Games σε τιμή ευκαιρίας!

More
15 Μαρ 2010 10:11 #27189 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Στο Πλαίσιο υπάρχει το Lighthouse Experience 112 & Keepsake Bundle (PC) στα 3,58?.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
15 Μαρ 2010 18:22 #27192 by user_32
Replied by user_32 on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
crocark σε ποιο κατάστημα το βρήκες αυτό ;

More
15 Μαρ 2010 20:14 #27194 by crocark
Στο ΠΛΑΙΣΙΟ στην ηλεκτρονική σελίδα www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-...YPE=Adventure%29.htm

Υπήρχε στις 10 το πρωί, το είδα σίγουρα. Και υπήρχε και η ένδειξη "ευκαιρία". Ή ήταν ένα κομμάτι και το φάγανε ή έγινε κάποιο λάθος, πάντως εγώ το είδα. Τον τίτλο τον είχα κάνει αντιγραφή - επικόλληση. Τι να πώ; :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
15 Μαρ 2010 23:19 #27196 by nikomar
Replied by nikomar on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

crocark wrote: Στο ΠΛΑΙΣΙΟ στην ηλεκτρονική σελίδα www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-...YPE=Adventure%29.htm

Υπήρχε στις 10 το πρωί, το είδα σίγουρα. Και υπήρχε και η ένδειξη "ευκαιρία". Ή ήταν ένα κομμάτι και το φάγανε ή έγινε κάποιο λάθος, πάντως εγώ το είδα. Τον τίτλο τον είχα κάνει αντιγραφή - επικόλληση. Τι να πώ; :wink:

Πράγματι υπήρχε στην ηλεκτρονική σελίδα του ΠΛΑΙΣΙΟ η συγκεκριμένη ευκαιρία, αλλά όταν έκανες κλικ στο προϊόν για να δεις την περιγραφή του, έβγαζε "η σελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη". Μέχρι το μεσημέρι αυτό, μετά εξαφανίστηκε τελείως. :?

More
18 Μαρ 2010 23:46 #27250 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Από e-mail που έλαβα σήμερα από την Tale of Tales, για όποιον θα ήθελε να δει αυτά τα παιχνιδάκια κάποια στιγμή:

One year ago, we released the biggest project we have ever worked on, a horror game called The Path. We released it on the 10 year anniversary of our first meeting in person and the launch of our first collaborative website (entropy8zuper.org).

To celebrate this double anniversary we are discounting all of our titles by 50%, until Sunday March 28.

So, The Path for PC or Mac now costs only 5 US Dollars.
The Graveyard for PC or Mac is $2.5.
The Graveyard for iPhone costs $1.
Fatale can be purchased for PC or Mac for $3.5.
The Godlove Museum for PC or Mac is $10.
And our youngest release, Vanitas for iPhone is free until March 28.

You can find download links on:
Tale-of-Tales.com/ThePath
Tale-of-Tales.com/TheGraveyard
Tale-of-Tales.com/Fatale
Entropy8Zuper.org/godlove/store
Tale-of-Tales.com/Vanitas

Enjoy!

Nothing happens unless first a dream...

More
23 Μαρ 2010 09:44 #27274 by photiscta

More
25 Μαρ 2010 14:53 #27291 by Fallen Angel
Αφού είδα κι απόειδα με αυτό το παιχνίδι και στα χέρια μου ακόμη δεν έχει φτάσει (ακούς Elessar;!), μου το έκανα δωράκι τις προάλλες όταν είδα σε πόσο χαμηλή τιμή ήταν... Μπράβο, βρε Ρhotiscta!! :)

More
25 Μαρ 2010 22:32 #27296 by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

Fallen_Angel wrote: Αφού είδα κι απόειδα με αυτό το παιχνίδι και στα χέρια μου ακόμη δεν έχει φτάσει (ακούς Elessar;!), μου το έκανα δωράκι τις προάλλες όταν είδα σε πόσο χαμηλή τιμή ήταν... Μπράβο, βρε Ρhotiscta!! :)

Τι μπράβο, σιγά τον κόπο :)
Εγώ το παίζω στο psp όταν ταξιδεύω.

