Games σε τιμή ευκαιρίας!

More
07 Οκτ 2012 06:38 #39923 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Στο gog.com έχουν πολλούς τίτλους της Activision (συμπεριλαμβανουμένων κλασσικων adventures της Sierra) σε καλή προσφορά -60% για το Σ/Κ. Παραδείγματα:
  • Gabriel Knight I, II, III (στα $2.39 το κάθε ένα)
  • Quest for Glory 1 έως και 5 :) ($3.99 όλα μαζί)
  • Phantasmagoria $3.99
  • Phantasmagoria 2 $2.39
  • King's Quest 1+2+3 ($3.99 όλα μαζί)
  • King's Quest 4+5+6 ($3.99 όλα μαζί)
  • Police Quest 1+2+3+4 ($3.99 όλα μαζί)
  • Space Quest 1+2+3 ($3.99 όλα μαζί)
  • Space Quest 4+5+6 ($3.99 όλα μαζί)
  • Torin's Passage $2.39
  • The Zork Anthology $2.39
  • Return to Zork $2.39
  • Zork Nemesis: The Forbidden Lands $2.39
  • Zork: Grand Inquisitor $2.39

Μπορείτε να επιλέξετε από τη λίστα ποιά παιχνίδια θα αγοράσετε (η έκπτωση παραμένει -60%).
Η πλήρης λίστα είναι εδώ:
www.gog.com/en/promo/activision_ ... _05_10_12/

Προσωπικά σκέφτομαι (από αυτά που δεν έχω) το Torin's Passage -που βλέπω καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω τίποτα για αυτό, και (κάποια από) τα Zork που παρά το καλό τους όνομα, δεν έχω παίξει κανένα.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Οκτ 2012 06:55 #39925 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Μόνο το Zork: Grand Inquisitor έχω παίξει και στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Σουρεάλ ατμόσφαιρα και χιούμορ, ευφάνταστοι γρίφοι (με τη χρήση και ορισμένων ιδιότυπων "spells"), γουστόζικοι χαρακτήρες και πλάσματα, πολύ καλή μουσική, πρωτότυπες τοποθεσίες και αρκετά χορταστική διάρκεια, απ'όσο θυμάμαι. Το έχω αγορασμένο κι εγώ από GOG κι όλο λέω να το ξαναβάλω αλλά με "αναχαιτίζουν" διαρκώς τα καινούργια..

No good deed goes unpunished

More
07 Οκτ 2012 15:27 #39929 by Praetorian

maladroid wrote: Μόνο το Zork: Grand Inquisitor έχω παίξει και στο προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ευχαριστώ. Το πήρα μαζί με το Zork Nemesis: The Forbidden Lands (το οποίο λένε ότι δεν έχει σχέση πολύ με τα υπόλοιπα, αλλά είναι καλό σαν adventure).
Σχεδιάζω να πάρω και το Anthology σε κάποια φάση, αλλά για την ώρα υπάρχει άπειρο backlog από παιχνίδια και πολύ λίγος χρόνος για επιστροφή σε text adventure.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
07 Οκτ 2012 18:55 #39930 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

Praetorian wrote: Το πήρα μαζί με το Zork Nemesis: The Forbidden Lands (το οποίο λένε ότι δεν έχει σχέση πολύ με τα υπόλοιπα, αλλά είναι καλό σαν adventure).

Είναι το "σοβαρό" Zork. Καμιά σχέση με το τρελό ύφος των άλλων παιχνιδιών. Παρόλα αυτά είναι ένα αρκετά καλό adventure πρώτου προσώπου. Το έπαιξα πριν ένα χρόνο και μου έχει αφήσει ωραίες αναμνήσεις, ιδιαίτερα με τους γρίφους του.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
03 Νοε 2012 14:53 #40000 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Book Of Unwritten Tales στα €7.26

