Games σε τιμή ευκαιρίας!

More
02 Ιουλ 2009 02:26 #25320 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Λογικά με κ0ι0φτιαγμένο DOSBOX με τις καλύτερες ρυθμίσεις που θα μπορούσαν να κάνουν για να τρέχει καλύτερα και το παιχνίδι.

ΥΣ. Για σένα είμαι ξύπνιος μέχρι τέτοια ώρα ( u know) :shock:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
02 Ιουλ 2009 15:03 #25335 by odnorf
Replied by odnorf on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Τα παιχνίδια του gog.com χρησιμοποιούν (πέρα από νέους installers) όντως το dosbos και σε κάποιες περιπτώσεις το scummvm με την "άδεια" και την "ευλογία" της ομάδων δημιουργίας τους (αν πάτε στο gog.com μέσω των link στις ιστοσελίδες των dosbos & scummvm ένα ποσοστό των χρημάτων πηγαίνει σε αυτές τις ομάδες),

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
20 Ιουλ 2009 10:13 #25509 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Όσοι συνηθίζετε να αγοράζετε παιχνίδια από on-line καταστήματα του εξωτερικού , μπορείτε να βρείτε στο Play.com (<!-- w --> www.play.com <!-- w -->) το sequel του πολύ αξιόλογου Secret Files: Tunguska , με τίτλο Secret Files 2: Puritas Cordis , στην καταπληκτική τιμή των 6,5 μόνον Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής). Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει , αλλά έχει ήδη παρουσιαστεί σε πρόσφατο mini-review από τον αγαπητό crocark στον οποίον άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Στο link του παιχνιδιού ( www.play.com/Games/PC/4-/3455565/Secret-...mp;ob=Price&fb=1 ) φαίνεται ότι δυστυχώς έχει εξαντληθεί προς το παρόν , οπότε έχετε το νου σας για να το παραγγείλετε όταν θα είναι ξανά διαθέσιμο!

Να σημειώσω ότι στα ελληνικά καταστήματα το πσιχνίδι πωλείται 25 Ευρώ.

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
20 Ιουλ 2009 15:14 #25513 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Λοιπόν, σας έχω καλοκαιρινή super duper προσφορά (ειλικρινά, αμφιβάλω πως βγάζουν λεφτά με τόσο εξευτελιστικές τιμές που τα δίνουν) από τη Beacon Multimedia σε συνεργασία με το ελληνικό online store Greekbooks.gr σε παλιά adventure παιχνίδια.

Πουλάνε από 2 έως 3 ευρώ τα εξής παιχνίδια σε χάρτινο(!!) κουτί:
Morpheus
Amerzone
Road to India
Rome
Druuna

Και μάλιστα για την αποστολή τους με courier χρεώνουν μόνο 3 ευρώ!! (Τουλάχιστον για Αθήνα, δεν ξέρω εκτός Αθηνών πόσο θα στοιχίσει για να είμαι ειλικρινής...)

Η προσφορά ισχύει ασφαλώς έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οπότε τρέξτε να προλάβετε!! Προσωπικά, ήδη τίμησα όσα δεν είχα. ;)

ΥΓ: Το Secret Files 2 είναι ολοκαίνουριο παιχνίδι κι ήδη πωλείται τόσο χαμηλά? Τόσο χάλια τα πήγε στις πωλήσεις?! :shock:

Nothing happens unless first a dream...

More
20 Ιουλ 2009 17:20 #25516 by crocark
Replied by crocark on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Πω, πω ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Ιουλ 2009 18:25 #25547 by crocark
@ Fallen_angel

Απλά πληροφοριακά και χωρίς διάθεση να υποστηρίξω κανέναν. Στο εν λόγω site, υπάρχει η επιλογή top sellers. Σ' αυτήν τη λίστα το Puritas Cordis εμφανίζεται 35ο ανάμεσα σε όλα τα pc games και μέχρι τη θέση αυτή δεν υπάρχει άλλο adventure. Βέβαια δε μας λένε από πότε μέχρι πότε είναι αυτά τα στοιχεία ή τέλος πάντων κάποιες λεπτομέρειες για να σχηματίσουμε γνώμη για την αξιοπιστία τους. Επίσης δεν πρέπει να μας διαφεύγει η πιθανότητα να έχει πάει τόσο καλά λόγω ακριβώς της χαμηλής τιμής. Πάντως με μια πρώτη ματιά οι πωλήσεις του φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
23 Ιουλ 2009 19:39 #25549 by odnorf
Replied by odnorf on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Σχετικά με τα παιχνίδια της σειράς secret files. Έχουν πουλήσει εξαιρετικά στη χώρα παραγωγής τους (τη Γερμανία) και αυτό είναι το σημαντικότερο για αυτούς. Οι αγγλικές εκδόσεις βγαίνουν αρκετά αργότερα (στην περίπτωση του sf2 περισσότερα από 1 χρόνο αργότερα οπότε δεν θεωρείται καινούριο παιχνίδι).

