Αλλάζουμε το forum μας: οδηγίες και συμβουλές
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
- Τα avatars (τα οποία θα πρέπει να κάνετε upload εκ νέου)
- Οι κωδικοί πρόσβασης (ενδέχεται να πρέπει να κάνετε Reset Password για να ακολουθήσετε το σύνδεσμο που θα λάβετε στο e-mail που έχετε δηλώσει)
- Τα προσωπικά μηνύματα, γνωστά κι ως PMs (αποθηκεύστε κάπου αλλού όποια τυχόν χρειάζεστε να κρατήσετε επειδή περιέχουν κωδικούς παιχνιδιών, διευθύνσεις ή τηλέφωνα που σας χρειάζονται)
Εάν έχετε λογαριασμό και στο site και στο forum (με κοινό λογαριασμό e-mail όμως), οι δύο λογαριασμοί θα ενωθούν σε έναν ενιαίο πλέον ο οποίος θα απαριθμεί το σύνολο των δημοσιεύσεων που έχετε κάνει στο forum. Εάν κάτι δεν πάει καλά (που το απευχόμαστε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτά τα... "μηχανήματα του διαβόλου" που λέει κι η γιαγιά με τη μαντήλα), επικοινωνήστε μαζί ας στο adventureadvocate @ gmail . com, ώστε να σας βοηθήσουμε να λύσετε όποιο πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίζετε στη νέα πλατφόρμα.
Το forum θα απενεργοποιηθεί σε μία εβδομάδα, τη Μεγάλη Τρίτη (07/03/2015) το πρωί, και θα παραμείνει ανενεργό έως την αναβάθμιση και επαναλειτουργία του τη Μεγάλη Τετάρτη (08/03/2015) οπόταν και θα σας καλωσορίσουμε ανανεωμένοι, εκσυγχρονισμένοι και με μικρές εκπλήξεις!!
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Δεν ξέρω αλλά μα φόβησες με όλα αυτά, ελπίζω όλα να πάνε καλά. Δηλαδή τώρα με ποιά password θα μπαίνουμε με αυτά της αρχικής ή αυτή του Forum?
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
- qwerty
- Moderator
Ελπίζω να μπορώ να κάνω κανονικά login μετά, μη με αφήσετε απ' έξω.
- skywalker333
- Elite Member
- giovanna
- Adventure's Advocate
Είσαι υπέροχη όπως πάντα, και τώρα που με καθυσύχασες ότι η φωτογραφία του Αγγελου δεν θα χαθεί είμαι τριπλά ευτυχισμένη, να σε καλά
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Όσο για τους υπόλοιπους, γιατί δε σκεφτόμαστε θετικά;! "Ελπίζω να μπορώ να κάνω κανονικά login"... "ωχχχ.. φοβάμαι!"... γιατί, γιαατίιιι;!
- Mortal
- Adventure's Advocate
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Σε ευχαριστώ την έσωσα όπως μου είπες και μετά τα καινούργια θα μου πείς πως την ξαναβάζω σαν avatar.
- Mortal
- Adventure's Advocate
To photobucket.com/ που σου είπα είναι απλά ένα μέρος που σου δίνει τζάμπα μερικά GB [νομίζω πως δίνει 5] για να σηκώσεις φωτογραφίες που μετά χρησιμοποιείς είτε σε άλλα fora είτε στέλνεις τα links. Και έχει και επιλογή να σου δίνει απομακρυμένο link για avatar. Προσωπικά έχω να μπω εκεί κάνα δυο χρόνια αλλά το avatar και κανα δυο εικόνες που έχω σε άλλο forum ισχύουν οπότε δεν διαγράφουν για θέματα αδράνειας χρήστη.
Τα λέμε, ούτως ή άλλως ένα πέρασμα από δω το κάνω μήπως βρω κάνα adventure που ενδεχομένως να με συγκινήσει παρότι πλέον είμαι τελειωμένος RPGάς και Minecraftάκιας [πολλά τούνελ, πολλές γραμμές, το παιδί απλά παίζει με τα τραινάκια του (minecarts)].
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- kuv
- Elite Member
What now?
>z
- giovanna
- Adventure's Advocate
Εν πάσει περιπτώσει Καλό Πάσχα σε όλους εσας τους αγαπημένους φίλους κια φίλες.
Και για να μην λέτε ότι όλο γκρινιάζω τώρα έχουμε επιτέλους πολλά μα πολλά smiles
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Ωστόσο, παρακαλούμε πολύ να μας λέτε όποια πιθανόν προβλήματα εντοπίζετε μην τυχόν δεν έχουμε παρατηρήσει κάποιο.
Τέλος, για να φτιάξεις το προφίλ σου, θα πας στο έκτο tab επάνω που λέει "Προφίλ", θα πατήσεις δεξιά που λέει "Edit" και από εκεί θα ρυθμίσεις τα πάντα (φωτογραφία, στοιχεία, προτιμήσεις, κ.λπ.). Αν σε μπερδέψει κάτι, πες μας να το δούμε μαζί. Για τα λευκά γράμματα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, λευκά είναι. Μήπως έχεις μείνει σε μια ενδιάμεση κατάσταση; Πάτα Ctrl+F5 ή καθάρισε την cache για να είσαι σίγουρη, λευκά και κίτρινα θα έπρεπε να τα βλέπεις όλα.
- webmaster
- Το πιο Λαμπρό Αστέρι!
Fallen Angel wrote: Ωστόσο, παρακαλούμε πολύ να μας λέτε όποια πιθανόν προβλήματα εντοπίζετε μην τυχόν δεν έχουμε παρατηρήσει κάποιο.
Ντάξ... και να μη μας τα πείτε δηλαδή δεν χάθηκε κι ο κόσμος, αλλά αν επιμένετε......
I can’t help being angry when I’m furious. - Bernard, Black Books
- qwerty
- Moderator