Deponia στα €11.46

Captain Morgane & The Golden Turtle στα €12.81

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
07 Νοε 2012 19:30 #40106 by Praetorian
Στο GOG έχουν σε ημερήσια προσφορά το Runaway 3: A Twist of Fate σε τιμή $7.99 (-60%). Περίπου 6.25€.

www.gog.com/en/gamecard/runaway_ ... st_of_fate

More
09 Νοε 2012 13:06 #40138 by Constantine_R
To GOG έχει όλα τα παιχνίδια της Telltale -80%.
Μεγάλη ευκαιρία για κάποιον που δεν έχει κάποια σειρά.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
09 Νοε 2012 14:08 #40140 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Αγόρασα το "Back to the Future". :wink:

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
11 Νοε 2012 07:40 #40157 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Το πρώτο επεισόδιο του αξιόλογου και ιδιαίτερου (τουλάχιστον σύμφωνα με τα reviews) The Journey Down, σχεδόν τσάμπα (δίνεις ό,τι προαιρείσαι) και DRM-free: indiegamestand.com/

EDIT: Τελικά υπάρχει ο περιορισμός ότι δεν μπορείς να δώσεις λιγότερα από $0.25. Πώς το ξέρω; Εμμ...να, ένας φίλος μου προσπάθησε και...εεε...αυτό.

No good deed goes unpunished

More
12 Νοε 2012 12:46 #40160 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Να ενεργοποιούταν και στο steam..

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
12 Νοε 2012 16:48 #40161 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

shodan wrote: Να ενεργοποιούταν και στο steam..

Ωχ... Πρόσεχε τι δηλώσεις κάνεις φίλε. Κάποιοι γι'αυτό που είπες, θα θέλουν να σε λιντσάρουν... :mrgreen:

More
12 Νοε 2012 21:31 #40165 by skoros
Replied by skoros on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Ωραίο παιχνιδάκι φαίνεται αλλά δε βλέπω εδώ και τόσο καιρό το δεύτερο επεισόδιο να έρχεται.
Υπομονή είπαμε

More
20 Νοε 2012 02:49 #40317 by Constantine_R
To STUFFING BUNDLE του Indie Royale έχει τα Dream Machine 1-3 (αλήθεια έχουν βγει 3;) και Puzzle Agent 2 μαζί με διάφορα άλλα. Η τιμή όταν κοίταξα ήταν γύρω στα 4 ευρώ.

www.indieroyale.com/

More
20 Νοε 2012 20:22 #40347 by Praetorian
Για το Dream Machine. Όντως έχει βγάλει 3 (μόνο) επεισόδια μέχρι στιγμής. Η ανάπτυξη καθυστερεί αρκετά, λόγω της τεχνικής που χρησιμοποιούν και της μικρής ομάδας ανάπτυξης. Επίσης από πόρους (οικονομικά) δεν νομίζω ότι έκανε ποτέ το μπαμ (για πολλούς και διάφορους λόγους). Το παιχνίδι είναι πολύ όμορφο και έχει ενδιαφέρον σενάριο (όσο έχω παίξει) αλλά κάπως σύντομα κεφάλαια.

Από όσο παρακολουθώ το development του, ακόμα δουλεύουν πάνω στο 4ο κεφάλαιο, ενώ η ένταξη στο steam δεν βοήθησε σε αυτό που περίμενα (να αποκτήσουν ένα πιο "τακτικό" πρόγραμμα για τα επερχόμενα επεισόδια). Έχω χάσει λίγο το μπαλάκι με τις εκδόσεις. Υπάρχει η online, η Steam και τώρα η DRM free του Indie Royale; Το τελευταίο musical patch με διάφορες βελτιώσεις για ποιά έκδοση το έχουν κυκλοφορήσει; (η Steam δεν το έχει ακόμα δυστυχώς).

More
22 Νοε 2012 09:12 #40388 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Ολόκληρη η season του Walking Dead της Telltale (5 επεισόδια) σε προσφορά για μία μόλις ημέρα στο Steam με 50% έκπτωση. Προλάβετε να την αποκτήσετε για μόλις 12,5€.

Nothing happens unless first a dream...