A Gathering of Minds / Συνάντηση μελών 2010

More
02 Φεβ 2010 00:21 #26625 by Fallen Angel
Οι επιβεβαιωμένοι (που γνωρίζω τουλάχιστον) είμαστε μέχρι στιγμής:
Elessar, Telonio, Qrious, Εrich Ζann, Aya, Odnorf, Omen, GRFreeStyler, Boston_Low, Moumiaq, ManOfSorrows, εσύ κι εγώ προφανώς...
Plus όσοι έρθουν χωρίς να ενημερώσουν νωρίτερα όπως συνηθίζεται στις συγκεντρώσεις μας... ;)

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Φεβ 2010 02:26 #26626 by giovanna
Κατάλαβα. Τι ώρα είπαμε? Η δεν είπαμε? :)

More
02 Φεβ 2010 09:33 #26627 by odnorf
Από έγκυρες πληροφορίες που έχω στην κατοχή μου μάλλον θα έρθει και ο Equally.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
02 Φεβ 2010 15:06 #26632 by WickedMan
Επειδή με μπερδέψατε λίγο, μιλάμε πάντα για Σάββατο 6 Φλεβάρη στις 14:00 εκεί που λέει στο site μπροστά, έτσι;; :D Καθότι εξεταστική, τα πράγματα είναι λίγο πιεσμένα, αλλά ομολογώ ότι η ημ/νία με βολεύει αρκετά.. Πολλές πιθανότητες να έρθω και γω λοιπόν :) ... εκτός κι αν δν θέλετε καινούριους... :evil: :evil:
:P

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
02 Φεβ 2010 20:40 #26634 by Elessar
Φυσικά και θέλουμε καινούριους στην συνάντηση φίλε μου. Δεν είμαστε κάποια κλειστή κλίκα, το αντίθετο :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
02 Φεβ 2010 22:26 #26635 by Fallen Angel
@Giovanna,
Καλέ, πού ταξιδεύει το μυαλό σου εσένα;! ;)
Λοιπόν, συναντιώμαστε: Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, στις 14:00 στη στάση του μετρό "Πανόρμου", στην πλατεία από έξοδο Λουίζης Ριανκούρ.

@Όλους,
Χμμ... τώρα που το σκέφτομαι... το Σάββατο δεν είναι καλό σημείο για συνάντηση εκείνο που επιλέξαμε. Έχει λαϊκή εκεί δίπλα και θα χάσει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Για να μην ξαναζήσουμε, επομένως, "μεγαλεία" Συντάγματος και... χαρτοπετσέτας, καλό θα ήταν να γράψετε το "Adv-Adv meeting" κινητό (6985-763292) όσοι δεν έχετε τα προσωπικά μας τηλέφωνα. Ενδέχεται να ψαχνόμαστε. Νωρίς το θυμήθηκα... :lol: :lol:

@Wicked Man,
Εννοείται πως είναι ευσπρόδεκτοι κι όλοι οι "καινούριοι" της παρέας. Τώρα, αν και φέτος πέσει το φλουρί σε καινούριο, για του χρόνου επιφυλάσσομαι πως θα το σκεφτούμε πιο διεξοδικά. :lol: :lol:
Πέρα από την πλάκα, να έρθεις. Κι εμείς θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε, κι εσύ θα ξεσκάσεις λίγο (αλλά πολύ ευχάριστα!) από το διάβασμα. ;)

More
02 Φεβ 2010 22:31 #26636 by Elessar
Χμ, μήπως να ετοιμάσω από τώρα ανάλογο πανό που να λέει 'A Gathering of Minds 2010' για να καταλάβουν ποιοι είμαστε και να μας πλησιάσουν; :lol:

More
02 Φεβ 2010 22:35 #26637 by Fallen Angel
Εχμ... ΟΧΙ;!;! :lol: :lol:

More
02 Φεβ 2010 22:46 #26638 by moumiaq
Νομίζω η Fallen πρέπει να το κρατάει το πανό. :lol: :lol: :lol:

More
02 Φεβ 2010 23:10 #26640 by Fallen Angel
Αυτό κι αν δεν έχετε καμία ελπίδα να το δείτε!! Κι ειδικά εντός έδρας!!
Πιο πιθανό είναι να κόψω τα adventures και να αρχίσω τα FPS παρά αυτό!! :lol: :lol:

(Δε βρίσκω και το link από την κορυφαία φωτό με τον Elessar να κρατά τη χαρτοπετσέτα, για να γελάσουμε πάλι λίγο...)