More
23 Απρ 2010 19:10 #27435 by crocark
Στο eshp.gr έχει το Abbey στα 12,90. Νομίζω η καλύτερη τιμή ποτέ στην Ελλάδα για ένα παιχνίδι που προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
04 Μάι 2010 10:45 #27521 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Στο Direct2Drive (υπηρεσία που προσφέρει download παιχνιδιών, όπως το Steam) έχουν το (πρόσφατο) Dark Fall Lost Souls στα 5? αυτή την εβδομάδα.
Ακούγεται πολύ καλή η προσφορά (σε συνδυασμό με το review του παιχνιδιού που διάβασα στο site εδώ), αλλά έχω ήδη "μπλέξει" με το Steam και δεν έχω αποφασίσει αν θέλω και άλλη τέτοια υπηρεσία "στο κεφάλι μου".

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
14 Μάι 2010 11:56 #27608 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Μέχρι τις 24 Μαΐου η Valve δίνει δωρεάν το καταπληκτικό Portal, φυσικά στο steam.

Περισσότερα εδώ .

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
14 Μάι 2010 19:07 #27610 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
@Elessar

Αυτό είναι Action ή κάνω λάθος? :?

More
17 Μάι 2010 15:20 #27625 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Action με την πολύ ευρεία έννοια του όρου... Στην ουσία είναι ένα first person puzzle game, αλλά είναι μοναδικό παιχνίδι, δεν μπορεί να μπει σε κάποια κατηγορία. Προσωπικά το θεωρώ ιδιοφυές, ενώ είναι και απόλυτα πορωτικό... Λες συνέχεια "θα παίξω ένα επίπεδο ακόμα και τέλος"... Προσωπικά το απέκτησα καθώς συμπεριλαμβάνονταν μέσα στο Orange Box που κυκλοφόρησε πριν καιρό. Αυτό που λέει ο Elessar δεν το γνώριζα και νομίζω ότι είναι τεράστια ευκαιρία. Μόνο μειονέκτημα του είναι ότι είναι σχετικά σύντομο, ειδικά αν πορωθείς πολύ :D

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
17 Μάι 2010 16:02 #27628 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Ναι προφανώς, μια και είναι και δωρεάν είναι μεγάλη ευκαιρία. Το Portal είναι από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων, με απλό σχετικά gameplay, ωραία puzzles, πρωτότυπη υπόθεση, ατμόσφαιρα και ... πρωταγωνιστή και ένα από τα καλύτερα φινάλε παιχνιδιού :)

Κι εγώ με το Orange Box το είχα αγοράσει σε μια από τις Χριστουγεννάτικες προσφορές του Steam πριν μερικά χρόνια. (Νομίζω οτι δεν υπήρχε τρόπος να το αγοράσεις χωριστά, μόνο μέσω του Orange Box).

Μπορεί να είναι σύντομο (αυτό είναι σχετικό, εμένα μου φάνηκε χορταστικό και έχουν ενσωματώσει ένα πρόσθετο mini-game μέσα μετα απο πρόσφατο update), αλλά λίαν συντόμως βγαίνει το sequel που από όσο καταλαβαίνω θα είναι πολύ περισσότερο ... portal μια και προορίζεται για να βγει αυτόνομο στην αγορά.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
26 Μάι 2010 20:19 #27745 by Fallen Angel
Με μια επιφύλαξη μήπως έχει αναφερθεί ήδη το πακέτο που ακολουθεί, να ενημερώσω τους λάτρεις της "παλιάς, καλής εποχής", αλλά και τους νεώτερους που έλκονται από ιστορικούς κι ανεπανάληπτους τίτλους για την ακόλουθη προσφορά στο Steam:

Indiana Jones and the Fate of Atlantis
Indiana Jones and the Last Crusade
LOOM
The Dig

Όλα μαζί προς 4,49?!!

Δείτε εδώ λεπτομέρειες.