Games σε τιμή ευκαιρίας!
- crocark
- Adventure's Advocate
Πολύ ωραία το έθεσες. Το ένα καταπληκτικό, το άλλο πολύ ενδιαφέρον (χα, χα ...). Θα πρότεινα στην εταιρεία να συμπεριλάβει στο πακέτο και μερικά ποντίκια για το Experience.
Πέρα όμως από την πλάκα οφείλω να συμφωνήσω πως το εν λόγω παιχνίδι είναι πραγματικά αρκετά πρωτότυπο κι εμένα τουλάχιστον με είχε καθηλώσει για αρκετές ημέρες (μέχρι φυσικά που βαρέθηκα ν' αλλάζω ποντίκια στις τελευταίες στιγμές του οπότε και το παράτησα).
Σε κάθε περίπτωση πάντως δε θα ήθελα να αποτρέψω άλλους φίλους να αγοράσουν τα παιχνίδια και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην εταιρεία για το πακέτο. Τέλος, επειδή το Experience είχε κυκλοφορήσει και σε άλλο πακέτο, νομίζω πως είναι καταπληκτική ιδέα ν' αλλάζουν τα παιχνίδια των πακέτων προσφορών και να εναλλάσσονται. Μ' αυτόν τον τρόπο κερδίζουν και οι παίκτες και (πιστεύω) οι εταιρείες διανομής.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Πάλι στις αυθεντικές τους συσκευασίες και με όλα τα manuals, τα παιχνίδια αυτής της προσφοράς είναι:
Overclocked (PC)
Ζήστε το adventure “Overclocked” μέσα από πολλές προοπτικές καθώς θα παίζεται έξι διαφορετικούς χαρακτήρες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Reprobates (PC)
Ένα σκοτεινό Point & Click Adventure από τους δημιουργούς των θρυλικών “Black Mirror” και “Nibiru”. Με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
To Origin δεν εντάσσεται στην τριλογία, η οποία θα περιέχει "[...]the re-mastered versions of Dracula I: Resurrection, Dracula 2: The Sanctuary and Dracula 3: Path of the Dragon[...]". Δες εδώ για λεπτομέρειες σχετικά με την εν λόγω συλλογή.
ΥΓ: Κι η συλλογή των Syberia είναι εξαιρετική για όποιον δεν έχει κάποιο/α από τα περίφημα παιχνίδια του Sokal!!
- crocark
- Adventure's Advocate
Επειδή είναι 30 του μηνός κι από τις 17 έχουν περάσει αισίως 2 εβδομάδες και επίσης ήδη πέτυχα μια διαφήμιση των συλλογών που προανήγγειλες, αλλά δεν έχω δει καμία από τις δυο στα sites ελληνικών καταστημάτων που επισκέπτομαι, μήπως ξέρεις που τις βρίσκει κανείς τις συλλογές; (βασικά για τη 2η ενδιαφέρομαι με το reprobates)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
Κι εγώ δεν βρήκα τίποτα φίλε στη Θεσσαλονίκη... Μάλλον αργούν ακόμα!
Αγόρασα πάντως την τριλογία των Dracula, ενώ παρατήρησα πως τα Syberia εξαντλήθηκαν σε 2-3 μέρες τουλάχιστον στα μεγάλα καταστήματα στα ανατολικά της πόλης...
- Elessar
- Team
Τρέξτε να προλάβετε!!!
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
Μάλιστα. Περιμένουμε δεν πειράζει.
Με την ευκαιρία μιας και λες ανατολικά κι επειδή έχω να κατέβω κανένα εξάμηνο στα παλιά μου λημέρια. Μήπως είδες τίποτα καλό στο Media Markt; Επειδή κάποτε ο Emmanuel έβρισκε ωραίες προσφορές!
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
Τίποτα δυστυχώς... θα πάω και αύριο βέβαια για κάτι αγορές, οπότε θα ξανακοιτάξω. Το Public ξεκίνησε να δίνει ελαφρώς μεταχειρισμένα παιχνίδια σε αρκετά καλή τιμή τα οποία αγοράζει από τους πελάτες έναντι μικρών εκπτώσεων... Είχε το Runaway 1 σε άριστη κατάσταση 9 ευρώ. Φυσικά εξαφανίστηκε πολύ σύντομα. Θα επανέλθω για ό,τι νεώτερο!
- crocark
- Adventure's Advocate
Edit: ΆΝτε να μην είμαι γάιδαρος. Το ξαναβρήκα και ορίστε:
www.skroutz.gr/s/95748/Runaway%3A-A-Road-Adventure.html
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Από τις 17 έως τις 24 Δεκέμβρη το gog.com χαρίζει τα Tex Murphy 1+2 σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του!! Προλάβετε όσοι δεν τα έχετε, αλλά κι όσοι τα έχετε ήδη στο κουτάκι τους και δε θέλετε να το ανοίξετε για να ξαναπαίξετε τα θρυλικά αυτά adventures!!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Όπερ σημαίνει πως μπορείτε να προμηθευτείτε και τους πέντε τίτλους με κάτι λιγότερο από 18 δολάρια, ή έστω μόνο τους τελευταίους (και πιο δημοφιλείς) με μόλις πέντε δολάρια έκαστο!! Νομίζω πως αυτή η προσφορά είναι ό,τι καλύτερο για όσους δεν έτυχε να έχουν καταπιαστεί ακόμη με τόσο κλασσικούς τίτλους και το επιθυμούν.