:02 #25932 by giovanna
@Fallen_

Γιατί η ανανέωση τι περιλαμβάνει. Εκρήξεις, εκπλήξεις, ανανεώσεις, τι πες? Εγώ πάντως για να μπορέσω να κάνω log χρειάζομαι 2-3 φορές να δώσω το όνομα μου και τον κωδικό μου :P

More
20 Οκτ 2009 13:27 #25933 by qrious
Replied by qrious on topic Α meeting in Darkness 2009

giovanna wrote: @Fallen_

Γιατί η ανανέωση τι περιλαμβάνει.

Το site μετά την ανανέωση θα στραφεί προς τα mmo κυρίως αν και δεν θα εγκαταλείψουμε τα adventures παντελώς…
Ίσως μάλιστα προσθέσουμε action,sport,fps κατηγορίες.
Κατηγορίες όπως celebrity news,αθλητικά, κους κους δεν έχουν αποκλειστεί επίσης.

More
20 Οκτ 2009 19:52 #25935 by giovanna
Κρίμα, κατάλαβα, καιρός να φεύγω :P

More
20 Οκτ 2009 21:03 #25936 by Elessar
Replied by Elessar on topic Α meeting in Darkness 2009
Νομίζω ότι υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να στραφούμε και προς τα anime RPGs οπότε μην απογοητεύεστε. Στο θέμα του κους - κους δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στο αν θα ασχοληθούμε μόνο με το εγχώριο star system ή και με το διεθνές.
Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
20 Οκτ 2009 21:30 #25937 by Fallen Angel
Tζιοβάννα,

Το site θα παραμείνει ασφαλώς ως έχει, 100% adventures!! Απλώς θα γίνει πολύ πιο όμορφο και πρακτικό!! Άλλωστε, μια ανανέωση τη χρειαζόμασταν καιρό τώρα -κι επιτέλους καταφέραμε να την υλοποιήσουμε. :)

Οι ταβανόπροκες του φίλτατου Κωστάκη σε εμένα νομίζω πως κατευθύνονταν επειδή παίζω το πρώτο μου ΜΜΟ (Aion) κι έχω κολλήσει κιόλας... ή απλώς έχω τη μύγα και "μυγιάστηκα". :lol: :lol:

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα adventures μας δεν τα προδίδουμε!! ;)

More
21 Οκτ 2009 01:04 #25940 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Α meeting in Darkness 2009
Κρίμα και τσάμπα έκανα όνειρα για κους-κους και διεθνές star system :(

More
21 Οκτ 2009 01:27 #25941 by giovanna
Εγώ ξέρω ότι αυτά τα ΜΜΟ έχουνε κλείσει τα καλύτερα σπίτια και μην λέω ονόματα έχουνε χωρίσει ζευγάρια. Εντάξει αφού θα δώστε 100% στα adventure άντε να σας ξαναδώ. Εξάλλου εάν τα αλλάξετε όλα θα πρέπει να αλλάξετε και το όνομα του side. Παναγία μου ούτε να το φανταστώ MMO Advocate.

Όχι δεν θα το αντέξω, πόσο να αντέξει η έρμη :oops:

More
22 Οκτ 2009 11:13 #25946 by crocark
Replied by crocark on topic Α meeting in Darkness 2009
Πέστα βρε Giovanna. Μπας και ανατρέψουμε την κατρακύλα. Έτσι επέρχεται η άλωση και των τελευταίων κάστρων. Πρώτα παίρνουν το όνομα της Fallen και το δίνουν σε RPG για να τη γλυκάνουν και μέχρι ν' ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου τη βλέπεις να παίζει Aion. Τσ, τσ, τσ... Ντροπή.

Giovanna, μην πτοείσαι. Θα αντέξουμε, να είσαι σίγουρη.

:wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Οκτ 2009 19:00 #25949 by giovanna
@crocark

Μωρέ κάτι ψήνεται, ή μου φαίνεται η Fallen_ Aion, κάποιος την κόλλησε με τον ιό, κρίμα και είναι τόσο καλό παιδί. Περαστικά Fallen_!! και άμα ξεμπλέξεις εκεί που έμπλεξες εμείς εδώ είμαστε, για παρηγοριά, για επιβράβευση και για ότι άλλο σκεφθείς. :oops:

More
22 Οκτ 2009 21:55 #25954 by Fallen Angel
Δεν αυτομολώ, βρε παιδιά, ένα παιχνίδι άλλου είδους παίζω απλώς παράλληλα. Το κάνω κι αυτό πού-και-πού. Απλώς τώρα έτυχε να είναι το πρώτο μου ΜΜΟ. Adventure gamer ήμουν, είμαι και θα παραμείνω, όμως. Μη με λιθοβολείτε έτσι άδικα, καλέεεε... Κατρακύλα, υιοί, ντροπές, περαστικά... κι όλα αυτά επειδή έτυχε να κολλήσω με άλλου είδους παιχνίδι?! :lol: :lol:

Είναι βέβαια ο "εχθρός"... ΜΜΟ είναι αυτά... ένα δίκιο το έχετε... Σας παρακαλώ, συγχωρήστε μου το ατόπημα!! Κι εγώ υπόσχομαι να τελειώσω το machinarium εντός ΣΚ σαν καλή adventur-ού!! Και να παίξω και τα 4-5 adventur-άκια που έχω να περιμένουν τη σειρά τους!! Άμεσα!! :lol: :lol:

Με βλέπω στην επόμενη συνάντηση να πρέπει να απολογούμαι... Aα, προς υπεράσπισή μου, ξεκίνησα χθες και το Beneath a Steel Sky στο κινητό!! :)