EDIT:
Τη βρήκα!! Απολαύστε την για άλλη μία φορά!! :lol: :lol:
(Κάθε φορά που τη βλέπω με πιάνουν σπαστικά γέλια... το βλέμμα της ξανθούλας αριστερά "μα τι γράφει εκεί", της καστανομάλλας δεξιά "μα πόσο ΧΧΧ είστε", αλλά και του Σταύρου "θα μείνω σοβαρός ρε" με πεθαίνουν!! ΘΕΪΚΗ ΦΩΤΟ!! :lol: :lol:

More
02 Φεβ 2010 23:21 #26641 by Elessar
Προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας να υπενθυμίσω πως τόσο ο qrious όσο και η Fallen_Angel από την ντροπή τους είχαν γίνει λούηδες. Μάταια τους αναζητούσαμε μετά πλησίον της πλατείας Συντάγματος.

Η βλακεία ήταν ότι παρ όλη τη χαρτοπετσέτα δεν μας εντόπισε κάποιο μέλος του site αλλά τουλάχιστον η ενθύμηση του γεγονότος ακόμα μου προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων.

More
02 Φεβ 2010 23:44 #26643 by giovanna
@Fallen_

Θα πάω κατευθείαν στο ταβερνάκι, εντάξει ή υπάρχει πρόβλημα? Το μετρό δεν με διευκολύνει καθόλου και μιας και θα κάνει κρύο θα πάω εκεί 8)

More
03 Φεβ 2010 09:48 #26644 by crocark
Δηλαδή η &quot;ξανθούλα&quot; αριστερά στη φωτογραφία δεν είναι μέλος της παρέας; Θέλετε να πείτε πως είχαν αρχίσει να κάνουν χάζι οι περαστικοί;
Υποψιάζομαι πως έφταιγε το μέγεθος της χαρτοπετσέτας κι έπρεπε να έρθουν όλοι πιο κοντά για να διαβάσουν τι έγραφε. Άρα ίσως ο άνθρωπος έχει δίκιο που θέλει πανό αυτήν τη φορά. Και όσοι ντρέπεστε Fallen, τον αφήνετε μόνο του και τον ξαναβρίσκετε αργότερα :wink: Που το πρόβλημα :lol: Επίσης, αυτό το τελευταίο που γράφει ο Elessar μας αφήνει να καταλάβουμε πως αυτοί που θέλαν να σας βρουν θα σας έβρισκαν έτσι κι αλλιώς, αλλά φαίνεται ο Elessar βιαζόταν να βρεθεί :wink: Δεν ήμουν εκεί για να ξέρω το λόγο, αλλά ένα απ' τα δυο θα ισχύει: ή είχε πολύ κρύο ή σας είχε &quot;κόψει η λόρδα&quot;; :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
03 Φεβ 2010 12:49 #26645 by annapad
εκτός απροόπτου κατα 99% θα έρθω κι εγω..... :D

"Victims?aren't we all?" Eric Draven The CRow

More
03 Φεβ 2010 18:38 #26646 by Fallen Angel
@Crocark,
Βασικά, δε νομίζω ούτε κρύο να έκανε ούτε να πεινάγαμε (για καφέ είχαμε πάει εκείνη τη χρονιά). Μάλλον το άγχος μας μας οδήγησε στις δραματικές εκείνες καταστάσεις με το πανό. Βλέπεις, δεν ξέραμε πώς θα αναγνωριζόμαμε ο ένας τον άλλο, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων (ήταν η παρθενική μας συνάντηση) μέσα στον πανζουρλισμό του Συντάγματος μες τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ήμασταν πανέξυπνα παιδάκια από τότε... :lol: :lol:

@Annapad,
Θα είσαι Αθήνα;! Πολύ, πολύ όμορφα!! :)