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
20 Σεπ 2009 20:01 #25837 by photiscta
Replied by photiscta on topic AGON : THE LOST SWORD OF TOLEDO 8.90?
Το e-shop.gr κάθε Κυριακή έχει προσφορές.
Σήμερα, το AGON : THE LOST SWORD OF TOLEDO μόνο 8.90?!!!

www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01824&sid=1

More
27 Σεπ 2009 13:16 #25860 by photiscta
Replied by photiscta on topic DARKNESS WITHIN 9.90?
Το e-shop.gr συνεχίζει προσφορές σε adventures.
Σήμερα, το DARKNESS WITHIN 9.90?!!!

www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.01786&sid=1

More
28 Σεπ 2009 16:31 #25862 by Fallen Angel
Aα, δεν την ήξερα αυτή την πατέντα του e-shop. Πολύ καλή φάση!! :)

More
29 Σεπ 2009 12:24 #25865 by crocark
Ωραία πράγματι. Και σε συνδυασμό με το ότι παίρνεις την παραγγελία σου σε όλη την Ελλάδα την άλλη μέρα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση ακόμη πιο ωραία. Αν είχαν και μεγαλύτερη ποικιλία στα παιχνίδια κι αν δεν έκαναν κάποια λάθη στη διαθεσιμότητα τους θα ήταν ακόμη καλύτερα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
19 Οκτ 2009 10:58 #25923 by shodan
Replied by shodan on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Ceville στα 12 ευρώ για μια εβδομάδα. Επίσης έχω σταμπάρει ένα ωραίο site με πολλές προσφορές αλλά αργεί λιγάκι (δυο παιχνίδια παρήγγειλα και σε 10 ημέρες μόνο το ένα βρέθηκε για το άλλο περιμένω ενώ τα έδειχνε κ τα δυο άμεσα διαθέσιμα). Ρίξτε μια ματιά εδώ .

&quot;Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?&quot;
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
19 Οκτ 2009 21:47 #25925 by Elessar
Replied by Elessar on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Με το zavvi.com έπαθα και εγώ ακριβώς αυτό που λες shodan.
To site μου έδειχνε το παιχνίδι άμεσα διαθέσιμο και μετά από 10 μέρες από την παραγγελία αυτό ακόμα δεν είχε γίνει dispatched. Όταν τους έστειλα mail να τους ρωτήσω τι παίζει, από την απάντηση τους κατάλαβα (μου τα μάσαγαν λίγο) ότι το είχαν παραγγείλει για να μου του στείλουν και το αργούσε ο προμηθευτής τους. Έτσι την ακύρωσα την παραγγελία και μάλλον στο μέλλον δεν θα ξαναπαραγγείλω κάτι από αυτούς.
Το φοβερό είναι ότι στο status της παραγγελίας μου έλεγε ότι το παιχνίδι θα γίνει dispatch στις 8/10 ενώ είχαμε φτάσει αισίως στις 14/10!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
02 Νοε 2009 21:21 #26004 by Fallen Angel
Στις 13 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα ένα πακέτο adventures 2 σε 1. O λόγος περί του "Adventure Classics 2-in-1 Vol.I: Experience112 + Ghost in the Sheet" το οποίο θα πωλείται προς 19,99.

Πρόκειται για το πρώτο προϊόν της νέας σειράς "Adventure Classics" που ξεκινά η Beacon. Η σειρά θα περιλαμβάνει πακέτα προσφορών adventure παιχνιδιών σε χαμηλές λιανικές τιμές, ενώ όλα τα παιχνίδια θα είναι στις αυθεντικές τους συσκευασίες, με όλα τους τα manual, κ.λπ.

Η πρώτη συλλογή θα περιέχει:

Experience 112 (PC)
Ένα ερειπωμένο πλοίο. Ένα σύστημα ελέγχου σε πλήρη λειτουργία. Μια γυναίκα, η μοναδική επιζήσασα από μια ομάδα επιστημόνων?

Ghost In The Sheet (PC)
Πάρτε το ρόλο ενός φαντάσματος που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της ζωής του. Με Ελληνικούς Υπότιτλους!

(σε μετάφραση από τον δικό μας Odnorf έχω να προσθέσω πολύ διακριτικά ;))

More
02 Νοε 2009 22:58 #26007 by Elessar
Replied by Elessar on topic Games σε τιμή ευκαιρίας!
Πολύ καλό πακέτο όντως. Το Gits είναι απλά καταπληκτικό παιχνίδι ενώ και το Experience 112 είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς