A Gathering of Minds / Συνάντηση μελών 2010

More
09 Φεβ 2010 09:29 #26697 by crocark
Ααααα! Πες έτσι και πήγε η καρδιά μου στην κούλουρη ...
:wink:

Υ.Γ. Καλό παίξιμο εύχομαι.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
09 Φεβ 2010 09:45 #26698 by Fallen Angel

shodan wrote: Παρακαλείτε θερμά η αγαπητή φωτορεπόρτερ FA να ανεβάσει οσονούπω φωτογραφικό υλικό για να ζηλεύουμε και εμείς που δεν καταφέραμε να είμαστε κοντά σας σε αυτή την όμορφη κρασομπυροκατάνιξη.

Φέτος, ως δαιμόνια (κι όχι αγαπητή, για φωτογραφίες μιλάμε!!) φωτορεπόρτερ αφενός δεν έφερα κάμερα στη συνάντηση κι αφετέρου φρόντισα να ξεχάσουν κι οι άλλοι να τραβήξουν φωτογραφίες. Με αποτέλεσμα να υπάρχουν ελάχιστες!! 8)
Παρόλα αυτά, υπάρχει μια απίστευτα τραγική με Elessar, Qrious και την αφεντομουτσουνάρα μου, όπου ξεφτιλιζόμαστε πέραν κάθε nerdoρίου!! :lol: :lol:
Μόλις συγκεντρώσω όσες υπάρχουν, θα τις ανεβάσω!! ;)

ΥΓ: Τζιοβάννα μου, πολύ χαίρομαι που το χάρηκες τόσο πολύ!! Όσο για τον ξανθό μακρυμάλλη είναι ο Εrich Ζann, ο οποίος μας παρακολουθεί σα μεγάλος αδελφός που όλα τα βλέπει, αλλά δε γράφει ποτέ... Καλά, δε σας συστήσαμε όλους με όλους;! Όλο το έλεγα και τελικά το ξέχασα... είναι που αγωνιζόμουν για ένα κομματάκι πίτας!! :lol: :lol:

Nothing happens unless first a dream...

More
09 Φεβ 2010 13:38 #26700 by shodan
Πάλι με ψίχουλα θα τη βγάλουμε :lol: :lol: :lol:
Σημασία έχει ότι περάσατε καλά.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
09 Φεβ 2010 18:50 #26703 by giovanna
@Fallen_

Όχι δεν μας συστήσατε. Για αυτό προτείνω την άλλη φορά που θα γίνει κοπή τι πίτα να κάνουμε ένα στρογγυλό τραπέζι για να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο.

Όσο για φωτογραφίες ο Moumiaq πρέπει να έχει γιατί τις τράβηξα εγώ. Ζήτησε του να στις στείλει. :)

More
17 Φεβ 2010 19:54 #26794 by giovanna
Καλέ τί έγινανε οι φωτογραφίες? Πάει πάπαλα? :(

More
18 Φεβ 2010 12:26 #26805 by crocark
Εγώ έχω να θυμήσω πως αν πρόκειται να γίνει κάτι στη συμπρωτεύουσα καλό θα ήταν να κανονίσουμε την ημερομηνία λίγο έγκαιρα, παρότι ξέρω πως με όλ' αυτά που συμβαίνουν με τις απεργίες κλπ. , μπορεί να μην έχει και πολύ νόημα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Φεβ 2010 15:56 #26809 by Tasos
Ας προτείνουμε, λοιπόν, ημερομηνίες για τέλη Μαρτίου..
Το ΣΚ 20 ή 21 για παράδειγμα??

More
18 Φεβ 2010 16:37 #26812 by crocark
Αν υπολογίζω σωστά μιλάμε για 2 εβδομάδες πριν το Πάσχα; Σάββατο (να το συνδυάσουμε και με καμία δουλειά) 20 μπορώ κατά 95%. Περισσότερο βέβαιος δεν μπορώ να είμαι δυστυχώς :wink: Πείτε κι οι υπόλοιποι που ενδιαφέρεστε κι αν κλείσει κανονίζουμε και ώρα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Φεβ 2010 20:49 #26822 by Fallen Angel

giovanna wrote: Καλέ τί έγινανε οι φωτογραφίες? Πάει πάπαλα? :(

Δεν τις έχω συγκεντρώσει ακόμη, περιμένω του Elessar. Μόλις έχω κι εκείνες, θα τις στείλω σε όσους ήμασταν στη συνάντηση!! Και μόλις αποκρύψω τα πρόσωπα όσων... είμαστε ντροπαλοί, θα τις σηκώσω και στο forum!! ;)

More
18 Φεβ 2010 23:48 #26826 by omen
άντε ντε :p

More
19 Φεβ 2010 00:47 #26827 by giovanna
@Fallen_

Πίεσε τους όπως κάνεις πάντα συν προχώρησε όλα τα θέματα που εκκρεμούν όπως ο κατάλογος των mini review την άμεση ένωση με το forum ξέρεις εσύ. :)

More
20 Φεβ 2010 02:56 #26858 by Fallen Angel
Όλα θα γίνουν!! Υπομονή, αγαπητές μου. Έχουμε τραυματίες (τίποτε σοβαρό) στην ομάδα και πάνε όλα λίιιιγο πίσω... θα γίνουν, όμως!! :)

giovanna wrote: Πίεσε τους όπως κάνεις πάντα [...]

Και μετά απορώ γιατί ο κόσμος νομίζει πως κυκλοφορώ με ένα μαστίγιο στο χέρι... :lol: :lol:

More
20 Φεβ 2010 20:23 #26901 by giovanna
@Fallen_

Ποιος τραυματίστηκε? Ξέρω εσύ άτιμο τους μαστίγωσε όλους. Πάντως ότι και να συμβαίνει περαστικά στον παθόντα και αναμένομε. :(

More
25 Φεβ 2010 11:08 #26989 by Tasos
Παιδιά θα έρθει κανείς σε αυτή την έρμη συνάντηση???? Αν είναι να είμαι μόνο εγώ και ο crocark να το κανονίσουμε με pm... :D

More
25 Φεβ 2010 18:01 #26996 by Fallen Angel
Να το κανονίσετε για το τετραήμερο της 25ης που θα ανέβω βόρεια για εκδρομούλα. Θα ρωτήσω και την Dream αν μπορεί τότε και θα επανέλθω. ;)