Αλλάζουμε το forum μας: οδηγίες και συμβουλές

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
15 Απρ 2015 14:44 - 15 Απρ 2015 14:46 #46018 by Fallen Angel

mkllds wrote: Το βρήκα αλλά στην αρχική πάλι με εμφανίζει. Μόνο στο φόρουμ φαίνομαι offline. Τέλος πάντων. Μικρό το κακό.

Το εντόπισε και η dream αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση. Patience!

mkllds wrote: Γιατί εγώ είμαι Schattenjäger και ο skoros Ladies' Charmer; Θέλω κι εγώ απ' αυτό. Δηλαδή τι; Ψυχή εγώ δεν έχω για να κυκλοφορώ με έναν τέτοιο τίτλο;

Οι τίτλοι που σε περιμένουν όσο θα ανεβαίνεις τα ranko-σκαλοπάτια είναι ακόμη πιο τιμητικοί. Ο Larry είναι... μικρούλης. :)

Nothing happens unless first a dream...
Last edit: 15 Απρ 2015 14:46 by Fallen Angel. Reason: Μαθαίνω να πατάω enter

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Απρ 2015 18:53 #46020 by skoros

mkllds wrote: Γιατί εγώ είμαι Schattenjäger και ο skoros Ladies' Charmer; Θέλω κι εγώ απ' αυτό.

Για δες ρε που γίναμε όλοι ίσα και όμοια ... :P

More
15 Απρ 2015 19:27 #46021 by giovanna
Τα κατάφερα επιτέλους, είμαι τέλεια είμαι κομπιουτερού κ.λ.π. Ευχαριστώ :blink:

More
21 Απρ 2015 10:17 #46044 by mkllds

skoros wrote:

mkllds wrote: Γιατί εγώ είμαι Schattenjäger και ο skoros Ladies' Charmer; Θέλω κι εγώ απ' αυτό.

Για δες ρε που γίναμε όλοι ίσα και όμοια ... :P

Αυτά είναι. Φεύγεις για ταξίδι και γυρνάς και βλέπεις αυτό... Τέλος πάντων. Εγώ δεν θέλω το ίδιο. Σκεφτόμουν κάτι σε Ζάχο Δόγκανο.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
21 Απρ 2015 11:34 #46045 by Constantine_R

mkllds wrote: Τέλος πάντων. Εγώ δεν θέλω το ίδιο. Σκεφτόμουν κάτι σε Ζάχο Δόγκανο.

Gabriel.... Δόγκανος.... την ίδια επιτυχία στις γυναίκες είχαν... πάντως νόμιζα ότι θα σου άρεσε ο ξανθομπούμπουρας... :evil:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
21 Απρ 2015 11:40 - 21 Απρ 2015 11:41 #46046 by mkllds
Μου άρεσαν οι γυναίκες που "συναναστρεφόταν", όχι ο ίδιος. Εκτίμηση για τον βλαχοαμερικάνο τον Gabriel τον Knight, απεριόριστη. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή χάρηκα για το Schattenjäger αλλά μετά ζήλεψα το Ladies' Charmer. Βέβαια το προτιμώ από το Voodoo Priest ...
Χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο!!!

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

Last edit: 21 Απρ 2015 11:41 by mkllds.

More
21 Απρ 2015 11:46 #46047 by Constantine_R
Πρόσεχε τι λες γιατί μπορεί σε λίγο να νιώσεις τσιμπήματα στο πισινό σου.... :pinch: :pinch: και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.... :evil: :evil:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
21 Απρ 2015 11:58 #46048 by mkllds

Constantine_R wrote: Πρόσεχε τι λες γιατί μπορεί σε λίγο να νιώσεις τσιμπήματα στο πισινό σου.... :pinch: :pinch: και αυτό θα είναι μόνο η αρχή.... :evil: :evil:

Έτοιμος ήμουν να σου απαντήσω αλλά έχε χάρη που είμαι στις καλές μου και δεν θέλω να κάνω το topic άνω κάτω. ΕΧΕ ΧΑΡΗ. :whistle:

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
21 Απρ 2015 12:03 #46049 by Constantine_R
Χάρη δε έχω, εξακριβωμένο. Όσο για τα υπόλοιπα... ναι το topic σε μάρανε... :whistle: :whistle:

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
21 Απρ 2015 19:21 #46051 by Fallen Angel

mkllds wrote: [...]Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή χάρηκα για το Schattenjäger αλλά μετά ζήλεψα το Ladies' Charmer.[...]

Έχω μια υποψία πως τo επόμενο ranking είναι εκείνο που θα αγαπήσεις εσύ. ;) Μη με ρωτήσεις ποιο είναι, δε θα σου πω βεβαίως-βεβαίως. Either be a true adventure master, or wait patiently. :P :lol:

More
22 Απρ 2015 10:15 #46056 by mkllds

Constantine_R wrote: Χάρη δε έχω, εξακριβωμένο. Όσο για τα υπόλοιπα... ναι το topic σε μάρανε... :whistle: :whistle:

Άσε μας βρε βούντου πριτς... (ναι σωστά το έγραψα). :P

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
22 Απρ 2015 11:10 #46057 by Constantine_R
Πριτς.... προυτς... θα δούμε μετά από τις πολλές καρφίτσες πως θα κάνει.... B) :cheer: :cheer:

More
19 Μάι 2015 19:33 #46137 by giovanna
Ακόμα δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στα mini reviews των μελων, κάνω κάτι λάθος? Μου βγαίνει η λίστα αλλά όταν θέλω να πάω σε ένα συγκεκριμένο review μου λέει ότι ακόμα τα περνάμε? :woohoo:

• Fallen Angel
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
19 Μάι 2015 23:14 #46140 by Fallen Angel
Απρόοπτες και σημαντικές αλλαγές μας έχουν καθυστερήσει λίγο και δεν έχουν διορθωθεί τα links. Patience. :)

More
20 Μάι 2015 19:39 #46143 by giovanna
Ο,Κ, το κατάλαβα, αλλά δυστυχώς δεν έχω υπομονή πάντα νομίζω ότι εγώ κάνω κάτι λάθος :side: (αλήθεια αυτό το smile τι εννοεί, πιστεύω να μην είναι κάτι κακό, αλλά μου άρεσε η περιγραφή)