πειραματισμοι στα video games
- odnorf
- Templar Hunter
17 Δεκ 2008 12:52 #22400
by odnorf
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
Replied by odnorf on topic πειραματισμοι στα video games
Το post μου δεν αναφερόταν στο αν τέτοιου είδους στοιχεία αρέσουν στους παίκτες ή όχι αλλά αν συνιστούν ότι "αυτόματα ΔΕΝ είναι adventure" όποιο παιχνίδι τα χρησιμοποιεί.
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- woody
- Topic Author
- Moderator
Less
More
17 Δεκ 2008 15:13 #22401
by woody
Replied by woody on topic πειραματισμοι στα video games
παιδια συγνωμη αλλα δεν υπαρχουν αυτοι οι ορισμοι τυπου "δεν ειναι adventure".
Δηλαδη ελεος, τa broken sword που εχουν περιορισμο χρονου, δεν ειναι adventure και μαλιστα απο τα καλυτερα??
Δηλαδη ελεος, τa broken sword που εχουν περιορισμο χρονου, δεν ειναι adventure και μαλιστα απο τα καλυτερα??
- toninio
- Elite Member
Less
More
18 Δεκ 2008 15:35 #22405
by toninio
Replied by toninio on topic πειραματισμοι στα video games
Αλλά κι εγώ δεν το εξέφρασα σωστά ή μάλλον βιάστηκα να πω "δεν είναι adventure". Διευκρινίζω λοιπόν ότι εννοούσα το εξής: Παιχνίδι που εξ ολοκλήρου παίζεται με περιορισμό χρόνου και συνδυασμό κουμπιών, όπως δηλαδή το Fahrenheit, θεωρώ πως δεν είναι adventure αλλά action. Μπορεί πολλά παιχνίδια να είχαν κάποιες σκηνές action (μιλάω πάντα για αυτά που έχω παίξει εγώ και, όπως είπα, δεν είμαι και κανένας που έχει παίξει τα άπειρα adventures, οπότε αν κάπου είμαι αδιάβαστος, να με συγχωρήσετε), αλλά κυρίως παίζονταν με γρίφους, ψάξιμο κλπ. Π.χ., ένα που γούσταρα πολύ, το Odyssey:the search for Ulysses είχε μέσα καμιά δυο σκηνές action (που προσωπικά θα προτιμούσα να έλειπαν), αλλα ήταν καθαρό adventure.
Από κει και πέρα, ασφαλώς και δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί, ούτε υπάρχει κάποιος...νόμος που να λέει "αυτό ΕΙΝΑΙ adventure, εκείνο ΔΕΝ είναι" κλπ. Χρησιμοποιούμε όμως τις λέξεις και τους όρους, έτσι όπως έχουν καθιερωθεί με τα χρόνια....
Από κει και πέρα, ασφαλώς και δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί, ούτε υπάρχει κάποιος...νόμος που να λέει "αυτό ΕΙΝΑΙ adventure, εκείνο ΔΕΝ είναι" κλπ. Χρησιμοποιούμε όμως τις λέξεις και τους όρους, έτσι όπως έχουν καθιερωθεί με τα χρόνια....