Αλλάζουμε το forum μας: οδηγίες και συμβουλές
- touvlo
- Elite Member
δε μπορώ να κάνω login με τα παλιά στοιχεία μου. Δεν είχα φτιάξει λογαριασμό για την κυρίως σελίδα, παρά μόνο για το φόρουμ.
Τι έγινε; Χάθηκε;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
(η επιλογή του temp nick "τούβλο" με έκανε να γελάσω πολύ πρωί-πρωί )
@Everybody,
Αγνοούμε τη webmaster που θέλει να κάνει διακοπές ενώ έχουμε δουλειές (θα την περιλάβω με μαστίγια εννιά ουρών) και λέμε ό,τι παρατηρήσουμε για να γίνουμε γρήγορα καλύτεροι. Εξυπακούεται, έτσι;! Επίσης, εξυπακούεται πως θα βγάλει η γλυκούλα το τσίρκο με τα χοροπηδηχτά αστέρια πριν τη σφάξω σαν κουνέλι!!
Nothing happens unless first a dream...
- manos426f
- Futuristic Fedora
Βλέπω ότι ο τίτλος στο thread πώλησης του monitor του Τσαμπίκου έχει πρόβλημα.
Επίσης, όταν γράφουμε το post, αυτή το γκρι χρώμα των γραμμάτων, σε συνδυασμό με το μπλε φόντο δυσκολεύουν πολύ την όλη κατάσταση.
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Fallen Angel wrote: @Everybody,
Αγνοούμε τη webmaster που θέλει να κάνει διακοπές ενώ έχουμε δουλειές (θα την περιλάβω με μαστίγια εννιά ουρών) και λέμε ό,τι παρατηρήσουμε για να γίνουμε γρήγορα καλύτεροι. Εξυπακούεται, έτσι;! Επίσης, εξυπακούεται πως θα βγάλει η γλυκούλα το τσίρκο με τα χοροπηδηχτά αστέρια πριν τη σφάξω σαν κουνέλι!!
Μιλάμε ακόμα γελάω με τα χοροπηδηχτά αστέρια...
Τα γκρίζα γραματάκια όταν γράφουμε post είναι όντως δύσχρηστα.
Τα quotes μπορούν να μπαίνουν σε πλαίσιο ή να ξεχωρίζουν με κάποιο τρόπο από το υπόλοιπο message, χωρίς να τους αλλάζουμε μόνοι μας χρώμα;
Επίσης οι επιλογές για edit πάνω από τις φατσούλες είναι πολύ μικρές και βγάζουν ματάκια. Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν;
Τέλος αυτά τα topic icons έχουν κάποιο νόημα;
- webmaster
- Το πιο Λαμπρό Αστέρι!
Λοιπόν, σας έφτιαξα τα quotes, άλλαξα τα κουμπάκια προσωρινά σε μαύρο για να είναι πιο έντονα, αλλά θα τα κάνουμε μπλε σκούρο κι αυτά και κοιτάζω και τα υπόλοιπα που ζητήσατε.
It's a process......
I can’t help being angry when I’m furious. - Bernard, Black Books
- qrious
- Yahvo
Όσον αφορά τώρα παρατηρήσεις κάτι που πρέπει να μετονομαστεί ειναι το Thank You button. Δεν εχει κανένα νόημα σε τέτοιου είδους forum στο 99% των post . Πρέπει να αντικατασταθεί απο Like button όπου ταιριάζει παντού και πάντα.
- skoros
- Banned
Ξέχασα να πω και μπράβο για την ανανέωση του φόρουμ, μπράβο!
Fallen Angel wrote: @Skoros, you've got PM.
(η επιλογή του temp nick "τούβλο" με έκανε να γελάσω πολύ πρωί-πρωί )
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Πολλά μπράβο και ευχαριστώ στη webmaster για το χρόνο και τον κόπο της.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Καλή μας αρχή!
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- giovanna
- Adventure's Advocate
Το δύστυχο έχω μπεί πολλές φορές στο λογαριασμό μου και τον έχω κάνει edit αλλά δεν βλέπω πουθενά την επιλογή για να ρυθμίσω το avatar μου βοήθεια, καλέ πως το κάμνω?
- qwerty
- Moderator
giovanna wrote: Για τα λευκά γράμματα που είπα ήτανε όταν πήγα την πρώτη φορά να γράψω μια απάντηση μου έβγαζε ασημένια γραμματάκια αντί τα λευκά που τώρα είναι τέλεια που σου γράφω.
Το δύστυχο έχω μπεί πολλές φορές στο λογαριασμό μου και τον έχω κάνει edit αλλά δεν βλέπω πουθενά την επιλογή για να ρυθμίσω το avatar μου βοήθεια, καλέ πως το κάμνω?
Giovanna, αν κοιτάξεις το προφιλ σου στο λινκ: adventureadvocate.gr/forum/profile/edit/766-giovanna
θα δεις μια επιλογή "Avatar Image". Από εκεί θα αλλάξεις το avatar σου.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
www.adventureadvocate.gr/images/7-VARIOUS-PICS/HowToAvatar.jpg
- mkllds
- Futuristic Fedora
Επίσης, γιατί τα pm άλλαξαν; Τα γράμματα δεν είναι λευκά όταν γράφουμε κάποιο κείμενο και επίσης δεν βρήκα πως μπορούμε να κάνουμε quote, link, preview κ.τ.λ. όπως γίνεται στα posts στο forum. Ή δεν υπάρχει η επιλογή ή εγώ είμαι γκαβός και δεν το βρήκα.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Fallen Angel
- Topic Author
- Homo Adventurous
Στο forum, ναι. Αλλά δε θυμάμαι από πού, κάπου στο προφίλ κάνεις τικ τη σχετική επιλογή; Θα το βρεις μόνος σου, fellow adventurer, ναι;!mkllds wrote: Υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε log in χωρίς να φαινόμαστε ότι είμαστε online;
Είναι πρόβλημα, έχει ήδη μπει στη λίστα των to-do, όπως και το όριο των χαρακτήρων που είναι περιορισμένο για τα δεδομένα μας.mkllds wrote: Επίσης, γιατί τα pm άλλαξαν; Τα γράμματα δεν είναι λευκά όταν γράφουμε κάποιο κείμενο και επίσης δεν βρήκα πως μπορούμε να κάνουμε quote, link, preview κ.τ.λ. όπως γίνεται στα posts στο forum. Ή δεν υπάρχει η επιλογή ή εγώ είμαι γκαβός και δεν το βρήκα.
- mkllds
- Futuristic Fedora
Το βρήκα αλλά στην αρχική πάλι με εμφανίζει. Μόνο στο φόρουμ φαίνομαι offline. Τέλος πάντων. Μικρό το κακό.Fallen Angel wrote: Στο forum, ναι. Αλλά δε θυμάμαι από πού, κάπου στο προφίλκάνεις τικ τη σχετική επιλογή; Θα βρεις μόνος σου, fellow adventurer, ναι;!
Γιατί εγώ είμαι Schattenjäger και ο skoros Ladies' Charmer; Θέλω κι εγώ απ' αυτό. Δηλαδή τι; Ψυχή εγώ δεν έχω για να κυκλοφορώ με έναν τέτοιο τίτλο; Και επίσης αντί για χοροπηδηχτά αστέρια θα ήθελα χοροπηδηχτά κορίτσια με μπικίνι μιας και έρχεται και το καλοκαίρι. Ευχαριστώ.
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.